Jakob Hellman Sjukdom

Sprid kärleken
Jakob Hellman Sjukdom
Jakob Hellman Sjukdom

Jakob Hellman Sjukdom – Jag minns fortfarande mötet i den lilla pentryt bakom disken på mina kollegors skidbyte i Bors.Mitt emot mig satt en blyg 24-årig kille i hornbågade glasögon och strök nervöst när natten föll. Jakob Hellman var där ute och annonserade sin första skidbåt tillsammans med en representant från det stora skidföretaget…och det stora havet. Och nu när den korta föreställningen inför ett dussin obekanta kunder var över var det dags för en intervju med lokalpressen.

Som det där textstycket (Om Alice i underkläder) som nämns i låten Tg. Jo, sa Jakob Hellman på sin långsamma nordliga dialekt, “det var där den katalytiska generatorn var, och jag visste att Ellos var i Bors.”Men när jag nämnde Brynäs före detta hockeystjärna Lars-Göran Nilsson, som liksom han själv kommer från Lapplandsstaden Vuollerim, tittade Jakob spänt på mig, helt klart inte den minst sportintresserade av oss två.

Efter en halvtimme pratade vi klart. Jag föreställer mig att vi var lika bekväma med varandra.
Det har gått 32 år sedan deras debutalbum släpptes.Legenden om Jakob Hellman har växt och spridits i väntan på en uppföljare.Rågen om missbruk och psykisk ohälsa har blomstrat då han levde ett ganska normalt familjeliv, gift med två barn och inte särskilt vill skriva nytt material.

Fram till denna punkt har jag till stor del inspirerats av tv-programmet S mycket bättre, där en ny publik introducerades för den normalt betraktade som mediekunniga artisten.Naturligtvis i den galna musikbranschen är tre systrar givet, men jag tror inte Jakob Hellman tänkte på det.

Han har ett extremt levande intryck, som om anteckningarna var skrivna i taket. Spontant. Opretentiöst. Som spridda poster från en dagbok som förs av en man som nyligen kommit in i medelåldern.Men på något sätt känns det också som att tiden har stannat.

Jakob Hellmans kvickhet och ordspel har nästan helt förändrats, men han låter fortfarande väldigt ung och lätt skramlad. Samma teckendefinierande ord kan hittas här. Vi vill båda knacka in och fästa ord och tankar till varandra så att han i slutet av meningen nästan knackar på sin andra fot. Albumets bästa låt är “Det skymmer”, som börjar som en calypso innan den övergår till en häpnadsväckande rocklåt där jangly gitarrer får ljudbilden att poppa.

I efterhand är det tydligt att vår generation inte delar sina förfäders entusiasm för tanklösa popkulturikoner. Här har varken Vara vänner eller Hon plats. chockade och förundrade alla som lyssnade på musiken på Radiosporten.

Å andra sidan, för oss är det sent nu, och jag orkar inte ens säga “hej” till dig. Två bevis på att Jakob Hellmans skrivfördämning har spruckit: han har blivit kär i nuet och tänker inte få oss att vänta ytterligare 32 år på uppföljaren.Rullskidor! Men nu styrs det mest av skridskor. Det är inte lätt att hitta ett ställe att köpa ett roder i Palma.

“Nej, jag har ansträngt mig medvetet för att undvika det. Folk i Palma har anförtrott mig att de har hört rykten om att Jakob Hellman är en stordrinkare och att hans fru Prestina är anledningen till att han är nykter. Det är uppenbarligen inte det. plockas upp var som helst. Kanske såg jag trött en dag innan jag skulle skaffa barn.

Det är lite förvånande att den har fått generellt positiva recensioner. Jag borde ha förväntat mig mer skepsis från allmänheten. Jag är verkligen glad över det.Ja, jag har skaffat ett hemligt rum på ett annat sätt. När allt var klart satte jag mig tillbaka med min partner och vi kände båda att vi hade åstadkommit något värdefullt.

Komikern David Sundin sa för några år sedan att ditt mellanmål var bland det bästa han någonsin sett i standup.Är det okej, sa han? De senaste åren har jag börjat känna mig hemma på scenen. Tidigare har jag varit glad i nödvärn, men nu känner jag att det har blivit så svårt att jag måste vara cool. Att om jag inte gör det kommer folk att bli så vidriga att jag förstör hela deras kväll.

Många observatörer av S mycket bättre häromret lade märke till ditt scenspecifika språk, som inte var mer irriterande än de andra deltagarnas.”Jag måste förbereda mig mycket innan. Jag är inte så vild som andra kanske tror att jag är.

Jag förväntar mig en hel del belastning från den tidpunkten. Då tror jag att det kommer att vara uppenbart för de flesta att jag inte bara står där som någon form av rekvisita. Om jag fortsätter så här kommer det inte att fungera Jag måste trösta mig med vetskapen att jag inte bara kan hoppa ur sängen och säga: “Kolla, jag spak.”

“Nej, det var inte en pornografisk klubb eller något liknande, det var bara en nattlig träff.” De hade striptease som på vilket annat disco som helst. På den tiden var det som att ett mongoliskt punkband vid namn Boyzone spelade sin sista låt för natten iförd Djingis Khans kilt.Vi sjöng alla “Vackert väder” på svenska.” Jag klädde ut mig till Ace Frehley till Halloween i år. Ett barnkalas där de vuxna sitter och dricker kaffe och konjac. Mitt huvud började snurra och jag började känna.

Jakob Hellman Sjukdom

“Ja, jag kunde göra många saker som andra människor inte kunde. Det gick så smidigt att man nästan ville ta livet av sig. Förhoppningsvis kommer någon att sätta stopp för detta. Man önskar sig “bitande händer som matar en.”

Ja, så var fallet. Men jag var väldigt rädd för ormar eftersom jag kände mig så osäker på min kropp. Jag testade hash, men det var helt enkelt inte min grej. Ingenting med det var roligt. Medan musiken fortfarande spelades, klättrade jag upp i basen av ett högtalarsystem.

Det var en vacker plats att koppla av och njuta av fruktträden. Jag satt på två pinnstolar som var åtskilda av en bra bit från varandra. Jag gick in på en dansklubb en gång precis när de höll på att sotra på golvet. Däremot tog de inte bort mig, utan tog istället bort den ilska som riktades mot mig så att jag blev en del av sophogenen.

Vi gjorde två seriösa försök att spela i studion. Men jag hade det inte så bra då; Jag hade problem som jag inte ville ta upp i mina låtar. Att det var dåligt före och bättre efter är inte hela historien; Jag försökte båda gångerna. Mitt mål är att spara några kronor genom att undvika detta. Det finns så många andra komponenter i livet att det är lätt att göra misstag och förlora vänner. Hitta jobb och vänner och tappa dem sedan.

Vad ska jag göra istället? Jag gör bokstavligen ingenting annat. Jag är 55 år. Jag tror verkligen att jag inte kan förändras till något annat. Jag kan inte träna mig själv att göra någonting för då kommer folk att tycka att jag är dum. Om jag går på college säger de: “Du borde klara dig som pensionär, lille vän.”

“Jag har bidragit lite till ett projekt för att övertyga folk om att de borde ta livet av sig över huvudet. Jag vill vara emot tanken att man måste göra väldigt många saker innan man dör. Jag kan bara känna att det här är ett felaktigt sätt att se på situationen.

Jakob Hellman Sjukdom
Jakob Hellman Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!