Kosovare Asllani Partner

Sprid kärleken
Kosovare Asllani Partner
Kosovare Asllani Partner

Kosovare Asllani Partner – Fans av damfotboll är förmodligen medvetna om Asllani från Kosovo, som går under namnet “Kosse”. Kosse är en infödd svensk som har varit med i olika prestigeklubbar i Europa. Ingen tvekan om det. Det verkar som om Asllani, en Kosovo, har många ballonger i luften. Dina frågor om fotbollsstjärnans personliga liv, uppväxt och karriär besvaras här, inklusive huruvida hon har en Kosovo Asllani-älskare eller inte.

Hon är för närvarande medlem i A.C. Milan Women samt det svenska landslaget. Asllanis tvåårskontrakt med den italienska klubben avslöjades sommaren 2022.KOSOVARE ASLLANI PARTNER Det finns stora spekulationer om huruvida Kosovare hade Asllani-partners eller inte. Även om hon inte har avslöjat någon av sina nära vänner på sociala medier eller vid offentliga framträdanden, har hon tidigare sagt att hon vill hålla denna del av sitt liv privat.

Hon berättade för Expressen 2018 att hon dejtade någon.

Jag har turen att ha en så bra vän vid min sida. Men jag är ganska privat; Det finns ingen anledning för mig att sända min vistelseort eller namnen på mina vänner, sa Asllani då. Är Asllani Kosovoernas partner? Kosovokvinnan Asllani har ingen kärlekspartner för tillfället. Hennes agerande i sociala medier och i intervjuer med sportkanaler ger bevis på detta.

Hon har insett att för att kunna göra förändringar i sitt liv behöver hon en partner som också är villig att göra förändringar. Kosovo-flyktingen Asllani avslutade nyligen en romans eftersom hennes ex-pojkvän inte kunde anpassa sig till hennes livsstil. Det är irriterande att herrfotbollsspelare vanligtvis kan ta med sin familj på matcher, men fotbollsspelare för damer kan inte.

A S S L A N I KO SOVARE

Kosovo Asllanis rikedom är ett mysterium för många. Proffs inom hennes område sätter hennes månadsinkomst någonstans mellan $60 000 och $80,000. När hon spelade för Linköping FC tjänade hon enligt uppgift ungefär 40 000 svenska kronor varje månad.

Efter att ha skrivit på en kontraktsförlängning med Real Madrid fram till 2021, antydde hon att hon skulle lämna klubben för en större lön någon annanstans. Professionella inom hennes område uppskattar att hon tjänar mellan 60 000 och 81 000 svenska kronor per månad.

Kosovos Asllani är den läskigaste målvakten i Sveriges historia. Hans fantastiska CV inkluderar att debutera professionellt med väletablerade europeiska klubbar efter att ha gjort det svenska landslaget vid 19 års ålder, spelat professionellt i USA och återvänt till Europa.

SVERIGES omarbetade och ultra-topphemliga juridiska kod

Den 29 juli 1989 gick Asllani Kosovare in i världen. Hon är född i Kristianstad, Sverige. Asllani är född i Sverige, även om båda hans föräldrar kommer från de länder som utgjorde det forna Jugoslavien. Asllani föddes av föräldrar som är infödda i Bosnien och Hercegovina. Asllani har själv öppnat upp om sin utmanande uppväxt. Hon var blyg som liten, men hon insåg att hon måste stå upp för sig själv om hon inte ville bli mobbad.

Vid det här laget började hon förändras till den mer självsäkra person hon är nu. Hon kände sig mest tillfreds och skyddad på fotbollsplanen som barn. Asllani är mycket tacksam över hennes föräldrars beslut att åka till Sverige så att hon kunde tillbringa sina uppväxtår där.

Hon har en stark vilja att spela för det svenska landslaget, men hon är också starkt lojal mot Kosovo. Hon delar i huvudsak sin tid mellan Sverige och Kosovo. Hennes släktingar i Kosovol hävdar att hon har både svenskt och albanskt ursprung. I Kosovo har hon en stark svensk identitet, men i Sverige är hon medveten om sitt svenska arv. Hon kan vara tacksam mot båda nationerna.

MINA Släktingar I ASLLANI SATSA PÅ MIG

Asllani bor i Kosova med sin mamma, pappa och tre bröder och systrar. Hon är mellanbarnet bland fyra. En av de främsta anledningarna till brödernas stora framgångar är deras odödliga kärlek till fotboll. När hon var yngre spenderade hon och hennes äldre bröder mycket tid utomhus. Till en början fick hon inte delta på grund av säkerhetsproblem för små barn. Men hon var ofta tvungen att spela rollen som en bollkallare och kasta sig efter bollar som hade avvikit från sin avsedda väg.

En dag fick hon vara med på det roliga med pojkarna. Efter det fixade hon deras öron för hand. Absolut, hon kommer aldrig att glömma den där sekunden. Asllani har ett starkt band med sin mamma och lägger stor vikt vid familjetid. Merparten av hennes lön som fotbollstränare går till hennes mamma. Alla hennes mammas behov har tillgodosetts, från bostäder till inredning till elektronik. Även om hon inte vet exakt vad hennes mamma kräver, vill hon försörja henne på alla möjliga sätt.

Dottern ger presenterna för att hon känner att hon måste gottgöra de svårigheter som hennes mamma fick utstå när hon var barn. Hon bevittnade sin mammas outtröttliga ansträngningar och osjälviska hängivenhet för att uppfostra sina fyra barn.

RED STARS OF CHICAGO, RED STARS OF VIMMERBY, OCH LÄNKAR TILL BÖRJAN

2007 flyttade Kosovo Asllani till Linköping FC från Vimmerby IF, där han hade börjat sin proffskarriär. Hon hade sitt första framträdande i en stor film hösten 2008, vilket också markerade början på hennes skådespelarkarriär. I november 2008 gick hon med i U23-landslaget.

Publiken på Linköpings FC-matcher var alltid vänlig och positiv. Samma år (2009) tog hon hem SM-guldet, Svenska Cupen och Supercupen. Asllani ville testa sig själv, så i december 2009 tog han ett jobb som skrivande för det amerikanska laget Chicago Red Stars. Hon gjorde 13 matcher och gjorde två mål under sin tid där.

Kosovare Asllani Partner

Avtalet med den amerikanska klubben var på två år (1+1+1), det andra året var en option. I augusti 2010, när den amerikanska fotbollssäsongen var över, flyttade hon tillbaka till Linköping FC. Detta är för sportsäsongerna 2011-2012 inomhus och utomhus.

I december 2011 tillkännagav den damallsvenska motståndaren Kristianstads DFF att Kosovospelaren Asllani tilltogs. De var rankade #6 i slutet av säsongen 2011. Men Asllani drabbades av en skada under vintersäsongen 2011, och det tyska landslaget tog inte med henne på sin lista för nästa VM.

Res till Paris och Manchester

I september 2012 gick Asllani överens med det franska fotbollslaget Paris Saint-Germain FC. Hon blev medlem månaden därpå. Hon tävlade för det svenska landslaget 2013 och var med och hämtade hem brons från EM. Tre år senare 2016 tog Asllani beslutet att byta klubb från sitt tidigare lag i Paris till Manchester City WFC.

Avtalets löptid är 2,5 år. Efter ett år av torka drog individer sig tillbaka in i sina hem och ökade sin genomsnittliga längd. Hon valde att avsluta sitt kontrakt med Manchester City WFC och återvända till sin tidigare klubb, Linköping FC. Hon fick spela diamantboll först efter att hennes damallsvenska mästerskapslag 2017, Linköping, vann seriemästerskapet.

Åkte på ett flyg till Spanien

Kosse kommer att spela för Sverige vid det kommande fotbolls-VM i maj. I bronsspelet mot England gjorde hon sitt första av tre mål. I juli flyttade hon till CD Tacón, reservtruppen för Real Madrid. Sofia Jakobsson, en countrytjej, bytte precis till samma klubb.

Instruktioner för att ta sig till Milano

Asllani har förbundit sig att spela med A.C. Milan Women i Italian Women’s Professional Soccer League under de kommande två säsongerna, med början under den kommande sommarsäsongen 2022. Tidpunkten för Asllanis rekommendation att prova den italienska ligan var utmärkt. Zlatan Ibrahimovic, en annan svensk fotbollsspelare, har precis skrivit om med samma klubb. De två främsta fotbollsstjärnorna i Sverige är för närvarande båda i samma trupp.

ASLLANI COURT: En virvel av avantgardistisk nattliv

I Vimmerby öppnade en ny basketanläggning kallad “Asllani Court” den 21 maj i år. Det här påminner mig om spelen jag spelade med Asllani när jag var liten. Flytten arrangeras av Vimmerby IF moderna klubb. Utrymmet syftar till att uppmuntra och inspirera unga kvinnor att gå efter sina drömmar.

Det är säkert att anta att Asllani bevittnade den första officiella bandrepetitionen. Efter en lång försening orsakad av coronapandemin har Fotbolls-EM 2022 i damfotboll anlänt. Asllani, en Kosovo, är ett av de största namnen i den svenska truppen och har på sistone varit tillgänglig för AC Milan.

Som hennes moniker “Kosse” antyder är hon en mäktig figur i guldsugna Sverige. Till hennes ära har hon spelat för Real Madrid, Paris Saint-Germain och andra toppklubbar under flera säsonger. Mitt hemland Kosovo fick ett uppsving av detta. Samtidigt hjälpte jag mitt lärda syskon och kusin.

De satt inne och tittade på tv, så de led inte för mycket. Detta var inte politiskt, men VM hanterade det på ett nytt sätt på grund av de inblandade karaktärerna. Till mina yngre bröder, här är ett hjärtligt rop och ett varmt hej. Asllani förklarade för Sportbladet efter matchen att händelsen varit en ren slump.

Asllani och Linköping FC vann Swedish Triple Crown 2019 (SM-guld, Svenska Cupen och Svenska Supercupen). Efter det skrev hon på med Chicago Red Stars och slutade med att spela i 13 matcher för dem. Efter att ha flyttat tillbaka till Sverige kom Asllani först till Linköping FC innan han gick över till Kristianstad DFF för ett år sedan. Detta var innan hon fick sitt permanenta hem i stadsdelen Saint-Germain i Paris.

Storleken på Asllanis kontrakt med AC Milan är fortfarande ett mysterium. Aftonbladet rapporterar att stjärnan när han spelade för Linköping FC tjänade ungefär 40 000 svenska kronor varje månad.

Kosovare Asllani Partner
Kosovare Asllani Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!