Johan Ingerö Familj

Sprid kärleken
Johan Ingerö Familj
Johan Ingerö Familj

Johan Ingerö Familj – Den svenska debattören, PR-experten och kristdemokraten Johan Emanuel Gandra Ingerö föddes den 23 december 1978 i Skarpnäck. Han har varit pressekreterare för partiledaren och socialministern för Kristdemokraterna Göran Hägglund. Från 2022 till 2023 var han partisekreterare för Kristdemokraterna. Han har även arbetat som krönikör på Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten och som politisk analytiker på Timbro, en svensk tankesmedja. Ingerö har också etablerat sig som expert på USA, och han kommenterar ofta den politiska utvecklingen i Amerika. Han var aktiv i Folkpartiet fram till 2006.

Karriär

Hans Ingerö växte upp i Dalen i Stockholm.Han har beskrivit sin stoiska uppväxt i detalj. Han gick ut grundskolan med bra betyg men fortsatte inte sin utbildning på gymnasienivå. Efter första året på gymnasiet hoppade han av för att arbeta som vikarie på flera skolor och fritidshem innan han så småningom blev politisk rådgivare och ledarskribent för Svenska Dagbladet. Han har läst Tim Bros.s “Thought Experiment” för Sture Academys åttaåriga utbildningsprogram.

Ingerö arbetade som digital redaktör för den liberala tidningen Neo från räkenskapsåret 2009/2010 till oktober samma år.Han har också varit en ledande opinionsskribent för Angermanland Times, Arnsköldsvik Allehanda och Västerbottens-Kuriren. Han stämplades av Bloggportal som en liberal medborgarbloggare.

En affär som involverar den svenska regeringens svar på tsunamikatastrofen 2004 har diskuterats flitigt på Ingerös blogg ända sedan han den 17 februari 2006 skrev om mediafrensin kring avslöjandet att den svenska riksdagens sekreterare Lars Danielsson hade en intim relation med sin avdelningschef, Helen Eduards.Dessa skämt har tidigare publicerats på olika onlineforum och bloggar.

En gång i tiden tjänstgjorde Ingerö som politisk sekreterare för Folkpartiet i Värmdö kommun och som ersättare för lantkungen i Stockholms län. Efter riksdagsvalet 2006 övergavs Ingerö Folkpartyt och dess tillhörande partipolitik. När Kristdemokraternas partiledare och socialminister Göran Hägglund anställde honom som pressekreterare i februari 2012 återvände han till partipolitiken. 2015 lämnade han sin tjänst som pressekreterare och började arbeta som rättvise- och jämställdhetsförespråkare för Timbro, samt krönikör på Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten.

2018 återvände Ingerö till partipolitiken då han blev politisk rådgivare till Kristdemokraternas partiledning. Han ses som en nyckelperson i partiets övre skikt.Han kandiderade till Sveriges riksdag i valet 2022 som sitt partis toppnamn i Södermanlands län (efter partiledaren Ebba Busch), men han blev inte vald sedan hans parti förlorat sitt mandat i valomräkningen.

Han befordras till partisekreterare i oktober 2022. Den 14 mars 2023 meddelade Kristdemokraterna att partisekreterare Johan Ingerö avgått av oförklarliga skäl. Kristdemokraternas tidigare partisekreterare Johan Ingerö har avgått. Händelsen härrör från en arresteringsorder som poliskommissarie Sara Skyttedal utfärdat mot honom.

Johan Ingerö Familj

Enligt Johan Ingerös Facebook-inlägg har en polisinformatör fingrat honom för “allt slags kränkande beteende” som anmälaren hävdar inträffade för 20 år sedan. Eftersom jag inte kunde se registreringsformuläret kunde jag avgöra vilken typ av omständigheter som skulle förväntas baserat på den begränsade information jag fick. Och att det som verkar vara så inte är så.

Hotell efterfest


Jag skulle absolut inte ha deltagit i ett firande för att hedra denna tvist om landets högsta ämbete, särskilt för att jag var partiets pressekreterare vid den tiden”, skriver Ingerö.Dessutom skriver han att han hade “en allomfattande anställningsrelaterad konflikt” med den nuvarande partiledningen i slutet av januari.Som svenskarna säger: “Försökte skrämma.”

Sara Skyttedal, EU-parlamentariker, är kvinnan som lagt till honom som vän på Facebook, som Skyttedal uttrycker det själv. För ungefär åtta år sedan beslutade en partiaktivist att försöka ta fysisk kontroll över mig mot min vilja. Jag har varit spänd under dessa många år. Försökte få ihop det som gick ner. Jag önskar att jag hade sagt något tidigare och känner skuld för att jag inte agerade mer kraftfullt under de timmarna”, skriver Skyttedal.


I flera veckor därefter stannade herdarna när mannen på den nya sidan korsade en gräns. Professionalism när den är som bäst. Inte ens ens inom åtta år efter det. Killar inga mod”, skriver han.
Sara Skyttedal hävdar att hon har “skämts enormt mycket” under året och att hon är redo att sätta stopp för sitt drickande. Därför har jag bestämt mig för att polisanmäla denna händelse på fritiden. Den rättsliga processen kommer att ta sin tid, och tyvärr kommer min förmåga att kommentera detta framöver begränsas av det.

Lanserades i oktober

Ingerö hävdar att allt har gått smidigt hittills eftersom alla har följt partiets fastställda rutiner och erbjudit varandra stöd. Som ett resultat av detta har jag avvikit från mina ursprungliga mål”, skriver han. Från och med den 23 oktober i femte veckan har Johan Ingerö avgått från sin post som partisekreterare och lämnat sitt uppdrag med tveksam etik.


Jag vill uttrycka min tacksamhet till Johan Ingerö för hans mångåriga insats i partiet och önskar honom lycka till i fortsättningen, som Busch uttryckt.Fredrik Noreback, den bitande partisekreteraren, tillhandahåller sina tjänster som en stoppåtgärd tills en ersättare är på plats.Från och med idag är Johan Ingerö inte längre Kristdemokraternas partisekreterare. Sara Skyttedal, en framstående politiker, har gjort en polisanmälan mot honom.

Enligt Johan Ingerös Facebook-inlägg har en polisinformatör fingrat honom för “allt slags kränkande beteende” som anmälaren hävdar inträffade för 20 år sedan.Tidigare KD-politiske chefen Johan Ingerö (KD) har utsetts till partiets nästa generalsekreterare.

Han har deltagit i två KD-partiledarstaber. En tidigare pressekreterare för rivaliserande politiker och socialminister Göran Hägglund före Ebba Busch (KD). Det är bara naturligt att hänvisa till expertis hos partioperatörer. Han är en väletablerad kristdemokrat både inom och utanför partiet, enligt Ebba Busch, oppositionsledaren (KD). Det ligger inte i min natur att bli orolig, men jag är medveten om att jag upplever en del skakningar just nu. Det är en enorm ära och jag tänker göra mitt allra bästa för det, lovar Ingerö.

KD vill inte förstå varför han drog sig tillbaka till skåpbilen. Vi har naturligtvis tänkt på det, men det är avgörande att de som utvärderar vår röst inte står i centrum; Jag kan säga att jag inte var det, och det är vad han säger till mig.Johan Ingerö, ursprungligen från Sverige, föddes i Stockholms huvudstad 1978. Han har arbetat som pr-konsult, debattör och tidigare på Timbro, en svensk tankesmedja. Det råder politisk strid i det nuvarande folkpartiet.

Johan Ingerö Familj
Johan Ingerö Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!