Greg Duplantis Grekland

Sprid kärleken
Greg Duplantis Grekland
Greg Duplantis Grekland

Greg Duplantis Grekland – Att de förmodligen träffades genom någon form av träning är vettigt. Helena informerar programledaren Carina Bergfeldt om detta. Under semestern kom mina föräldrar på besök och jag tänkte lägga ner lite träningstid.Bedårande, han är den för dig.

Sedan reste jag till USA med en annan praktikant. Det är otroligt att han som gymnasieelev klarade 5,50 fot i stavhoppet. Dessutom är han stolt ägare till en BMW. Och nu när vi är i USA, Helena, om han tar med dig på en dejt, förväntar han sig inte att du ska stå för notan. Armand “Mondo” Duplantis raderar snabbt alla sina tävlingsrekord i stavhopp.

Den gångna helgen hoppade han över en stav som var en centimeter högre än hans tidigare bästa och satte ett nytt världsrekord i sporten. Enligt NBC Sports var detta hans sjätte världsrekordbrott under de senaste tre åren.

För att parafrasera vad Duplantis sa förra året: “Jag vill skjuta (rekordet) högre än vad folk ens tror är möjligt”, noterade tidningen. Armand Duplantis tidiga liv. Duplantis, nu 23, tillbringade en stor del av sin ungdom i USA, trots att de konkurrerar för Sverige. Enligt New York Post föddes han i Louisiana 1999 och tillbringade sin barndom med stavhopp på bakgården med sina tre bröder.

Helena och Greg gjorde allt de kunde för att ge sina barn en passion för friidrott. Greg Duplantis biografi på OS-webbplatsen visar att han var stavhoppare i sina yngre år, medan Helena var en längdhoppsstjärna.Armand Duplantis, som redan som gymnasieelev slog rekord på den internationella arenan, bestämde sig för att gå på college istället för att enbart fokusera på stavhopp.

Han skrev in sig på Louisiana State University ett enda år innan han hoppade av för att fokusera på sin professionella idrottskarriär.Ett år senare vid VM 2019 i Doha slutade svensken med silver efter en kamp mot amerikanen Sam Kendricks… Ingenting förberedde Duplantis rivaler eller världen för vad som skulle följa”, skriver OS-webbplatsen. 2021, efter att OS i Tokyo hade skjutits upp ett år, blev han den första personen i historien att slå världsrekordet i stavhopp.

Att 2022 var ett banerår för honom var en underdrift.NBC Sports sa: “Duplantis satte tre nya världsrekord 2017, vann världsmästerskapen inomhus och utomhus och Diamond League” och röstades fram som Årets manliga idrottare.

Vid Clermont-Ferrand, Frankrike, stopp för World Athletics Indoor Tour Silver, slog Duplantis sitt eget världsrekord i stavhopp.Den 23-årige olympiska mästaren klarade (6,22 meter) märket med plats över på sitt tredje försök, och släppte ut ett jubel när publiken blev galen av att fira”, rapporterade Reuters.

Nyfiken på Armand Duplantis

Ytterligare information om Duplantis-klanen:Även den äldre Duplantis bror, Andreas, tävlade i stavhopp för LSU, precis som Armand. Hans syster Johanna är elev på LSU, där hon tävlar i stav.Antoine, hans andra bror, är familjens utstötta eftersom han valde en karriär inom professionell baseboll framför stavhopp. Han är en mindre liga just nu.

Thibaut Collet från Frankrike kommer att tävla i Mondo Classic den 2 februari tillsammans med andra topphoppare. Thibaut Collet vann de franska titlarna i stavhopp inomhus och utomhus 2022, samtidigt som han uppnådde ett nytt personbästa på 5,82 meter. Greken Emmanuel Karalis, som var publikfavorit på Mondos stavhoppsgala i februari, blir den elfte tävlande att ta hoppet.

Renaud Lavillenies inomhussäsong är över eftersom han drabbades av en skada strax före Mondo Classic 2023. Ett kvarstående problem med hälsenan gör det omöjligt för mig att delta i matchen. Något annat som Renaud meddelade i kväll på sina konton i sociala medier. Men VM 2023 i Budapest är hans motivation att komma tillbaka i form inför utomhussäsongen.

Det är olyckligt att Renaud inte kan tävla i den kommande inomhussäsongen eller Mondo Classic 2023 på grund av en åkomma. Han har varit Mondos främsta förebild sedan tidig vuxen ålder. Vi önskar honom ändå lycka till under den kommande utomhussäsongen och vid världscupen 2023 i Budapest. Peter Jonsson, killen som ansvarar för Mondo Classic 2023, har sagt att Renaud är välkommen att komma och utmana Mondo igen.

Samtidigt är vi överlyckliga över att den franske vinnaren från föregående år, Thibaut Collet, deltar. Banan för hans framgång är uppåt. Peter Jonsson hävdar att Thibaut, liksom Mondo, vars pappa Greg Duplantis är en stavhoppare i världsklass, tränas av en medlem av sportens elitgeneration, Philippe Collet.

Greg Duplantis Grekland

På frågan om vad han var mest stolt över under sin stavhoppskarriär svarade han: “När hoppade jag 5,80 meter i Europa. Jag är också ganska nöjd med det faktum att jag nästan kom med i OS-laget 1996. Vid de olympiska försöken, Jag hade ett hopp på 5,70 meter.

Armand “Mondo” Duplantis, en tonåring, har världsrekordet för juniorer i stavhopp på 5,90 meter. Hans far, Duplantis, är hans tränare och mentor. Det var fantastiskt!”.Det såg vi inte komma. Vi började året med ett mål på 5,70 meter så att han kunde tävla i 2017 års världsmästerskap; sedan dess har vi kontinuerligt höjt ribban. Oväntat högt, på 5,90 meter.

Det här var en stor utveckling för oss, konstaterade han. Sommaren kommer också att innehålla Mondos deltagande i junior-VM. I år planerar han att delta i färre, mer noggrant utvalda möten. Nästa år tänker vi vinna båda dessa tävlingar!

Till alla blivande stavhoppare som läser detta säger Duplantis: “Fortsätt att träna och bry dig inte om någon annan. Fokusera på dina egna behov. Situationen är verkligen intrikat. Den involverar både tekniska och mentala komponenter. Alla rör sig på egen hand.

Den första Sam Kendricks stavhoppsutmaningen möttes med framgång av Mondo, och Kendricks har nu genomfört en andra utmaning för stavhoppsidrottare genom att framgångsrikt genomföra hopp på 5,41 meter, 5,51 meter, 5,61 meter, 5,71 meter och 5,81 meter. På frågan om Mondo planerade att delta i denna andra utmaning, sa tränaren: “Mondo kommer förmodligen att göra det.
Förebyggande av skada och gradvis uppbyggnad ges.

Stavhopp möter den digitala tidsåldern

Enligt Duplantis, “visst skedde det en stor förändring när det gick från stela stolpar till glasfiberstolpar” i stavhoppet som ett resultat av tekniska framsteg. Mondo använder de identiska hula hoop stavarna som jag använde. Det senaste inom videoproduktion har avancerat avsevärt. Förr tog det tre till fem dagar, ibland upp till en vecka, för mig att få tillbaka 8 mm film från utvecklingsföretaget så att jag kunde undersöka den.

Videoinnehåll kan nu ses direkt. Det är lite spjutspetsteknik där. Några av de idrottare som jag tränar har föräldrar som filmar sina träningar och skickar filmerna till mig så att jag kan ge feedback i realtid från en annan plats. Det är utanför frågan.

Duplantis huvudsakliga verksamhetsområde är bedömning av äganderätten till olje- och gastillgångar, med en koncentration på analys och återgivning av komplexa åsikter som respekterar äganderätten som innehas av produktionen. Han bestämmer rutinmässigt saker som proportionellt belastade nettointäktsintressen, överordnade royaltyintressen och liknande.

Greg har lång erfarenhet av att utarbeta avtal och avtalsbestämmelser till förmån för operativa och icke-operativa arbetsintressenägare, inklusive gemensamma driftsavtal, borrkontrakt, masterservicekontrakt, enhets- och kombineringsavtal, gasförsäljnings-, bearbetnings- och marknadsföringsavtal, onshore och offshore avtal om användning av anläggningar, mineralleasing, andrahandsuthyrning och överlåtelser, seismiska tillstånd, ledningsrätter och andra liknande avtal.

Greg är en regelbunden förespråkare för sina kunder inför Office of Conservation och Office of Mineral Resources i Louisiana i olje- och gasfrågor som unitization, statlig leasing, sammanblandning och pipelines. Han är också bekant med att tillhandahålla “stand up” titel åsikter, vilket innebär att besöka ett domstolshus för att göra en fysisk sökning av överföringsregister och utföra titel åsikter där och då.

Greg var en fyraårig brevvinnare i stavhopp vid Louisiana State University, där han också tog sin kandidat- och jurisdoktorsexamen. Efter att ha avslutat college blev han professionell stavhoppare och fortsatte med att kvalificera sig för USA:s olympiska försök fyra gånger. Greg och hans fru Helena träffades medan de båda var medlemmar i LSU Friidrottsteamet; Greg är duktig på svenska.

Greg är en frivillig assisterande friidrottstränare på college- och gymnasienivå i Lafayette, Louisiana, där han och hans fru Helena för närvarande bor. Han har nyligen blivit invald i Louisiana High School Athletic Association Hall of Fame och är erkänd som “National Lead Coach” och talare vid National Pole Vault Summit. Familjen Duplantis fyra barn – Andreas, Antoine “Twani”, Armand “Mondo” och Johanna – gör honom och hans fru Helena mycket lyckliga.

Vid ett banevenemang i Lafayette våren 1988 stötte Bob Duplantis på en gammal bekant som var en lokal bantränare på gymnasiet. “Hej”, hälsade tränaren på spelarna. Frågande sinnen vill veta: “Hur mår din son, Greg.På torsdagskvällen, i Uppsala, kommer säsongsdebuten av stavhoppsstjärnan Armand Duplantis egen “Mondo Classic” att äga rum.

Greg Duplantis Grekland
Greg Duplantis Grekland

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!