Sprid kärleken
Emilia Brangefält Sjuk
Emilia Brangefält Sjuk

Emilia Brangefält Sjuk – Det har blivit förlust i Svensk Friidrott. Emilia Brangefält, som var 21 år och var kapten i landslaget, har avlidit. Emilia Brangefält hade stora framgångar på den omhuldade disciplinspåret under sina tidiga år som engagerad hästtränare. Hennes troféer från Genarps seniorspel och thailändska världsmästerskapen i Chiang Mai kommer båda i kategorin bronsmedalj. Förra sommaren hölls hennes globala mästerskap i Innsbruck.

Våra hjärtan går ut till Emilia och hennes familj eftersom hon är den första personen vi tänker på idag. Under sina sista månader hade Emilia väldigt svåra känsliga och psykiska sätt. Trots närvaron av de som älskade och tröstade henne, begick hon självmord den 13 november. Det vill säga otroligt sorgligt.

“Det är svårt för mig att hitta orden.” Den vackra, självsäkra, starka och givande unga kvinnan Emilia har inte varit annat än beröm från alla som har träffat henne, även om jag aldrig haft turen att träffa henne personligen. Efter Emilias starkaste försiktighet kommer mina största farhågor angående det svenska fotbollslandslagets planer att förverkligas.

Möten i de många träningsgrupperna har hållit klubben sysselsatt den senaste tiden och många individer har varit involverade i utlysningen på Emilias stiftelse, Västerås FK. En artikel som beskriver händelsen lades ut på klubbens hemsida idag. Västerås FK har uttryckt sin sorg och lovat att erbjuda Emilias familj deras kärlek och stöd medan hon är på den årliga VFK-galan på fredag.

Nyheten har chockat Löparsverige och mig; Ledarteamet Karl Avedal har delat det med andra bönder som kände Emilia nyligen. Många andra känner likadant om rädslan och frånvaron. Vi kommer alltid att minnas henne som någon som var livlig, optimistisk och sällskaplig. Hennes magnetiska personlighet gjorde belastningen lättare att bära. Jag kan inte fatta att hon verkligen har gått bort.

Begravningen kommer att delta av medlemmar av den närmaste familjen. Emilia bjuder in dig att gå med i hennes mindfulnessträning på två sätt: antingen genom att donera till Suicide Zero, en organisation som arbetar för att minska självmordsfrekvensen, eller genom att skapa en meditation.

Karlskrona, St.

Du kan upptäcka verktyg och gå med i kampen mot självmord på Suicide Zero-webbplatsen om du eller någon du känner kämpar med självmordstankar. Vi var djupt ledsna att höra om Emilia Brangefälts bortgång. Hon avslutade sitt liv efter att ha gått igenom en outhärdlig mängd ångest. Emilia är väldigt åldrig, men i de senaste åren völkte honom till en av de bästa traillöpare i världen.

Den otroliga bedriften att ta brons i 40-kilometerstävlingen vid Trail World Championships i Thailand för nästan exakt ett år sedan finns fortfarande i färskt minne. Hennes femplacering vid förra vårens världsmästerskap i Alperna var uppenbarligen ingen slump, vilket hon visade än en gång. Trots sin korta tävlingskarriär tog hon guld i Trail-SM och första plats i klass K22 på Terräng-SM 2022. Vi riktar våra djupaste kondoleanser och lyckönskningar till Emilias familj i denna tid av förlust.

En landslagsman från Västerås har gått bort. Beskedet om Emilia Brangefälts död har varit förödande för Västerås. I onsdags meddelade hon det genom Västerås Friidrottsklubb, sin förenings hemsida. Administrera doseringen Efter att ha dominerat ubåtarna 2020 fick Emilia Brangefält en överväldigande mängd genombrott 2021. När hon var nitton år sprang hon sitt första maraton och slog det tidigare rekordet för kvinnor under tjugo år.

Hon utmärkte sig och trivdes som bäst i backen och i bergen. Emilia Brangefält tog en anmärkningsvärd bronsmedalj i terränglöpning vid VM i Thailand för nästan exakt ett år sedan, när hon gjorde sin VM-debut och precis började sin stafettkarriär. Efter att ha etablerat en ledning på mer än sexton minuter i samma tävling 2022, hade hon tidigare vunnit SM-guld.

Samma år fick hon genom hennes framträdanden en nominering till det mycket prestigefyllda priset “Västeråsaren” från Västerås Tidning. Precis som hon gjorde i början av juni placerade hon sig på femte plats i samma heat vid OS i Innsbruck, vilket bevisade att hennes bronsmedalj från världsmästerskapet inte var någon slump. Västerås Friidrottsklubbs sympati, kärlek och stöd uttrycks till Emilias familj i meddelandet på deras hemsida. Emilia kommer att leda fredagens årliga VFK-gala i klubben. Det har gått tjugoett år sedan Emilia Brangefält föddes.

Emilia och Emelie, Trail World Championships är precis runt hörnet!

Innsbruck, en stad i Österrike, kommer att vara värd för World Mountain Running Championships från den 6:e till den 10:e juni. De två första dropparna har grenadjär Kerstin Rosenqvist tagit bort. Den oortodoxa gåvan går till Emilia… som tog hem brons i höstens VM. Innsbruck, en stad i Österrike, kommer att vara värd för World Mountain Running Championships från den 6:e till den 10:e juni. De två första dropparna har grenadjär Kerstin Rosenqvist tagit bort.

Höstens VM-bronsmedaljör, Emilia Brangefält (ovan), avgörs av den relativt korta 45 km-banan. Efter den framgångsrika förlossningen av sitt andra barn är Emelie Forsberg också en del av det. “Det är fantastiskt att ha Emelie i laget! Nästa vår kommer hon att koncentrera sig på världscupen. Hennes kategori har aldrig tävlat i en turnering innan den här. På Transgrancanaria är det många duktiga svenskar som tävlar, så jag håller tummarna.

Det återstår fortfarande ganska få varv innan inträdet förväntas bli klart. Jag är fängslad av skickligheten hos vissa mindre kända men briljanta spelare, som Barbro Näsström. Tove Alexandersson har inte sagt något i denna fråga. “Jag håller bokstavligen deras händer”, säger Kerstin Rosenqvist.

Otroligt nog ger det mig glädje. Att ha detta som ett sommarmål är otroligt motiverande eftersom jag alltid har hoppats att det skulle passa in i säsongens förberedelser. I sin förberedelse inför den tidiga säsongsstarten och världscupen har Emelie Forsberg skjutit högre än vanligt under vinterträningen. Allt flyter på.

Emilia Brangefält Sjuk

Fjolårets långdistanssilvermedaljör Ida Nilsson kommer inte att tävla i år så att hon kan fokusera på det amerikanska mästerskapsbudet.

I Trail-WM är hindren:

På den korta 14,6 kilometer långa resan kommer du att möta 3 100 positiva höjdmeter och 2 700 negativa höjdmeter. Hälften av banken är mer än 1 500 meter lång och 18 % är mer än 2 000 meter lång. På cirka 85 % av rutten kommer du att vandra uppför. Det finns 5 550 positiva och 5 960 negativa höjdmeter längs den 85,6 kilometer långa rutten. Med en total höjd på 2 500 meter är hälften av banken över 1 500 meter och en tredje är över 2 000 meter. Sjuttio procent av leden går i svårare terräng i bergsområden.

Du kommer att springa 7,3 kilometer på en uppförsbana med ett höjdmål på 2 000 meter och en positiv höjd på 1 000 meter. Banker i mindre skala utgör över 80 %. Med 750 meter positiv och negativ höjd mäter den historiska stigningen och nedstigningen 13,7 kilometer. Den återstående hälften av undergrunden består huvudsakligen av grus och inkluderar trottoar- och skogsvägar.

Oavsett avstånd kan hästarna tävla ensamma eller i lag. Det aktuella internationella betyget (ITRA/UTMB) och tidigare resultat i jämförbara evenemang kommer att beaktas i förhållande till chanserna att placera sig bland de tjugo bästa. Vi beklagar djupt alla besvär detta kan skapa. Slutligen kommer försäljningen att ske den 28 april 2023. Emilia Brangefält och Oscar Claesson utsågs till vinnare av Svenska mästerskapet efter en kort rättegång. Det fanns tre delar till hjältens resa. Idrottarna Jenny och Anna var de första kvinnorna att fullfölja Supervasan. Fyra ultramaraton var på plats i Sverige förra helgen.

Testkörning av SM

Årets andra svenska mästerskap i längdskidåkning (det första var på den distansen, i slutet av april) hade ett otroligt varierat fält av tävlande. Bland de första traillöparna var bergs- och längdskidåkare, orienterare och OCR. För vissa stack möjligheten att slå 40-kilometers distansrekordet ut, medan för andra var distansen bara en sprint för de erfarna ultralöparna.

Som tävlingsledare övervakade Laurent Leloup Genarps IF. Två åk, vardera 10 och 30 kilometer långa, med en total höjdökning på cirka 800 meter utgjorde banan. Benen på många spelare, inklusive Petra Klevmar från damernas guldturnering, krossades när den första etappen närmade sig sitt slut bakom nätet.

Skidåkare som var vana vid kortare distanser verkade ha små problem med att konkurrera med ultraskidåkarna. Ingen av de tre befälhavarna hade tagit sig så här långt i tävlingen. Tre man kom ut som ledare i herrklassen efter första milen: Staffan Ek, orienterare med guldmedalj från 1500 och 3000 meter inomhusstafetter under bältet, Gustav Runefors, veteran i vårsprint och ultramaratonstafetter, och Johannes Tegnér, en multimedaljvinnare från evenemang som 44 km Kullamannen.

Mannen som anmälde dem var Oscar Claesson, som hade varit SM-6:a vid 10 kilometer två år tidigare och kom i mål bara minuter efter Krister Sellman och Martin Nilsson, ledarna. Trots det fortsatte Claesson att passera den ena efter den andra och trettiosju kilometer senare, med tretton kilometer kvar, hamnade han på tredje plats, knappt trettio sekunder efter Runefors och Ek. Efter att även Ek passerats hade Runefors en liten stund innan Oscar Claesson tog kontroll, och han var cirka tre minuter före mål. Klockan 2:49:47 slutade klockans visare att ticka.

SM-guldet delades ut till Emilia Brangelinan.

Det var aldrig något napp från honornas sida. Den 20-åriga Emilia Brangefält började dricka rejält direkt efter starten. Ytterligare två-tre minuter skilde Louise Jernberg och Karin Nilsson åt och vid 27 kilometer skildes Annie Sönnerborg-Wadenhorn och Karin Nilsson med knappa sex minuter. Försena inte! Med 3:13:33 under bältet hade Brangefält lett i över 16 minuter.

Karin Nilsson, som är 40 år och två gånger Brangefälts ålder, lyckades trots detta hålla vristen från att ge vika. Frida Michold hoppade under tiden till tredje plats i finalen, några minuter före Sönnerborg-Wadenhorn, tack vare en stark flykt som fick henne från sjunde plats på 27 kilometer.

Förra helgen stod Sverige även värd för fyra ultradistanserade sprintlopp. Otroligt nog avslutade Axel Svärdhagen Björnfrossa Ultramarathon i Sandviken en timme och tjugofyra minuter före tvåan Ulf Angelsiöö och tredjeplatsen Magnus Anundsson. Anundsson följdes tätt av damsvenna Maria Nätterlund, trots att han hade mindre än stellar instruktion. Nätterlund kom i mål 3,5 minuter före planen på 6 minuter och 59,22 sekunder, med Madeleine Wennberg på tredje plats och Viktoria Norberg på andra plats.

Ett annat arrangemang som den manliga konkurrenten dominerade var det 45 kilometer långa Billingen Trail Marathon i Skövde. Nationsrekordet hade inte setts sedan Anton Gustafsson satte det 2017, men Andreas Magnusson var obehagligt nära att slå det med en segertid på 3:30:12. Med 500 meter kvar vann Angelica Andersson damdivisionen efter Louise Kjellsons flera kilometer långa tjuvstart. Vinsttiden blev 5:30:41.

Någon i Risinge, som ligger inte långt från Växjö, lade igår en beställning på dagens enda backyard ultra, Risinge Backyard Ultra. Daniel Zhang, född i Stockholm, utsågs till vinnare efter 14 timmar. Trots att det var hans ultradebut lärde han sig säkert ett och annat av köksmästaren Johan Steene.

Detta 12-timmarslopp var Viadals andra för året, efter Skånska Förslöv. Efter 48-timmarsloppet satte Martin Scharp ett nytt rekord på 130 734 kilometer, vilket satte honom 600 meter före sitt tidigare rekord från 24-timmars PRT-tävlingen i december. Annika Johanson vann damloppet med distansen 97 187 km. Tredjeplatsen gick till 38-åriga Svea Roos i ett fält som tillryggalade 78 634 kilometer.

Emilia Brangefält Sjuk
Emilia Brangefält Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!