Hur Gammal är Mia Parnevik

Sprid kärleken
Hur Gammal är Mia Parnevik
Hur Gammal är Mia Parnevik

Hur Gammal är Mia Parnevik – Vi har spenderat mycket tid på hotell och på semester under barnens utveckling eftersom vi följde med Jesper till alla hans golfturneringar. Men nu har vi faktiskt haft en sträcka där vi stannade inne med våra två unga barn under tv-program. Universitetsstaden Savannah, Georgia är hem för Peg och Penny. Varje familjemedlem delar samma filosofi: vi lever ett mycket fylligt och glädjefullt liv. Det finns alltid mycket av allt—mycket folk, massor av kärlek och massor av troféer—i huset.

Mias livsfilosofi är att försöka göra varje dag lite roligare, oavsett om du är på resande fot eller hemma.Mina morföräldrar var mästare på att arrangera fester ur tomma intet. Det här är något jag ofta dagdrömmer om; konstiga händelser och intressanta människor. Det kan koka ner till inget annat än att förbereda en köttbulle-middag för ett firande med morföräldrarna.

Även om vårt hem har två sovrum och kan ta emot flera gäster, kommer inte alla att hitta ett bekvämt sovarrangemang där. Vi skulle behöva lägga på lite övertid! Vi arrangerar ofta fester med 20 till 25 gäster, och eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme för alla i våra fem gästrum, är vi tvungna att packa båten. Vi älskar att ha besök hemma hos oss.

Om jag eller Jesper känner sig nere kan vi alltid dra oss tillbaka till vårt sovrum. Även om det bor många människor hos oss så har alla sitt eget “utrymme”. Huset är välbyggt och orkansäkert, med glasrutor genomgående. Inget kommer in i huset. Det gör det enkelt att underhålla ett stort antal gäster samtidigt som du kan njuta av lugn och ro i huset.

Mitt råd är att hålla saker enkla och inte vara för pretentiös. Människor blir likasinnade av vilken anledning som helst och öppnar sig för oss som värdar. Jag tycker inte att jag har gjort ett bra jobb med att göra mig själv värdefull om andra människor inte känner sig välkomna runt mig. Det kan inte tas på för stort allvar.

Vi har fantastiskt kött och fin fisk, och vi vill laga mycket av det. Men jag älskar svensk husmanskost lika mycket!Jag har aldrig varit mycket av en trädgårdsmästare förut, men jag har precis köpt ett ton fruktträd. De har blivit otroligt snygga.

Jag har hundratals limefrukter och aprikosträd, och kanske sjuttio till åttio citronträd. Att gå in i trädgården och plocka frukt har blivit min hobby. Jag tycker om att ha färgglada blommor hemma också. Att åka till Hötorget i Stockholm och köpa färsk frukt och blommor är en fantastisk upplevelse som jag bara avgudar.

Vi firar alltid sommarsolståndet i Sverige; vi går hem varje år. För vår familj är sommaren större än julen! Vi bor i Jespers barndomshem, ett gammalt fiskben med anor från 1200-talet i kersberga norr om Stockholm. Vi firar med vår sedvanliga mat på femkamp och midsommarmåltid.

Vi har en stor grupp – minst 150 personer. Jespers syster Jennie och hennes familj hjälper oss att fixa festen för knyts vi ska ha. Det har nästan blivit en sport att försöka klassificera femkamps och rolly-polly-läkare.

– Carina Berg och Christian Luuk flyger in från Göteborg med ett stort gäng av sina barndomsvänner. Förra året dog Kristin Kaspersen med 57 godissvampar i hjärnan; hon såg helt fantastisk ut. Vi gör allt från att hoppa säckar till att skjuta luftgranater och stoppa in så många godissvampar som möjligt i oss själva.

Ja, vi besöker regelbundet sterskärs fjordbad och dansar nerför stranden. Där tar vi en liten grill för att göra oss bekväma innan vi beger oss hem för att laga en femkamp fest. Vi grillar alltid senare på kvällen. När vi gick ut och grillade förra året var det runt 54 grader ute, så vi satt inne med jackorna på.

Jag ser alltid till att fixa till toaststället som innehåller lox och gravlax. Sättet vi äter på är ganska traditionellt. Och Jespers mamma gör världens bästa jordgubbstörtor. Varje år ska hon underhålla över tvåhundra gäster.Vilken bra ja! Vi har haft många amerikanska vänner runt omkring, och även barnen har tagit med sig kompisar för att fira med oss. Tanken på att sjunga och hoppa runt som en gräshoppa är rolig.

Vi har en komplicerad plan: “Penny tar studenten och Philippa fyller i formuläret för 16.” I detta sammanhang är “sweet sixteen” slang. Varje år i juni reser vi tillbaka till Sverige och stannar där till augusti. Nu när jag kommer hem tidigare än alla andra i familjen ska jag gå ut på tjejresa med mina barndomsvänner först, och sedan kommer min riktiga familj med oss.

Hur Gammal är Mia Parnevik

Mia Parnevik är redan ett känt namn på grund av hennes tv-program, Parneviks. Miljontals tittare lyssnar på programmet och Mia belönades med den eftertraktade TV-kristallen för sina insatser. Men i ärlighetens namn tycker Mia inte så mycket om att titta på sig själv på tv.Efter framgångarna med Parneviks på TV3 blev Mia Parnevik välkänd i hela Sverige. Hon var tveksam till att gå med i denna dokusåpa under ganska lång tid.

Det var väldigt hektiskt med alla gäster, tv-teamet och sedan vårt vanliga familjeliv och barnens många aktiviteter som pågick samtidigt. Att se och höra mig själv på TV är något jag inte kunde bry mig mindre om. Men de andra vände mig om. Det var inte konstigt att jag fick stänga och ta en kristall från tv-bänken mitt i natten över semestern, som Mia så vältaligt uttrycker det.

Det är väldigt allvarligt och långsamt att släppa, men det är fantastiskt att publiken gillade showen. Jag tror att folk äntligen börjar känna igen sig i oss. Spelar ingen roll om du bor i en herrgård i Florida eller en stuga i Sverige. Vår show handlar om vad det innebär att vara man och hur man lever sitt liv.

Självklart är det trevligt att åka lyxbt med nära vänner och familj och simma och lounge vid poolen, men i slutändan är det inte poolens bekvämligheter som definierar det. Det är mänskligheten och dess fiender som vi kämpar för hela livet.

Jag tycker att det är roligt att vi har så kul tillsammans. Bara att umgås med goda vänner varje dag och skratta tills det gör ont i sidorna. Jag lagade spagetti och svenska köttbullar till morföräldrarna en söndagskväll och vi hade det jättebra tillsammans.

Det går upp och ner på samma sätt för alla par. Jag vill inte ta en bild, även om vi har bra ljus. Många gånger ensamma när stora händelser inträffar, men vi kommer ut starkare. Jag har aldrig känt att vi var på väg mot en splittring, men jag upplevde en schism när vi båda gick igenom en riktigt ansträngande tid.

För ungefär fem år sedan gjorde jag en hysterektomi. Livmodern togs bort, liksom äggstockarna. Min mamma och pappa har båda fått diagnosen cancer. Jag hade länge lidit av ont och problem med cystor och myom, så jag insåg att det hade varit dumt att inte vidta åtgärder.

Jag har fyra barn och skulle vilja leva ett långt liv för dem. Det blev dock en del väntan efter ingreppen. På grund av äggstocksoperationen kunde jag bara tillbringa två dagar i den klimatkontrollerade miljön. Efter det blev tiden den mest värdefulla i mitt liv.

Jag blev förvirrad och upprörd, och jag hade svårt att känna igen mig själv. Min man och mina barn blev verkligen förvånade över det. Jag försökte hålla ihop det själv, men det slutade med att Jesper tog allt. Där i vinden huffade han högt. Men han var fortfarande osäker på vart hans Mia var på väg många gånger.

Fallet är att samtidigt som jag opererades opererade Jesper sin andra hand. Vi var inte ett bra stödsystem för varandra eftersom vi båda var oerfarna och för att Jesper inte hade spelat golf på tre år. Två kraftfulla män rör sig snabbt i tandem; Det var faktiskt det mest skrämmande uppbrottet vi någonsin upplevt. Det var aldrig meningen att vi skulle skiljas från varandra. Men vi var båda riktigt hårda mot oss själva.

Jag är en självständig och kraftfull kvinna som skulle vilja återvända till sitt forna jag på sina egna villkor, men det finns ingen återvändoväg i sådana situationer. Jag började äntligen komma tillbaka till mig själv efter att ha besökt en livscoach för första gången med min vän Jesper. Det, tillsammans med hormoner, terapeuter och andra mediciner. Men uppenbarligen hade företaget vid den tiden börjat bli surt.

Jag gick igenom en tuff patch, och det var inte lätt för Jesper heller. Men han uppmuntrade mig så oerhört och förklarade för mig att han aldrig skulle ge upp mig. Han är den största välsignelsen i mitt liv.Idag mår jag så bra. Tack så mycket för att jag fick titta på allt på en gång. Men även om jag anser mig vara 25 år gammal i mitt huvud så känns min kropp fortfarande väldigt ung för mig. Jag kan inte betraktas som petite längre, och jag upplever en hel mängd kallsvettningar och andra klimatrelaterade symptom.

När maj rullar runt ser jag alltid fram emot att komma hem till Sverige. Jag behöver verkligen mycket mer pengar just nu. De bästa vännerna och utsökt mat…Nej, det tror jag inte, men vi borde nog ta reda på vad resten av familjen tycker för säkerhets skull.

Ingen ska någonsin säga nej för, som jag sa efter första säsongen, programmet var så bra. Det är svårt att skaka känslan av att folk sitter och tittar på oss på TV är en anmärkningsvärd sak. Bodde på hotell.När hon tänker tillbaka på sitt liv sedan hon gifte sig och fick barn inser hon att de flesta av hennes dagar spenderades på resor och på hotell.

Hur Gammal är Mia Parnevik
Hur Gammal är Mia Parnevik

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!