George Michael Dödsorsak

Sprid kärleken
George Michael Dödsorsak
George Michael Dödsorsak

George Michael Dödsorsak – Fawaz hade redan använt sitt Twitter-konto för att avslöja att han upptäckte George Michael död i sitt hem på juldagen. The Guardian rapporterar att brittisk polis ännu inte har fastställt en dödsorsak för George Michael trots att hans kropp har upptäckts.
Michael Lippman, företagets chef, har redan sjungit en hjärtfels lov. George Michael blev 53 år.

Det är dagens motsvarighet till ett dödsbesked. Den 53-årige världsledaren led av en massiv hjärtattack, inflammerade hjärtmuskler och fettlever. Polisen har tidigare uppgett att det inte förekommit några missförstånd gällande protokollbrott, och det kommer inte att ske någon ytterligare utredning.

På grund av dessa undersökningar var begravningen för George Michael tvungen att skjutas upp, men nu kan det fortsätta som planerat. Eftersom det nu finns en bekräftad naturlig dödsorsak – stort hjärta, hjärtmuskelinflammation och så kallad fettlever sökandet efter ytterligare orsaker har avbrutits, enligt dödsfallsexperten Darren Salter.

Orsakas av ballongbildning av hjärtmuskeln

George Michael förväntas drabbas av dilatation av kranskärlen, även känd som dilaterad kardiamyopati, vilket kan öka risken för hjärtsvikt och andra kardiovaskulära komplikationer. Detta tillsammans med inflammation i hjärtmusklerna och fettlevern ska ha varit orsaken till hans död.

Ingen tvivlar på faran med brott

Kroppen av en 53-årig kvinna upptäcktes i hennes hem i Oxfordshire, England, på juldagen. Polisen har också tidigare uppgett att det inte har funnits några misstankar om brott i samband med dödsfallet. Den första omgången av deduktiva resonemang kunde dock inte helt förklara varför den stygianska yxan lades undan.

Det fanns spekulationer om att George Michael hade dött av en överdos innan den officiella orsaken till hans död avslöjades. Konstnären har varit öppen med sitt droganvändande tidigare, och han ska ha behandlats hårt vid ett tillfälle för att ha varit “over the top” på droger, som rapporterats av Telegraph.

Kom igång med Wham

På 1980-talet ledde George Michael musikgruppen Wham!, som fick enorma hits med låtar som “Careless Whisper” och “Last Christmas”. Tusentals sörjande strömmade till hans hem i London efter hans död på juldagen 2016 för att visa respekt.

När Ullevi och publiken tog sig till den andra av Coldplays fyra konserter i Göteborg, kom solen fram med imponerande kraft och dunkade ner. på dem. Solpanelerna på scenen samlar energi som kommer att användas för att driva de tusentals lampor och högtalare som används för att underhålla publiken.

Morten och Gunhild Reistad Bakk, som reste tusen mil från norska Namsos i Tröndelag till den svenska huvudstaden Göteborg, är bland dem som avvaktar light och hämtar kraft i skuggan. Morten Reistad Bakk, som tror att Coldplay försöker halvera sin klimatpåverkan jämfört med sin senaste stora världsturné, har sagt: “Vi har tagit oss dit på ett miljövänligt sätt, i elbilar.”

Det är bra; Jag vet att de jobbar på det. Konserter som dessa är ganska viktiga för oss, men det faktum att Coldplay använder LED-belysning, undviker att använda fossila bränslen och så vidare är mycket uppmuntrande.

För första gången i Ullevi

Roudabeh och Arman sitter på en cementbänk i Göteborg efter att ha gjort resan från Linköping.
Jag hade inte hört talas om detta klimatförändringsarbete innan vi kom hit, men det låter bra som du beskriver det.

George Michael Dödsorsak

Han var medlem i den brittiska popduon Wham! med Andrew Ridgeley på 80-talet. I East Finchley, London, den 25 juni 1963, föddes George Michael som Georgios Kyriacos Panayiotou. Kyriacos “Jack” Panayiotou, Hans far, var en cypriotisk krogman som emigrerade till England på 1950-talet.

Lesley Angold (Harrison, 1938–1997), hans mor, var en berömd engelsk dansare. Yioda (född 1958) och Melanie (född 1960) var hans systrar. Senare, när Michael var i tjugoårsåldern, flyttade familjen till Radlett, Hertfordshire.

Han träffade sin framtida bandkamrat, Andrew Ridgeley, i skolan i närliggande Bushey; de två bildade Wham! 1981. Mer än 25 miljoner exemplar av Duons album såldes mellan 1982 och 1986. Gruppens låtar “Last Christmas” och “Wake Me Up Before You Go-Go” var också stora hits över hela världen.

Även om George Michaels kollega Andrew Ridgeley skrev låtens text, släpptes 1984 av “Careless Whisper” med Michael som albumets enda artist. Michaels riktiga solokarriär startade 1987 med albumet Faith, som hade singlar som “Father Figure” och “I Want Your Sex” och har sålt över 25 miljoner exemplar världen över.

På albumet han var med och producerade skrev han alla låtarna och framförde de flesta instrument och slagverk själv. Han uppträdde också med Aretha Franklin på duetten “I Knew You Were Waiting (For Me)” 1987.På 1980- och 1990-talen var George Michael en av de mest framgångsrika popmusikerna i världen. Som soloartist har George Michael sålt över 100 miljoner album runt om i världen.

Dokumentären A Different Story, som beskriver hans professionella och personliga liv, släpptes 2005. Året därpå släppte han sin största hit-CD Twentyfive för att fira sin 25-åriga musikaliska karriär, och han inledde sina första 15 -årsturné, den spännande 25 Live-turnén, som pågick från 2006 till 2008.

Som homosexuell man själv var George Michael extremt aktiv i HBTQ-frågor och ledde insamlingskampanjer för att hjälpa till att finansiera bland annat forskning om hiv/aids.På juldagen 2016, vid 53 års ålder, dog George Michael i sitt hem i Oxfordshire.

Dödsorsaken antas ha varit våldsam. George Michael, som skulle ha fyllt 53 i år, upptäcktes död i sitt sovrum den 25 december av sin vän Fadi Fawaz. Sedan dess har rättsläkaren inte kunnat fastställa dödsorsaken, och hans plötsliga död har blivit ett mysterium. Det fanns utbredda spekulationer om att George Michael hade dött av en överdos av droger. Men nu har en obducent från Oxfordshire kunnat bevisa bortom rimligt tvivel att Michaels beteende var helt naturligt.

Utredningen av George Michaels död är klar och den slutliga obduktionsrapporten har mottagits.Myokardit är hjärtinflammation, och dilatation av hjärtmuskeln kallas dilaterad kardiamyopati. Det uppskattas att en femtedel av den vuxna befolkningen i Storbritannien är drabbad av fettlever, vilket är ett onaturligt tillstånd.

Hjärtsorgen efter George Michaels död

George Michael, en populär brittisk sångare, har gått bort. Han gick hem och slappnade av vid 53 års ålder.

DÖDSFALL

Dödsorsaken är okänd, men Thames Valley-polisen säger att det inte finns några misstankar om brott i samband med dödsfallen på juldagen.Dödsorsaken är okänd, men Thames Valley-polisen säger att det inte finns några misstankar om brott i samband med dödsfallen på juldagen.

Enligt BBC skrev George Michaels talesperson i ett öppet brev, “Det är med stor sorg som vi kan bekräfta att vår älskade son, bror och vän George avled fridfullt i sitt hem under semestern.” Familjen vädjar om att få vara i fred under denna svåra och känslomässiga period. Det kommer inga ytterligare kommentarer i denna fråga.

Enligt djurparkens chef Michael Lippman, som citerades av flera nyhetskanaler, var dödsorsaken en hjärtfel.George Michael föddes som Georgios Kyriacos Panayiotou till en brittisk mamma och en grekcypriotisk far i norra London den 25 juni 1963. Under sin 30-åriga karriär sålde han över 100 miljoner album.

Han blev känd som medlem i musikgruppen Wham, som han och hans skolkamrat Andrew Ridgeley bildade på 1980-talet. En av de mest kända jullåtarna är “Last Christmas” av det brittiska bandet Wham! Andra populära låtar inkluderar “Careless Whisper” och “Wake Me Up Before You Go-Go”. Sedan 1987, när Michael släppte.

George Michael Dödsorsak
George Michael Dödsorsak

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!