Fridolina Rolfö Pojkvän

Sprid kärleken
Fridolina Rolfö Pojkvän
Fridolina Rolfö Pojkvän

Fridolina Rolfö Pojkvän – Stina Blackstenius föddes den 5 februari 1996, vilket gör henne 25 år gammal. Hon är född i Vadstena. Hans föräldrar, Magnus Blackstenius och Lena Wiberg, har svenska namn. Hon har även en bror som heter Oscar och en halvsyster som heter Nina Koppang, som båda är professionella handbollsspelare i Sverige.Pappan till Stina har i en intervju med Expressen sagt att han har varit med om en nästan identisk tvilling till sin dotter.

Karriären

I samma intervju med Expressen avslöjar Magnus Blackstenius att det sedan länge varit känt att Stina tyckte om att spela fotboll. Hon började spela Vadstena GIF som ung tonåring.2011 utsågs hon till “rets Flickspelare i stergötland” för bland annat att ha gjort 38 mål på 17 matcher under en enda säsong i division 3.

2013 byttes Stina till Linköpings FC där hon var kvar till 2016. Hennes kontrakt med den franska klubben Montpellier HSC skrevs på det året. Med sina 13 mål 2017 avslutade hon säsongen som ligans bästa målskytt.

Hon gjorde A-seriedebut 2015 och har sedan dess gjort 66 matcher för det svenska landslaget.
Stinas sista match för Montpellier var den 12 januari 2019. Hon återvände till FC Linköping samma år, men blev snabbt upphämtad av BK Häcken, som hon spelar för för närvarande.


Utmärkelser och erkännanden

2015 års Stinapris för “Årets Genombrott” delades ut vid den årliga ceremonin Fotbollsgalan. I samma prisutdelning nominerades hon till “årets framåt” 2016, 2017 och 2018. Tonren Tuffa
I en intervju med Sportbladet sa Stina att hon hade höga förväntningar på sig själv redan i unga år. Vid 16 års ålder fortsatte hon att bo i Vadstena, gå i skolan i Mjölby och spela fotboll i Linköping, trots de många negativa effekter denna kombination hade på hennes psykiska hälsa.

Hon berättar för Sportbladet, “Jag gick i skolan innan träningen började i höstas, jag var uppmärksam i praktiken och när jag kom hem hade jag fortfarande lite plugg i mig.”Till slut kom det till en punkt där jag inte mådde riktigt bra, och det påverkade min hälsa.

Men efter att eleverna slutat kunde Stina ägna sin fulla uppmärksamhet åt fotbollen och hittills verkar satsningen ha gett resultat.När ska Stina hitta en partner?Stinas pojkvän heter Philip Hman.Stina Blackstenius Instagram-handtag är @stinablackstenius om du är intresserad av att följa henne där.

Äntligen är fotbolls-VM för kvinnor 2019 igång. Alla 24 nationer kommer att tävla om VM-kronan i år, och turneringen kommer att hållas i Frankrike.Ingen är mer värd kaptenstiteln än Caroline Seger, en avgörande kugge i hjulet som är det svenska landslaget. Vi har sammanställt allt du behöver veta om henne!


Caroline Seger har varit en konsekvent medlem av det svenska landslaget sedan 2005 och har haft kaptensposten sedan 2009.Caroline Seger, hur gammal är du?Seger föddes den 19 mars 1985.Var kommer Caroline Seger ifrån.Viltköttet kommer från Gantofta i Helsingborgs kommun.

Hur har Caroline Segers karriär inom fotbollen börjat.Hon följde ofta med sin pappa, tränare hos Gantofta IF, på träningspass. Sedan dess har hon börjat sin karriär inom fotbollen genom att delta i klubbens upphämtningsmatcher.1998, 12 år gammal, gick hon över till Rydebäck IF. Trots sin ungdom var hon en vanlig F16-spelare. Hon spelade sin första landskamp som medlem i F16-truppen mot Tyskland.

Därefter gick hon med i F17-ligan och bytte klubb till Stattena IF efter säsongen 2000. Det var år 2002 då Caroline Seger gjorde sin damallsvenska debut i Stattena. Många klubbar visade intresse för henne efteråt, men hon bestämde sig till slut för att gå med i Linköpings FC 2005.

Seger gick på A-landslaget samma år. Sedan dess har hon varit anställd som mellanchef.Vilka priser har Caroline Seger vunnit.Efter sin första säsong i A-ligan belönades hon med titeln “Årets Genobrott” på Fotbollsgalan. Samma år utsågs hon till “stergötlands bästa fotbollsspelare” av stergötlands Fotbollsförbund. Samma pris erbjöds henne under de två åren som följde.Och hon hedrades som säsongen 2006 års “Årets mittfältare” på Fotbollsgalan.

Fridolina Rolfö Pojkvän

Fridolina har enligt uppgift undertecknat ett sponsringsavtal med PUMA inom en snar framtid, medan detaljer om affären inte har offentliggjorts.Det finns inga bekräftade uppgifter om Fridolina Rolfös romantiska intressen, men det är säkert att anta att hon dejtar någon ganska attraktiv. Följer du Fridolina på Instagram kan du se att hon dejtar en man som heter Simon Skott.

Hon har delat flera inlägg om honom, inklusive ett kyssfoto; uppenbarligen tar paret semester långa semester tillsammans. Fridolinas inlägg om hennes förhållande med Simon Skott är fulla av beundrande meddelanden mellan dem två. Vi rekommenderar den här artikeln till alla som är intresserade av att lära sig mer om Fridolina Rolfös personliga liv.

Naturligtvis har Fridolina Rolfö mer på gång i sitt liv än bara den mystiske Simon. Hennes pappa, Lars-Inge Rolfö, och hennes mamma, Ellinore Andersson, hade båda ovanliga namn. Fridolinas andra syskon är en syster som heter Daniella och en bror som heter Julius.

Om du verkligen är intresserad kan du kolla in Rolfös Instagram, som är fullspäckad med inlägg om fotboll och hennes privatliv. Hon verkar vara ganska engagerad i sin publik och ger ofta uppdateringar om sina matcher och sina tankar om dem.

Fridolina Rolfö flyttade till Tölö 2008, men hon skrev inget där innan hon gick vidare till Jitex, där hon gjorde 59 uppdateringar och gjorde 16 mål. I sin Damallsvenska debut 2011 gjorde hon två mål för Jitex.Rolfö utsågs till bästa kvinnliga juniorspelare 2011 av Göteborgs-Posten. Rolfö gjorde sin UEFA Women’s Champions League-debut med Linköpings 2014 och gjorde hattrick mot Liverpool, de engelska mästarna.Hon skrev på ett tvåårskontrakt med Barcelona den 7 juli 2021.

ANDSLAG

Fridolina Rolfö kallades in för att spela för Sveriges U19-landslag i UEFA Women’s U19 Championship 2011-12 efter att hennes enastående prestationer uppmärksammats av landslagets tränare, Pia Sundhage. Som ett resultat av hennes mål besegrade Sverige Spanien med 1-0 på förlängning för att vinna turneringen.

Hon tävlade i de olympiska sommarspelen 2016, då hennes lag tog en silvermedalj. I en 5-1-seger över Thailand i juni 2019 gjorde Fridolina Rolfö sitt första mål i fotbolls-VM för kvinnor.
Den talangfulla fotbollsspelaren hjälpte sitt lag att gå vidare till finalen vid OS i Tokyo 2020, där han kommer att tävla som individ.

Målet resulterade i slutändan i att Sverige slog det kanadensiska lacrosselaget i en match som de förlorade på grund av ett strejk. Vidare gick det inte i luften vid EM i England 2022, därför måste Fridolina Rolfö anmäla sig till det kommande VM i Australien och Nya Zeeland 2023.

Den svenska damfotbollsligan har varit särskilt imponerande i år. De slog Australien med 1-0 på måndagen och gick vidare till mästerskapsspelet. En av ligans främsta spelare, Fridolina Rolfö stod också för matchens sista mål.

Hon föddes i Kungsbacka av föräldrarna Ellinore Andersson och Lars-Inge Rolfö. Hon har också en yngre bror som heter Julius och en äldre syster som heter Daniella. Tidigare intervjuer med Expressen avslöjade att Rolfös storasyster var drivkraften bakom hennes beslut att börja fotbollen.

Hon spelade först i svenska ligan för IFK Fjärs, och gick sedan vidare till Tölö IF 2009. Två år senare inledde hon sin seniorkarriär hos det kvinnodominerade svenska företaget Jitex BK, där hon var kvar till åtminstone 2013.

Senare spelade Rolfö för Linköpings FC, där hon glänste i en Uefa Women’s Champions League-match mot Liverpool.Mitt mest levande minne från den tidsperioden är när hon gjorde ett tretrick mot Liverpool i oktober 2014 och Linköping vidare till nästa omgång med en 3-0-seger. Syster Daniella berättar att hon efter matchen kallades in till landslaget för landslaget.

Rolfö spelade för Bayern München i tyska Bundesliga mellan 2017 och 2019. Hon gick senare över till en annan tysk klubb, VfL Wolfsburg. Sommaren 2021 slogs det fast att Rolfö var redo att ansluta sig till legendariska FC Barcelona.Hon har spelat i svenska ligan sedan 2015.

Insikt och det kommande året

Sommaren 2020 ledde Rolfö den tyska klubben Wolfsburg till Champions League-finalen. Hon skadade sig dock under mästerskapsmatchen och fick en allvarlig huvudskada.Detta hindrade henne från att spela i flera månader. Tillsammans med beskedet att hon skulle kunna återvända under sommaren utsågs hon även till “Fotbollsret 2020”-lagets forward.

Fridolina Rolfö Pojkvän
Fridolina Rolfö Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!