Hanna Friberg Pojkvän

Sprid kärleken
Hanna Friberg Pojkvän
Hanna Friberg Pojkvän

Hanna Friberg Pojkvän – Har haft många förfrågningar om Australien. Frågor om Maddy i synnerhet, inklusive vem hon är, hur jag känner för henne och så vidare. Jag har fått några frågor under den senaste veckan när jag bodde i Australien, så jag tänkte svara på dem här.

Svar: För ungefär två år sedan träffade jag och min vän Maddy varandra på en semester i Karibien. Vi har varit i kontakt sedan dess, och i sommar har jag planerat att träffa henne och hennes familj i Australien. Min familj ville följa med, men jag insisterade på att åka ensam.

Svar: Nej, Maddy flyger in från Australien, därför måste jag kommunicera med henne på engelska. Hon kan dock säga några enkla fraser på svenska, som “het”, “snygg”, “god natt”, “hej d”, “jag älskar dig” och “du är söt” (som betyder “jag” älskar dig och du är så söt”).Föreslaget svar: Här kan du hitta hans svar “Jag heter Filip och jag är Hannas pojkvän. Enligt min mening är Hanna den bästa vännen i hela världen, och jag litar helt på henne.

För jag vet att Hanna älskar mig villkorslöst och att hon aldrig kommer att lämna mig. Så hellre än att antyda att hon saknar respekt bara för att hon vet att jag inte har en särskilt svag syn på de människor hon umgås med, kan du göra klokt i att överväga hur respektlös du kan vara om du hamnar i en liknande situation med någon du respekterar . Du borde gå någon annanstans om du vill hämta min flickväns get. Dåligt!”

Observera att jag nämnde att vi försökte hitta några ROLIGA kills att umgås med; Jag nämnde inte att de måste vara attraktiva, men min vän Maddy skulle älska att hitta en sommarfling. Snälla, bända inte in i mitt personliga liv angående mig själv och min partner; Jag är kapabel att hantera sådana ärenden på egen hand och är medveten om gränserna inom mina egna relationer. Jag vill inte framstå som aningslös, men det verkar som om ingen annan är intresserad av min relation med Filip.

Svar: Jag är i stan för att koppla av, insupa lite strålar, shoppa lite och umgås med Maddy och hennes familj. Så både för läsåret och för att ta hand om dem. Vi var i Queensland förra veckan och sov på ett motell, och nu är jag tillbaka på Maddy’s. För närvarande är hon baserad på en Ranch halvvägs mellan Sydney och New Castle.

Svar: Jag är inte bekant med A&F, Hollister verkar inte existera här (vilket får mig att tro att A&F inte finns här heller), Victoria’s Secret finns inte här (vilket förvånade mig); det finns en plats på Sydneys flygplats, men det är mörkt och snuskigt.

Bara det, någon oroade sig för min kropp, och ja, jag har bulkat upp sedan jag slutade träna i juni på grund av sjukdom och andra faktorer. Måste bara göra lite ljud när jag går hem framför barnen. I takt med att allt fler svenska företag når ut till influencers och i takt med att allt fler influencers etablerar sina egna verksamheter, närmar sig den svenska influencermarknaden snabbt miljardstrecket.

Hanna Friberg, som nu studerar Business Management på IHM och lockar tiotusentals följare varje dag, är en av dem. Vi pratade över ett mellanmål om den snabba ökningen av influencer marketing-branschen. Efter examen från college gick jag direkt in på området influencer marketing. Ändå började jag blogga när jag var 14 år och fyller 26 i år, så jag har hållit på väldigt länge. Sedan ungefär två år tillbaka driver jag mitt eget företag; Dessförinnan arbetade jag för en enskild firma.

Hanna Friberg Pojkvän

Du kan få ett par gratis jeans av oss om du skriver ett blogginlägg om dem. – Allt började med att folk bad om gratis grejer som en protest mot aggressiv marknadsföring. På den tiden såg jag inte helheten och tyckte istället att det var jättebra att få ett par gratis byxor. Och så märkte jag att fler och fler företag var villiga att betala, och det var då jag insåg att det kunde tjäna pengar på det här. Det var när jag var 19 och började på college för första gången. Det var då jag fick mitt första “riktiga” jobb, vilket krävde att jag reste till Australien för att fotografera för ett hårvårdsmärke i utbyte mot en vanlig lön.

En av de största försäljningsargumenten för influencer-marknadsföring är den nära relationen mellan influencern och deras publik. De som följer dig borde få känslan av att du är någon de kan anförtro sig till, se upp till och ha ett skratt med. Den mest framgångsrika marknadsföringen sker när en vän rekommenderar en produkt eller tjänst.

Det kan vara svårt att säga när du arbetar och när du inte är det när du är ditt eget varumärke. Även om jag trivs med mitt arbete finns det några negativa aspekter. För sex år sedan var klyftan inte lika stor, och få människor förstod till fullo storleken på situationen. Användningen av influencers i marknadsföring verkar vara mer mainstream idag, och fler människor än någonsin tidigare inser dess potential för framgång.

Alla har faktiskt nu insett att detta är en affärsmiljö; nu när man inleder samarbeten är allting mycket mer professionellt organiserat; det ligger högar på högar med pappersarbete, inklusive kontrakt och avtal. Reklam- och sponsringsrestriktioner över media har också varit betydligt strängare de senaste åren.

Jag har lärt mig själv det jag kan genom att prova och missa, eller genom att göra misstag och sedan komma på hur man fixar dem. Det är inget man lär sig i skolan; Jag har aldrig haft en mentor som sagt till mig att du kan få så mycket betalt för en artikel.Istället för att alltid göra reklam för andras varor, skulle jag vilja lansera mitt eget varumärke och sälja mina egna skapelser till allmänheten.

Hanna Friberg Pojkvän
Hanna Friberg Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!