Christer Sjögren Sjuk

Sprid kärleken
Christer Sjögren Sjuk
Christer Sjögren Sjuk

Christer Sjögren Sjuk – En rejäl bakgrund har dämpat folkkära dansband medan vikingarna utför sin avskedsturné på gatorna. Sångaren Christer Sjögren ska ha blivit sjuk strax före ett planerat framträdande i Karlstad, enligt Sveriges Radio. Christer Sjögren och hans berömda dansband Vikingarna har varit på resande fot länge, och de har äntligen tagit sig tid att tacka sina fans.

Folksångaren från Nöjes har tidigare avslöjat sina känslor inför att åka på den här resan. Snälla förstå varför vi kallar det “finalturnén”… Vissa medier gick till och med så långt att de kallade det för en “avskedsturné”, vilket fick mig att rysa nerför ryggraden.

Vi slutade spela 2004, men bestämde oss för att ge det en ny chans 2016 eftersom vi hade så roligt första gången. Om eller om vi spelar igen den här säsongen är uppe i luften vid det här laget. Tiden har gått när vi kunde säga det. Om alla går med på en liten förlängning får vi kalla det en sista omgång om du så önskar. Därefter sa han: “Det är inte slutgiltigt, om jag säger så.”

Det har gått ganska lång tid sedan vi först kom. Dagarna med lätt kredit och utbredd “öppning” är över. Vi är fortfarande gamla människor även om vi är glada och i vår bästa ålder. Efter att ha lidit en förödmjukande förlust när flera kontorsspel och turneringar sköts upp på grund av pandemin, klev Christer fram för att spela igen med sina kollegor.

När individer frågar mig varför de inte kan återgå till hobbynivån brukar jag säga till dem: “Det var en hobby när du var väldigt ung, och sedan blev det ett jobb, och nu har du hållit på med det hela ditt liv.” Vi gör det av ren lycka, fortsatte han. Sanna troende, Vi beklagar att vi måste meddela er att reservationer krävs för torsdagen den 4 december kl 19:30, Vikingarnas sista föreställning på Karlstad CCC.

Något kraftfullt nog att hindra Christer Sjögren och trummisen Johan Norgren från att spela konserten på torsdag. Det kan vi vittna om eftersom Hänt upplyser oss om att “alla i Vikings har tjatat om kvällens konsert i flera dagar.”

En av Sveriges största och mest framgångsrika dansensembler, Vikingarna har en ljus framtid framför sig. Hits som “Leende guldbruna ögon”, “Djingis Khan” och “Till my own Blue Hawaii” har sin egen distinkta plats i svensk musikhistoria. Christer Sjögren har varit bandets sångare sedan 1978, men deras turné går snart mot sitt slut.

I en intervju med Aftonbladet diskuterar han bandets inställda turné, som kunde ha blivit en återkomst om inte tajmingen varit så katastrofal. Närmare bestämt gick vikingarna under 2004, för att sedan resa sig igen fem år senare med syftet att återvända med full styrka.

Vi startade om verksamheten 2016 och det var Tomas Deutgen som ansvarade för det. Showen “Tack för dansen” var ett samarbete mellan honom och oss, och hans gränslösa energi drog oss tillbaka in i studion för mer. Vi hade sagt till alla som hade uppmanat oss att starta om nätverket att gå bort.

Vi återupptäckte latsen då, och de är fantastiska. Det var ett “aha!” stund och “kul igen”, säger Christer Sjögren, som varit hemma sedan pandemins utbrott, till Aftonbladet. Birgitta Sjögren, Christers syster, hälsar dig varmt välkommen. Utan tvekan är det ett svårt beslut, men det är också ett som Kristus vet, trots allt, har rätt. Hans syster Birgitta välkomnar dock resolutionen.

Hon är väldigt glad över det. Nu när vi har fått ett smakprov på hur det var under pandemin, gillar jag att skämta om att det kanske var bättre här med corona eftersom jag äntligen förstår hur det är att vara arbetslös. Aldrig i mitt liv har jag varit så, men det fanns ändå något gott att komma ur det.

Hans familj är viktig för honom, och han har två bilar och ett hus, säger han till Aftonbladet. Christer Sjögren är just nu het av avskedsturnéen med Vikings dansband. Det blev dock inte som de hade tänkt sig. Christ och trumpetaren Johan Norgren har båda ont just nu.

“Gör det omöjliga”, skriver arrangören i ett meddelande till biljettförsäljarna. Det svenska folkrockbandet Vikingarna har funnits sedan 1957, men det var inte förrän 1978 som sångaren Christer Sjögren klev in för att ersätta grundaren Stefan Borsh. 2004 lade Vikingarna ner sin verksamhet, men 2016 återvände de till rampljuset för ytterligare en omgång. Christer har avslöjat för Aftonbladet:

Vi startade om verksamheten 2016 och det var Tomas Deutgen som ansvarade för det. Showen “Tack för dansen” var ett samarbete mellan honom och oss, och hans gränslösa energi drog oss tillbaka in i studion för mer. Vi hade sagt till alla som hade uppmanat oss att starta om nätverket att gå bort. Vi återupptäckte latsen då, och de är fantastiska. Det var ett “aha!” ögonblick och mycket roligt igen.

Vi kunde bara hinna med några spelningar till innan saker och ting stannade. Det var naturligtvis förrädiskt, men vi har äntligen sett ljuset i slutet av tunneln och är redo att ge oss ut på vägarna igen. Ja, vi vill inte fortsätta arbeta. Vi har varit här så länge att vi är det.

Christer Sjögren Sjuk

Konsert börjar i Karlstad; jublande sångare och trummisar inleder kvällen. Idén till dansgruppens avslutande föreställningar, en “avskedsturné”, kom i år. Den startade den 6 augusti 2018 i Fredrikshamn, Danmark, och är planerad att avslutas den 14 oktober 2022 i Stokke, Norge. Men de har nu satt upp vägspärrar. Christ och trumpianen Johan Norgren är båda svårt sjuka. Konsertbesökarna i Karlstad som hade köpt biljetter i torsdags fick ett oroande besked.

Arrangören skrev till biljettförsäljare i ett memo:

“Kära publik, Tyvärr mste vi medda att ställas in för Vikingarnas helt slutslda konsert p Karlstad CCC 4 dec kl 19.30. Både Christer Sjögren och trummisen Johan Norgren är under inflytande av något starkt nog att hindra dem från att genomföra konserten på torsdag.

Vi kan med säkerhet säga att detta har varit sant eftersom hela Vikinga, Sjögren har funnits i dagarna. och hans medarbetare har tyckt att det är utmanande på grund av de sjukdomar som har plågat dem.

Vikingarna är det största svenska dansbandet någonsin. De började 1957, men det tog fart när 75-årige Stefan Borsch ersattes som gruppens ledare av Christer Sjögren 1978. 1980-talet tillhörde vikingarna, som var fenomenalt populära i Sverige, Norge och Tyskland.

Vikingarna drog sig tillbaka 2014, men efter några tillfälliga återupplivningar är slutet äntligen i sikte. Den planerade hemmamatchen den 4 december i Karlstad fick skjutas upp efter att en av spelarna blivit sjuk. Christer Sjögren och Johan Norgren, trummisten, var de som plötsligt kollapsade.

Akta dig för de offentliga trollen! – Kära publik. Tyvärr mste vi medda att ställas in för Vikingarnas helt slutslda konsert p Karlstad CCC lördag 4 dec kl 19.30. Både Christer Sjögren och trummisen Johan Norgren är påverkade av något starkt nog att hindra dem från att genomföra konserten på torsdag. Utan tvekan hävdar vi detta eftersom alla i Vikings har tjatat om den här konserten i flera dagar, som arrangören skrev i samband med dramat, enligt Hänt.

Det var en svår uppgift för Christer Sjögren att replikera skådespeleriet på skärmen som han sett så ofta. Det är omöjligt att underskatta hur mycket avskedsturnén betyder för honom. Vi kallar det “Sista säsongen” (2021–2022). Det är bokat i ett år nu, och arrangörerna har varit så pålitliga att många har bett om att få höra Vikings igen. Musiken kommer att sträcka sig över decennierna från tidigt 1960-tal till idag. Singer avslöjade tidigare att det inte kommer att bli så mycket dans eftersom de från och med nu kommer att göra fler konserter.

Nu kommer vikingarna att skicka ett genuint uttryck av glädje. Det räcker inte med att alla i bandet är chill; vi hoppas också kunna förlänga turnén genom att lägga till fler låtar. Det här är riktigt coolt. Man skulle kunna tro att jag skulle tröttna på tvättstugan, men jag får faktiskt en energikick när jag upptäcker en ny tvättmatta. Christer Sjögren citerades som “Jag förstår hur mycket vår musik har betytt för allmänheten och faktiskt över flera generationer”, i ett pressmeddelande.

Finalen kommer att förbli på plats till den 3 december i år, då griphandtagen kommer att tas i bruk igen. Efter att ha blivit övervunnen av magnetisk kraft tvingades 59-årige Christer Sjögren gå in i en föreställning av finska Borg.

Han började snoka runt i går kväll (läs: torsdag kväll), och på eftermiddagen hade arrangören Niklas Rosström en känsla av att han inte skulle bli bättre. Det sattes upp någon timme innan konserten skulle börja. Sjögren var så svårt sjuk att han var tvungen att söka läkarvård. Biljetter köpta före den 22 januari kommer att hedras till den ombokade matchen.

Christer Sjögren Sjuk
Christer Sjögren Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!