Sprid kärleken
Lasse Berghagen Svärdsjö
Lasse Berghagen Svärdsjö

Lasse Berghagen Svärdsjö – Enligt Lasse Berghagens kloka “Kris för pappa just nu.” TV4:s skribenter väljer att skingra riskerna med hjärttransplantationer. Lasse Berghagen har enligt uppgift skrivit ett hjärtingrepp, enligt Aftonbladet. Dessa komplexiteter bidrar direkt till folkmusikens ökade popularitet under de senaste åren.

Som pappas advokat Malin Berghagen uttryckte det: “Det är en kritisk situation för pappa.” Sommarens försämring av Lasse Berghagens hälsa nödvändiggjorde att han deltog i ett antal taluppdrag och volontärinsatser. Hans döttrar, Malin och Maria Berghagen, får reda på från Aftonblade att pappa genomgick en hjärtoperation förra veckan. Folkmusikerna är inlagda sedan en tid tillbaka.

Det var nödvändigt arbete och stegen var ganska typiska. För ungefär fem år sedan fick pappa ett nytt hjärta och sedan dess har vi tillbringat några vintrar där. När de såg hans klaff började de frukta att de också skulle förvandlas till en. De övervägde det när Maria Berghagen säger det, men beslutade sig för det. Sedan i onsdags kväll har Seina fått en god nattsömn.

Framför flocken:

Pappa visade tecken på infektion och sjukhuset visade sig vara en hotspot under deras vistelse. Antibiotika matades till grisarna på grund av den låga kvaliteten på deras kött. Detta är motiveringen bakom den extra semestertid som har beviljats honom. Det är synd att klafnen måste bytas ut efter att ha slukats av bakterier. Det var avgörande att öppna fönstren och låta den friska luften rena utrymmet.

Lasse Berghagen har lagts in på Karolinska sjukhuset efter besvär under operation. Extrema svårigheter och osäkerhet har präglat detta förra veckan. Innan han gick och la sig kvällen innan kollade pappa att hans ben och organ var i bra form. Han tog sig till toppen trots svårigheten i stegen. Malin Berghagen hävdar att mikrober har eliminerats helt. Varje dag gör vi detta om och om igen.

Under vilken tid har du skrivit på allvar?

Status quo är säkert men ändå otryggt. Vi kan vara bekväma med att Herr Berghagen håller utmärkt tid, även om vi inte har någon aning om hur lång tid det kommer att ta innan han snoozar lagligt. Hjärtmuskeln är återigen stressad när någon lämnar.

Vi är i vinden både en dag och en minut. Även om allt löser sig vet vi alla att pappa fortfarande måste ta itu med det här hemma. Ändringar kommer att göras i den mån det är möjligt. Inget kommer att gå fel; business as usual, så vitt vi kan säga.

Såg du din pappa nyligen?

Operationen skedde inte förrän efter timmar. Även om Maria Berghagen insisterade på en stark koppling mellan dem var stämningen spänd. Enligt Malin Berghagen kämpade hon och hennes man Lasse också under kaoset. Låt mig omformulera det. Hans mamma, Malin Berghagen, säger att hans pappa är “lika sällskaplig när det gäller att jobba och träffa nya män.” I lördags kl 21 på TV4, fånga “Hyllats skull”.

Det hävdar Maria Berghagen

Pappa går bort tre år efter att ha fått en blodförgiftningsinjektion i armen. Han hade tydligen väntat ett tag. Hur bra det än gick så skulle det bli något slags bakslag. Söndagens avsnitt av Renée Nybergs talkshow “Vilket liv!” kommer att innehålla Lasse Berghagens avsked. TV4 har beslutat att ställa in programmet efter att ha diskuterat det med familjen. Carola Häggkvist gick in i loungen.

Vi måste se till att föräldrar kan se programmet och själva inse varför det utgör ett hot mot deras barn. En stund av medkänsla för sin familj, nära vänner och grannar. Malin och Maria Berghagen har lovat att hålla ihop under denna svåra tid.

Men nu skulle alla vara medvetna om våra planer i förväg. Det är Lasse pappa till alla i Sverige, inte bara oss. Lasse Berghagens hjärtsjukdom gjorde att han blev sjukhusvistelse. En liten groda på en ballong duger. I måndags lades den 78-årige folkmusikern Lasse Berghagen in på sjukhus på grund av sviktande hjärtfunktion.

Lasse Berghagen, som deltar i Visfestivalen i Västervik som Jontefondens stipendium, förväntas ha väldigt lite tid att utföra sin uppgift imorgon. Han måste  vara en lokal kändis eftersom hans namn är etsat på Västerviks berömda “Vishavean Walk of Fame” (Visvägen). ). I hennes fars dödsbo i Västervik har tidningen varit i kontakt med Maria Berghagen, Lasses änka.

Lasse Berghagen Svärdsjö

Fadern har överlevt flera hjärtinfarkter utan en nyligen genomförd hjärtoperation. Förhoppningsvis var de framgångsrika, och han behöver ingen förlängning. Det var en ganska dramatisk omständighet, om vi får fortsätta med Maria Berghagen.

Jag har redan berättat om mitt hälsoproblem för dig. Lasse Berghagen har alltid varit öppen om sin kamp med sin hälsa. Allt började utvecklas efter hans död, men först efter några år. Ja, jag gav upp och satte mig tillbaka för att observera framstegen i styrelsen.

Jag såg dock något annat efter det, när bebisarna vred sig i dina händer. Det är en liten hund här med mig nu. När han klappade händerna sa min läkare till mig: “Stockholm ligger i mitt hjärta.” Alla ingredienser hade redan tillsatts vid denna tidpunkt.

Ett partiellt segel sattes för dem

Många känner till låtarna “En kväll i juni”, “Stockholm i mitt hjärta”, “Teddybjörnen Fredriksson” och “Sträck ut din hand” av Lasse Berghagen. Han har även medverkat i publikationer som Rolling Stone och Rolling Stone Musik. Han övervakade initiativet “Allsång på Skansen” från 1994 till 2003. En sjukhusvistelse var det bästa alternativet för Lasse Berghagen.

Folkmusikerna fördes till sjukhuset av nattpersonalen. Författarens syster, Maria Berghagen, insisterar på att han bara sprayade en vanlig ballong för Aftonbladet. Lasse Berghagen, 78 år, tillbringade två veckor i fängelse. Han har en positiv attityd när Expressen kontaktar honom.

Med andra ord, det finns en infektion som måste behandlas, men eftersom han inte har någon temperatur är han inte så orolig över det. På måndagen rapporterades det om att Lasse Berghagen återinförts på sjukhuset med brucellos. På torsdagar runt lunch besvaras telefonen av Lasse som alltid är snäll.

Den äldre kvinnan informerar mig: “Jag har någon form av bakterier i kroppen som har satt sig i mina luftvägar och är mycket giftiga.” Det känns logiskt. Jag har förlikt mig med det faktum att jag i grund och botten är en introvert. Jag känner på samma sätt som du om den hotande terrorn. För att uttrycka det kortfattat, det är ganska användbart.

Det kommer inte att vara första gången forskare har undersökt grizzlybjörnars välbefinnande. Eftersom hans hjärtproblem dröjde kvar under sommaren beslutades det i söndags att han skulle genomgå en kärlkrampoperation. Timingen är idealisk.

Den finska versionen av astrologer

Han är hoppfull trots sitt beroende och sina uppriktiga försök till återhämtning. Han är dock osäker på hur länge han kommer att behöva vara kvar på sjukhuset. Jag saknar ord, hehe. Han insisterar på att just under den tiden är all spekulation meningslös och att man måste vända sig bort och vidta åtgärder. Det finns nu en infektion.

Så, vad tycker de infödda?

ag har bara en lindrig infektion som behöver behandlas, men det är mer smärtsamt än skör feb. Det är ingen hemlighet att jag tar antibiotika och andra droger. Vi hoppas att lyckan får reda på detta. Sedan han flyttade dit har Lasse Berghagens vänner och släktingar besökt honom regelbundet.

De kommer för att undersöka dig. De är ganska nära, säger han. Malins syster Berghagen anmärkte om honom: “Han ger sig själv ingen första chans.” Dotter I tisdags skrev Malin Berghagen ett blogginlägg om sin pappas död. Medan de flesta människor tenderar att fokusera på de negativa aspekterna av livet, börjar Hon sin diskussion med att påpeka att detta bara är början.

När vi åker och hälsar på honom möter vi en fräsch ny, lite klumpigare allroundledare med stora ambitioner. Hans långa ram passar inte i sjukhussängarna, så han checkar inte ut första dagen och planerar att åka hem så snart som möjligt. De fysiska förändringarna som Malin Berghagen har gjort som svar på sin pappas stöd är uppenbara.

Lasse Berghagen Svärdsjö
Lasse Berghagen Svärdsjö

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!