Sprid kärleken
Cherrie Pojkvän Pontus
Cherrie Pojkvän Pontus

Cherrie Pojkvän Pontus – Framgång för 30-åriga Sherihan “Cherrie” Abdulle i TV4:s S mycket bättre. Pontus Persson, producenten och pojkvännen hon varit tillsammans med, är just nu gömd. Det här är all information vi har om honom. 2015 släppte R&B-legenden Cherrie singeln Tabanja.

Dikten målar upp en bisarr bild av livet i en nedgången del av Stockholm, där skottlossning ekar mellan flerbostadshus och unga människor chansar på ett liv i brott. För att uppmuntra sitt yngre syskon sjunger hon “Snälla bara ge honom en chans, eller han tar ingen annanstans.” Tabanjaanvändningen har blivit global. Cigaretter kallas vanligtvis “slang”.

Cherrie nominerades till två Grammis 2017 för sitt arbete: bästa nya artist och bästa hiphop/soulalbum, som båda kom samma år som hennes debutstudioalbum, Sherihan, publicerades. Hiphop/soulmusik av Cherrie, släppt på P3 Guld-galan samma år. Hon vann hedersprize, Stockholms stadspris, för två år sedan.

Fyllningarna från i år har hållit i sig och sngerskan visar äntligen några lovande resultat. Pontus Persson, Cherries exekutiva producent, är någon hon står mycket nära både personligen och professionellt.

När koronakaoset började svimmade Cherrie av rädsla. Hon kände sig isolerad i sin nya lägenhet efter att precis flyttat. I maj 2020 träffade Cherrie en producent för att börja skriva nya låtar och släppa dem. Skivan producerades av Pontus Persson, en 25-årig Kristianstadsbo som flyttade till Stockholm för tre år sedan för att ägna sig åt musik på heltid.

I en intervju med P4 Kristianstad förklarade han att han flyttat till Stockholm för att bättre kunna fortsätta sin musikaliska karriär. För tillfället bor Cherrie och Pontus tillsammans i Solna, Stockholm. I en intervju med ELLE nyligen beskrev Cherrie kemin dem emellan och hur snabbt det utvecklades till kärlek.

Vi blev riktigt nära under våra långa dagar och nätter i studion tillsammans. Det har gjort underverk för mina energinivåer; hon säger att kärlek alltid är mer värdefull när den finns i ens egen lilla fristad.
Och hon fortsätter med att säga, “Han har aldrig släppt musik på egen hand, han har alltid spelat i band och producerat.”

Dela upp under en duett under flygning

Insatserna från det nyanlända paret började ge resultat tidigt i år. Pontus, som arbetade som exekutiv producent för ett album för första gången, är “så stolt” över slutprodukten, som han sa på Instagram innan albumet släpptes. Det fantastiska albumet Naag Nool innehåller duetten Där jag borde vara (med Pontus).

Den här dikten han skrev till mig var ganska rörande. Det är min favoritlåt, och jag brukade spela den hela tiden i bilen och på gymmet. Som Cherrie säger till ELLE, det är spännande och tillfredsställande att dela sitt intresse med en annan person. Pontus har producerat sin filmväns tolkningar i S mycket bättre, däribland Stockholm på natten, och Mamma är som sin mamma.

Pontus har även regisserat flera egna filmer. Hans repertoar innehåller låtar av sådana som Molly Sandén, Danny Saucedo, Sabina Ddumba och Darin, såväl som internationella superstjärnor som K-popgruppen Red Velvet. 2017 års succé “You Better Know” av Red Velvet toppade som nummer fyra på Billboard Hot 100.

På torsdagar klockan 20:01 på TV4 och streaming på TV4 Play och C More kan du se något så mycket bättre.TV4 har meddelat artisterna till S mycket bättre 2021 och Cherrie, som är 30 år, är en av dem. Cherrie är artistnamnet på musikern Shiriihan Mohamed Abdulle.

Jämfört med Cherrie, som är född 1991, är Pontus Persson, som föddes den 4 mars 1996, fem år äldre.De bor för närvarande i Solna, en förort till Stockholm. Cherrie använder en pseudonym när hon uppträder. De flesta känner Pontus bara under hans förnamn, men han går också under Erik, hans mellannamn.

Pontus Erik Persson är det fullständiga namnet på Cherries pojkvän. Under dagen arbetar Pontus Persson som producent och kompositör. På Instagram rekommenderar han låtar från en lång rad genrer som han vet att hans följare kommer att gilla. För att bara ge ett exempel, “Körsbär” är mycket att föredra framför “lögnare”. Både mamman och Stockholm liknar hennes eget. Även om Molly Sandén har dängor behöver Dom och Större veta.

Pontus schema är inte bara fullt med musikproduktion och turnéer; han är också ganska social. På Instagram går han i handtaget pontusperssonn. Han delar massor av musik och privata stunder med sin flickvän Cherrie med sina nästan 3 000 följare.

Kändisar som Danny Saucedo, Hanna Ferm, Emma Igelström, Rickard Olsson och Eurovision-stjärnan Robin Bengtsson är också följare av Pontus, förutom sina legioner av hängivna beundrare.Articles to Come. Ett citat från Vissa: “Jag hittar tröst i min musik.”

Cherrie, som egentligen heter Sherihan Hersi, är en somaliskfödd musiker och sångerska som är född i Norge, uppvuxen i Finland och så småningom bosatte sig i Sverige. Som medlem i den svenska tjejgruppen Så mycket bättre uppnådde hon ett brett erkännande kring.

Cherrie Pojkvän Pontus

Det är oroande, men jag skulle vilja hålla på och hoppas att saker och ting kan förbättras. Jag vill verkligen att min musik ska vara en stämningslyft. Jag skriver låtar utifrån mina egna erfarenheter, och jag förstår att vissa lyssnare kan finna sorg i dem. Även om du inte har varit med om det jag beskriver kan du fortfarande relatera till karaktärerna. Det har varit till stor hjälp för mig.

Eftersom du en gång skröt, “Jag har tillbringat hela mitt liv på vägen”, skulle vi vilja höra mer om din nomadiska tillvaro. Så var fallet, eftersom mina föräldrar var somaliska flyktingar som var tvungna att flytta runt vår familj flera gånger på grund av den pågående inbördes konflikten.

Jag och min familj flyttade från Norge till Finland när jag var liten, och sedan till Sverige. Innan jag började spela musik var jag ständigt i rörelse, men när jag väl gjorde det hittade jag ett ställe att ringa hem. Mitt liv började när jag uppnådde mitt mål.

Lita på dig själv och gör ansträngningar för att förbättra dig själv; att nå sina mål kräver introspektion och självkontroll. Och om du försöker ta dig ur en funk, är det en smart idé att behålla ditt sinne för humor. Jag är i en ständig kamp i uppförsbacke för att behålla min nuvarande status och mitt sätt att leva. Men jag tror att det gäller för de flesta kvinnor. Det är en kamp bara för att vara kvinna i dagens värld. Det är vanligt att kvinnor har lägre lön och fler timmar än män. Okej herrn.

Kanske är det för att mina låtar kommer från en plats av äkta medkänsla. Uppriktiga musikaliska uttryck överbryggar kulturella klyftor. Oavsett om jag är i Sydkorea eller Tyskland, får jag alltid en bra allsång. Den har en stark blommig arom och ett behagligt ljud.

SHERI HERSI »CHERRIE«

ÅLDER: 30. Producent Pontus Persson med mamma, syskon och lillebror. Sthlm. T.B.O. Det nya albumet Naag nool och det nya tv-programmet Så mycket bättre är båda verk av artisten GR. Om jag inte tar hand om mig själv och är ärlig mot mig själv kommer jag inte att kunna ta hand om de människor som betyder mest för mig. Jag måste veta vem det var som sa det till mig.

Naturligtvis är det min mamma. • Vanligtvis får jag ett vanligt busskort, men första klass är vägen att gå först på morgonen. Tidigare elever Pontus Persson och Cherrie besökte läsårets sista klinik den 9 juni. Cherrie, Molly Sandén, Sabina Ddumba och Benjamin Ingrosso är alla artister som Pontus nu arbetar som producent för; Ändå känner vi knappast något behov av att presentera Cherrie, särskilt efter hennes enastående prestation i Så mycket bättre.

Pontus och Cherrie fyllde i mig på sina resor, sina inspirationer och vägen de tar för att bli heltidsartister och producenter. Dessutom bjöds vi in att delta i föreställningen, observera besättningen på jobbet och observera och höra föreställningarna på nära håll.

Missnöjet i gängvldsdebatten konfronteras frontalt och med stor glöd. Enligt Kulturnyheternas musikkritiker Tali da Silva är Cherries nya album ett fullt realiserat mästerverk. Sedan dess har hon dominerat den svenska r&b-scenen till den grad att hennes palats är full av P3-guld och Grammis-statyetter. Våldet som var så utbrett när hon var barn i Rinkeby har dock inte lagt sig. Och på den allra första omgången tar Naag Nool upp det igen.

Teman ångest, posttraumatiskt stressyndrom och död genomsyrar Lten Höjs kompositioner. Om att övervinna trauman och gå vidare med sitt liv. Cherries berättelser om det stora krigets systrarnas och tjejkompisarnas, eller “halvstegs outsiders”, lämnas ofta utanför traditionella krönikor.

Enligt Cherrie är albumet Naag Nool, vars titel översätts till “kvinnor som bor i Somali”, en hyllning till damerna i hennes liv. En känslomässig vändpunkt inträffar under ett mellanspel utfört av Lo, som är en mild men innerlig hyllning till en av hennes bästa vänner.

Cherrie Pojkvän Pontus
Cherrie Pojkvän Pontus

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!