Sprid kärleken
Emilia De Poret Längd
Emilia De Poret Längd

Emilia De Poret Längd – Ebba K von Sydow, min modell, och sångerskan Emilia de Poret jobbar nu på en ny bok med titeln “Säker stil” tillsammans. Boken kommer att släppas i Herbst. Hon skriver även en upplyftande modeblogg för Elle.se.

Varje kvinna borde rocka en hatt, och min favoritstil är…

En afroamerikansk man som röker. Du ägde den mest pittoreska platsen på planeten, perfekt för att hålla fester med hundar och cavaj varje dag. Stöveln är mångsidig nog att passa med jeans, skinnbyxor eller ankelboots; byxors, å andra sidan, ser bra ut med loafers och rundklackade, fenstickade tröja.

Mitt impulsköp är…

Langden är känd som kvalitet i teori. Även om pillerlådan inte får plats i några av min garderobs mindre utrymmen, hittar jag fortfarande gott om användning för dem, och de är här för att stanna under överskådlig framtid. Bland mina färgade plaggköp fanns en Céline skinnjacka i bikerstil.

När jag spelar en klassiker, som rökning, skinnjackan eller rock, ger jag allt. Istället för att köpa tio billiga par som kommer att vara utslitna nästa säsong väljer jag ett högkvalitativt par. Jag gillar också idén med en signaturskylt, enligt dig. Om mitt jobb inte behövde mig jobba så hade jag gjort det.

Extremt utmanande; Jag avgudar mitt rigorösa yrke, men det har, om jag ska vara ärlig, gjort det nästan omöjligt för mig att överväga att samarbeta med en annan individ. Jag är verkligen intresserad av alla aspekter av musik och mode, från det mer kreativa till det mer kommersiella. Även om jag inte hade något annat val än att sluta helt, skulle jag troligen vara involverad i någon kreativ strävan, kanske med inredning eller blommor.

I den övre stadsdelen såg jag mig själv som…

Alltså norrut. Som blyg elev på Adolf Fredriks musikskola gav jag min odelade uppmärksamhet åt mina studier och min musik. Blommiga Laura Ashley-klänningar var, ja, biets knän när jag var tonåring. Jag gick på ett “Lilla huset på prärien – titta” innan dess. Men på gymnasiet krympte helt enkelt flickornas resning. Ja, hur tråkigt skulle livet vara om det inte fanns några paradoxer? För att vara ärlig har jag ägnat mig åt nästan alla tänkbara stilar.

Min stil har nu dykt upp och det är…

Hela tiden har jag velat ha en uniform som faktiskt passar. Klassiska sängkläder som jag blandar och matchar och pryder med klistermärken utgör grunden i sängen. Vid formella tillställningar går jag all out, vilket kan vara en rökjacka som jag gjort för hand eller en klänning som jag skapat speciellt för tillfället.

Många vet inte det här om mig, men jag är…

Det här är Angel, min sambo… Jag var förlovad med Johanna av mina föräldrar, men jag skilde mig från henne när jag var tonåring, flyttade ihop med Angel och bar inte längre namnbrickan. Vid 25 års ålder fick jag en hårdare chock efter att ha tagit bort mitt knä. Sanningen är att vi inte tänker så mycket på varje val vi gör.

Vanligtvis, när jag går ut, gillar jag att ha…

På söndagar känner jag mig mest bekväm i min favoritoutfit: svarta shorts, en rökjacka, en t-shirt eller till och med en sidotröja, tillsammans med slingbacks eller sneakers.

I tider av depression brukar jag…

Njut av några låtar! Det enda som kan lyfta mitt humör är väldigt bra musik. Jag tycker alltid att Prince, Stevie Wonder och Chaka Khan är mest tillfredsställande när de spelar gammaldags musik.

När jag var liten hade min favoritsak att göra…

Min första styrka. En duett från 1950-talet som hette “I min lilla, lilla värld av blommor” sjöngs av Carola och mig vid sidan av ensemblen. Mitt val av bröllopslåt och skoval skulle ha varit drastiskt annorlunda om jag kunde gå tillbaka i tiden sjuttioett år. På påskdagen motstod jag lusten att hoppa i skyttegraven, trots att det var kallt i april.

Enligt min åsikt är detta Trench. Bra jobbat! Utöver din vaktdräkt har du en trenchcoat på dig. Inlägget är inte bara en äkta stilikon, utan det fungerar också som vårens trendinlägg. Att investera i en klassisk trenchcoat bör stå högt på din prioriteringslista.

Du kan få den klassiska looken utan att köpa en enda Burberry-pjäs eftersom den kommer att förbli i stil i många år framöver. Några ytterligare anledningar… I säsongen kommer det med många olika trenchcoatvarianter. Hej, har du skaffat det där tidlösa plagget som du förmodligen har burit en handfull gånger eller ägt ganska länge, men har lagt på is?

Du måste lossa lite, enligt mig. En beige trenchcoat med skinndekorationer kan göra sittande till en tårta. Jag är lite upptagen av den här från Dagmar. Annons via Apprl föreslår den puffiga trenchcoaten från H&M som ett annat vackert val.

Överväg en annan nyans om du tycker att beige är ointressant; Arkets trenchcoat, till exempel, har traditionella inslag men finns i ROSA (annons via Apprl). Skulle du vara intresserad av att prova Bottega Venetas ljusblå skinntrench, med tanke på att du förmodligen kommer att ha 74 520 sekunder (!!) på dig att avsluta den? Jag är en Skoja! Ursäkta mig!!

Emilia De Poret Längd

Ett annat alternativ är att shoppa den nuvarande rean för Gannis trenchcoat, som har kontrastränder i svart och beige. Jag har klätt upp mig lite för detta och kan intyga den fantastiska ullkvaliteten, breda axlar och snygga utseende. Det blev en dundersuccé, och det fanns till och med en variant av choklad och grädde (annons via Apprl).

En av de mest lovande trenderna inom hemaccessoarer är stora ornament. De kan vara lika eleganta som Céline eller lika delikata som Prada. Det är den förväntade längden – ja, eftersom längd är en önskvärd egenskap. Dessa örhängen jag fick är körsbäret ovanpå min “smyckes-garderob” outfit. Det var också något i grönt. Lyckades även smyga in dem. Det mest kostnadseffektiva alternativet, som också är väldigt häftigt.

Bront de Winter Emily: “Jag fick frossa när jag födde”

Ett 17-centimeters midjebälte var hennes ständiga följeslagare under hennes graviditet. Popstjärnan Emilia de Poret, 35, är en uppfostran mamma på fem månader, men hon har inte för avsikt att amma sin dotter Electra, som bär på en grön bebis. Enligt Emilia ska “hon ska få kämpa ocks för saker”.

Electra Juliette, som är fem månader, och hennes pappa, advokat och 40-årig grundare av Naxs, ett värdepappersföretag som specialiserat sig på buyout-fonder i Norden, är familjemedlemmar. Arnthor Birgisson har skrivit och producerat låtar för Céline Dion, Britney Spears, Janet Jackson och många andra; hon är också sångerska, kompositör och delägare i skivbolaget Aristotracks med sina två bröder, Linus, 39, och Ludwig, 26.

Carrier: Började sin karriär 2001 som Lia Andreen och jobbar nu på sitt sjätte album. Hon har hittills gett ut tre album. 2008 slog Emilias “Pick me up” upp över Australien och Spanien, och den toppade även listorna i Sverige. Den amerikanska Billboard-listan hade en remixad version av “Pick me up” som låg på plats 25 under hösten.

Paradvåningen renoverades av Magnifik, som är bosatt i Stockholm. Samarbetade med de berömda värdarna Ebba von Sydow och Tyler Brûlé från Wallpaper/Monocle; ( “En gång när jag var med i Tylers julprogram i radio drog jag med honom i en duett, han sänger bra!” ).

För närvarande: Med låten “Weightless” och en mikrofonisk cover för “Liberty rocks”-samlingen av det brittiska bandet Liberty of London (designerna Edwyn Collins och Jarvis Cocker var bland dem som bidrog till omslaget).

“Ben” som vägrar ge upp. Kändisar som utför karriär på global nivå. Strumpor är skonsamma. Bra avantgardistisk popfrisyr. Det är en hysterisk skrik med förenad värde i robet designgardet, inte ett steg utan klippetiklack stilett. En kaxig och extravagant bild har 35-årig sånger Emilia de Poret (hon är sällan de mest blygsam blåsorna i klädkammaren).

När Emilia går in i lägenheten med sin fem månader gamla bebis Electra, kommer den vackraste och mest medkännande nyblivna mamman du någonsin mött att välkomna henne med öppna armar. Emilia de Poret, som är född i Luleå med efternamnet Andreen, känner sina föräldrar, Agnetha, lågstadielärare, och Robert, riskkapitalist och professor, för att ha gjort Emilia och hennes två bröder “en stabil grund att tro på”. I sin byrå har hon dressingar och på översta våningen serverar hon en liknande måltid.

Är ditt uppträdande som en hård, målmedveten krigare just nu?

Å ena sidan gillar jag att se mig själv som ganska tuff. Att när jag håller mig själv till en hög standard kan jag vara krävande med mitt arbete. Å andra sidan oroar jag mig för att min sjukdom härrör från min privata sida, min mänsklighet och mina principer. Mina föräldrar är förebilder; min pappa är mycket fokuserad på sin verksamhet, och min mamma är en konstnär och en fantastisk människa. I livet hade de olika riktningar, men de sidorna har både två och både. De är förmodligen gjutna av sina släktingar.

Är uppvuxen ibland ett problem för dig i Gävle?

Ja, hennes tidigare bostad. Det var där jag hade den mest idylliska barndomen man kan tänka sig. Det fanns en skola, en herrgård och äppelodlingar – det var paradiset på jorden.

Har du fortsatt din utbildning på Adolf Fredriks musikskola i Stockholm sedan dess?

Enligt min mening är skolan den bästa möjligheten för ett musikaliskt barn. Att ha vetskapen om att det finns barn där som alla är tillsammans ger en känsla av lugn. Platsen du kallar hem är irrelevant. Jag hade ingen aning om vad en “stadsavdelning” var då. Som förstaårselev på en skola i utkanten av Stockholm fick jag besked av någon, “på den här skolan hittar du inga H&M-kläder”, på min första dag i stan. Ingenting var vettigt för mig.

Kommer musik naturligt för dig?

När jag var tonåring började jag sjunga. Bland mina många kusiner hittar du ingen som inte är musikaliskt begåvad. När vi träffas blir det som en musikal, det är hemskt.

Emilia De Poret Längd
Emilia De Poret Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!