Elton John Förmögenhet, Familj, Pojkvän, Längd, Flickvän, Barn

Sprid kärleken
Elton John Förmögenhet
Elton John Förmögenhet

Elton John Förmögenhet – Den rika listan från The Sunday Times publiceras i tidningen den 26 april. Umgangspunkten med sina 5,6 miljarder är U2. Efteråt kommer Elton John och Mick Jagger från Rolling Stones in på 3,5 respektive 2,9 miljarder kronor.

Med sin förmögenhet på 655 miljoner kronor står 26-åriga Adele i topp på listan över yngre musiker för tredje året i rad. Bra för 327 miljoner kronor är de fyra medlemmarna i pojkbandet One Direction plus deras manager, Zayn Malik. Efter att ha glidit igenom 2012 lyckades Sam Smith skrapa tillbaka 157 miljoner kronor.

Var är rikast egentligen? Klicka på länken för att se vem som toppar listan. Det var premiär i Sverige för Elton John-biografin Rocketman den 29 maj 2019. Efter att ha sett filmen, här är alla frågor du har om Elton John besvarade.

Rocketman, en biopic om Elton Johns liv och karriär, hade premiär på svenska biografiförlag den 29 maj 2019. Den enormt framgångsrika Queen och Freddie Mercury biopic Bohemian Rhapsody har 2018. De första recensionerna har panorerat Bohemian Rhapsody, och prisat Rocketman som en smartare och närmare film som också är mindre härledd och händelselös.

Aller Medias integritetspolicy kan berätta mer om hur vi hanterar dina uppgifter. Taron, en sångare och skådespelare, är mest känd för Kingsman-filmerna. Hon är 29 år gammal. Medan han föddes i England tillbringade han en betydande del av sin barndom i Llanfairpwllgwyngyll, Wales (försök att säga det snabbt en gång!).

Han identifierar sig som walesiska först och talar språket som en utlänning, trots att han är född i England. Hans namn är det walesiska versionen av ordet thunder (åska). Det lilla amiralnamnet Sir Elton Hercules John är bara ett artistnamn (förutom den otäcka titeln Sir, förstås). Han bytte lagligt namn till Elton John 1972 och var gift med Reginald Kenneth Dwight.

För vem är Elton John förlovad?

Elton John knöt knuten med sångerskan Renate Blauel i en australisk ceremoni på Alla hjärtans dag 1984. Berättelsens centrala berättare, Renate, spelad av Celinde Schoenmaker, är en karaktär i filmen Rocketman. Än idag är han gift med David Furnish.

Berätta vem Renate Blauel är och hur de träffades. Medan Elton John föddes i London, föddes Renate i München. Pair träffades när han spelade in sitt album Too Lor for Zero, och ett år senare, när turnén som följde albumet kom till Australien, följde hon med Elton som en vän. De tre dagarna fram till Alla hjärtans dag 1984 friade Elton på en indisk restaurang och Renate sa ja.

Elton hade bedrömt sin bisexualitet innan bröllopet, och hans låtskrivarkollega Bernie Taupin (i filmen spelad av Jamie Bell) menade att Elton ville föreställa en familj än att äktenskapet berodde på kärlek. 1988, drygt fyra år senare, splittrades paret. I en intervju sa Blauel att paret hade separerat i godo och att Elton John kom ut som gay kort efter splittringen. I en senare intervju med The Australian diskuterade Elton John tankarna kring uppbrottet med Blauel.

En drogmissbrukare har detta tänk på: “Jag har känt mig lycklig med pojkvänner, så jag ska ha en fru – det kommer att förändra allt.” Jag älskade Renate också. Åh, hon är bara fantastisk. Hörde henne verkligen älskade. Det är en av de saker jag uppskattar mest i mitt liv att jag kunde berätta det för henne.

Romansen som involverar David Furnish, som är Elton Johns partner

Från 1993 tills de officiellt registrerade sitt partnerskap 2005, var Elton i ett romantiskt förhållande med David Furnish. Från början av registrerat partnerskap fram till 2014, när äktenskap mellan gifta par legaliserades, tillät landet de närmaste homosexuellt identifierade paren att knyta ihop säcken. Parets nioårsdag 2014 tog de sista kraven och betonade sig.

“Elton John är gudfar till tio barn.”Det är mer än tio barn som räknar Elton John som en gudfar. Listan inkluderar barn till några kända personer: Sean, son till John Lennon, David och Victoria Beckhams söner (Brooklyn och Romeo), och Damian, son till Elizabeth Hurley.

My Farewell Tour med Elton John med “Yellow Brick Road”

Elton John annoncde i rösten 2018 att han skulle börja på en avskedsturné. Ingen kort tur med bara några stopp per kontinent är relevant eftersom Elton är Elton. Konsertturnén kommer att vara tre år lång – och den har mer än 300 platser! Turnén började i Nordamerika och nådde slutligen Europa våren 2019.

Elton John Förmögenhet

Att ha ett antal hitlåtar i väskan är garanterat när du har en karriär som sträcker sig över 50 år, är invald i Rock n’ Roll Hall of Fame och har vunnit Grammys som huvudband. Naturligtvis är vi inte Elton Johns fiender. Under hans 50 bästa låtar genom tider har The Guardian agerat.

Få personer som kan mäta sig i inflytande med Elton John de senaste 50 åren gör det som stilikon. Elton valde förvärvade några ikoniska bitar, som stora glasägg, fjädrar och hattar. 1975 uppträdde Elton John på en fullsatt Dodger-stadion medan han bar Los Angeles Dodgers matchdräkt kraftigt prydd med diamanter. Bob Mackie, som tidigare skapat mycket av Chers scenkläder, designades thaset.

Hela vägen till Goodbye Yellow Brick Road, Gucci Knights

Det är inte möjligt att visa detta Instagram-inlägg för tillfället. Kostnaden som Elton John planerar att dra på sig på sin pensionsturné visades på hans Instagram. Enligt texten till höger älskar Gucci Elton. Designern, Alessandro Michel, som klädde Lana Del Rey på Met Gala 2018, är ansvarig för dess skapelse.

Elton äntrader sin 50-årsfest i en utklass meddelande på Hammersmith Palais. För vissa är det en makabert, medan det för andra är en ikon. Överst på bilden kan du se mannen David Furnish. 1977, en flamboyant Elton i högsta växeln på alla fyra.

Outfiten är designad av Bob Mackie, precis som den diamantbeklädda mästerskapsdräkten från 1975. En hyllning till skådespelerskan Marilyn Monroe, som gick bort för elva år sedan, låten “Candle in the Wind” skrevs av Elton John och Bernie Taupin 1973. Släppte 1974 som en singel, var också med på albumet Goodbye Yellow Brick Road som kom ut i samma år.

Bernie Taupin fick inspiration för att skriva låten när han hörde en användbar från Candle in the Wind om Janis Joplin (som dog 1970). Oavsett vad som helst att originalversionen inleddes med orden “Good bye Norma Jean” (Norma Jean var Marilyn Monroes riktiga namn), kunde låten, även har handlat om Jim Morrison eller James Dean, även om Taupin kunde ha haft också vilken. Det beskriver hur vi glorifierar döden och hur vi skenbart förklarar vissa människors icke-existens.

1997, när prinsessan Diana gick bort after en biathlon krankheit i Paris, såg Elton nytt i sin sång. För närvarande framförs den som en hyllning till Diana under namnet Candle in the Wind 1997 eller Goodbye England’s Rose. Ett på den engelska singeltopplistan blev låten Elton Johns fjärde singel att nå ett.

“Världen enligt Elton John”

Under sin 50-åriga karriär har Elton John hunnit släppa 30 studioalbum, fyra liveinspelningar, sju ljudspår (inklusive Lejonkungen), tre EP:s och en hel uppsjö av Best of-album. Goodbye Yellow Brick Road, som släpptes 1973, är hans bästsäljande album av mer än 350 miljoner över hela världen.

Utsikt från Ryssland i Rocketman

Med släppet av Rocketman på biografiska böcker växte Elton Johns kritiska mottagande av filmen. Szener som visade kärlek mellan två män hade man klippt bort i den ryska versionen, som var fem minuter kortare än överriga, för motiveringen att det innehåller “homosexuell propaganda”. Han twittrade sin kritik tillsammans med filmens huvudskådespelare. Elon Johns sammanlagda förmögenhet var 320 miljoner pund 2019, enligt The Sunday Times. Cirka 3,8 miljarder (!) svenska kronor påverkas.

Elon Johns fotbollsarv

Under alla sina år som fotbollsspelare har Elton John varit en del av den berömda engelska klubben Watford F.C. 1976, han trädde i som styrelseordförande för klubben som låg i den engelska fjärdedivisionen och hade mål att raska klubben till toppen. Laget gick obesegrat i slutspelet för högsta divisionen redan säsongen 1981–82.

Det kunde vara konstaterat på sju år gått från det lägsta proffsdivisionen till att nu leda den allra högsta när de rande fyra av de fem inledande matcherna. Från och med 2002 hade Elton informerat Watford F.C. att han avgick som ordförande.

Elton John Förmögenhet
Elton John Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!