Sprid kärleken
Johanna Möllers Barn Idag
Johanna Möllers Barn Idag

Johanna Möllers Barn Idag – Morden på Arbogafallet var bland de mest ökända i svensk historia. Johanna Möllers barn har nyligen börjat diskutera sin mammas produktiva bortgång. Det var ett totalt och totalt kaos. Jag antar att jag precis slog in huvudet i en vägg. Dotter Julia hävdar i dokumentären “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” att alla blev chockade.

Den 3 augusti 2016 kallades polisen till ett sommarboende nära Arboga. I somras hittades en 68-årig mans kropp, och en dam hittades i kritiskt tillstånd. På anklagelser om mord och mordförsök grep polisen i Trondheim, Norge, Johanna Möller, 46, och hennes älskare, Mohammad Rajabi, 23.

Den 21 augusti 2017 dömdes Johanna Möller till livstids fängelse för att ha planerat mordet på sin far. I fängelse i 14 år för mord och mordförsök, Mohammad Rajabi. 2015 dömdes Johanna Möller till dödsstraff för sin mors drunkningsdöd utan sommartid. Hovrätten kommenterade inte tingsrättsdomen annat än att släppa Johanna Möller för mordet som begåtts på bagarbänken. Plats för mordet på Johanna Möllers far: en rustik semesterstuga.

Dot-connector Julia: “Mycket tack”

Efter att de ödesdigra händelserna vid den pittoreska sommarstugan i Västmanland blev känd som Arbogafallet, kallades Johanna Möller prompt “Arboga-kvinnan” av media. Två av Möllers barn berättar om hur deras mammas död har påverkat dem i den nya dokumentärserien “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna”, som går på Viaplay. Enligt doktor Julia är det inte lätt att bli känd i sitt samhälle som Johanna Möllers läkare. Alla i det här lilla samhället känner varandra i stort sett. Massor av no-nonsense förfrågningar, min egen preferens. Vissa människor försöker “spela dum”, som Julia säger i programmet.

Som en hyllning till Johanna Möller

Den 21 augusti 2017 dömdes Johanna Möller till livstids fängelse för att ha planerat mordet på sin far. Julia ser Johanna Möller som en varm och vårdande mamma. Hon fyllde rollerna som både mamma och mormor. Det var de som hjälpte oss att stå. Det var förvirrande för henne hur Johanna Möller och Mohammad Rajabi hade kommit för att träffas i Trondheim.

Det var ett totalt och totalt kaos. Jag antar att jag precis slog in huvudet i en vägg. Efter att Julias mamma satt i fängelse fick Julia och hennes syskon göra den långa resan till Norge för att hämta sina tvillingar och en liten syskon. Det gick ungefär ett halvår innan jag förstod vad som hände.

“Alla var nog i chock”, konstaterar Dotter Julia i dokumentärserien “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna”, när Johanna Möller blir greppad. Det var kärlek vid första ögonkastet för dessa män när de såg de sexigaste kvinnorna Sverige hade att erbjuda. Johannas son, David Möller, rapporterar att många uppmärksammade hennes vänskap med Mohammad Rajabi. Även om min mamma var i sextioårsåldern, träffade hon en mycket yngre man. Om man tror på David så var det många höjda ögonbryn.

Nyheten att Mohammad hade hjälpt till att planera morden på hans föräldrar kom inte som en chock för honom. Vem skulle göra så grymt mot mina föräldrar? Min mamma har också ifrågasatt var jag befinner mig. Det var droppen för mig. Jag var ledaren och jag var rättfärdig.

David, hennes son, tyckte att hans mammas relation med Mohammad Rajabi var intressant: “Det var många som höjde på ögonbrynen om vi sa så”, sa han i dokumentären. Heta nyheter från Sverige, och här är varför: Här kan du få den senaste versionen av Hänt-appen.

Johanna Möllers “Livet bland huggtänderna”

Johanna Möller sitter för närvarande häktad i Ystads kvinnliga kriminalvårdsanstalt. I en dokumentär för Expressen med titeln “Möller inifrn fängelset” diskuterade hon sin tid på asylanstalten och de sällsynta tillfällen hon får besöka sina barn. Johanna Möller hävdar dock att efter bara trettio minuter är sannolikheten att hon kommer att manipulera dem betydande.

Jag var helt drabbad av rädsla. När jag var på jobbet började jag få panik och skakningar. Det är enkelt att förutse deras ankomst. Människor som klagar på att de inte vill ta itu med sina barn hemma är vettigt för mig. Allt detta är helt vettigt. Hon sa till Expressen att ingen märker det.

Som en hyllning till Johanna Möller

För Johanna Möller “är det en stor grej att veta att de kommer”, som hon sa till Expressen, när ungdomar besöker anläggningen. På frågan om vad han sa efter att ha dödat Mohammed, svarade Skyller: “Litade p honom.” Johanna Möller vidhåller sin oskuld och uppger att mordet på hennes far begicks av Mohammed Rajabi.

Jag gav honom en riktigt allvarlig blick. Men så, vid tiotiden på morgonen, anklagar han sig själv för att ha dödat min pappa. Fundera på om personen du smekte och välkomnade in i din familj säger detta i den aktuella dokumentären. När han sa det brast jag ut i skratt och slog min näve i ansiktet på honom.

Jag skrek åt honom och sa till honom att han omöjligt kunde berätta för någon vad som hade hänt. Av den enkla anledningen att om det hade blivit något av det så skulle min mamma ha föraktat mig oåterkalleligt. Det blir tre avsnitt av “Johanna Möller: Sveriges mest hatade kvinna”, varav den första har premiär på Viaplay den 13 januari.

Johanna Möllers Barn Idag

Mohammad Rajabi, expert på islamiska studier Johanna Möllers mördare, Mohammad Rajabi, dömdes till 14 års fängelse. Julia och David Arbogast, som talade om sin mammas sista dagar, sa: “Det var kaos.” För mordet och mordförsöket på hennes föräldrar avrättades Johanna Möller tillsammans med pojkvännen Mohammad Rajabi.

Hennes barnbarn berättar just nu sina föräldrar om sin mammas förhållande till Rajabi, både före och efter hennes bortgång. Under dokumentären “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” beskriver mamma Julia familjens oordning. Arbogapolisen skickades till ett sommarboende den 3 augusti. En 68-årig man hittades död i sitt hus när hans svårt skadade fru ringde räddningstjänsten.

Läs detta för att ta reda på detaljerna i fallet.

Ny dokumentärserie “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna”, med premiär på Viaplay den 13 januari 2022, granskar rättsfallet och om Arbogakvinnan fick en rättvis rättegång eller inte. En recension av Julia Dottie: “Omtänksam” för Johanna Möller. Dokumentärserien porträtterar Julia, dotter till Johanna Möller, som berättar hur det är att vara mamma till Arbogakvinnan. Min hemstad är så liten att alla potentiella konflikter redan är kända. Jag uppskattar den direkthet med vilken många frågor behandlas.

Dumma Johanna Möllers syster, Julia. Skärmavbild/Viaplay för bilden. Mamman fortsätter med att säga att Möller var klippan som hennes familj alltid kunde förlita sig på, tillsammans med sin egen pappa. Johanna Möller var en socialsekreterare som precis hade öppnat en flyktingverksamhet den sommaren 2015 innan hon mördades och utredningen om hennes död inleddes.

När det kommer till att sköta hushållet insisterar änkaren på att det ska bedrivas som ett “familjeföretag”. David Möller, Möllers son och stammis, anställdes för tjänsten och beskriver sina erfarenheter av att laga mat till, bostad och lära ut svenska åt flera av gruppens ensamma flyktingar.

Första raden i arbogasttjejens brev till sin väninna Amanda Blomsterlund: “När jag kommer ut…” Mohammad Rajabi flyger in på flygplatsen närmast Arbogast-gården. Flera av de afghanska flyktingarna tog sig, enligt Dotter Julia, för att bo hos Johanna Möller, vilket fick familjen att vidta åtgärder. Mohammad Rajabi, som han väl kallas, var bland dem.

Ingen av oss ansåg att det var acceptabelt. Hon bodde i en blygsam lägenhet. Det kommer att bli tufft att ta emot afghanska barn utan jättestors eftersom hon redan har så många egna. Det fanns många andra föräldrar och svärmödrar som kanske hade en annan synpunkt än mamma. Familjens hem var en enda röra.

David Möller, son till Johanna: “Skämdes”

Davids pappa, Johanna Möller, och hans nya pojkvän, Mohammad Rajabi, upptäcks snabbt av David och hans syskon. Det faktum att han var där var det som chockade mig mest. Min mamma var knappast den yngsta damen. Hon var långt upp i tjugoårsåldern och parade sig ofta med en ung man. Enligt hans beskrivning i dokumentären höjde många individer på ögonbrynen över vårt påstående.

Johanna Möllers son David. Skärmavbild/Viaplay för bilden. Slutligen förklarar David vilka känslor han hade när hans mamma frågade honom om han hade varit engagerad i hennes mord och mordförsök medan han stod mot hennes ben. Jag var ledaren och jag var rättfärdig. Precis som du blev jag förvånad över detta.

I somras hittades Aki Paasilas kropp.

Rätten upphävde senare den dödsdom som Johanna Möller fick för hennes roll i mordet på hennes man Aki Paasila i juli. Efter en attack mot Möllers morföräldrar året innan hittades hans kropp flytande i sjön nära deras sommarhus 2015. Det var då det märkliga ruset som till en början lockade polismännen till ytan.

Du kan få mer information om Aki Paasilas bortgång här. Arbogakvinnan Johanna Möller, 46, dömdes till livstids fängelse för att ha fått pojkvännen Mohammad Rajibi att mörda hennes föräldrar. Viaplays nya dokumentärserie, “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna”, innehåller intervjuer med Möllers barn. Mama och Mohammad har en familjeanknytning. Det sticker ut ganska mycket för Julias mamma.

Johanna Möller fick livstids fängelse för att hon mördade sin pappa Göran Möller och försökte döda sin mamma Anki. Farföräldrarnas sommarhem utanför Arboga brann ner sommaren 2016. Hon är anklagad för mord för att ha låtit sin kusin Mohammad Rajabi göra brottet. Möllers attack mot Ystadskvinnorna inleddes i dag.

Johanna Möllers Barn Idag
Johanna Möllers Barn Idag

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!