Sprid kärleken
Gizem Erdogan Familj
Gizem Erdogan Familj

Gizem Erdogan Familj – Skådespelerskan Gizem Kling Erdogan meddelade sin graviditet under Elle-galan.Som vanligt ägde Elle-galan rum på Grand Hotel i Stockholm den gångna helgen och modeeventet var bara fantastiskt.

En i publiken var skådespelaren Gizem Kling Erdogan, känd från bland annat Tunna blå linjen, Kalifat, och Kärlek och anarki. Under den tiden bar hon jeansshorts, en lång kjol, en jacka och en crop top till stylingpasset med Maria Barsoum. Det var dock inte bara kläderna som uppmärksammades. Skådespelerskan visade också sin gravida mage och bekräftade för Elle att hon väntar barn.

Det är vettigt

Tidigare, under kvällen, intervjuades hon av tidningen och berättade om sina framtidsplaner vid den tiden. Jag inte får prata om lite olika saker nu. I sommar ser jag fram emot det väldigt mycket, säger Gizem Kling Erdogan.

Efter en bra period ifrån varandra är hon tillbaka tillsammans med Göran Kling, en framgångsrik skodesigner. Innan något hade gått över styr hade hon redan tagit hans efternamn. Men vi har varit tillsammans länge och ska gifta oss, sa Gizem till Aftonbladet 2021.

Säkerställa mödrarnas roll

Gizem Kling Erdogan diskuterade nyligen sin syn på mammarollen i en intervju med Vi. Jag tror inte att jag hade kunnat tolerera att bli född till en kvinna. Den besvikelsen har hört mammarollen. Det har varit smärtsamt för mig att gå från att vara tjej till att vara kvinna. Och det har pågått väldigt länge. Tjugo år är jag tror på. Jag vill inte vara en sådan mamma. Hennes ord spårar av när hon fortsätter, “Jag vill vara en lyckligare kvinna, en friare kvinna.”

“Jag vill faktiskt ha barn”, kunde jag säga under ett pass. Jag kände mig riktigt lätt när jag gick dit. “Många kvinnor omkring mig verkar ha en jävla kamp med sina barn,” säger jag fortfarande rädd. Och nu blir jeg osäker igen när vi pratar om det.

Igår gick årets mest glamorösa gala – 2023 års upplaga av ELLE-galan – av stapeln i Sverige. De mest påfigaste och imponerande outfits påstode kändiseliten på plats. Aldrig! Sofia och Carl Philip skulle inte missa kvällen! Det fanns också graviditetsbesked – en Tunna blå linjen skater ska bli mamma! Magnus visar tecken på graviditet i Gizem Kling Erdogan.

Gizem Kling Erdogan är den som visar Elle graviditetsbulan och bekräftar att de faktiskt väntar barn. Senast ses i Netflix-serien The Playlist, stjärnan har varit med i hyllade serier som Kalifat och Tunna blå linjen, samt SVT:s julkalender 2021. Gizem blev även nominerad året därpå och har också väljat en Kristall som kvinnliga skådespelerska 2020.

Gizem Kling Erdogan på ELLE Gala 2023 röda mattan. På årets stora modevisning, fantastiskt vackert!. Hon är tillsammans med Göran Kling sedan en lång tid eftersom hon tog hans efternamn innan något bröllop ägt rum.

Erdogan är ansvarig för Gizem varje år. Hon väntar på sitt och maken Göran Klings första barn, har tillbringat hela våren utomlands, håller på med ett eget projekt och priserna hopar sig åt henne. Nu får hon ytterligare ett tungt pris: Edvardpriset från Kvällsposten. Allt jag kan säga är att det här är underbart. Det är mycket stort. Jag kommer att vara mycket happy, rummet och smickrad.

På första raden sitter Gizem Erdogan, 36. Göran Kling, hennes 44-åriga häst, har hittats död på Lundbergs konditori i Gröndal, Stockholm. Vad hon inte vet när hon parkerar bilen är att Kvällsposten/Expressens ekipage väntar på henne med ett av Nöjes-Sveriges finaste priser, Edvardpokalen.

Är det? Kommer jag att få ett pris? Okej, var du medveten om detta? hundra procent chockad säger Gizem Erdogan.Hon har en liten midja och blusen dras upp över hennes gravidmage. Bebisen väntas “till hösten” och graviditeten och väntan i sig är bättre än väntat.

Det är mycket mer gillar det än jag hade trots, säger Gizem Erdogan. De har sett den snart blivande bebisen “på TV”, eller ultraljud, dagen innan. “Det är mycket rörelser och yviga gester där inne,” menar Gizem av bebisen.

Diskuterar graviditetsmagen

Överraskningsmötet som Sambon Göran arrangerade är över ett fruktfat på caféet. Verkligtvis visar det en kär gammal vana. Vi brukar äta middag på måndagar, Göran och jag. Enligt Gizem är det trevligt med en liten stund tillsammans på morgonen. Hon håller Edvardstatyn i närheten och rör vid honom då och då.

Enligt den runda skåningen säger hon att han och jag har likadan mage.”Sverige är ganska litet, att öka möjligheterna och göra fönstret lite större,” Gizem Erdogan har väntat på ett internationellt jobb hela våren medan hon är i London, och hon söker det. Egentligen är stigningen till Stockholm inte så brant.

Gizem Erdogan Familj

Jag är en Öresundstjej, mycket mer än en Goth eller Stockholmstjej. Det var hemskt! “Leah, stackars!”
Hon blev populär efter att ha spelat rollen som polisen Leah i Tunna blå linjen i Skåne. Under inspelningstillfällena är att hoppa på scen ett populärt tidsfördriv i Malmö. Serien har som uttalat mål att faktiskt spela in platser i Malmö.

Stånd och hejade på set hade vi sådan support och pepp från Malmöfolket. Tills vi var klara stannade jag och småätade. Leah kommer inte att delta när säsong 3 börjar sändas. Hon försvann lika oväntat och tragiskt i förra avsnittet. Den som ville skriva ut det var Gizem själv.

Jag kände mig ganska tydlig faktiskt. Dessutom är det bra för en serie som blir så populär att det kommer lite nytt blod. Då måste man ibland döda huvudkaraktärer. Herregud, det var hemskt. Leah Stackars… När jag tänker på henne får jag gåshud. Man hade hoppats på att se vad som skulle hända när hon började må bättre.

Men hon kommer definitivt att sakna det. Jag träffade Oskar (Törringe, med rätta) igår. “De ska börja snart” blev jag avundsjuk ha. Ja, att vara i Malmö. Wow, det är vackert.”Sorgligt och smärtsamt” är ordförande för Kommunen.

Polisen fick en order och åkte till adressen redan 15 minuter efter att klockan slagit 15 på lördagen. Någon kontakt med familjen togs aldrig efter det. När de så småningom kom tillbaka vid tjugo minuter över timmen kom polisen och hittade alla fyra kropparna.

Enligt Dagbladet berättade polisstationschef Brit Fyksen att patrullen sedan drogs ut efter en orosanmälan från en familjemedlem. Grannar berättar att de har så skickat som på fredagseftermiddagen på personer som bor i det aktuella huset.

En av grannarna säger att de kanske åkt i väg för att påskhandla, eftersom det varit sittande och stilla idag. Där alla känner alla”, sa Torpo om sina 400-500 besökare. Händelsen beskrivs som ytterst tragisk av Åls kommunchef Solveig Vestenfor.

det är så att det kan vara tad på. Så kommer det nära när det är litet lokalsamhälle. Hela lokalsamhället är sånt sätt spår. “Väldigt, väldigt sorgligt och sårande”, säger hon till TV2. Larmet gick tio minuter över tolv, natten till söndagen. När räddningstjänsten kom till platsen stod huset upp och ner. I timmervillan inte gick det att ta sig i grunden av brandens kraftighet.

Polislöjtnant Olle Lund säger att räddningstjänsten tydligt angett att de inte skulle kunna släcka branden. Fyra personer som hade rymt från villan och kunnat meddela att tre andra familjemedlemmar fortfarande var där möter dem på platsen.

Det är avlidna där inne med tanke på hur mycket det brinner. Enligt Olle Lund har underhållstjänsten inte kunnat ske. Hans turkiska uttal är . De som blev kvar i huset är enligt Olle Lund bland annat en pappa och två små barn. De fyra som lyckades ta sig ut förs alla till sjukhus, även om de inte ska vara allvarligt fysiskt skadade.

En person i 35-årsåldern, en kille och en kvinna i 65-70-årsåldern samt ett litet barn togs in på sjukhus, enligt polisen. Enligt Olle Lund utreds anhöriga. Marianne Mörck tycker att det är fantastiskt att ha skaffat sig en bil på 20 år. Hon kan åka på semester utan att känna skuld över att ha lämnat någon bakom sig.

“Jag har alltid tagit ett steg tillbaka. För tillfället dubbeldippar skådespelaren Gizem Kling Erdogan med Tunna blå linjen på SVT och The Playlist på Netflix. En ensam själ som är någon annanstans men ändå vill passa in. Något som också har skapat hennes drivkraft.

Min tro på terapi är svag, alltså…” “Varför uppskattar du på terapia?” “Det är hemskt för själen.” “Niemand ska underskatta.” “Nej, du har rätt i det, men det blir ju gjorda inga. Gizem berättar sig av annan läser. Terapin har hjälpt mig mycket, så det är skönt.

Att prata om det på det sättet. Dock är spelet verkligen i världsklass! Jag var säkert asjobbig på en knepig scen behövde mycket snack innan tagning. Jag skulle kännas som i Sopranos förebild av terapiscenerna.Det blev bra, men det blev riktigt så.

Gizem Erdogan Familj
Gizem Erdogan Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!