Sprid kärleken
Gunilla Von Platen Barn
Gunilla Von Platen Barn

Gunilla Von Platen Barn – Det skulle störa mig om du tog mina gåvor”, sa Gunilla von Platen. Varje gång hon säger till sig själv , “Kara nn, om ni bara visste,” hon har nog rätt. Nu publiceras Malin Roos från Feminas biografi om entreprenören Gunilla von Platen. En trasslig berättelse om drogmissbruk, mord och en kult efter livet.

Argumenten från Gunilla Von Platen: En analys

Entreprenör, filantrop och affärsmagnat, 47 år gammal. Ludvig, Elisabeth, Gabriel och Emanuel von Platen, i åldrarna sex till tretton, och deras far, Alfred, en professionell daghandlare. Den senaste tidens utveckling är bland annat den planerade utgivningen av Draken i rummet, en självbiografi som Roos och journalisten Malin har skrivit tillsammans, publicerad Albert Bonniers förlag i februari månad.

Jag kunde inte säga att jag kände mig säker. Oavsett om hon diskuterade nyinvesteringar och expansioner medan hon var exotiskt klädd i bilder från dyra galor med drottning Silvia eller flög med investerarna Jacob Wallenberg till Japan, så har hon alltid slagit mig som den mest framåtsträvande vd:n på Dagens Industris börser. Med sin nivå av affärsexpertis kunde hon inte ha något att tillägga.

Finns det någon teknik att behärska som gör dig till en bättre förhandlare? Vad var din hemlighet till att gå från pank till miljonär? Allmänt goda råd. Gunilla von Platen, 47, är välkänd för svenskar som en av programmets investerare på Draknästet. Jag insåg snabbt att hennes verkliga svårigheter inte hade mycket gemensamt med glamouren på den röda mattan.

Gunilla von Platen återvände till Sverige som flykting efter att ha gjort en vågad flykt. Fotograf: Rickard L. Eriksson. I den lilla turkiska byn Bergsbyn Zaz, inte långt från den syriska gränsen, föddes den blivande Gunilla von Platen, Günel Anip. Gunillas kristna familj hade bott och fostrat barn i den här byn i decennier innan den totalförstördes en kall dag 1976, efter kidnappningen av Gunillas yngre bror av islamiska militanter.

De gick genom en folkmassa av ljudlösa kalabaliker medan de var beväpnade och utbröt partiets kärna. Tydligen var ingen orolig. Det fanns inga manliga äldste att samlas, och de största pojkkusinerna var för små för en rundabordsdebatt bland alla. Bara en. Ha tro; Henne kommer att klara det här. De hade ingen anledning till skepsis.

Tjej kulor. Tre är placerade högt ovanför den högra uppsättningen lungor: två på höger sida av bröstet och en på höger sida av huvudet. De två sista klättrarna som inte klarade sig inne kräktes upp vid basen av tornet. Efter att ha bevittnat min mammas sjukdom bestämde jag mig för att inte chansa på en halv.

Enligt Gunilla von Platen var jag så rädd att hon inte skulle vara där när jag öppnade ögonen igen att jag somnade av ren skräck. Hon fortsätter med att säga att hennes kusin Sikare har blivit kidnappad av en lokal man som har blivit kär i henne på grund av den skenande flickan. Maria, Gunillas mor, hade en skottsalvor, men hon betraktades inte av en grupp traditionella män; Gunilla von Platen minns sin mammas blod på golvet i en minibuss när de reste norrut genom Europa.

Gunilla von Platen styr utkanten utan rival.

Hon leder Xzakt Kundrelation, en PR-byrå, och representerar Prince Daniel Fellowship som ambassadör. Hon växte upp i en stor familj i Västra Frölunda, Göteborg, där hon var en av åtta barn. Efter hennes framträdande i miljonärsprogrammet rekryterade den tidigare känd som Günil Anip Gunilla Samuelsson i Sverige snabbt nya arbetskamrater, och stadsdelen Grevegarden blev återigen ett mål av polisen som ett område med hög brottslighet.

ett chanskast

Hennes svenska familj blev verbalt förlöjligad av svenskarna. I sin memoarbok “Draken i rummet” (Draken i huset) minns Gunilla von Platen om sitt tumultartade förhållande till sin mamma, sina bröder och andra familjemedlemmar, som alla är uppvuxna i ett heders hushåll. Hon återvände glatt hem, snubblade över passande prylar på mattan och hennes mamma sa “jaja” innan hon badade henne. Hennes föräldrar såg inte betydelsen av hennes kuvert-våg vid uppsägningstid.

Hennes framtid var förutbestämd.

Män förväntades socialt överösa kvinnor med presenter i vår kultur. Min mamma, liksom otaliga kvinnor före mig, gick bort i tidig ålder. Istället för att riskera att ta emot en muta som en del av en affärstransaktion stannade jag hemma för att hjälpa till med hushållsarbete. Gunilla återupptar sin berättelse, den här gången med mödrar i centrum: Medan hennes mellandotter var förtärda av imma själva, kunde hon fånga shamanens phoppen.

Gunilla Von Platen Barn

Hon föddes i den livliga turkiska metropolen Zaz, i en massiv träbyggnad. Konfidentiell bild

När det var som värst under tonåren och traditionens medeluppfostringsbojor var som ett rep runt hennes hals, drabbades Gunilla von Platen under en period av ätstörningar. Hon hävdar att det inte berodde på hennes överlägsna förmågor. Eftersom jag var den Spinkelinken, Pinnen som jag var, gjorde jag allt som stod i min makt för att dölja och få kontroll över det som min omgivning inte kunde påverka: mina tankar, när den började attackera min kropp.

Min familj lät mig inte simma eller idrotta eftersom de tyckte att min kropp var ful. Församlingen inne i kyrkan började också göra miner mot mig. Där, mogen. Även om du kan se och höra mig tydligt, går tonen i min röst dig på nerverna. Jag började må illa av att ha ätit och förberett min kropp för baddräkt på ett sätt som inte var gynnsamt för någondera medan de andra flickorna och pojkarna satt och pillade i sina initiala tallrikar. Hunger-inducerad dåsighet.

Gunilla von Platen som ung tjej i 12-årsåldern på det här fotot. Femteklassaren Gunilla von Platen önskar att hon kunde se en polomatch med sina bröder i Colosseum. Konfidentiell bild, Gunilla lärde sig tidigt att det inte finns något som heter gratis lunch. Under sina första år på Grevegarden började hon utveckla en entreprenörsanda och affärskänsla när hon började spara pengar ifall nästa vecka skulle bli särskilt givande.

Hon fiskade inte bara, köpte och sålde blommor och skickade direktreklam, utan hon gjorde och sålde även vykort till äldre. En gång tjänade hon pengar på sina morföräldrar genom att sälja dem äpplen som hon hade fått gratis från deras växthusodlingar. Suckande säger Gunilla von Platen, “jag hoppas att det blev utskrivet idag” när hon stirrar ut över stermalmstaksarna.

Jag tycker om att hänga med i Anna Whitlocks tweets.

De köpte den historiska herrgården Anna Whitlock i hjärtat av Stockholm tillsammans med sin yngre syster Silvia för fem år sedan. Anna Whitlock, en banbrytande pedagog och affärskvinna och ledare inom Sveriges kvinnorörelse, öppnade landets första allmänna skola för flickor i början av 1900-talet. Här kan feminister av olika politiska övertygelser föra livliga debatter om en lång rad ämnen.

Gunilla von Platen har en ateljé där hon arbetar.

Gunilla von Platen är väl medveten om de utmaningar kvinnor står inför när de försöker avancera i ett samhälle dominerat av män. Även om fler kvinnor går in på aktiemarknaden, är det fortfarande mer sannolikt att män får ledarskapsroller som bär tungt ansvar och ansvar. Efter att ha haft positionerna som VD, VP för utveckling, ägare och chefskock på Xzakt, var hon lättad över att ha blivit degraderad och släppt taget.

Hon undrade hur lång tid det skulle ta innan branschens lönnmördare satt på oljan när hon i fredags öppnade sitt företag i Skellfte och erbjöd en utlagd växeltjänst. Hon säger: “Den som var snorigast gav mig tre månader”, och sedan tillägger hon, “halvt på skämt, hälften på allvar”, att hon har varit “fel på alla fronter”. Hon är kvinna, hon är inte härifrån, och hennes slarviga klackande och bultande röst gör henne nästan omöjlig att förstå.

Två av mina medarbetare kom fram till mig med förfrågningar efter att ha hört att jag skulle bli den nya köksmästaren. Exempel på icke-slumpmässiga frågor är “Vem var du tvungen att vara vän med för att få det jobbet?” Det gick upp för mig att kunskaper i köket inte är synonymt med att vara en medelålders vit hane.

Trots att jag var en ung invandrarkvinna blev jag överraskande befordrad till chef för en avdelning med tjugo personer. Jag insåg inte att det låga försäljningsresultatet kunde tas så personligt eftersom jag inte pratar svenska. De hävdade att pakten borde brytas. Mina medarbetare började klaga när jag fick in mer pengar och de ville ha förändringar gjorda.

Efter att ha sålt sitt företag till Altor (som återinvesterade 50 %) för två år sedan är hon för närvarande delägare i Transcom Worldwide AB, där Xzakt ingår. Företaget hon grundade vid 28 års ålder i sitt hemland Norge var värt mer än 100 miljoner dollar när kontroversen bröt ut, till stor del på grund av hennes position i de två styrelserna. Torsdagskvällens drickande har dämpat mördarnas skrik.

Gunilla von Platen arbetar med sitt skrivande vid sitt skrivbord. Gunilla von Platen valde att ägna sig åt att ge utmärkt kundservice efter att hon förlorade allt i dot-com-katastrofen 2000. Det här är en bild på Richard L. Eriksson. Gunilla von Platen har varit mycket framgångsrik som ett resultat av vad hon kallar “hennes bästa investering i sitt liv”, som var att gifta sig med Alfred; paret har för närvarande fyra barn.

Det känslomässiga bagage hon bar med sig på sin resa genom livet saknades inte vid födseln. I fem år var affärsängeln och Yngve inblandade i ett giftigt förhållande. Yngve var en alkoholist som inte verkade full alls. För henne är tidens gång en skrämmande psykologisk mardröm.

Gunilla Von Platen Barn
Gunilla Von Platen Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!