Jonnie Irwin Sjuk

Sprid kärleken
Jonnie Irwin Sjuk
Jonnie Irwin Sjuk

Jonnie Irwin Sjuk – Den brittiska tv-personligheten Jonnie Irwin, programledare för succéprogrammet A place in the sun, har dött i dödlig cancer.I en nyligen intervju med tidningen Hello öppnar han upp om sin kamp mot cancer.Jag vet inte hur länge jag kommer att vara här, sa han.

De brittiska framgångarna A place in the sun och A place in the land har sänts i många år. I båda showerna kommer vi att följa olika par och familjer när de letar efter bostäder i dyrare kvarter. Varje avsnitt ger tittarna en chans att se ett antal fastigheter, lära sig mer om det omgivande området och få användbara råd och förslag från programmets producenter.Inte bara har tittarna kommit att älska showen, utan dess skapare och showrunners har också vunnit mångas hjärtan.

Jonnie Irwin om tragedin i hennes sjukdom; dödlig cancer


Jonnie Irwin, 48, som har programmerat båda programmen tidigare, har nu kommit med en tragisk besked. Att han har avancerad cancer av okänt ursprung.I en nyligen intervju med tidningen Hello avslöjade Irwin att han först märkte att något inte stod rätt till under en föreställning av En plas i solen för två år sedan. Programledaren var i Italien för en föreställning när han plötsligt började se saker medan han körde.

Med det gick det snabbt och hela hans värld vändes upp och ner med en traumatisk diagnos: han hade lugncancer som hade spridit sig till hans hjärna.I intervjun säger han: “Inom en vecka efter pjäsens premiär fick jag veta att jag hade sex månader kvar att leva”, och fortsätter sedan med att beskriva hur han berättade den tragiska nyheten för sin fru Jessica, deras treåring. sonen Rex och deras små tvillingar, Rafael och Cormac.

Det var ganska uppmuntrande. Jag kunde bara oroa mig för ursäkten och inte göra något annat. Jag hade ingen aning om att jag var så snygg, säger han.Irwin vill tillbringa sina sista dagar med sin familj. Idag, med hjälp av medicinering och kirurgisk behandling, har Jonnie Irwin överlevt sin ursprungliga prognos. Den ansvarige programmeraren vet inte hur länge han kommer att vara kvar, och han vill spendera den återstående tiden med sina nära och kära.


Han säger: “Jag vet inte hur länge jag har kvar, men jag försöker vara positiv, och min inställning är att jag lever med cancer och inte dör av det.”Jag är ledsen, Jess och våra små. Vissa personer i min position har bucket lists, men jag vill bara göra så mycket jag och min familj kan tillsammans, säger han. Efter att ha hört ett internationellt framträdande märkte Jonnie Irwing att något inte stod rätt till.

I veckan fick världen veta att den älskade och populära programledaren för den brittiska tv-succén “A place in the sun” hade dött i cancer.Nu när han vet hur lite tid han har kvar är profilaren fast besluten att göra det bästa av det.Efter att ha nått den mogna åldern av 49, bestämde sig Irwing för att göra något speciellt med sin älskade fru, som hade levt mitt i allt som vissna och ruttna. Samtidigt gjorde han en poäng av att tacka alla sina hängivna tittare för den enorma stöd han och hans familj har fått.

Jag är överväldigad av dina underbara meddelanden. Tack så mycket. Hur tumultartad situationen än har varit, har också jag kommit fram till att den är högst ovanlig; i själva verket är det så ovanligt att det nästan är som om vi pratar om något annat, som han skriver i ett vemodigt Instagram-inlägg.

Allt kan ändras på ett ögonblick.Inte ens den populära brittiska tv-personligheten Jonnie Irwing vet det. Hemma i England är han en välkänd karaktär från biljettsuccén “A place in the Sun” eller “En plats i solen” på svenska.Under loppet av sina många år i luften har programmet också blivit en fanfavorit bland den svenska allmänheten.Och alla som har följt den brittiska programmeringen skulle ha sett Jonnie flera gånger.

Han är en av de tv-programvärdar som har haft den mest ihållande populariteten bland tittarna. Den brittiska tv-personligheten Jonnie Irwin är känd för att ha hjälpt familjer att hitta deras idealiska hem i Storbritanniens landsbygdsområde One Place in the Country.
Men två år senare förändrades allt för den 49-årige showrunnern när han dog i aggressiv cancer.

Nu gör han allt han kan för att tillbringa sina sista stunder med sina nära och kära och lämna sina barn med goda minnen innan han går bort.Många känner igen Jonnie Irwin, 49, från det mystiska brittiska tv-programmet En place in the country, där han hjälper par och familjer att hitta sina idealiska hem på landsbygden i Storbritannien. Han gjorde också samma sak i “A Place in the Sun”, om brittiska expats som satte upp hus på soliga platser som Spanien och Portugal.

Men Jonis liv har varit upp och ner de senaste två åren, ända när han fick det förödande beskedet att han var döende i cancer. Under föreställningarna av En plats i solen hörde han lokalbefolkningen säga att han bara hade sex månader kvar att leva. När programledaren skulle berätta det för sin familj kunde han bara prata om en försening av hemnyheterna.Det var ganska uppmuntrande. Jag kunde bara.

Jonnie Irwin Sjuk

De påstod att de skrev det för att de är deprimerade, men de ville egentligen bara skvallra om mig och min cancer. Jag blev verkligen chockad. Helt främlingar skickade meddelanden till mig och sa att de önskade mig det bästa, men hur kunde deras kommentarer om min sjukdom hjälpa mig? Bara det faktum förvånade mig.

Det känns som en fälla, säger han. Den brittiska “En plats i solen”-värden Jonnie Irwin avslöjade nyligen att han kämpar mot dödlig cancer som har spridit sig i hela hans kropp.När Irwin diagnostiserades i augusti 2020 gav hans läkare honom bara sex månader kvar att leva.

Men kemoterapi, celltransplantationer och andra läkemedel har hjälpt till att hålla cancerspridningen i schack. Han fortsätter att leva och jaga.Irwin var gäst i den brittiska morgonshowen “Good Morning Britain” i torsdags. Han pratar också med tidningen The Sun om hur hans tv-team svarade när han blev sjuk.

Jag fick betalt för resten av säsongen efter att ha avslöjat min diagnos till “A Place in the Sun”, men mitt kontrakt förnyades inte. De ville inte fortsätta.Hon gjorde fel, och det gjorde mig arg. Irwin, trebarnspappan, säger att han blev förvånad när han fick veta att han skulle “bli ersatt efter tv veckor” efter 18 år på jobbet.

TV-nätverkets svar var att, med tanke på hälsan och säkerheten för programmets huvudproducent under prärievargepidemin, kunde inga åtgärder vidtas. The Sun citerar Channel 4 och produktionsbolaget Freeform som säger,Vi försökte allt för att göra det möjligt för Jonnie att fortsätta filma utomlands i mörker, men studion kunde inte säkra honom tillräckligt försäkringsskydd.

Irwin säger att han skulle kunna fortsätta jobba om det inte vore för hans internationella resor. Efter “A Place in the Sun” började han arbeta på BBC:s inredningsshow “Escape to the Country”, som sänds i Sverige på Viaplay under titeln “A Place in the Country”.

Jonnie Irwins sjukdom, apati och bitterhet är nu överallt i nyheterna. Med tårar i ögonen beskriver han sina tankar om sina tre barn med hustru Jess: en treårig pojke som heter Rex och tvååriga tvillingar som heter Cormac och Rafa.

I en intervju med ITV:s “Good Morning Britain” på torsdagen förklarade Irwin att han hoppades att hans öppenhet om sin sjukdom och hans kamp skulle fungera som en uppmuntran för andra i liknande situationer, och att han skulle försöka fortsätta leva ett “normalt” liv trots hans tillstånd.

Och ändå motstår han att bli bortglömd.Mina barn är fortfarande små; om jag skulle dö imorgon skulle de inte komma ihåg mig alls. Och någon annan kommer att sätta upp dem på liknande sätt, sa han till The Sun. På en civil VHF-radiokanal kunde lyssnarna lyssna på marinsoldaternas övning på söndagseftermiddagen.

Svaret är lite utöver det vanliga på pratradiokanalen, men du kan lista ut det:Marines förbereder sig på att fråga igen om motorbåten M74 ska svänga bort eller inte; den här gången hör de en annan marin volontär som går med i HMS Kullen (M74).

Det tidigare nämnda fartyget, M76, är i själva verket miniatyrkrigsfartyget HMS Ven.Motorbåt pekade i vår riktning, denna marina utrustning är en Martin 74. Om du inte följer mina instruktioner kommer jag att tvingas öppna fältet för dig.

Jonnie Irwin Sjuk
Jonnie Irwin Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!