Katia Mosally Förmögenhet

Sprid kärleken
Katia Mosally Förmögenhet
Katia Mosally Förmögenhet

Katia Mosally Förmögenhet – Katia Mosally avslöjar sitt senaste lyriska erbjudande, “Blev kär Katia Mosally har inte ont om pengar utöver sin klass och stil. Hennes senaste lodjursköp kan stödjas av det beviset. Hon skriver, “Jag blev kär”För svenskar är Katia Mosally, 36, mest känd som medlem i Idol-juryn, en post hon har haft sedan 2021. Katia är utbildad Harvard Law School och har arbetat med popsuperstjärnor som Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish, och Katy Perry. Hennes CV är minst sagt imponerande.

Katia har blivit en stor fansfavorit under sommaren i TV4:s nya eftermiddagsprogram Förrädarna. Katia Mosally visar upp sitt nyköp.Katia Mosally, som delar sin tid mellan Stockholm och Los Angeles, tvivlar inte på att det går bra för henne. Och det kanske satte några extra kronor på ditt bankkonto den här veckan.

Till exempel visade Katia upp sitt senaste inköp av lycra under flera dagar på Instagram, där hon har över 60 000 följare. Katia skrev: “Hittade en vintagedröm och blev passionerad” och taggade butiken A Retro Tale, som är specialiserad på säljer begagnade designvaror från hus som Chanel, Hermés, Loewe och Prada.Katias nya handväska är av det franska lyxmärket Chanel, och hon har fått beröm från många av sina vänner för den i kommentarsfältet.

Hur mycket kostar en Chanel-väska?

Kishti Tomita kallar Katias smak för “snyggeste CC fr 80-90 talet”, och “Förrädarnas” programledare Dragomir Mrsic håller med.Katias stövlar är retro och ser ut som om de gjordes i mitten av 1990-talet. Deras berömda “kameraväska” är tillverkad av lammskinn och säljs för allt från 35 000 till 65 000 svenska kronor på andrahandsmarknaden.

Det är inte billigt att köpa en ny Chanel-väska, med priser från 50 000 svenska kronor till långt över en miljon dollar. Auktionshuset Sotheby’s har intresserat sig för den stigande efterfrågan på Chanels mest exklusiva väskor och har skrivit om fenomenet här.

Från “Idol”-deltagaren Katia Mosally: “Like an island”

Katia Mosally kopplar av i solen på balkongen i sin eleganta lägenhet i centrala Los Angeles och simmar i poolen. Men nu börjar natten lida mot sitt slut. Hon kommer tillbaka till “Idol”-juryn den 28 augusti.

Du hyr en lägenhet i Los Angeles-området. Hur bor du där?

Det är mysigt! Jag har precis tagit mitt morgonkaffe ut på balkongen. Jag kopplar av på mitt helt nya balkongset, med fötterna stödda på ett par stora, runda ottomaner och mitt huvud på en kolibri.Lägenheten ligger i ett stort lägenhetskomplex i LA. Denna plats har en saltvattenpool, bubbelpool och bastu. Många svenska studenter kallar detta område för “hem”, och det är lätt att förstå varför.

Vilka är dina långsiktiga mål för huset?

Jag har bott här i några år och måste snart bestämma mig om jag ska stanna eller inte. Vem köper hus nuförtiden Inte vet. New York är på min lista över platser att besöka, men mitt drömresmål skulle vara London. Magkänslan säger att London och Los Angeles har varsin halva tiden. Jag njuter verkligen av solen här.Vädret och sysselsättningsmöjligheterna drog mig till Los Angeles.

Hur skulle du beskriva ditt hem för någon?

Hon är på en 74-graders kvadrat. Jag håller en liten ukulele och ett bord från Capital Record ovanför mitt öppna kök. Det finns en hög med skivor och ett MTV-pris i tv-bänken.Jag har också flera bilder på avlägsna släktingar och vänner.

Hur är din inredningsstil?

Färgerna är mycket trevliga. Servisen var vit med blå bordstabletter, en beige fluffig matta och en beige fluffig kuddar. I soffan har jag ett soffbord av fyra olika träslag: ljust vitt, beige, ljusbrunt och mörkt trä. Jag satte upp en annons och köpte den begagnad av någon som åkte ner till stan. Om jag flyttar kan jag sälja allt utom min fina kaffebryggare.

Nu har jag en stor hög med böcker. Jag har tre katter och avgudar Harry Potter ungefär som Kishti gör. Ditt bästa köp är…Förutom mitt soffbord hittar du mina stora, fyrkantiga, fluffiga myskuddar. Jag har tvättat dem så ofta att de inte är lika fluffiga längre.

Vad värdesätter du mest med ditt hus?

Jag är verkligen speciell och tycker om när det är i ordning. Det kan inte vara för mycket att hantera. Jag växte upp i ett syriskt hem där nödvändiga föremål försiktigt förvaras.Medicin är också mycket viktigt.Jag är en lugn och samlad individ som lätt blir förvirrad när det blir spänt runt henne.För att göra det bra är det ABC att ha hyra.Det bästa av Katia Mosallys hem:Fokusera inte enbart på prislappen. Huset måste ses som en förlängning av skull.

Katia Mosally Förmögenhet

Det är dags för henne att spilla bönorna på sin nära vän, den svenska skridskoåkaren som för närvarande bor i Los Angeles med henne.Katia Mosally säger: “Han är min livspartner och mitt personliga intresse.” I förra veckans avsnitt av “Idol” såg tittarna Katia Mosallys ögon vidgas när hon sa till Daut Ajvaz att han måste ta sig an juryns “live-b-t”.

Hon sa på programmet, “Du har gjort en fantastisk resa, du är fantastisk, du har lämnat mig i tårar.”En vecka senare, medan hon chattar med Expressen, avslöjar hon att det inte bara var henne som Ajvaz jupiter påverkade.

Saker och ting ser upp nu. Allt är bra nu. – Alla grät ju. Hon hävdar att när kameran stängdes av spreds människor till vänster och höger.Alla i kontrollrummet var döda, inklusive Pär Lernström, Anis och de andra idolerna. Det var en fantastisk fest på onsdagskvällen, och alla som kan ordna en bra fest förtjänar ett bra liv.

Läs mer om vilken inverkan “Idol”-domarna hade på Daut Ajvaz här.Katia Mosally är Ajvaz reservplan.Hon gick med i TV4 “Idol”-juryn förra sommaren och har inte verkat fasad av övergången från relativt oklarhet till kändisstatus.Jag kunde bara inte linda huvudet kring vad det skulle innebära i praktiken.

När någon närmade sig mig när jag satt och höll i min drink utbrast de: “Herregud, det är du!” varpå jag svarade: “Nej, jag är hennes syster.”Jag tror att hur du vill bete dig medan det är helt upp till dig. Jag kommer inte att ändra vem jag är när jag kommer dit; Jag kommer bara att fortsätta vara jag. Nästan alla är snabba, fokuserade och jättegulliga.

Bördan av att bestämma vad man ska göra med all den potentialen faller sedan på idolernas axlar.Skojar du? Ajvaz Räknas Daut du.Jag är övertygad om att han har allt han behöver. På alla möjliga nivåer.

Sätt hans röst över en avslappnad R&B-raplåt så kommer du att ha en fantastisk tid. Glöm inte att han bara är arton år gammal. Föreställ dig hur mycket bättre han kommer att se ut efter några års träning. Och han har ett unikt identifikationsnummer också.

Tillbringar tid med familjen i Hollywood

Los Angeles-baserade Capitol Records internationella marknadschef Katia Mosally, 34, är en svensk infödd.Det är där hon och hennes svenska mamma, Jean Kartal, bor.Jag skulle inte kalla honom en vän för att han är så söt, utan snarare min närmaste följeslagare och närmaste följare i livet. Vi är “partners in crime” men jag älskar honom djupt ändå.

För att förtydliga, jag är inte smart, men…

Lakritsen med de små grisarna är något jag aldrig har gillat. Eftersom han är min sambo skulle det vara lite jobbigt att kalla honom “pojkvän”. Det är inte bara lättsamt och roligt eftersom vi är nybörjare. Han är mitten av mitt universum och min själsfrände.

En nära vän är någon som man kan diskutera allt med i livet. Katia Mosally måste bara tillfredsställa ett behov för att gå med i “Idol”-juryn.Den nyaste jurymedlemmen berättar om sin tid på “Idol” och tragedin som fick henne att dricka tequila. Katia Mosally har gått med i “Idol”-juryn som ny medlem.

Och allt hon behövde var en anledning att tacka ja.Kaffe med havsmjölk, tack. Jag kan inte leva utan min morgonkaffemugg! 34 år gammal är Katia Mosally inte direkt snurrig inför nästa veckas “Idol”-premiär.

Jag förstår att ångest är normalt, men jag har det helt enkelt inte. Jag var inte så nervös när vi började skjuta för första gången. I den första staden vi filmade i kom producenten fram till mig och frågade: “Nu Katia, nu sätter vi ljuset, är du nervös?” (Just nu kör vi igång; är du nervös?).

Katia Mosally Förmögenhet
Katia Mosally Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!