Jackie Mere Föräldrar

Sprid kärleken
Jackie Mere Föräldrar
Jackie Mere Föräldrar

Jackie Mere Föräldrar – En övernattningsstjärna föddes med släppet av “It Ain’t Me” av Jaqueline “Jackie Mere” Brantsberg. I vilken utsträckning är dock göteborgskonstnärens identitet känd? All information du behöver om henne finns här. Enligt Nyheter24:s undersökningar söks popstjärnan Jaqueline “Jackie Mere” Brantsberg oftast.

Jackie, du börjar bli äldre; hur gammal är hon?

Den här dagen 1999 föddes Jacke Mere, vilket gjorde henne tjugofyra år gammal.

Är det rimligt att anta att Jackie har en romantisk partner?

Även om Jaqueline Brantsberg inte offentligt har bekräftat sin relationsstatus är många intresserade av det. I en intervju med Göteborgs-Posten erkände hon dock att många av hennes samtal inkluderar människor i hennes närhet, inklusive hennes ex-pojkvänner.

Jag äger låten “Hire someone to break your heart” och den handlar om att min ex-pojkvän åter blir ihop med sin ex-flickvän. Kände att “jag kan absolut inte komma dit singel” på vår planerade gemensamma kompisfest frågade jag min bästa vän om hon kanske var min partner. Vi fick alla rådet att delta på festen tillsammans. Det här är länken till hela intervjun med Jackie Mere.

Enligt en Elle-intervju består Jackie Meres familj av hennes föräldrar, syster, styvpappa och bästa vän Chanel. Hon diskuterar sin familjs ekonomiska kamp och sin blygsamma uppväxt på landsbygden i Göteborg i samma tidning. Det verkar som att trädet inte passar in i familjen när det kommer till musiksmak. I en intervju med TT beskrev Jaqueline “Jackie Mere” Brantsberg sin mamma som “tondöv” och sin syster som “helt åt helvete tondöv”, enligt Nyheter24:s rapportering.

Jackie Merries bildande år

En “rastlös heimat” och barn till låginkomsttagare, Jackie Mere fick utstå en svår barndom i det göteborgska miljonprogrammet Hammarkullen. Jag tillskriver mycket av min identitet till de upplevelser jag hade under den utmanande perioden. Hennes intervju med TT, som publicerades av Nyheter24, innehöll orden “Så jävla klyschigt, men det är så.”

Vilken av Jackies flera singlar är mer känd än “Mere It Ain’t Me”?

“It ain’t me” var Jackie Meres officiella debutsingel, som släpptes i februari 2023. Hennes album, “Everything Conditional”, kom ut i november 2023. Den svenska popsångerskan Jackie Mere är välkänd. Det här är ett bra ställe att börja lära sig om Jackie om du är intresserad. Lär dig hennes riktiga namn, vilket år hon föddes och om hon är i ett förhållande eller inte.

Wow, det är otroligt! Vad är Jackie Meres ålder?

God dag, Anita! Det var i Göteborg, Sverige, 1999 som Jackie Mere kom in i denna värld. Följaktligen kommer hennes 25-årsdag att vara 2024. Jackie föddes som Jaqueline Brantsberg, inte ett påhittat namn.

Jackie Meres tidiga år

Jackie Mere var en gotisk tjej från Hammarkullen, Göteborg. Med hjälp av TT beskriver hon familjens ekonomiska svårigheter: Tillsammans med sina repliker säger hon: “Det var mycket jobbigt liv vi på existensminimum när jag var liten.” Ett mirakel inträffade när betalning för sjukvård antingen helt eller nästan eliminerades. Den skulle också träffa byxburkar.

Jackie Meres komposition

Efter släppet av hennes debutsingel “It ain’t me” i februari 2023 har Jacke Mere varit upptagen med att skapa ny musik. Hennes senaste släpp inkluderar EP:n “Valentino” och albumet “Everything’s conditional”.

Vem är personen som ser Jackie Mere för tillfället?

Det är oklart vem Jackie Mere samarbetar med i dagens show. När Jackie pratar med TT avslöjar hon att hon skrivit en låt om att hennes ex-pojkvän försonas med sin ex-flickvän: Jag äger låten “Hire someone to break your heart” och den handlar om att min ex-pojkvän åter blir ihop med sin ex-flickvän.

Jag lät min närmaste vän låtsas vara min man för den gemensamma kompisfesten eftersom jag var livrädd för att “jag klarar absolut inte det solo” där. Hon berättade för nyhetsbyrån att vi blev tillsagda att gå på festen tillsammans. Följ Jackie Mere på @jackiemere_ för alla Marilyn Monroes Instagram-berättelser.

Jackie Mere representerar en ny generation och stjärnor på Biskopsgården. I sommar uppträder hon på Jubileumsfestivalen i Göteborg. Vi hade nöjet att träffa henne och diskutera hennes framtida album samt Carola. Utan tvekan! Hej Göteborg!

Dela din historia!

Jag började framföra strandmusik på gitarr och sång när jag var arton år gammal. Jag insåg min kärlek till att träna i det ögonblicket. Eftersom vi också överlevde på en minimiinkomst blev mitt band starkare när jag insåg att sång kunde ge en rejäl summa.

“Berätta mer!”

Jag gick till KappAhls babyaffär och skaffade min syster ett set söta byxor med små dekorationer till hennes första barn; med pengarna jag tjänade kunde jag betala min mammas restaurangräkning. Jag omhuldade den känslan.

Vad sägs om det mest oförglömliga musikaliska ögonblicket?

Ingen kan minnas om Håkan Hellström var på Ullevi 2016 eller 2017. Det var i alla fall massivt.

Du känner mig?

Att kunna spela ett instrument. Åh, vad jobbigt. Däremot anser jag att det är en framgång om min musik har kapacitet att lyfta någon. Dessutom tänker jag förklara att Biskopsgården är mer än bara en svår församling, i motsats till vad media vanligtvis skildrar, och att den är hem för otaliga kreativa individer. Dessutom uppträder på Coachella och Way Out West!

Göteborg, vilka är dess bästa egenskaper?

Hej där! Var och en av dessa killar är otroligt bedårande. När jag är där känner jag mig trygg. Finns det något som en turist till Göteborg måste se? Beundra kronjuvelerna – de gigantiska kaneltjurarna vid Husaren i Haga – när man strosar runt Majorna och Linné. Utan tvekan är eldorado Dinos pizzeria på Länsmanstorget i Biskopsgården.

Hur är Göteborg enligt dig?

Håkan Hellströms musik. Du kan höra “Det är ju hela Göteborg” när du lyssnar på honom.
Vilken låt porträtterar Göteborg bäst? Åscar Hellströms Valborg. Det uppslukar hela min barndom. Vilken vacker sak. Efter att ha flyttat till Stockholm, vilka egenskaper hos Göteborg längtar du mest efter? Fartyget. Åh, vad bedårande!

Jackie Mere Föräldrar

Utan tvekan bör en träff inte riskera en stor summa pengar på kontot. Om Jackie Meres vill gräva sig ur sitt ekonomiska hål måste hon tänka utanför ramarna. Hur kan man gå vidare? Du bist stolz! Det var länge sedan. “Allt har en förespråkare”, förklarar hon. Den 23-åriga Biskopsgården-lokalen Jackie Mere blev den senaste sensationen i popbranschen efter att ha beslutat sig för att lita på musik när han uppträdde på stadens fontän vid tio års ålder. I februari offentliggjordes hennes debutsingel.

Hon blev överraskad en dag när hennes chef ringde för att berätta att hon är ett av namnen i årets “Allsång på Skansen”. Hennes låt “It ain’t me” fick snabbt ett par hundra tusen lyssningar på Spotify. Jag kunde inte låta bli att skrika ut i skratt och studsa upp ur sängen som svar. Hon svarar “Fy fan, vad roligt” när hon frågas om hennes ben, som fastnade i hennes kropp. Jackie Mere, i ett. Medverkande för “Allsång på Skansen” 2023.

Kommer ut med en EP den 16 juni

På nästan fem år har Jackie arbetat på en EP som kommer att släppas den 16 juni. Mörkt och frätande är hur hon själv definierar det. My Life Goes på olika EPs. Det var inte förrän den första låten, “If you were dead to me”, som min raseri utbröt. Sedan nådde “Vem tror du att du är” mina öron, och jag blev ledsen och förbryllad.

Det finns ett starkare fokus på… av Jackie More. Åh herregud! Fungerar inte alls! Ja, men jag tog det hemska ekonomiska beslutet att köpa en semester till Spanien på kredit. Jag var rädd för att avbryta eftersom det inte fanns någon metod för mig att få en återbetalning. Gå nu och skaffa lite pengar. Jag antar att det är det nu.

Vad skulle du rekommendera i denna situation?

Stubbarna som jag begravde måste dras ut, tack. Du antar att jag kör, men jag köpte också biljetterna, och mina två passagerare har planerat en plan för Spanien. Och så kanske vi funderar på att sälja några bilder…

Vad i hela friden! Herregud, jag håller på att tappa det!

Varsågod och sluta nu! Ja, men jag gick in på en tjejsida på Facebook och någon hade bett om jag kunde sälja några bilder till dem. “Fan va najs” tänkte jag och scrollade ner till kommentarerna och det var någon som hade klickat på en av dem.

Allt jag gjorde var att skicka ett meddelande till mina medarbetare och säga “Nu kör vi.” Att producera intäkter. Hur kan man gå vidare? Du bist stolz! Det var länge sedan. Alla behöver en advokat. Har “Allsång” fortfarande någon ekonomi tillgänglig för dig just nu? Du har ingen aning. Men det kommer säkert att bli anmärkningsvärt.

Är du säker på att det är så illa?

Ja, jag ska berätta vad. Påminn mig om att svara på det. Vid denna tidpunkt skulle jag säga att det är relativt neutralt. Jag delar en del av skulden. Om tre dagar. Men jag är inte säker… Vad fan hände? Jag förstår inte. Problemet är att ingenting har hänt. Nu är jag dock helt cool med det.

Har du hört att du sjunger särskilt mörka låtar?

Ja! Jag har utan tvekan haft en hel del problem med psykisk ohälsa, vilket avspeglas i texterna. Tack vare behandlingen och det stöd jag har upplevt mår jag betydligt bättre nu. Jag hanterar det fortfarande ibland, men jag blir bättre.

Åsikt om Yrke: 4/5 +

Resultatet har överträffat mina förväntningar. Jag markerade den med en fyra. Det var en bra början, men jag vill vara med. “Skansenexpressen” ! Vilken sjuk grej!

Varför var albumet så svårt att slutföra?

Dina erfarenheter av vissa medarbetare har varit blandade. Ändå har Andreas, min producent, och jag slagit till från början. Det har gått ett tag sedan dess. Det var riktigt irriterande eftersom du flyttade till Stockholm från Göteborg bara för musikens skull, och sedan började allt falla samman. Nu när det har hänt är jag nästan glad att det inte hände för fyra år sedan; Jag var inte redo för det då.

Jackie Mere Föräldrar
Jackie Mere Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!