Sprid kärleken
Karin Frick Pojkvän
Karin Frick Pojkvän

Karin Frick Pojkvän – Som programledare är Karin Frick högaktuell och har nominerats till Guldskölden. Hon parades ihop med Tommy Myllymäki, svensk mästare i bowling, på Idrottsgalan. Vid det här laget berättar hon för Hänt om deras förhållande.

De som ser allsvenskan på Discovery+ känner till 43-åriga sportjournalisten Karin Frick. Nominerad till Guldskölden i kategorin “Årets kvinnliga programledare”, hennes karriär når uppenbarligen nya höjder. Enligt intervjun med Hänt uttrycker hon sin enorma glädje över att bli nominerad, säger att det är tittarna som får rösta och att få ett betydande antal röster för att vara en av kandidaterna gör en väldigt glad.

“Kvinnor i sporten” är temat året och en hederspris kommer att få kvinnliga sportjournalist som har utmärkt svensk sportjournalistik genom Guldsköldens år. Angående att vara sportjournalist sa Karin Frick: “Det fanns inget annat.” Möjligheten att komma in i sportjournalistikens värld har alltid varit ganska självklar för Karin med tanke på att hon kommer från en sportfamilj och har spelat tennis på elitnivå.

När jag verkligen bestämde mig för att ägna mig åt journalistik var jag helt fokuserad på att bli sportjournalist. Det fanns inget annat. Man ska komma ihåg att det nog är sommar nu och då var det helt annorlunda. Idag finns det mycket fler tjejer i branschen, men då var det helt annorlunda.

I svängen kom vi kvar eftersom vi var några stycken. Å ena sidan kändes det som att man måste vara dubbelt så bra för att bevisa sig själv på något sätt, men å andra sidan hade det kanske varit en fördel eftersom det var lättare att sticka ut. Men man var tvungen att göra ett riktigt bra jobb hela tiden annars kördes man bara runt.

Därför kunde Karin Frick ersätta Titti Schultz på P4 Extra. Även om Karin har kontrakt med Discovery+, är det faktiskt inte det enda stället där hon har setts och hörts den senaste tiden. Under den här vintern har hon verkligen hoppat in som gäst i P4 Extra, ett radioprogram som tar upp allt från underhållning till politik, med Titti Schultz.

Så jäkla brett är det. Även om jag alltid har känt mig så säker när jag satt vid radiokonsolen, så är det bara att sport alltid är live. Ska du sluta med idrotten nu? Enormementi nej! Jag kommer inte sluta med sport. Det är dock också roligt att göra något annat så man inte bara hamnar i sportfett.

En perfekt lösning var att Karin fick hoppa in för Titti. Inte bara för att Titti behöver få vara ensam ibland utan också för att Karin just nu upplever lite mer stillestånd när det inte är fotbollssäsong. Dessutom var Discovery+ riktigt vänligt och lätt att förstå.

Relationen mellan Karin Frick och Tommy Myllymäki

När det kommer till hennes personliga liv är Karin ganska diskret. Hon skilde sig från sina barns pappa för några år sedan och har två egna barn. Ur hennes perspektiv, kärleksfronten, har det varit lite tyst sedan dess. Däremot var alla ögon plötsligt riktade mot henne på 2024 års Idrottsgala. För att hon hamnade hos en man — 45-årige Tommy Myllymäki, jurymedlem i Sveriges Miss Cook-tävling. Är du och Tommy fortfarande vänner? Tommy var på Idrottsgalan med dig.

– Ja, men vi har känt varandra på en ått… Inte mycket genom åren, men vi har stöttat varandra och har lite bekanta och så. Han är ganska sportintresserad och så, men vi tyckte det var kul att gå ihop. Karin säger till Hänt att det inte är sant, men de har känt varandra som vänner, de har mycket gemensamt och är bekanta osv.

Finns det något mer än vänskap mellan er?

Enligt min privatliv kommer jag inte att kommentera. Jag känner mig välkommen att diskutera jobbet och så, men det påverkar vara min privatliv för mitt själv. En framgångsrik karriär som just har skjutit i höjden för 42-åriga Karin Frick.

Karin Frick Pojkvän

42-åringen har bland annat spelat fotboll och tennis. Frick är för närvarande anställd på Discovery där hon ses flitigt med de svenska nationella fotbollssändningarna. Hon har blivit en älskad tv-personlighet som besöker svenska tv-hem de senaste åren.

Hon förlängde nyligen sitt kontrakt med Discovery till 2025, vilket hon är riktigt glad över. Väldigt bra och otroligt kul känner det. Enligt Karin Frick, på tal med Expressen, skulle hon inte säga att det fanns någon antydan från hennes sida. Karin Frick är väldigt tennisintresserad bort med fotbollen och har påverkat den anrika turneringen Wimbledon. Tillsammans har de tjänstgjort som domare vid flera tennisturneringar.

Förra året förändrades hennes familjeförhållanden när hon och hennes man bestämde sig för att skiljas från sina barn. Programledaren sa då till Expressen att det hela var ganska orealistiskt – och med verklighetens blick har allt gått enligt planerna.

Jag tror att det har blivit så bra att det bara kan bli bättre. En separation är dock alltid en separation. Vi har fortfarande en riktigt bra relation och varandras hälsa är väldigt viktig för oss. Frick säger till tidningen att han kan behöva min hjälp lite mer under veckorna medan jag behöver den under semestern, och han fortsätter med att säga:

Jag är mycket ansäker för det. Utan stödet skulle det vara ganska svårt att ha en sådan karriär. Karin Frick, 42, började sin karriär på helt enkelt Expressen och gick vidare till TV4 2007. Hon var programledare i Nyhetsmorgon och rapporterade även om flera mästerskap.

Discovery, som äger kanal 5 och 9, var hennes nästa stopp 2014.- Att jobba med det som finns är ett privilegium. Enligt mig förstärks våra sändningar av att vi är ett gäng som har det sjukt roligt tillsammans. Hon förbereder sig för intensiva arbetsdagar under OS. Att hon gärna är med på det “alla” håller på med just nu är ganska roligt tycker jag.

Hur framstår Karin Frick själv mest i OS?

“Allt det oväntade plötsligt i något som har allmänt inte följer följer”, säger den som också berättar om sin rätt på flera år, lugnet med att ha haft vid och den nya familjesituationen. Under julen var Karin Frick sjuk i covid-19, även om hon inte var särskilt dålig. Vi sätt både bra och var bara lätt förkylda på annandagen, vilket fick min yngste son. Så det var över på två dagar, men efter det var det definitivt en garanti.

Men det faktum att Frick nyss smittades av covid-19 ger henne ännu en huvudvärk när hon nu går in i dagliga sändningar under hela OS, och kanske till och med sin chef. Även om folket på Discovery uppenbarligen inte vill att du ska bli sjuk är de nog ganska lättade över att du nyligen hade det. Om man skulle bli sjuk och gå bort under detta intensiva ögonblick, skulle det verkligen vara förödande.

Ett viktigt ankare på Discoverys OS-sändningar är Karin Frick. Liksom majoriteten kommer hon att vara stationerad i Stockholm. Det har varit mycket osäkert länge med anledning av pandemin, men det känns som att vi har hittat en bra lösning nu som både säkerhetsställena för personalen och sändningarna, så mycket det går i dessa tider.

“Det är min största supporter.”De dagliga OS-sändningarna kommer att ledas av Jonas Karlsson innan Frick tar över. Identiskt med det som gjordes under OS i Tokyo förra året. I morse tar jag på mig morgonsnörena. Jag gick kvart i tri 16 dagar på raken när det var lite utmanande i somras. För tillfället är det Jonas som har passet och vi byter lunchhistorier innan jag går ut genom dörren vid sjutton.

Även om Karin Frick har lång erfarenhet som programledare för stora sportsändningar, är hennes passion densamma. Jag känner nerv men det är en annan typ än att vara nervös, jag får fortfarande samma kick. Jag är nästan aldrig nervös. Det har inte gått de där fem till sex åren under min tid som TV.

Jag tror att jag är liv är min största styrka. Även så skönt att ha detta lilla puls och inte vara nervös. Man måste fortfarande vara på topp i deras spel. Men det är så skönt att släppa ångesten, att kunna ta ett djupt andetag när något händer utan att känna sig stressad och att vara en klippa för experterna.

Karin Frick Pojkvän
Karin Frick Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!