Isabella Rossellini Ung

Sprid kärleken
Isabella Rossellini Ung
Isabella Rossellini Ung

Isabella Rossellini Ung – Det är svårt att diskutera min utveckling utifrån. För mig var det det vanliga, och jag kan inte jämföra det med något annat. Det fanns så många paparazzifotografer att mamma knappt vågade lämna huset. Jag försökte skydda henne från skada medan hon växte upp, men jag kunde se att mobbningen hade en effekt på henne.

Även om Isabella har sett den mörka sidan av både berömmelsebranschen och filmbranschen, har en betydande del av hennes liv utspelats inom filmvärlden. Hon arbetade med Martin Scorsese ett tag på 1980-talet, och hon gjorde sin filmdebut i 1985 års drama Vita nätter. Hennes kanske mest minnesvärda roll var som den kidnappade nattklubbssångerskan Dorothy Vallens i David Lynchs Blue Velvet.

I en annan välkänd roll ger hon Goldie Hawn och Meryl Streep lite ungdomselixir iförda en sarong och ett diadem i komedin Döden klär henne. Isabella, som fyllde 65 på pricken, firar sin födelsedag med ett glas rosé. Eftersom hon ser “anti-age” som en “diskriminerande” term, lyckades hon övertala Lancôme att ta bort frasen från förpackningen på deras nya linje av hudvårdsprodukter.

Det är bra för vissa damer att vilja se yngre ut. Däremot godkänner jag inte företag som medvetet får kvinnor att känna sig underlägsna för att göra vinst på dem. När jag tittar i spegeln ser jag rynkor, grått hår och påsar under ögonen, precis som alla andra. Jag försöker dock tysta den självkritiska rosen.

Jag antog att min dotters generation skulle ha vuxit ur all komplexitet, men tyvärr lever vi i ett samhälle där kvinnor bedöms efter sitt utseende. Det var oerhört viktigt för min dotter att vara liten när hon föddes.

Sammanfattning: #MeToo-rörelsen är på uppgång, och de allra flesta kvinnor har en upplevelse de kan prata om. Jag håller dock inte med om det amerikanska sättet att hantera situationen. Min fotografvän Bruce Weber greps. Jag skulle inte gå så långt som att kalla honom dum, men vi har alla gjort misstag på vägen.

När han blir av med jobbet och hamnar på utsidan av samhället utan något urskiljbart beteendemönster kan jag inte låta bli att påminnas om hans mammas vilda attack. När sociala medier först dök upp, var vi alla fängslade av hur lätt vi kunde kommunicera med varandra; dock har den nyheten nu tagit slut. Låt dem undvika rättvisa; vi har en mekanism på plats.

Idag lever Isabella det goda livet. Efter att ha avslutat sin masterexamen i djurbeteende köpte hon en gård på Long Island för att uppfostra sina barn. Hon tycker om att besöka Ingrid Bergman och hennes man Lars Schmidt i deras hem på den svenska ön Dann-holmen under sommarmånaderna.

Jag tänker på min mamma varje dag. Hennes nya ålder är 67. Jag visste att hon var gammal, men nu när jag närmar mig hennes ålder inser jag hur ung hon var. Tyvärr är hon blind för att jag har blivit ekonomiskt trygg och oberoende. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna berätta för henne om det. Jag pratar i alla fall med henne varje dag. Men jag har verkligen ingen aning om hon lyssnar eller inte.

Familjen Sacklers skumma affärer har varit kärnan i den amerikanska drogkrisen. Familjedynamiken i den nya Netflix-miniserien “Painkiller” är chockerande av flera anledningar.

Överdosering av receptbelagda opioider har orsakat fler dödsfall i USA sedan millennieskiftet än de nu berömda atombombningarna av Hiroshima och Nagasaki tillsammans, särskilt när man tar hänsyn till de långsiktiga effekterna av de senare. Det finns mindre förlåtande samhällen, eller det fanns det för minst fem år sedan, där 20 % av nyfödda barn är beroende av opioider.

Jiddisch för “ingenting”? Det betyder inte ens någonting. Alla som trodde att Pete Davidsons serie på något sätt följde Seinfeld-traditionen skulle också ha fel. Föreställningens centrala tema är trots allt ingenting. Till skillnad från de självmedvetna komedierna som “Curb your enthusiasm” av Larry David och “Louie” av Louis CK, som också hade Sverigepremiär i fredags, växer “Bupkis” bara långsamt ur en liten metakomisk nisch där huvudpersonen spelar. en variation av sig själva.

Det är ett system som förlitar sig på allmänt godkännande för att fungera; medan Pete Davidson kanske inte är allmänt erkänd i Sverige ännu, i USA är han ett riktigt känt namn. Delvis via sin medverkan i “Saturday Night Live”-sketcher och som rookie-stand-up-serie, men lika mycket som en svår paparazzimagnet, ett resultat av en alltmer ociviliserad skvallerpress och det faktum att Davidson har haft problem med att behålla sitt privatliv under wraps. Som ett resultat av romantiska möten med bland annat Ariana Grande och Kim Kardashian, och en obehaglig oenighet med Kardashians mest kända ex-pojkvän, Kanye West. (Bara så, han kunde inte förstå hur han skulle hjälpa.).

1976 började Rossellini arbeta som skådespelare, och sedan dess har hans filmer blivit klassiker. Hans mest kända verk inkluderar 1985:s Vita nätter, 1986:s Blue Velvet, 1989:s Cousins, 1990:s Wild at Heart, och 1998:s lskade Simcha. Hon arbetade som talesperson för Lancôme i tjugo år. 2004–2005 återvände hon till Alias som Katya Derevko. Hon började modellera för den svenska återförsäljaren Lindex 2006.

När Isabella Rossellini var ung var hon tvungen att opereras för skolios, vilket innebar många resor till sjukhuset i bukläge. Hon tränade sin kropp för att bli en sedermera. Familj Hon är mamma till både Roberto Rossellini och Ingrid Bergman. Hon har en halvsyster som heter Pia Lindström och ett antal kusiner på pappas sida som är medlemmar i familjen Rossellini. Enkelt uttryckt är Ingrid “Isotta” Rossellini hennes syster.

Hon har en dotter som heter Elettra med sin andra man, Jon Wiedemann, som hon var gift med från 1983 till 1986. Hon var tidigare gift med Martin Scorsese från 1979 till 1982. Från 1986 till 1990 var Isabella Rossellini och David Lynch ett föremål. Strax innan hennes 44-årsdag exploderade Isabella Rossellini.

Isabella Rossellini Ung

Hon stödde varje produkt Lancôme tillverkade, från deras bästsäljande mascara till deras klassiska parfym Trésor, i 15 år. Den franska skönhetsbranschen tog henne inte på allvar eftersom de inte tyckte att hon var tillräckligt gammal.

Vissa människor har föreslagit att kvinnor önskar att de var yngre. Dessutom bör annonser representera ett koncept snarare än en verklighet. Jag var rädd ända in i kärnan. Hotellet Residence en kylig februarieftermiddag.

Isabella Rossellinis outfit består av en mörkbl kashmirtröja knuten runt hennes hals och en lös byxdrak. Guldörhängen trassligt nedanför öronen. För att publicera sin senaste ansiktskräm, Rénergie Multi-Glow, engagerar hon sig för närvarande i en mediablitz. Även efter 22 år kom Lancôme ihåg henne och frågade om hon ville återvända.

Först trodde jag inte på det, men så småningom frågade jag om ett flyg till Paris. De borde se mig nu; vid 65 ser jag ännu äldre ut än vad de trodde att jag gjorde när jag var 44. Medan jag väntade på kocken, red en blond kvinna på en motorcykel som liknade Brigitte Bardot och skrämde mig. Jag var beredd på att en man skulle dyka upp i religiösa kläder när jag insåg hur allvarlig situationen hade blivit under de senaste fem åren.

Francoise Lehmann, Lancômes nya ansikte, skingrade myten att alla kvinnor önskar att de kunde vrida tillbaka klockan till sin ungdom. Hon föredrog istället att se annonser med självsäkra kvinnor som kunde hålla sig. Kate Winslet och Lupita Nyong’o var bland de kända skådespelarna hon tänkte på. Han önskar att han kunde återuppliva Isabella just nu. Hon verkade antyda att de hade fått en dålig start som hon hoppades få rätt. Jag kom på mig själv med att flina trots min enorma irritation.

Isabellas CV har många utmärkelser. Skater, författare, producent och regissör lade också till hennes CV. Hon blev den bäst betalda modellen i världen efter att ha skrivit på ett kontrakt med Lancôme på 1980-talet.

Det värsta nedslaget var dock det faktum att hon kunde ta sig in på marknaden genom att krossa sina rivaler. Jag strävade efter att bli kock och arbetade för det italienska tv-nätverket Rai. Modellindustrins bortgång var den enda anledningen till att jag svarade positivt på frågan; den berömda fotografen Richard Avedon hette förhörsledaren.

Han upplyste mig om att modelljärnväg, precis som ishockey, är en konstform. Känslor, inte fysiska egenskaper, är vad bra fotografer fokuserar på. Precis som i en film spelar fotografen den antagonistiska rollen som modellen.

Isabella hade hört hela sitt liv hur vacker hon är och hur mycket hon liknar sin mamma, Ingrid Bergman. Mamma och pappa brukade sitta framför tv:n och titta på tecknade filmer tillsammans som barn så att de kunde lära sig hur de var lika.

AnnonsNär jag satte mig i en taxi i New York tittade chauffören på mig och sa: “Wow, du ser precis ut som Ingrid Bergman.” Det fanns inget sätt för honom att veta vem jag var. Jag insåg dock personligen hur lika vi är för första gången när jag misstog min egen spegelbild för hennes i en antikaffär för ett antal år sedan.

100-årsdagen av Ingrid Bergmans födelse firades på filmfestivalen i Cannes 2015. Där var det premiär för Stig Björkmans hyllade dokumentär Jag är Ingrid, som målar ett osminkat porträtt av Sveriges största Hollywoodstjärna. Dokumentären är fylld med aldrig tidigare sett familjefotografier och super 8-filmer från italienska sommarresorter.

Intervjuer med Isabella och hennes syskon målar upp en bild av en väldigt typisk barndom. När Ingrid Bergman och Roberto Rossellini filmade Stromboli på den italienska vulkanen sommaren 1949 började historien verkligen rulla på. Där börjar en romans så kraftfull att makar lämnar sina separata liv och sina barn för att kunna vara tillsammans. När Bergman gifter sig med Isabellas storebror Roberto fortsätter Isabella sin relation med den svenske neurokirurgen Petter Lindström, som bor i USA med sina föräldrars dotter Pia.

Bergman tvingas effektivt bort från Hollywood då skandalen vägrar att dö ut. Den amerikanske senatorn Edwin C. Johnson har lagt fram ett lagförslag i kongressen som kräver att den svenska skådespelerskan Björk ska utvisas eftersom hon tillhandahåller “de ondas tjänst” eftersom kravet på att förbjuda hennes filmer växer i USA.

När Ingrid Bergman och Roberto Rossellini går åt olika håll borde Isabella göra detsamma. De tre barnen växer upp i separata hotellrum och lägenheter i Rom, New York och Paris. Eftersom föräldrarna kommer och går måste barnens syskon höjas först. Isabella har inte träffat sin mamma på månader.

Isabella Rossellini Ung
Isabella Rossellini Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!