Johanna Rytting Kaneryd Familj

Sprid kärleken
Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

Johanna Rytting Kaneryd Familj – Johanna Rytting Kaneryd, målvakt för det svenska landslaget, är en mardröm för motståndarna. Hon planerar att börja träna för VM sommaren 2023. Australien och Nya Zeeland står värd för de första VM-spelen sommaren 2023. Söndagen den 23 juli tar Sveriges damlandslag för första gången emot Sydafrika.

Johanna Rytting Kaneryd, rookie på masternivå, är en av årets bästa spelare. EM 2022. 2022 skrev Johanna Rytting Kaneryd på ett treårskontrakt med Chelsea FC i engelska Premier League. Äktenskap och pubertet går hand i hand i Johanna Rytting Kaneryd.

Johanna Rytting Kaneryd, hemmahörande i Köpingstrakten Kolsva, gjorde sin professionella fotbollsdebut på pojklaget med enbart överinseende av sin far, Dan Kaneryd. Hennes lillebror var också ute och njöt av sjöns vatten. När den då 14-åringen väl antogs i Halmstads innersta krets förvärrades situationen snabbt. Strax efter hennes tryout med Tyresö FF och efterföljande kontraktserbjudande publicerade DN en lång intervju med toppspelaren.

Efter mycket om och men bestämde sig Rytting Kaneryd för att lämna sin landsbygdsbakgrund och gå in hos en familj i Stockholm. Innan hon kom till lta, Djurgrden, Rosengrd och BK Häcken spelade hon för Tyresö Fotboll AB 2014.

Hon har en nära vän bland de andra spelarna. Den här artikeln innehåller Stina Blackstenius fullständiga biografiska information. Dokument som Nyheter24 har hämtat från Skatteverket visar att Johanna Rytting Kaneryd fick 425 193 svenska kronor årligen 2020. Stjärnan har tidigare argumenterat för att man bland annat borde lämna Sverige för att slippa de fientliga incitament som erbjuds i damallsvenskan.

Så, ja, jag tycker att vi ska försöka minska löneskillnaderna mellan könen i Sverige. Men de har använt den här strategin tidigare för att stjäla kunder från konkurrenter. Hon vidhåller dock att det aktuella avsnittet av “Lund”-podden helt består av snack om fotboll.

I verkligheten spelar Johanna Rytting Kaneryd fotboll tillsammans med Anton Salétros, en 27-åring för AIK. Hon säger till Dagens Nyheter att han och hennes pappa, Dan, är ansvariga för hennes slutliga triumf över hennes scenskräck.

Trycket har släppts från mig. Jag har provat det förut och det blev aldrig bra. Sedan dess har jag kunnat byta ut det där sättet att tänka med hennes, som går ungefär i stil med “När jag får chansen tar jag den”, mot det mer negativa “När jag får chansen ska jag grotta ner mig själv”, som hon uttryckte det till DN.

Tillväxt och Domesticering

Stina Blackstenius föddes den 25 december 1991. Den 5 februari 1996 är hennes födelsedatum. Hennes hemstad Vadstena är där hon föddes. Magnus Blackstenius och Lena Wiberg är hans föräldrar. Hennes bror, Oscar, spelar handboll professionellt för Sverige, och hon har en halvsyster, Nina Koppang. Stinas pappa uppgav att han hade sett en match mellan sina två barn, som var anmärkningsvärt identiska med varandra, i en intervju med Expressen.

Karriären

Som Magnus Blackstenius nämnde i samma Expressen-intervju var Stinas kärlek till fotboll välkänd. Vadstena GIF introducerades för henne först när hon var tonåring. Hon erkändes som division 3:s “rets Flickspelare i stergötland” 2011 efter att ha gjort 38 mål på 17 tävlingar.

Stina spelade först för Linköpings FC 2013, och stannade där till 2016. Ett år senare skrev hon på med franska klubben Montpellier HSC för att spela fotboll. Hon avslutade 2017 med flest mål i ligan (13) och på första plats.

Hennes 66 landskamper för Sverige följde på hennes A-ligadebut 2015. Stina spelade sin sista match för Montpellier den 12 januari 2019. Senare samma år skrev hon på med BK Häcken efter att ha spelat för FC Linköping ännu en gång. I en intervju med Sportbladet reflekterade Stina över hur hon hållit höga krav på sig själv under hela sitt liv. Hon var 16 och hade mycket pendling från när hon var yngre och fick flytta mellan Vadstena och Mjölby för skolan och Linköping för fotbollen.

Det rapporterades i Sportbladet att hon sa: “Jag gick till skolan innan träningen började på hösten, jag var uppmärksam på träningen och när jag kom hem hade jag fortfarande lite plugg i mig.”När mitt allmänna hälsotillstånd försämrades visste jag att jag hade ett problem. Stina kunde ägna sin fulla uppmärksamhet åt fotbollen efter att ha fullgjort sina akademiska skyldigheter.

Johanna Rytting Kaneryd Familj

Sex svåra matcher i gruppomgången i Champions League, inklusive en kritisk matchup mot hennes tidigare lag Rosengard. Den 24-åriga Johanna Rytting Kaneryd från BK Häcken upplevde precis en svår genombrott och kommer att kräva omfattande rehabilitering.

Långa telefonsamtal med uppmuntrande och krävande pappa Dan varje dag kan vara att skylla på. Hon förklarade, “Jag kom på hur man dansar någonstans.” På söndag eftermiddag, hemma i Bravida Arena, avslutas serien mot Rosengard. BK Häcken ligger nu sex poäng före gästlaget med endast fem matcher kvar. Häcken från Rosengard inför kommande säsong.

Hon var en framstående på planen för Malmöklubben, men hennes färdigheter lyser verkligen i guld och svart. I Häcken har man det bästa av allt, så visst kommer de att trivas där. Det går inte att kompromissa med kvaliteten.

De flesta som bor i Rosengard gör det permanent, och grannskapet har utmärkta bekvämligheter som ett gym och en pool. Konkurrensnivån är enligt min mening den mest anmärkningsvärda förändringen. Rosengard efterfrågar lite mer havrehö och vi erbjuder ett mer direkt tillvägagångssätt.

Otrolig i storlek! Mycket pengar. – Jättemycket. Tryck bara på a- och o-knapparna för att börja. Efter ett års försök att göra skillnad kunde jag äntligen se frukterna av mitt arbete. Tack så mycket för chansen. Sanningen är att jag sällan går till gymmet när jag är hemma.

Min hemstad är mindre än 3 000 personer, så jag vet på egen hand vilken storstad Stockholm är. Även om jag har övernattat i Stockholm blev jag förvånad över hur olika Malmö och Göteborg var. I Malmö kunde man cykla fram och tillbaka på cirka fem minuter, men inte här.

Ha lättillgängliga kontaktnummer

15 år gammal flyttade hon från hemstaden Kolsva, en “byn” utanför Köping, för att enbart fokusera på fotbollen. Hon gifte sig in i en svensk familj och flyttade till Tyresö där hon påbörjade ett intensivt träningsprogram. Minskad från tre gånger i veckan till två gånger dagligen på utvalda dagar.

Det kanske inte var det klokaste valet. Så här i efterhand kunde man ha varit närmare hemmet, men det är jag inte intresserad av. Den klassen lärde mig mycket. Hon började bära korsett när hon var 16 år. Att vara borta från nära och kära var tufft och det är tänkbart att Tyresö inte var där för att ge en hjälpande hand när det krävdes. Men som tur var landade jag i kärleksfull vård av en underbar familj som behandlade mig som en av sina egna.

När hon var väldigt liten började hennes pappa, för alla känd som “Pappa Dan”, träna och träna henne i fotboll. Regelbundna telefontider och långa, djupgående samtal är normen för Taj Mahal-paret.

Han ringer mig alltid på väg hem från jobbet så att vi kan ta en matbit tillsammans. Det är trots allt han som håller ett öga på dig och kan checka in på en match två eller tre gånger, så det är underbart att ha någon som verkligen kan undersöka vad jag gör på individuell basis. Eftersom vi alla har vuxit så mycket under de senaste åren kanske vi inte är lika lojala mot varandra som vi en gång var.

Även om han är väldigt bra på att sätta standarder och säga “synd” när saker och ting inte stämmer, är han också väldigt bra på att bygga upp mig och hjälpa mig att bli mer säker på mig själv. Han är den person som är mest bekant med mig. Jag har inget annat val än att fortsätta med full fart framåt och utnyttja mina förmågor fullt ut på det här området eftersom vi just nu befinner oss i en “fart”-period.

Det är konstigt, för jag har sagt det till honom förut, men nu verkar han faktiskt lyssna på mig. Jag menar inte att verka klyschig, men jag har blivit väldigt bra på att skämta med mina egna svagheter. Men han är åtminstone inte helt tyst som han brukar.

De offensiva mittfältarna är hårt arbetande, engagerade idrottare som ger allt för att förbättra sina fotbollsfärdigheter. Hon har insett värdet av att bygga muskler på gymmet och belönar sig själv med en hemmagjord avslut och annat tilltugg efter varje pass. Jag uppskattar att kunna fokusera helt på träning och tävling, eftersom det gör att jag kan uppskatta livet fullt ut.

Johanna Rytting Kaneryd Familj
Johanna Rytting Kaneryd Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!