Sprid kärleken
Harris Österdahl Föräldrar
Harris Österdahl Föräldrar

Harris Österdahl Föräldrar – Harris Österdahl och hans bror, tillsammans med vänner, grips utanför en Vinsta-bar i Stockholm efter att polisen varit där för att utreda ett tidigare bråk. Nastya och vape är definitivt närvarande i sammankomsten. Det sig att grabbarna har någon känner användit lokalen till en “klubblokal” för deras gäng och experimenterat vapen osv. För grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott då allt låg framme i en lägenhet som stod.

Hur fullkomligt lustigt är det inte att det blir mycket kyssar mellan vänner, turkiska hobbyister eller blivande gangsters, några klockor som skulle vara korrekta, och…..Harris Österdahl, som sägs vara en av ledarna i Kings 175 som kvinnorna kallar sig har också gjort mål tidigare i livet, och efter lite uppföljande research är det här du ser här på flashback…

Akten innehåller samtliga åtgärdsräkningar för det aktuella ärendet från Solna tingsrätt B6948-16, rättegången inleddes den 22 mars 2017. I Mål B 18120-10 i Södertörns Tingsrätt var även Harris part. Från och med Sida 219 och framåt i Solna TR B6948-16 Aktbilaga 523 kan man läsa hur Harris mer eller mindre lägger upp sina gripar på sidan med hjälp av begränsningsbokstäver.

Harris ”Rappar”’ till sina föräldrar om att de ser det bästa kokainet och toptop hasch (av samma sort som finns hos deras numera inlästa ”broder”). Harris fortsätter med att säga till en av sina målvakter att han kommer att sparka honom och att han är ledsen över att han förlorat nästan en halv miljon (en skön överdriven siffra när rolexklockan visar sig vara liten).

Brev som uppenbarligen kommer att användas som bevis mot den tilltalade eftersom det innehåller mycket detaljerade instruktioner och andra humoristiska saker. Läs den själv för att se. Mannen som sköts i Bosnien och Hercegovina i tisdags är gängkriminella Harris Österdahl. Gruppen är förenad under ledning av Rawa “Kurdiska räven” Majid i det mycket uppmärksammade nätverket Foxtrot. Något som har varit i en blodig intern konflikt länge nu.

På tisdagseftermiddagen sköts Harris Lars Österdahl, en 30-åring, ihjäl i Sarajevo. Veinte människor avlossades omkring 10 till 15 skott på cykeln, enligt vittnesuppgifter. Harris Österdahl är folkbokad i Järfälla, utanför Storstockholm, med en mamma från Kosovo och en pappa från Sverige. Österdahl är tidigt med polisen.

En lång rad seriösa brott har dömt han. Domaren dömde honom till två års fängelse för grovt narkotikabrott 2020. De senaste åren har brottssyndikatet Foxtrot, som sysslar med narkotikahandel och mord, haft gangsters i en ledande roll.

Senast ligger nätverket nere och upplever just nu en svår intern konflikt med skador och dödsfall – både i Sverige och utomlands. I Sarajevo blev tre personer greps efter mordet. Svenska medborgare är två av dem. Det var i tisdags i Sarajevo som 30-årige Harris Österdahl sköts och dödades.

Enligt uppgifter för Expressen är han i flera år och känd person i Stockholms gängvärld och kopplade till konflikten i Foxtrot-nätverket. Ytterligare två personer har gripits sedan dess, varav minst en av dem är svensk medborgare. Det verkar som om du har installerat Expressen-appen för att få de viktigaste nyheterna. På tisdagskvällen detonerade bombgruppen i ett bostadsområde i Bosnien och Hercegovinas huvudstad Sarajevo.

Aliaset uppkom till en början i narkotikasammanhang – senast under utredningen av ett stort drag där 800 kg Foxtrot-narkotika beslagtogs av myndigheterna i december förra året. Den stora narkotikasmugglingen åtföljdes av kopplingen av sju individer förra veckan, vilket ledde till att de dömdes och fängslades. Bland de skadade i matchen fanns inte Harris Österdahl med.

En av de fem svenskar som greps i Turkiet i början av september efter knivhuggen på ett kafé i Istanbul var Harris Österdahl. Alla fem är en del av Rawa Majids lista efter splittringen i FoxTROT-nätverket.

Händelsen inträffade den 6 september när två män på motorcyklar öppnade eld mot kaféet, vilket fick flera personer att börja springa tillbaka och sedan snabbt överge platsen i en minibuss, som tidigare rapporterats av Daily Sabah. Enligt Expressen genomsöks svenskarna senare, men greps i mitten av oktober och begav sig därefter till Sarajevo där de nyligen har gripits.

Harris Österdahl Föräldrar

Enligt bosniska medier öppnade två maskerade gärningspersoner eld i ett bostadsområde i Bosnien-Hercegovinas huvudstad Sarajevo på dagenseftermiddagen och därefter lämnade platsen. Han verkade inte vara i något skick. “Vad vi kan bekräfta just nu är att han inte är medborgare i Bosnien och Hercegovina”, säger Merisha Novalic, taleskvinna för Sarajevopolisen.

Det är rapporterat på Tidningen Avaz att gripandena på onsdagen kom från övervakningskamer utan maskering. Den bosniska polisen omringade dem när de försökte fly i en bil till Sarajevos flygplats när sökningen inleddes.

De är greps eftersom de försökte flytta ut i en skog, menar tidningen. Ungefär 10 000 personer stod vid startlinjen när motionsloppet Ski Track of Russia hölls utanför Moskva den 10 februari. Irina Rodnina, en superstjärna inom konstområdet, var en av gästerna vid den 42:a upplagan av den millimeterlånga tävlingen som välkomnade några av Rysslands största vinteridrottare genom tiderna.

Före starten organiserades alla deltagare i en Z-formation medan ett hälsomeddelande från landets president, Vladimir Putin, lästes upp. Arrangören frågade om folk skulle skaja sig för att stödja den militära specialinsatsen. Ryska myndigheter skriver i tidningen “Alla var förstående, ingen motsatte sig det.”

Det är lite läskigt alltså. Jag vill faktiskt skilja sport från politik, men detta är bara indicier. Enligt 24-åringen är detta ett exempel på hur politiken använder idrotten för sina egna själviska syften. Langlaufskidåkare från Rußland och Belorussia inte är tillåtna att tävla på internationell nivå sedan invasionen startar. Jens Burman har enligt hamn en helt rätt beslut. Det är löjligt. Säger Jens Burman att det är därför de inte ska tävla med oss.

Lahtis, Holmenkollen, Drammen och Falun är de fyra återstående stoppen på världscupen i längdskidor den här säsongen. En opinionstext av den svenska S-ledaren Magdalena Andersson publicerades på den tyska socialdemokratiska partitidningen Vorwärts.

Inte bara har de traditionella högerpartierna misslyckats med att framgångsrikt kväsa högerpopulismen, deras beslut att samarbeta med Sverigedemokraterna har också fört dem närmare den, enligt Andersson.

Samtidigt som hon nämner det uppmärksammade tal som SD-ledaren Jimmie Åkesson höll på partiets riksmöte i november tar hon upp att SD enligt henne ser muslimer som ett hot mot Sverige.Etableringen av nya moskéer i Sverige behöver absolut ett stopp. Vi behöver också börja censurera och ta bort moskébombningar där antidemokratisk, antisvensk, homofob, antisemitisk propaganda eller allmän desinformation om det svenska samhället sprids.

Inte generellt. Det finns ingen anledning att fråga om det. Men vi måste kämpa mot religiösa byggnader, särskilt moskéer, där det finns en förkärlek för våld, terror, homofobiska attacker, antisemitiska attacker eller liknande metoder.

Åkesson: “En blir väldigt säkerhetsrisk”

Det falska citatet möts av starkt motstånd från Jimmie Åkesson. I en intervju med Expressen säger han att Magdalena Anderssons svek, desperation och röda flaggor börjar bli en rejäl säkerhetsfara för Sverige. Just när det har avslöjats att hon och Socialdemokraterna välkomnat en individ med islamistiska sympatier i sin inre krets har hon magen att sprida vilseledande rykten om andra partiers politik, uppenbarligen i ett försök att misskreditera sina politiska motståndare. Det är fruktansvärt, kränkande och skadligt för Sverige.

Harris Österdahl Föräldrar
Harris Österdahl Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!