George Michael Sjukdom

Sprid kärleken
George Michael Sjukdom
George Michael Sjukdom

George Michael Sjukdom – George Michael, den brittiska musikaliska superstjärnan, gick bort i december förra året. Dödssiffran har fastställts.Enligt den senaste obduktionsrapporten dog den brittiske popstjärnan George Michael av hjärtsjukdom (Dilated Cardiomyopathy and Fatty Liver). BBC rapporterar det.

Den 25 december 2016, när han var på semester, lämnade George Michael, 53, sitt hem i Oxfordshire, England. Det fanns då spekulationer om att dödsorsaken var en sjukdom i hjärnan, vilket nu har bekräftats. Hans död sägs ha orsakats av naturliga orsaker.

Känslosam vän: “En kär vän”

Världen reagerade våldsamt på nyheten om hans avgång. Sångaren Elton John laddade upp ett foto på sig själv och musikikonen Madonna till Instagram med texten:Jag är helt överväldigad. Jag har förlorat en nära vän; den snällaste, mest generösa själ och lysande artist jag någonsin känt. George Michaels kreativitet kan ha inspirerats av ett mystiskt trauma som drabbade honom runt sekelskiftet, men det kan också ha bidragit till hans alltför tidiga bortgång.

Simon Napier-Bell, hans manager i Wham! eran, tror detta baserat på hans forskning om döden av andra unga musiker. Enligt vad han berättade för The Mirror tittade han in i sig själv men avslöjade aldrig för någon som hade skadat honom. Den 25 december 2016, vid 53 års ålder , den legendariske musikern George Michael gick bort. Sedan början av 1980-talet har han ansetts vara en av de mest lovande artisterna i världen. Den officiella dödsorsaken var hjärtsvikt, men det finns starka bevis som tyder på att han överdoserat droger och alkohol.

På det välmående 1980-talet övervakade Simon Napier-Bell Wham som dess manager. De senaste åren har han undersökt orsakerna till att så många unga musiker och artister begår självmord och han har kommit på en annan förklaring.Enligt männen i George Michaels liv blev han destruktiv efter döden av sin mamma, Lesley, och hans partner, Anselmo Feleppa, på 1990-talet.

Men Simon Napier-Bell antyder att det var något som hände för väldigt länge sedan, kanske ett barndomstrauma. Det var det, och inte döden av hans nära och kära, som lade en dämpare på hans uppfinningsrikedom och destruktiva sätt att leva.

Det var ett barndomstrauma som hände långt innan han eller hon blev 12 eller 13, sa han till Mirror. Han avslöjade aldrig offentligt vad det var; i själva verket kanske han aldrig har förstått dess betydelse för honom själv. Ja, det fungerar verkligen så. Simon Napier-Bell utarbetar och säger: “Man känner åran och vrider sina händer över problemet.”Simon Napier-Bell har samlat in data om dödsorsakerna för musiker som har gått bort under åren som förberedelse för en dokumentärfilm.

Liknar Amy Winehouse och Kurt Cobain, George Michael

Amy Winehouse, Kurt Cobain, Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison och Jimi Hendrix, som alla dog vid 27 års ålder, hade alla varit med om en traumatisk barndomsupplevelse, enligt hans åsikt.Simon Napier-Bell har studerat forskningen om hur hjärnan utvecklas, och han frågar om musikbranschen är ansvarig för sina artister.

Han drar en koppling mellan George Michael och andra konstnärer i hans generation som dog unga.De vet hur hemskt det som hände var, därför vill de inte tänka på det. Simon Napier-Bell säger att George Michael var öppen med hur förkrossad han var över sina föräldrars och bror Anselms död.

Det är dock oklart huruvida Georges verkliga sorg härrörde från sambandet mellan hans föräldrars död och händelserna som inträffade under hans barndom. Uefa och Juventus har inget släktskap. Efter att ha bötfällts höga böter av Italiens högsta idrottsdomstol väntar Juventus just nu på Uefas dom, som väntas under de kommande dagarna.

På torsdag kommer Juventus att godkänna ett förslag om omstrukturering, vilket gör att de kan dra sig ur den kommande säsongens Conference League. Kompromissen innebär också att Juve inte kommer att fuska i den kommande matchen.

Juventus var inte det första laget som gick ut säsongen.Enligt rapporter från Corriere dello Sport säkerställer detta effektivt att Juventus kommer tillbaka för säsongen 2024–25.Juve skulle vara det andra laget i sommar som stövlades ur Conference League om oddsen skulle hålla. Osasuna, en La Liga-klubb, har också degraderats efter en tjugo år gammal skandal för att fixa matcher. Melanie Panayiotou, syster till popstjärnan George Michael, hittades död på juldagen 2019. Den här dagen 2016, hennes bror skulle ha fyllt 53 år.

Enligt en familjevän som citeras i Mirror trodde familjen till en början att hennes plötsliga död var resultatet av “ett brustet hjärta” eftersom hon och George Michael var så nära varandra. Men nu, ett halvår senare, var det 59-åriga systemets sak dödsfallet har officiellt fastställts. Mirror rapporterar att Melanie Panayiotou, en diabetiker.

George Michael Sjukdom

George Michael hyllades för sina tidlösa pophits som “Last Christmas” och “Faith”, men han kämpade också med missbruk och hälsoproblem.Den 25 december 2016 upptäcktes hans kropp i sitt eget hem av pojkvännen Fadi Fawaz, som hade lämnats hemlös och utan pengar efter att hans make gick bort.

Här är den tragiska historien om hur döden av en av världens största konstnärer spred hans smitta till resten av konstvärlden.Vid 18 års ålder bildade George Michael bandet Wham!, som fortsatte med låtar som “Wake me up before you go-go” och “Last Christmas”.

Bandet sålde över 25 miljoner skivor världen över mellan 1982 och 1986, med George Michael som den utvalda artisten på varenda en. Han började sin solokarriär samtidigt som Wham!, och släppte Careless whisper 1984. Det var dock inte förrän bandet splittrades 1986 som han satsade fullt ut på en solokarriär; året därpå släppte han albumet Faith och singeln med samma namn. Trots det sålde skivan i över 25 miljoner exemplar.

En stor mörkare låg dock under den imponerande karriären och skivförsäljningen. George Michaels liv präglades av tragedier, drogmissbruk och hjärtesorg. Vid 27 års ålder blev artisten kär i Anselmo Feleppa, en modedesigner. Men kort efter mötet fick Feleppa en positiv hiv-diagnos och tre år senare, 1993, gick han bort i aidssviterna.

Det var en djupt känd första kyss som förändrade allt. Min första riktiga handling av vänlighet i livet.George Michael började gå i terapi efter att ha diagnostiserats med en dödlig sjukdom på julafton, men han föll så småningom in i en nedåtgående spiral av missbruk och destruktivt beteende. Han arresterades flera gånger under det nya millenniet för olika narkotikarelaterade brott och för att ha sovit med råttor. 2010 dömdes musikern till åtta veckors fängelse för att ha brutit sig in i en butik när han körde bil.

Orsaker till sjukdom och missbruk

George Michael tillbringade sina sista år med sin pojkvännen, frisören Fadi Fawaz. Den 25 december 2016 upptäckte Fawaz också sin älskade död. Fawaz kom in i sovrummet på eftermiddagen för att knulla honom, vilket förstörde parets planer på att äta jullunch.

Ambulansen tillkallades, men George Michael hade försvunnit in på natten. Den första diskussionen kretsade kring huruvida artisten, som kämpade med missbruk, hade gjort en förändring eller inte. Det är dock troligt att han dog av naturliga orsaker och försvann in i rummets och tidens tomrum någon gång i framtiden.

År 2011 började George Michael uppleva hälsoproblem när han blev sjuk i ett allvarligt fall av lunginflammation. Han behandlades på ett specialiserat sjukhus och fortsatte att kämpa med sitt tillstånd fram till sin död 2016.

Hans lungor blev aldrig bra igen. Detta kan inträffa efter en vanlig lunginflammation, som den George upplevde. Sjukdom eller skada på lungorna kan minska deras effektivitet.Efter George Michaels bortgång blossade spänningarna snabbt upp mellan hans familj och Fadi Fawaz.

Fawaz anklagades för att ha utnyttjat konstnären för pengar, och frisören sa att Michael lovade honom att äga lägenheten de delade. Uppdelningen av George Michaels egendom slutfördes 2,5 år efter hans död; en liten grupp vänner och familjemedlemmar hade ärvt hans miljoner, medan Fadi Fawaz hade lämnats utan pengar.

Förstörde ett hem för en miljon människor

Fawaz tvingades så småningom ge upp Londonlägenheten på fem miljoner pund efter att ha blivit förhörd om George Michaels sista önskemål. Han uppmanade dem att göra det på allvar. Istället totalförstörde han lodjurets hem innan polisen kunde omhänderta honom.

Allt som George lämnade efter sig, inklusive möbler och inredningselement som dörrar och fönster, har totalförstörts. Allt från toalettpappret till handtvålen har korroderats. Stora skador har skett på vägarna och de omgivande områdena.

Han måste metodiskt ha orsakat förödelse i hemmet under loppet av flera dagar eller veckor för att det skulle ha varit möjligt. Det är synd, för George älskade det huset så mycket och det brukade se så fint ut, enligt en grön reporter för The Sun.

Fawaz uttalade bittert på Facebook att han var tvungen att snyfta på gatan efter att ha kastats ut från sitt hem.De lockade nycklarna till sig och två månader senare har jag fortfarande inte hört något. Jag bodde på ett motell i två dagar innan jag gav upp och gick. Vilken liten ikon Michael George är.

George Michael Sjukdom
George Michael Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!