Sprid kärleken
Elin Rubensson Barn
Elin Rubensson Barn

Elin Rubensson Barn – Elin Rubensson är den enda kvinnan som återvänt till svenska fotbollsligan efter att ha lämnat för att bilda familj. Hennes son Frans och hennes bror Filip separerade nyligen, så de pratar om det och den kommande virtuella fotbollstävlingen sommaren. Elin var så angelägen om att tävla i fotbolls-EM 2022 att hon undvek att titta på sina lagkamrater när de presenterades på presskonferens. Hon ska ha sagt till Göteborgs-Posten: “Jag tittade på Bolibompa istället med min son.”

Det var dock hennes man Filip som fick beskedet om hennes uppsägning. Frans, 15 månader gammal, kom upp ur sin spjälsäng en månad senare och sprang till sin mamma. Hon har tränat hårt för att behålla sin målvaktsplats, och hon är exalterad över att få representera sitt land vid världscupen i Australien och Nya Zeeland den kommande sommaren. Elin Rubensson har en filippinsk-amerikansk son.

Elin har de senaste tre åren spelat nattspel för BK Häcken utan att berätta för ligan att hon är gravid. Hon kunde stanna hemma och ta hand om nyfödde Frans Rubensson de första veckorna av hans liv eftersom hon blev gravid på vintern.

Elins mamma tränar på att komma i form och återuppta sin karriär som landströja. Mittfältaren föreslog att de skulle ta med honom med OS och visade intresse för att gå med. Den svenske landslagsmålvakten Emil Forsberg talade under VM om hur glad han var efter att ha blivit pappa. Födelsen av hans dotter Florence, sa han, hjälpte honom att bli en bättre fotbollsspelare.

Konsekvensen är en ny tankegång och förhöjd sensorisk upplevelse. I en intervju med SVT sa longfinger: “Jag kan inte annat än älska det.” Otroligt nog kan en svensk utländsk polis som nyligen blivit förälder förvänta sig en karriärbana som är väldigt lik hans eller hennes föregångares. Den 22 december välkomnade världen en ny medlem: Frans Rubensson. Sedan dess har Elins mamma lagt ner mycket arbete för att komma i form.

Vad en person konsumerar kan inte kontrolleras. Jag kunde hänga med i min träning under hela året jag var utanför tävlingen, och överlag gick min graviditet smidigt. Däremot “allt gick ner efter att jag krönte mig själv” under föregående månad, som Elin Rubensson uttrycker det.

Ta reda på mer om Mikaela Mässings “Extreme smärtor” (No Open Switch). Hörde min egen röst i sången. Hon kan se vildsvin, älgar och andra varelser passera genom de öppna markoirerna på andra sidan grusvägen från toppen av Sandsjöbacka. Frans står ut med intervjun trots sitt ointresse för ämnet. Extremt tillfredsställande slutsats; allt löste sig och jag var tillbaka där jag började på rekordtid. När jag var hemma i januari och februari kunde jag träna på en lägre intensitet än vanligt, och det kunde jag bygga vidare på i mars.

Phillippa, hans spädbarn Frans, och tre katter. Mitt hem är i Sandsjöbacka, Lindome för tillfället. Yrke, en professionell fotbollsspelare. Lokala klubbar inkluderar förutom FC Rosengrd och BK Häcken (tidigare Göteborg FC) Marieholms IS och Stehags AIF. Fem Landskapps (U23), tjugosex Landskapps (U19) och tjugotvå Landskapps (U17) för totalt sextionio.

Jag är en nybliven mamma som vill komma i form så att jag kan komma tillbaka till träningen jag älskade innan jag blev gravid. Insåg du att din professionella karriär kan vara i riskzonen om du var gravid när du spelade för ditt land?

Detta var en kalkylerad risk, men jag har alltid haft den fasta övertygelsen att allt jag lägger ut i världen så småningom kommer tillbaka till mig genom karma. Viljan att skaffa barn har alltid varit en stor prioritet för oss. För ett år sedan bröt kaos ut när människor kämpade för säkerheten. Jag kunde ta mig till Vikings träningsläger tidigt under den nya säsongen eftersom Taj Mahal var reserverad för mig.

Konstant, ansträngande övertid

Innan Francesca anställdes tillhörde den fastighet hon nu förvaltar Champions League-laget Göteborg FC, men såldes till BK Häcken. Elin började sin träning på samma sätt som den andra lagkamra gjorde.

Några månader senare tog hon sina egna råd och började utnyttja sina särskilda rättigheter. Systemet kan inte uppdateras var 90:e minut så ofta som hon hade hoppats på på grund av den låga explosiva produktionen. Sommaren har varit ganska behaglig över hela världen. Mitt förtroende för denna entitet ökar ju närmare jag kommer den.

Hon kör motståndsbandsövningar, styrketränar med tonvikt på explosiv kraft och extra knäböj efter sina vanliga pass. Jag försöker förbättra mina ansträngningar varje dag, men vila är lika viktigt. Det räcker med att lägga till en minimal mängd extra träningstid.

Det betyder mycket för mig. Frans, som gömt sig i Elins knä, bevittnade för första gången en budbil som bar grus på vindrutan. Hon sätter sig på huk i en mötesficka hon hittat nära tornets bas. Vi tar upp det här igen efter att Frances har verifierat att den senaste skattebetalningen gjordes i rätt riktning och dammet lägger sig.

Elin Rubensson Barn

Jag kunde inte sova på natten eftersom jag var tvungen att träna på eftermiddagarna. Med en mus på kniven knackar Elin nonchalant i bordet och fortsätter: “Då kunde Filip ha tagit honom, men vi är väldigt tacksamma för att vi inte gjorde det.”

Kan du liksom Emil Forsberg stuva undan fotbollen när du kommer in i huset?

Det kan vara jobbigt att snabbt försöka komma tillbaka till där du började. Det finns ingen driftstopp alls. Min nuvarande prioritet är att komma tillbaka i form så att jag kan göra det så fort mina omständigheter tillåter.

Hur lik är du din form för ett år sedan vid den här tiden?

Det saknas något i denna ganska långa introduktion. Även om jag bara har spelat i två hela matcher hittills så hinner jag träna mer innan säsongen avslutas till sommaren. Jag kan bara inte få öppen källkod ur mitt huvud. Om den globala epidemin inte hade inträffat skulle Elin Rubensson ha förberett sig för Tokyo 2020 med det svenska OS-laget. I ljuset av den rådande situationen har dock spelet skjutits upp till den 24 juli nästa år. Trots att hennes hälsa inte är på topp funderar hon på att göra resan till Japans huvudstad.

Möjligheten är för reell för att avfärda. Jag följer gärna med dig till OS om det är möjligt. Efter att ha fått min son Frances hade jag den bestämda avsikten att stanna kvar i landet i minst sex månader. Inför det senaste landöverfallet var hon i kontakt med förbundskapten Peter Gerhardsson. Vid tidpunkten för händelsen hävdade spelaren att hon hade ett stort utbud av sprängämnen och tändstickor. Även om jag inte är där än så låtsas jag vara det.

“Francis, ära i segern”

Franss blick övergår gradvis till Elins hals. Även om Häckens landskapsarkitekter tidigare hade misslyckats med att matcha hans önskningar, är han uppenbart förtjust när Sune, katten, jamar på honom från balkongen i den andra lägenheten.

Även om han är den mest vitala figuren i våra liv och vårt första fokus hela tiden, har vi fortsatt att fortsätta som tidigare. Det största hotet mot vårt land just nu kommer från Frankrike. Det verkar som att det engelska sommar-EM var en dundersuccé.

Filip, Elins man, har kunnat ge huvudvård och arbeta hemifrån med en kapacitet på 25 % sedan mars. Han kommer att vara avstängd till maj året därpå, 2022. Elin föreslår att våra respekterade äldstes härstamning kan spåras ner till en enda individ som heter Filip.

Äldre trädgårdsprydnader

Som en sexmånadsvis uppskattning har BK Häcken-laget gjort varsin liten matchtröja. Två siffraner och ordet “Mamma” är broderade på baksidan av en Prydd. Jag hoppas och ber att du snabbt bildar en familj. Det är åtminstone vad jag förväntar mig. Jag kommer bara ut och säger det: inte under hela min yrkeslivstid.

Finns det någon annan uppsättning mål du kan eftersträva

Att träffa Elin igen personligen 2019 efter en liten separation. EM i England i sommar blir en utmanande maskottävling, men jag vill inte sätta några förväntningar på prestation. Sofia Fors gjorde mål för Gamla Uppsala med 45 minuter kvar att spela.

Sanna Hlund gjorde mål i den 90:e minuten och förde Gamla Uppsala i ledningen med 3-0. Slutresultatet 3-0 noterades. Det innebär att Jitex BK ligger på sjätte plats, under Gamla Uppsalas femte division. Den 26 augusti kl 14:00 står Jitex BK som värd för Bollstanäs. Jag tycker att vi klarar oss väldigt bra med det vi har.

Elin Rubensson Barn
Elin Rubensson Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!