Sprid kärleken
Jessica Bonde Söker Fru
Jessica Bonde Söker Fru

Jessica Bonde Söker Fru – Andreas Vestesson och Jessica Axe, som tidigare bara var ett par, är nu föräldrar. Två belöningar har delats ut till ett par. Enligt Jessica Axe är det en fantastisk känsla att få barn. Tvillingarna Erik och Algot kom till denna värld för ungefär två veckor sedan. Nuförtiden är gårdshuset i Norrköping ett hölje av aktivitet.

Det här är bara häpnadsväckande. Jag är ganska upptagen med mina två spädbarn. Enligt Jessica Axe är det en lätt chock. Trots hjärtesorgen stannade Jessica kvar på BB i ytterligare en vecka. Efter det gick han tillbaka till sitt hus. Alla i familjen är förkrossade. Under de kommande dagarna hoppas vi få många besökare och lyckönskningar.

Från och med 2006 års TV4-sändning “Bonde söker fru” fortsätter kärlekshistorien mellan Andreas Vestesson och Jessica Axe att frodas. Tre år senare slog de till i Pingstafton, och det var under deras bröllopsceremoni som de meddelade sin första graviditet. I december samma år föddes en tjej som heter Emilia. Trots att hon är sex år idag ser de nyfödda tvillingarna på henne som gammelmormor.

“Jessica Bonde lämnade söker en fru” var uttalandet av Pär Eric “Peja” Bonde med hänvisning till beslutet. Efter Bondes undersökning lämnar fru Jessica gården. Den vanliga ordningen av känslor, dramatik och smuts är hur Bonde hittar kvinnor. Ett oväntat beslut att lämna hemmet tas av Jessica, en av Pejas barn, i veckans avsnitt.

Hänt får veta av Peja att ämnet har tagits upp tidigare. 2021 upptäcker Bonde att Pär Eric “Peja” Nilsson driver jordbruk för första gången. Kärlek, kyssar och skum humor har alla ägt rum på gården. En av Pejas döttrar, Jessica Koskinen, gör det oväntade valet att åka tillbaka till sin hemstad i kvällens avsnitt. Peja delar med sig av sina tankar om saken och sedan vidare för att förklara varför. Nyheten om katastrofen, som har krossat familjen “Bonde-Backis”, beskrivs som “extremt jobbigt”.

Titeln “Förvånad” beskriver Pejas svar när Jessica bestämmer sig för att lämna gården. Nu har Peja anförtrott Hänt sina tankar och känslor angående Jessicas återkomst, vilket han gillade djupt. Det var milt sagt överraskande. Vi hade ett samtal om det i måndags. “Jag accepterade uppenbarligen hennes beslut”, säger Peja, “även om hon inte hade några omedelbara känslor.” Hon var ett alternativ jag hade, och det är klart att jag kände något för henne, därför blev jag besviken.

Kan du berätta varför hon gick?

Vad Peja beträffar kände hon sig totalt malplacerad med tanke på situationen, men det var en del av diskussionen och hon hade tidigare bestämt sig för att återvända hem. Hon kan vara vid liv någonstans. Hon skyllde sig själv och sa att hon höll på att bli galen och jonglerade med tre förhållanden samtidigt; Jag blev chockad över hur snabbt allt hände.

Hennes slutliga val var om Jessica lämnade trädgården eller inte. I sitt samtal med Hänt avslöjar Jessica sin plan att lämna fastigheten. Hon distraherades av många saker som hände omkring henne, inklusive hennes egna tankar. Med alla närvarande – inklusive tv-teamet och de andra kvinnorna – kände jag mig bekväm nog att dela hur jag verkligen kände.

Till skillnad från när jag omfamnar eller kysser någon, tenderar jag att hålla mig för mig själv när jag attraheras av dem. “Jag hade dock skrivit korrespondens med Peja”, skriver Jessica till Hänt i ett mejl samtidigt som hon förklarar sin situation. Det var ett svårt beslut, men jag känner att vinnaren fortfarande är Pejas och ingenting stannar bara för att inspelningarna tar slut. Kontinuitet bortom programmet.

Reaktionen från Heidi på Jessicas utträde ur programmet

Det var tråkigt att Jessica lämnade gården, vilket Benita och Camilla beskrev som en lättsam upplevelse av Heidis “ärkefiende” som hon nämnde i programmet. Enligt Heidi försöker hennes spöke hitta henne. “Det var en konstig känsla och när hon rörde vid den blev jag glad för den blev ljus”, skriver Heidi i ett efterföljande mejl,

När hon gick tog Bondes fru Jessica med sig deras tre barn. Bonde söker fru 2021 inkluderar Jessica Koskinen som en av sina bidragsgivare. I avsnittet berättar hon om hur hon blev ganska framgångsrik på aktiemarknaden efter att ha utvecklat ett intresse för dem som svar på hennes känslor av isolering när hon uppfostrade sina tre barn.

Bonde söker fru, en succéserie på TV4, sänder just nu sin säsong 2021. Den här säsongen kommer kanske 27-årige Daniel Eriksson, 36-årige Mikael “Backis” Backstulid och långtidspartnerna Pär Eric “Peja” Nilsson (63 år) och Filip Nilsson (27 år) att spela. Det är olika spänningar att bönderna med svåra och tuffa val. Icke desto mindre innehåller den normala ordningen säkert drama och en hel del kärlek, som alla tv-tittare kan berätta för dig.

På Pejas gård har det inte hänt något mellan de tjejer som han har valt att dejta. Han har bland annat kysst Benita och Heidi. Det enda som återstår just nu är att se Pejas relation med sina underbara honor utvecklas. En intervju som Peja nyligen gav till Hänt beskrev hennes prövningar. Ovanliga och bisarra händelser tvingar honom att vara romantiskt involverad med fyra kvinnor samtidigt.

Gruppdejten var faktiskt vår sista chans, vilket verkar bisarrt nu. Jag hade svårt att göra valet. Han fortsätter med att säga att tjejerna och jag blev förvånade, och han tillägger: När jag lärde känna dem verkade det perfekt. I efterhand kan jag dock se vem som tycker att du borde bli föremål för en och vem som inte gör det. Avsnittet är fyllt av Heidis upprepade kärleksförklaringar till Peja. Förutom att hon inte vill mer än att vara ensam med bebisen, börjar hon få ont i magen.

Jessica Bonde Söker Fru

När han frågar om prestationerna går Bonde fram till sin fru Jessica.Jessica, som tillfrågades tillbaka som brevskrivare, har varit lite utanför rampljuset sedan de återvände till Pejas gård i Halland. Kanske var hennes ex-pojkvän mer bedräglig än hon erkänner just nu. Hon verkar ha haft nytta av sin tidigare nykterhet.

När det blev allvar med Peja blev hon ogift vid ett års ålder, med barn under ett år. Varför? För livet har svikit mig gång på gång. När mina tvillingar bara var ett år gamla ansökte jag om skilsmässa från deras föräldrar. Visst, jag hade en kull på tre. Min ålder när jag flyttade in hos dem var femton.

Jag var nyfiken på att investera på aktiemarknaden när jag var yngre. Goda nyheter så här långt. Saker och ting tog en vändning till det bättre efter att jag investerat i ett häststall. Jag har ingen aning om Jessica fortfarande är en av aktieägarna för närvarande. Hon ska driva sitt eget redigeringsföretag från en påkostad villa, enligt skvallerbruket.

Två brevskrivare kommer att skickas hem av “Bonde söker fru”-programledaren Jens Lundin under kvällens sändning. Bondeparet Linda Lindorf och Jens Lundin väntar barn 2023.Linda och Jens. Tittare: TV4. Jens valde att göra slut med Jessika och Anna ännu en gång. I kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023 försöker hästskjutsföraren Jens Lundin få hem två brevskrivare.

Något som varken bondflickorna eller åskådarna i deras vardagsrum bryr sig om. En del av utmaningen var att ta farväl av 27-åriga Anna, som hade övervunnit en språkbarriär och plikten att ta sig till Jens gård i Hedemora en extra dag i förtid. Den här säsongen har Anna varit mer ärlig om ursprunget till sin skuggsida, vilket hon tillskriver sin barndom och de frekventa känslor hon hade utanför skolan – något som Jens också har erkänt. Anna och Jessica planerar att bilda familj 2023. Jessika och Anna. Tittare: TV4.

Smärtan var outhärdlig.

Jens förklarar sitt beslut att låta vissa honor lämna gården med att säga: “Jag får gå på magkänslan man har, kan inte förklara det, det är skitsvårt, och det är väl extra klickat kanske, på något vis.” Du har verkligen förvånat mig. “Det är jobbigt”, säger Jens till Anna och Jessika precis innan de åker.

Nu när de inte har något annat val än att lämna är Anna och Jessika lika olyckliga och förkrossade. Jag tycker att det är utmanande att inventera när jag agerar impulsivt eftersom det är jag som håller mig jordad. Hemligheten, enligt Jessika, är att aldrig sluta söka kärlek. Kärlek är definitivt inom min räckhåll.

Det borde vara självklart att det är omöjligt att kontrollera en annan persons känslor. Den här semestern är enligt Annas tycke det snyggaste jag någonsin gjort, så jag är helt ifred med mig själv hela tiden. Jessica Bonde försöker ta reda på varför hennes fru och hon oväntat separerade efter bråket på Pejas gård.

Händelserna som skildras i “Bonde söker fru” inträffar under den här säsongen. Det senaste avsnittet innehöll dock Jessicas överraskande nyhet om att hon skulle lämna programmet. Den verkliga orsaken till den plötsliga kollapsen avslöjas nu av henne. Hon säger till Hänt, “Det var ett svårt beslut.” i hennes brev.

“Bonde söker fru” är en äldre låt, även om det har gått lång tid sedan debuten. Dramatiska spänningar ökar i det ögonblick man sätter sin fot på land. På grund av mörkläggningens svårighetsgrad hade Heidi den skrämmande misstanken att någon precis hade brutit sig in i Pejas sovrum.

“Heidi nådde ut till mig med Messenger. Är Jessicas säng din tillflykt? ” frågade han. Enligt Pejas sändning har ingen varit här på hela natten. Men deras lust växte, och Peja och Heidi försonades snabbt. Under samtalet med FörAftonbladet diskuterar Heidi de intensiva känslorna kring tv-uppkopplingen. Deras reaktion, om de delas av andra, skulle vara förbryllande för mig. vara så starkt.” som om han var min pojkvän för alltid”, berättar hon om sina känslor. .

Exakt information om Jessicas tillstånd

Tyvärr hade inte alla lika tur som Peja och Heidi, som verkade utveckla känslor för varandra. Ett oväntat avhopp från “Bonde söker fru” meddelade Jessica i det senaste avsnittet och chockade alla. TV-paret diskuterar sina känslor efter Jessicas delade val en gång efter att inspelningen avslutats. Det var milt sagt överraskande. Vi hade ett samtal om det i måndags.

Peja säger till Hänt: “Jag accepterade uppenbarligen hennes beslut”, och tillägger att hon inte kände några starka känslor då. Det är faktiskt den främsta anledningen till att Jessica lämnade “Bonde söker fru.” Jessica hävdar dock att hennes avsikt att lämna möttes av betydande motstånd. I ett inlägg på nätet uttrycker hon sitt hat mot att vara i ett förhållande med samma man upprepade gånger, till skillnad från andra kvinnor.

Jessica Bonde Söker Fru
Jessica Bonde Söker Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!