Gert Wingårdh Förmögenhet

Sprid kärleken
Gert Wingårdh Förmögenhet
Gert Wingårdh Förmögenhet

Gert Wingårdh Förmögenhet – Arkitekten Gert Wingrdh gör ett mord för sitt arbete.En av Sveriges mest kända arkitekter, Gert Wingrdh, blev ett känt namn tack vare SVT-programmet Husdrömmar. Information om hans stabila inkomst och framtida verksamhet finns lättillgänglig på Nyheter24.

Gert Wingrdh, en 70-årig arkitekt från Göteborg, är sällan med på den lilla skärmen. Han är känd för sina frekventa framträdanden i SVT-programmet “Husdrömmar”, där han ger arkitektonisk vägledning till programledare och gäster.Överflöd av hans arkitektoniska ansträngningar och framtida avsikter har uppmärksammats av Nyheter24.

Gert Wingrdh tjänar en otrolig lön.Nyheter24 rapporterar att Skatteverket har uppskattat att Gert Wingrdhs fasta förvärvsinkomst för 2020 är 835 100 dollar. En månadslön på 69 591 svenska kronor är resultatet av att dividera det beloppet med 12.2020 hade han också ett kapitalöverskott värt 212 057 svenska kronor. Kontoret för Gert Wingrdh, VD, har flyttat hit.

Nyheter24:s undersökning av Allabolag visade att Gert Wingrdh är inblandad i inte ett utan två företag. Sedan starten 1988 har Wingrdh Arkitektkontor Aktiebolag blivit det mest värdefulla företaget i Sverige, med ett uppskattat värde på 219 miljoner kronor till år 2020. Bolaget förväntade sig att tjäna cirka 97 miljoner kronor i omsättning 2020. Med andra ord , det är inte så det fungerar.

Kan du gissa källan till denna enorma summa pengar?

En gissning är en av hans senaste anmärkningsvärda insatser med ett framgångsrikt avslut.Avgifterna för Liljevalchs+ konstmuseum var för höga.De flesta av hans verk har fått mycket beröm. Till exempel har Gert Wingrdhs Liljevalchs+ (en utvidgning av Liljevalchs konstmuseum i Stockholm) välkomnats med blandade recensioner. På dagen för invigningen i augusti samlades demonstranter utanför byggnaden.

Enligt Dagens Nyheter var den totala kostnadsberäkningen för restaureringarna och utbyggnaderna 584 miljoner svenska kronor. Allt kom från Tillbyggnaden Liljevalchs+ som Gert Wingrdh ritade. Här är fem föga kända fakta om den svenske arkitekten Gert Wingrdh.

Han gör ett så fantastiskt arbete att överklassmännen har antagit honom som sin favoritarkitekt.Gert Wingrdh var en ökänd tjuv som bland annat stal miljontals dollar och en Stena-yacht, inklusive Madeleine Olsson Erikssons herrgård i Hovs. En byggnad som väcker stora känslor, både trevliga och negativa, i Hovsborna.Wingrdh hävdar att de rikas behov bara har vuxit de senaste åren.

En mans ekonomiska trygghet kan idag nå höjder som aldrig tidigare skådats och bostäder på hundratals kvadratmeter är vardag.Rymdskeppsarkitekten har besökt GT och diskuterat hans jobb, inkomst och interna kamp för att odla empati. Arkitekter i toppen av sin löneskala.Gert Wingrdh är den mest kända svenska arkitekten. Han är dock inte den bästa betalaren i området. Gert Wingrdh använder inte sina kunskaper i sitt dagliga liv.

Gert Wingrdh har en damm i sin trädgård som är perfekt för att fånga tjuvskyttar. Det finns mycket höbalar och kor i området, och vägen till Sveriges stjärnarkitekt (landets mest kända terminal) är mycket brant och smal. Urbanism, modernitet, skyskrapor och täta stadsmiljöer är vanliga ämnen för Gert Wingrdhs forsande prosa. Men han är ensam, och hans hem vid förstutrappen är en charmig stuga fylld av en jasminbuske.

Han pekar på en plats vid horisonten och säger: “Viken är där borta, och vikingen är omgiven av ondska.” när vi turnerar den stora 17 000 kvadratmeter stora tomten. Sedan pickar han ner i det glittrande havet och spottar på jorden.

Gert Wingrdh är den mest innovativa arkitekten i Sverige idag. Han har fått många utmärkelser och beröm. Han har rykte om sig att ta på sig uppmärksammade uppdrag och sedan återvända hem, där han ofta gör kontroversiella uttalanden och fantiserar om att bygga torn över hela landet.Svenska arkitekter har varit en ansiktslös kraft i branschen i decennier, fått lite uppmärksamhet från allmänheten och tagit rapen för misslyckandet i otaliga datorsystem.

Gert Wingrdh inser dock att han inte kan gå till sig själv för att få svar. Inrättandet av en ny arkitekturkanon av Wingrdh, som har etablerat sig som en kraftfull och avgörande aktör som kan forma sektorn, har citerats som hans viktigaste prestation.Han har bara ökat sin beundran för arkitekter genom att bjuda in andra att uppleva hans skapelser på egen hand.

Samtidigt blev han en känd figur. Han har varit värd för en midsommarchattshow framför kameror och mikrofoner. Så länge Gert Wingrdh kan minnas till och med innan han lärde sig betydelsen av ordet “varumärke”har han varit helt okunnig om sin omgivning.Hans föregångare, som kom från en reklambakgrund, lärde honom värdet av marknadsföring och mediabevakning.

Gert Wingårdh Förmögenhet

Personligen har han noll intresse för pastischarkitektur eller tidstypiska detaljrestaureringar. Istället brukar han beskrivas som passionerat intresserad av nuet. Han har ett skarpt öga för att upptäcka framväxande mode- och kulturtrender på global nivå.Gert Wingrdh gör det ganska tydligt att han uppskattar arkitektoniskt arv. Han menar naturligtvis också att det inte finns tillnärmelsevis tillräckligt med modernistiska inslag i svenska byggnader.

HEMMA HOS GERT, KARIN WINGRDH P GGDAL,

Västerbottens strand ligger cirka två kilometer från den nya bostaden ritad av kända svenska arkitekter. En effektiv trädgårdsplanering planerad för användning av flera personer. Efter att ha stannat vid slutet av en tillfartsväg utan tydlig riktning i sikte kom ett SMS-meddelande.Stigen dit verkar vara lite knasig, och »Ni måste passera två ko-slipare. Karin Wingrdh säger: “Det finns inga andra hus där, och då får du se huset.”

Vi landade på västkusten ungefär en timme söder om Marstrand; himlen är mulen och luften är sval; och allt och alla heter Tofta. Man kan bara föreställa sig hur farligt det är att köra till Wingardhs nya hem i ggdal på vintern eller under andra tider av hårt väder, då vägen slingrar sig genom ett naturreservat och kommer farligt nära vattenbrynet.

Därefter antar bostaden den särpräglade svepande formen av ett “skomakarhuset”, som kännetecknas av en bred marknivå och en hög övervåning. Återigen blir Gert, programledare för Husdrömmars (SVT) tv-program, uppmärksammad av Vyn. Populariteten av showen som gjorde Gert till Sveriges mest kända arkitekt har säkerställt att hans verk kommer att ses av mer än en miljon människor.

Han har stor glädje av det beröm han har fått. Det är fantastiskt att det hände dig i så ung ålder. När jag strosar runt gillar jag att chatta med folk och se vad de har för sig. Dessutom är det enligt min erfarenhet mycket mindre stressigt att producera tv än att hantera en stor arkitekturpraktik. De två kommer att göra en fantastisk kontrast till varandra.

Wingardh Architects Karin och Gert Wingardh har ritat närmare hundra moderna bostäder under de senaste två decennierna. De kan nu dela sin tid mellan två hus. När de återförenades efter mer än tre decennier från varandra 1990, var det uppenbart att de båda hade mognat.

Förutom min aktiva avkomma. De bar en liten torp runt halsen och knäppte ihop öronen. Sandhuset, ämnet för dokumentärer och romaner, är där bytet togs. När plogen var tillräckligt effektiv för att bearbeta jorden användes sand i konstruktionen. Gert hävdar att ekonomin nådde sin zenit 1992.

Gert och Karin Wingrdhs övriga bostäder

Sanden grävdes ut efter några år och visade underbara förändringar som ett stort vardagsrum med inbyggt badkar för när barnen växte upp och flyttade ut.Medan Karin och Gerts primära bostad ligger i Sand, har de även ett andra hem i Göteborg, inte långt från Wingrdh-kontoret på Kungsgatan. Karin tillbringar dock den allra största delen av sin tid på Sands bygdegård. Projektet hon har arbetat med de senaste åren har blivit hennes främsta stödkälla.

Två kilometer utanför Sand, på en lugn strandpromenad, finns en trädgård och grav.Wingrdhs växte nära på sina täta vandringar i parken tillsammans. Bondgården, stugan och bungalowen såg alla ut att vara i fruktansvärt skick. Män skrämdes av Wingrdhs kombinerade dån.

Om dessa arkitekter såg sig omkring, var skulle de se? Kan en enorm, ultramodern herrgård byggas i mitten av kanalen och utplåna den helt? Malmös köpcentrum Emporia, Stockholms Victoriatorn vid Kistamässan och Sven Harrys gnistrande konstmuseum i glaskub i Vasaparken ligger alla i samma byggnad, där Wingrdhs arkitektkontor ligger.

Yggdalsträdgården, som ursprungligen växte fet torpare. Tornet ligger i ett naturskyddsområde, så Wingrdhs har nöjt sig med att sätta upp en säreget placerad elektrisk stavstolpe. Det finns ingen påle i väster, bara en nivskillnad som kallas ha-ha som spärrar vägen för korn.

Tyvärr var det inte så det gick till. Det fanns inga vilda, spända boxningsanfall. Den nya ggdal, som består av samma antal bostäder som sin föregångare (tre), är lika stor. Ingenting kunde göra en oxe underdånig efter att ha hört det.

Det är rimligt att anta att vi har problem med personlig säkerhet. Men, som Gert påpekar, det var inte planerat så; saker fungerade bara så. Tanken på att någon i familjen en dag kommer att kräva ett hem som de i Växjö och att någon ska kunna bygga något till oss som inte är en torp fyller mig med varm luddighet och glädje.

Gert Wingårdh Förmögenhet
Gert Wingårdh Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!