Sprid kärleken
Helena AF Sandeberg Ung
Helena AF Sandeberg Ung

Helena AF Sandeberg Ung – Helena af Sandeberg är en svenskfödd och uppvuxen skådespelerska som har nått internationellt hyllning. Efter examen från Sodra Latin High School for the Performing Arts i New York fortsatte hon sin utbildning vid Lee Strasbergs Actors Studio.

Hon återvände till Sverige och började genast agera i filmer, TV-program och scenproduktioner. Helena har varit en stöttepelare i “Stockholms Stadsteater”-ensemble sedan föreställningen debuterade 2003. Bland de många pjäser som hon har fått kritikerhyllningar för, kan nämnas “Hedda Gabler”, “Tre systrar” och “Anna Karenina”.

Anpassad från Håkan Nessers roman med samma namn, “Kim Novak simmade aldrig i Genesarets sjö” med Helena i hennes första betydande filmroll. Fler filmer som “Zingo”, “I säng med tomten”, “Omedelbar ombordstigning”, “Cornelis”, “Jag var en schweizisk bankir” och “Mörkt vatten” följde strax efter.

På tv:ns lilla skärm har Helenas mångsidighet också visat sig för fullt. Populära verk av Helena af Sandeberg inkluderar komedier (“Heja Björn”), ett mordmysterium (“domen reviderad”) och en pjäs (“Rederiet”). Jesper Ganslandts familjedrama “Blondie” och Lasse Hallströms spänningsfilm “Hypnotisören” är två av hennes senaste filmer. Tittarna kan fånga henne i 2013 års “Death of a Pilgrim”, en miniserie om mordet på Sveriges statsminister Olof Palme.

Helena af Sandeberg är en svenskfödd och uppvuxen skådespelerska som har nått internationellt hyllning. Efter examen från Sodra Latin High School for the Performing Arts i New York fortsatte hon sin utbildning vid Lee Strasbergs Actors Studio. Hon återvände till Sverige och började genast agera i filmer, TV-program och scenproduktioner.

Helena har varit en stöttepelare i “Stockholms Stadsteater”-ensemble sedan föreställningen debuterade 2003. Bland de många pjäser som hon har fått kritikerhyllningar för, kan nämnas “Hedda Gabler”, “Tre systrar” och “Anna Karenina”. Anpassad från Håkan Nessers roman med samma namn, “Kim Novak simmade aldrig i Genesarets sjö” med Helena i hennes första betydande filmroll.

Fler filmer som “Zingo”, “I säng med tomten”, “Omedelbar ombordstigning”, “Cornelis”, “Jag var en schweizisk bankir” och “Mörkt vatten” följde strax efter. På tv:ns lilla skärm har Helenas mångsidighet också visat sig för fullt. Populära verk av Helena af Sandeberg inkluderar komedier (“Heja Björn”), ett mordmysterium (“domen reviderad”) och en pjäs (“Rederiet”).

Jesper Ganslandts familjedrama “Blondie” och Lasse Hallströms spänningsfilm “Hypnotisören” är två av hennes senaste filmer. Tittarna kan fånga henne i 2013 års “Death of a Pilgrim”, en miniserie om mordet på Sveriges statsminister Olof Palme. Helena af Sandeberg är en udda anka som tillbringar sina torsdagskvällar med att läsa om droger eftersom hon tycker att ämnet är så mystiskt.

Hon har också en bra känsla för ursäkt. Nyckeln till framgång är att ha en personlighet som liknar hennes. Hon är lyhörd för andra och i kontakt med sina egna känslor. Hon är kanske inte lika disciplinerad som en OS-löpare, men det är hon när det kommer till hennes arbete.

Helena af Sandeberg, en 49-årig film- och tv-skådespelerska, kom till oss på ett mellanmål för att diskutera hennes perfekta roll, de utmaningar hon möter dagligen och de utmaningar hon möter när hon försöker behålla en hjärtlig relation med sina ex. Värdet av genuint uttryck i prestanda:

Vid det här laget känner jag för att koppla av med en fajt. Den i särklass mest användbara TV-instruktionsbok jag någonsin läst. Min karaktär, Malou, är ensamstående mamma i Lidingö. När dimman äntligen lättar står hon på kanten av ruinerna och hoppas mot hopp om att skogen döljer motsvarande 47 miljoner svenska kronor. Det är dock en besvikelse.

Varför gillar du att spela den här rollen

Om hon inte var så svår skulle knnorollers vara lätt. När det kommer till styrka är alla kvinnor nu lika med män. Och hon är ganska impulsiv; hon är snabb att döma, precis som jag själv. Helena proklamerar stolt: “Jag är själv ganska sassy.”Nu har våra många tonsoner fått en enad mamma.

Många av hennes kamper är sant för mig också. Jag har alltid varit stolt över att vara en arbetsnarkoman, och det är inspirerande att se Helena surra av entusiasm även efter att ha lagt ner 16-timmarsdagar. Två timmar innan läggdags och taxi hem halv sju på morgonen.

Helena AF Sandeberg Ung

Under dessa intensiva arbetsstunder har jag inte tid för något annat. Jag är för utmattad för att göra mycket förutom att jobba och ta hand om mina barn. Jag är en barnfri, alkoholfri, barnhatande elitistisk enstöring. Felaktigt, tvärtom. Jag lärde mig läxan 2011 när jag började spela swing.

Innan dess njöt jag av fördelarna med en obeveklig arbetsmoral. Om jag ville kunde jag bli av med så mycket jag ville. Jag tillbringade flera år och jobbade nonstop i både Hollywood och teatern. Alla dessa tre romaner – Anna Karenina, Blondie och Fortress of Solitude – innehöll tunga, hjärtlösa rullar.

Ganska många, men jag blev överraskad. Det var därför jag började få allergisymptom och hudutslag. Hjärtat slog jättefort, och plötsligt kunde jag inte röra händerna eller sova alls. Jag var så säker på att jag skulle dö att jag var tvungen att läggas in på sjukhuset för observation. Insatserna var höga i situationen.

Efter tre månader hade jag nått en punkt av total utmattning och oförmögen att återgå till jobbet. Det blev aldrig av, punkt. Resten av dagen brukar ägnas åt att göra något. Och innan jag börjar med något nytt, gör jag det till en punkt att vila en stund.

Jag kan inte stå ut när folk ständigt byter fokus. Helena är tvåbarnsmamma; hennes första barn, Alexander Mark-Eidem, är 15-årig pappa till Alfred och hennes andra barn, Fredrik Lycke, är 6-årig pappa till Ava. När barnen når en viss ålder samlas de vuxna för att fira deras prestation.

För närvarande är alla här en av mina närmaste vänner. Vi har kunnat behålla ett produktivt samarbete. Mina två ex är fortfarande medlemmar av min utökade familj, men vi har ingen lust att sambo. Jag tror att det är avgörande för barnens utveckling att hålla ihop familjen. Helena insisterar på att pengarna stannar hos föräldrarna eftersom barnen inte valde att byta skola.

Även om vi inte kommer överens, anser jag fortfarande att mina ex är familj. Även om jag skäms över att ha avslutat vårt förhållande två gånger, är jag stolt över hur bra vi hanterade det. Varenda vuxen jag känner har satt sina barn först. Vi är alla i samma bransch, så om vi inte gör vår del kommer ingen annan att göra det. Från början var vi alla överens om att barnen skulle ha det bäst. Jag kunde inte vara lyckligare över att de båda är så underbara föräldrar.

Var det utmanande att övergå från ett rent gåvobaserad förhållande till ett produktivt arbetande? Jag har blivit riktigt skicklig på att studsa tillbaka från motgångar utan att vara bitter, och jag tror att vi alla har blivit ganska bra på det. Man bör varva ner och slappna av under stormar.

Du har tillåtit dig själv att fastna i samma position som du var innan du ändrade dig, och det är därför du har förändrats och förlorat dina gåvor. Det här är sådant som finns kvar i ens minne. Ändå var det helt klart en del förarbete inblandat. Det är mycket lättare nu. Du får mig inte att känna mig varm och suddig inombords.

Nej, jag slösar inte tid på det; Jag har mycket på min tallrik just nu. Att dölja fakta löser aldrig ett problem. Helenas mamma fick diagnosen bröstcancer när hon var fem år gammal. Något i Helenas uppväxtår hade en betydande inverkan på den 19-åring hon är idag.

Upplevelsen av min mammas sjukdom och död befäste min tidiga övertygelse om att det finns ett lyckligt slut på varje berättelse. Jag sitter bara och väntar på nästa stora katastrof. Trots mina bästa ansträngningar verkar jag alltid vara upprörd.

När var du egentligen arg sist

Barnen kommer att få en eländig upplevelse. Jag kollar in på min son flera gånger om dagen via telefon och sms för att se om han mår bra. Jag skrattade så att jag nästan grät första gången han körde själv till och från fotbollsträningen. Jag har försökt försäkra mina barn att deras osäkerhet inte är mitt fel. Men jag tycker om att använda mitt kreativa sinne. Att leva med mig är svårt.

Han har ingen klass alls. Till exempel kan han säga, “Hej mamma, har du hört en ambulans. Efter att ha upplevt det själv kan jag intyga att det är rimligt. Det verkar som att hela poängen med tillvaron är att se till att detta aldrig händer igen. Även om jag har lagt ner mycket tid och ansträngning på rådgivning har jag inte kunnat övervinna min ångest. Men jag hörde hjärnforskaren Anders Hansen ha ett sommarsamtal, så jag gick ut för att fejka en. Vilken trevlig överraskning! På senare tid har jag åkt när jag kan.

Det är en saxofon som jag spelar förresten. Det var det mest chockerande mötet med verkligheten jag någonsin haft. Det är goda nyheter, för att spela rollen som Helena hela tiden är för mycket för mig. Helena skryter, “Jag är mycket bättre än andra män”, innan hon spricker ut i fniss.

Där kan jag göra och se allt som skulle vara omöjligt hemma. När jag inte upplever någon ångest har jag svårare att behålla min tillfredsställelse. Det kan vara utmanande. Det är mycket lättare att få saker gjorda utan dig.

Helena AF Sandeberg Ung
Helena AF Sandeberg Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!