Sprid kärleken
Leif Mannerström Sjuk
Leif Mannerström Sjuk

Leif Mannerström Sjuk – Kampen mot sjukdomen har varit tuff för Leif Mannerström. Äntligen fick den 80-årige mästarkocken nästan sparken. Äntligen hoppas göteborgaren på att bli återförenad med sina barnbarn. Genom att delta i “Sveriges mästerkock” blev 80-årige Leif Mannerström det svenska kökets ansikte utåt tack vare sin formidabla närvaro.

En del av anledningen till hans stora popularitet och, på äldre dagar, Leif Mannerströms förvandling till folkhjälte är att den rutinmässiga göteborgaren är otroligt blyg och aldrig säger vad han tycker. Just en svår tid har han gått igenom. Leif Mannerström var inlagd på sjukhus med covid-19, enligt rapporter från Stoppa Pressarna.

Han blev sjuk i mars och blev svårt sjuk i det kinesiska dödsviruset. Leif Mannerström är dock nu helt återställd och planerar att leka med sina barnbarn. Det är det som får man glada. Leif Mannerström säger till Expressen att det är viktigt att hans barn och barnbarn mår bra och trivs.- Jag känner andra naturligt med. “Men jag pratar om att vara sjuk och att ha antibiotika, så de borde må bättre”, konstaterar mästarkocken.

Leif Mannerström har stannat kvar ensam på gården utanför Göteborg under coronaviruspandemin och sin egen sjukdom. Han har haft ett härligt äktenskap med sin älskade fru Lilian Mannerström, 76, som han varit gift med i 55 år. Det var ganska skönt det med, och vi tog det bara lugnt. Visst, det har inte varit en vanlig sommar, men det har det inte varit för någon.

Till hösten sänder TV4 sista säsongen av “Sveriges mästerkock” med Leif Mannerström — han är lättad över sitt beslut att inte delta mer i tv-succén. Det gör ont i mig att jag har tillbringat tio år där. Turnén “Master Chef” har varit en otrolig upplevelse, men nu känner jag att jag har gjort det.

Äntligen kan jag jaga i oktober. – Det kunde jag inte göra förut när jag bodde i Stockholm hela hösten, säger Leif Mannerström. På Tvärredslunds gård har Leif Mannerström börjat sig med en kopp te i en skön fåtölj. Ulricehamn ligger verkligen på ön Åsunden. Han betjänas av den gigantiska bordellohunden Hunden Léon. Klockan visar tio på morgonen. Den 80-årige stjärnbonden och programledaren har skött 30 kg kunglig sockerrör innan vi hör av honom.

Det var inte mycket om det plockade dem igår med min fru Lilian. Vi har både golfbil och fyrhjulsdrift med hiss. Vi har fyllt hela flaken flera gånger. Det är ett väldigt tråkigt bröllop, men nu bryter de upp. På morgonen har Leif satt de robusta exemplen i neutral orange – aldrig matt! Han har spelat in de mindre, som ser ut som champagnekorkar, medan de större har förvandlats till klistermärken.

I de åtta frityrlådorna och fyra yngelkorgarna konserverar han den vakuumförpackade spenaten. Han kokade auberginen förra veckan, och nu är den här. Leif är med kött när jakten drar i gång. Han och hustrun ska göra jakt efter mer karljohan, kantareller, citronskivling och soppar direkt efter vårt samtal, enligt svampkurser.Corona var slashed.

– Jag är glad över att ha blivit vald till jurymedlem i Sveriges Mästerkock, säger Leif Mannerström. Under de senaste hundra åren har han misslyckats med att klara både synundersökningen och syntestet. Det är i mig tio år. De har redan börjat filma nästa års säsong. Jag kan inte få ut mer av mig själv och showen.

Hans jurykollegor Mischa Billing och Markus Aujalay är dock frånvarande. Leif, som fick den otroliga upplevelsen att bo på det exklusiva hotellet Diplomat, tycker att allt har sin tid. Leif tycker att det känns inte säkert att ha åkt tidigare gått till inspelningarna i Stockholm.

Jag har haft corona och varit sjuk som följd. Att vara hos min fru och hundarna på landet känner vara bättre, men jag har antikroppar och tror inte att jag är i riskzonen. Efter öppnandet av Östermalmshallen i Stockholm fick Leif diagnosen fientlighet, feber och dålig balans. Han knackade långsamt på sina ben, smaklökar och lukt.

Vi blev isolerade och har inget minne av 14 dagar. Jag besökte så dåligt som är möjligt. Några professorer jag känner sade att jag skulle ta livet av mig över åka till sjukhuset. Om jag kunde skulle jag stanna hemma. Även hushållerskan och dottern Petronella skickades till sjukhuset, men det var Leif som blev svårt sjuk. Han ställde sig vid det stora öppna fönstret på övervçningen flera gånger i dagen på dotterns inrådan.

Leif Mannerström Sjuk

Det var inte lust med det andra eller de ena. Jag kunde sluka den hemlagade salta ketchupbulgonen med mycket njutning, tack och lov. Idag har Leif kommit tillbaka och smaken och lukten är tillbaka. Han håller fortfarande sin vikt och skulle vara villig att gå ner några kilo.

Han planerar att göra ett eget matlagningsprogram på YouTube i framtiden. Han har handlat egen tv-studio i ett hus på gården. Han kommer att lägga wallenbergaren enligt originalreceptet, göra oxsvansen och sautera schalottenlök, som han gjorde på den stora steken som han rev och rostade till perfektion.

Jag tänker inte lägga upp ett gäng hit-and-runs. Jag ska visa dig hur lätt det är med bra försvar och bra slagare. Jag är en människa med ganska snälla skäl, men jag får kompensera när jag ser smör ut. När jag är glad är jag glad; när jag är ledsen är jag ledsen. Jag har lätt att uttrycka känslor. När något dåligt händer går jag undan och säger vad jag tycker.

Leif är tredje generationens jägare. En restaurang som heter Farmor låg på Hornsgatan i Stockholm. Papa är echt krögare och kock. “Bonden sa att Leifs stig var markerad: “Pojken ska bli kock.”” när han var 10 år. Under ringordningen började jag som fjärdekock i besättningsköket. Jag stannade som förstklassig studentkock. Det var en otrolig resa där jag såg många elefanter, men det fanns också en framtida stjärna.

Under de senaste åren har världsstjärnor besökt Leif Mannerströms hemstad i Göteborg. Han hade också en fantastisk röst för representation. Tillsammans med det åkte artisterna som hade uppträtt på Ullevi till Göteborgs slott för att hämta mat till alla kameror.

Bruce Springsteen är en ganska snygg kille. En gång skulle han kliva ut från entrén. Det var mycket folk utanför hans fråga. Jag hånade. Hundra journalister. “Herregud”, sa han när han fick hjälp ut och in, försökte dra ner kragen och tog en tung väska. “Hej allihopa!” då skriker Bruce Springsteen.

– Bono, sångaren i gruppen, besökte Sjömagasinet flera gånger och gav kockarna high fives. Hans egen restaurang i Dublins hamn fick namnet Sjömagasinet. Kvinnor 57 år
Leif har arbetat 16–17 timmar om dagen under en stor del av sin karriär.

Lilian, hans fru, har stått vid hans sida och stöttat honom i alla år. Jag kom hem när det var mörkt och gick och jobbade med krogen Johanna när det var mörkt. Om man tar det lugnt kan de inte bli en framgångsrik bonde. Lilian beslöjde att jeg måste uttrycka den friheten och stod av. Senare blev Johanna befordrad till positionen som bästa roddare i Sverige.

Lilian skötte alla blommor och dekorationer på restaurangerna eftersom de är blomsterkonstnärin. Nu har de varit gifta i 57 år. Vi har träffat Lilian hos en väninna. Lilian och jag introducerades av vår gemensamma vän, och det var så vi lärde känna varandra.

Hon var sjutton och jag var tjugoett. För mig så hade Lilian allt som en liten flicka borde ha. Hon var fantastisk och en av de snyggaste tjejerna i Göteborg. Jag ramlade ner i ansiktet. Lilian gick in i en telefonkur och ringde återbud eftersom hon skulle på segeltur med en annan kille dagen efter. Mellan dem hade Mannerström kommit.

Leif beskriver sig själv och sin fru som två vänner som alltid är tillsammans. Barn, barn igen, djur, en vacker trädgård och vackert gräs. Ursäkta, det är bara underbart. Varje dag klär vi på oss och knyter våra skor. Samtidigt som Lilian har räddat sin mamma har Leif bestämt sig för att ge henne ett bra liv.

Vi äter god mat och har en underbar vinkällare. Igår berättar jag en stor lammgryta och så finns hon servetter. När hon äter frukt är det som en fylld julgran. En douceur. Hela tiden är det snyggt, organiserat och rött.

Leif Mannerström Sjuk
Leif Mannerström Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!