Jenny Alversjö Pojkvän

Sprid kärleken
Jenny Alversjö Pojkvän
Jenny Alversjö Pojkvän

Jenny Alversjö Pojkvän – De har varit ett par i tre år, Jenny Alversjö och Anders Bernunger. Vid det här laget firar paret med lite Instagram-kärlek! Hon hittade sin kärlek Anders Bernunger bara ett par månader innan Jenny Alversjö drabbades av en stroke 2019. Hjälp som honom fick hon var tack vare honom. För att hon är idag i livet, tacklade hon Anders i ett Instagram-inlägg precis efter stroken.

“Glädje till alla er som stöttat och samlat i år. Jag har genom åren gått igenom fler operationer och behandlingar än jag kan räkna på fingrarna, allt tack vare en total brist på självförtroende. Jag gjorde det också Tack så mycket, Anders “Utan dig inget liv”, sa Jenny Alversjö i sitt inlägg.

Han fick ju på alla mina sidor ziemlich direkt. När du är som sjukast och behöver andra människor som mest, vem är du? I Amelia för ett tag sedan berättade Jenny Alversjö om hur hon nu är glad över det eftersom vi var riktigt nära.

Jag är mycket lycklig. Ett hus har köpts. Detta känns mycket stort. I sin 45 minuter långa podcast med mästarkocken Erik Videgård säger Jenny Alversjö “Vi har så tur.” Jenny Alversjö förklarar att det möter sitt par först att totalrenovera. Säger honom det känns vara ett jättestort steg och vi är mycket glada för det.

Jenny Alversjö och Anders Bernungs strandbröllop

Å nu dyker det paret på sociala medier för en gullig bild ihop. Bildern från Jenny Alversjö är en underbar sommarkväll. Vi kan inte bara se bilder på Jenny och Anders, utan vi kan också se middagen den kvällen och ett mörkt Stockholm. Wow, vilket sommarlov! Ett stort “tack” till Kristina och Tommy.

Behöver du inspiration regelbundet?

Vi kan se att du alltid är uppdaterad om de senaste trenderna, skönhetsrådgivningen och allt kulturellt. Vi fyller i resten efter att du fyllt i dina uppgifter här.

När du ser tillbaka på vad du var involverad i, vad tror du?

Sanningen är att det känns helt överväldigande. Jag har haft ett helt liv i det senaste halvåret, och alla erfarenheter har gjort det som hände, vilket jag inte kunde planera för, men som jag sedan kunde dra nytta av. Så till exempel alla år som ägnat åt sporten, hur man tänker och hur man fokuserar på att gå framåt och försöka tänka positivt. Jättestor nytta av alla sådana egenskaper har jag haft.

“Allt är räddningsbart.” Jag kände det i ett ord så känns det överkligt, men den tacksamheten jag trodde vara väldigt precis efter det hände bara växer. Jag är mycket glad över att det gick på detta sätt och att det traumatiskt det för sig är ett annat sätt att tänka med. Ändå tar det vanligtvis lång tid att förstå det. Vi alla hör det, vet det och hör andra prata om det. Ändå är praktiskt taget att göra det själv nödvändigt för att faktiskt utföra de uppgifter som krävs.

Löftet att leva enkelt. Tack vare mina kostrestriktioner kan jag inte äta gluten eller mjölkprotein. Det är ganska naturligt när man är inblandad i något liknande det jag har varit med om, ändå har jag fått kritik för att lyssna ännu mer på min kropp. Men i grunden handlar det mer om att jag är ärlig mot mig själv. Att säga ja till saker är ibland så enkelt som att tro att du är intresserad av dem eller för att de är roliga. Jag måste nu värdera allt jag verkligen har gjort.

Wir är på sverige. Jag ser fram emot Skåne, skärgården och lite av Stockholm, det kommer att bli magiskt. Vi kommer vara lite i Helsingborg eftersom min pojkväns familj har en position där. Medan man pratar om pojkvännen. Du meddelade ditt möte med Anders kärlek i förra veckans inlägg. När det skulle ha varit något undervisning.

Jenny Alversjö Pojkvän

Jag känner det bra, det är viktigt att vara när man är nära till vår liv. När man har ett offentligt arbete är det skönt att ha vissa saker privata. Även med respekt för honom och hans familj var det skönt att bara smita iväg en stund.

Efter det behöver saker också tid så att man kan landa på vad som helst innan man gör det offentligt för andra. Helvete, han har inte valt att arbeta sedan jag arbetar. Vi vill behålla det så under månaden som kommer. Det var ett gemensamt beslut, men nu är Anders inte genomgående. Okej, vi har det ganska bra. Vi tittar på varandra och det känns jättebra.

Ja, det gör vi inte. Skår vi hur vad som händer. Dels på grund av det jag har varit med om, men också på grund av den tid vi lever igenom, är det svårt att planera. Det bästa man kan göra just nu är att försöka tänka positivt på framtiden och njuta av nuet, utan stress.

Här med fredagsbusar, något vi alltid använder. Hur ser ditt ultimata fredagskött ut?

Eftersom jag brukar jobba under hela semestern är helgerna oftast väldigt avkopplande för mig. Att baka är så avkopplande, och då skulle jag älska att göra det med dig. Förhoppningsvis är barnen där. Som jag oftast jobbar dagen efter, kanske häller vi ett glas vin tidigt på kvällen i så fall. Kombinationen av tryffelsalami och min kärlek till mat är perfekt. Fredagar köper jag en liten låda. Sedan börjar vi streama en tv-serie eller går på en nattpromenad, det är härligt.

“Det var fortfarande ett inre skämt. Män. Mitt hjärta rusar. I ett Instagram-inlägg tackar hon sjukvårdspersonalen för deras stöd under coronakrisen. En del av vården måste fortsätta även i dessa dagar, vilket är omvälvande. Varenda anställd som hejar på att du och jag ska vara lediga varje dag.

Nästan alla planerade operationer är fortfarande pausade från och med idag, eftersom patienterna inte svarar. Allt utanför coronaviruset måste sugas in, och vi kan lika gärna låta det gå sin väg. Det här är en lugn rapport från en snart helt frisk soldat, inte slapp. Det är långt ifrån över då”, skriver hon. Nyheten om TV4-personligheten Jenny Alversjös stroke bröt i helgen.

Äntligen har läkarna hittat orsaken och hon opererades i måndags. Som nämndes i ett Instagram-inlägg i oktober drabbades TV4:s populära programledare Jenny Alversjö, 46, av en stroke. Åsknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Järnblödningen har jag fått. Efter en stroke.

Ich bin mitt i livet. Var försiktig. Stark. Alla är återigen chockade och förvånade. Men jag har haft tur enligt läkarna. Under omständigheterna känner jag bra, och det har gått bra det bara köpt. För tillfället är jag riktigt upprörd och överväldigad, men framför allt är jag väldigt bekymrad över hur dåligt livet är. Åh, så avgörande varje dag är.

Vi hittade orsaken till hjärtinfarkten. I ett nytt Instagram-inlägg under lördagen meddelar Jenny Alversjö att läkare hittat orsaken till hennes hjärtinfarkt och att hon nu återhämtar sig efter operation.
Samtalet kom upp under den rasande coronaviruskrisen när “nålen i höstacken” sändes.

Meddelanden är meddelanden på varför jag fick en hjärnblödning nu. Lilla hjärtat i ryggen passar inte in i en häst och behöver en kappa. Jenny Alversjö, som opererades på Karolinska sjukhuset i måndags, skriver “En AVM för oss som kan läka.”

Hon skriver också att två av delningar av neurologiska förmåner är helt stängda för “covid-patienter” och hur fint hon är för läkarna och personalen på sjukhuset. Hon skriver bland annat att det är ganska speciellt att vara helt ensam i en livshotande medicinsk situation utan familj och hon berättar att hon trots sina allvarliga besvär mår bra:

“Det är klart att du är trött och har ont, men ändå – de hittade orsaken.” Han är ganska glad och tacksam. Jenny Alversjö, 50, är en av TV4:s mest irriterande personligheter och programledare för morgonens nyhetsprogram Nyhetsmorgon. Däremot har hon jobbat på kanalen i två decennier – och är ett dubbeldäckarproffs i branschen. Å andra sidan mår Jenny ganska bra. Hon delar nu en ny bild med sin andra hemliga älskare, Anders!

Jenny Alversjö Pojkvän
Jenny Alversjö Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!