Sprid kärleken
Elin Kjos Familj
Elin Kjos Familj

Elin Kjos Familj – Enäggstvillingarna Elin och Ida är tvillingar, ungefär som Liv och Fredrik. Den nyligen blivit änka trebarnsmamman har tillbringat sin tid i sin förort till Stockholm efter begravningen genom att ignorera hennes flöden i sociala medier.

Hon har lagt upp Instagram-uppdateringar om familjens nya dagliga rutin, som inkluderar allt från att ta bussen och äta ute till att leka med bebisen. 2020 fick Elin Kjos en terminal lungcancerdiagnos. Elin Kjos om åldrande och utveckling Elin Kjos, född den 5 januari 1988, avled i mars året därpå. Elin Kjos blev 35 år.

Är Elin och Ida Kjos systrar?

Följarnas uppmärksamhet väcktes av ett bildspel och de hyllade snabbt Penny Parnevik i kommentarsfältet. Pennys slarviga bilder var i slutändan det som fick gruppen att svara. Janni Delér, en 33-årig stjärna i sociala medier, avslöjade nyligen att hon nyligen hade börjat husjakt för sig själv och sina två barn.

Efter att hon och Jon Olsson, 41, gått skilda vägar i ungefär ett år försonades de och gifte sig. Det tidigare paret bodde tillsammans i sitt hem i Nacka i många år, men de insåg i juni i år att det var dags för var och en av dem att flytta ihop med nya partners. Det blir svårare att leva med andra ju längre tiden går. Delér sa lika mycket i sin podcast Two of a kind i augusti: “Det kommer att vara skrämmande för barnen, och jag vill inte att de ska se ett hem med all kärlek.”

Janni Delér har flyttat till ett helt nytt hem i Nacka.

Det har gått mycket tid sedan dess, men allt gick snabbt när hon bestämde sig för att hyra hus istället för att köpa. Janni och hennes barn, Leon och Leia, har flyttat till Saltsjö-Boo i Nacka och håller på att bosätta sig i sitt nya hem. Jag har tagit till luften.

Jätteskönt. Hon säger i ett podcastutdrag, “Jag älskar huset; det känns som hemma direkt.” Framställningen lämnades in till domstolen i torsdags, bara timmar efter att flera amerikanska nyhetswebbplatser rapporterade att paret bröts upp. Men Britney Spears har inte kommenterat gåvorna ännu. Enligt Sam Asgharis ansökan skilde sig paret den 28 juli i år.

Den 9 juni 2022 utbytte Britney Spears och hennes dåvarande flickvän, modellen Asghari, bröllopslöften i sitt hem i Thousand Oaks. Då hade det gått mer än 13 år sedan en domstol hävde föreläggandet mot popstjärnans äktenskap. Hennes far, Jamie Spears, skötte hennes företag, karriär och privatliv under större delen av den tiden. Hans syster anklagade honom för att ha stulit pengar från henne och sa att det hindrade henne från att överösa honom med presenter.

Gåva på 55 minuter

Spears, då 41, och Asghari, då 29, träffades 2016 när de tittade på en musikvideo. Britney Spears tredje studioalbum. Hon fick sina två barn, med dansaren Kevin Federline, mellan 2004 och 2006. Hennes första förhållande, med sin barndomskärlek Jason Alexander, varade i alla tre dagar.

En av 2000-talets största popstjärnor var Britney Spears, vars “Baby, one more time” nådde etta 1999 och skrevs av den svenska producenten Max Martin. Musikerkarriären har dock bara gått halvvägs det senaste året. Efter att ha framfört sin show i Las Vegas mellan 2013 och 2017 åkte Britney Spears på sin världsturné 2018 och gjorde sitt sista svenska framträdande i Sandviken.

Personliga biografier för oktober

Det var länge sedan Britney Spears släppte ny musik, men under de senaste åren har hon börjat släppa musik igen. Samarbetssingeln “Mind your business” med Will I Am släpptes i juli och i december släppte hon albumet “Hold me closer” med Elton John.

Britney Spears självbiografi, med titeln “The woman in me”, släpps den 24 oktober. Enligt amerikanska medier kommer stjärnan att betalas 140 miljoner svenska kronor av förlaget Simon & Schuster för att berätta hans livs historia.20 April–20 maj: Oxar.

Styrka idag ger dig ditt lugna sinnelag. Kanske är det dags att ta ett steg tillbaka och tänka på din hälsa. En promenad i parken kan vara precis vad du behöver för att ladda batterierna.

Tvillingarna (21 maj till 20 juni)

Idag är kommunikation din största tillgång. Dela dina känslor och du kan få oväntat stöd. Ett nytt perspektiv på en gammal fråga finns i en bok eller artikel.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Dagens fokus ligger på familj och nära vänner. Vet att du har styrkan inom dig själv att övervinna alla hinder som kan uppstå. Att spendera kvalitetstid tillsammans kan ge ovärderliga insikter. Frändfors har också varit med i podcasten Rulliar vi? med 32-årige Fredrik Söderholm de senaste månaderna. Hon har också en enorm följare på Instagram, med över 250 000 personer som följer henne.

Gravid Julia Frändfors.

Under torsdagen fick följare och lyssnare av Julia Frändfors kännedom om några större nyheter. I ett avsnitt av podcasten Daddy Issues avslöjar hon att hon och hennes 34-åriga pojkvän, Sebastian Garpenschöld, väntar sitt första barn tillsammans.

Influencern Molly Rustas meddelade att de skildes från exmaken Ross Andrew Paquette i början av augusti. Paret hade varit tillsammans i nära fem år. Detta gifta par välkomnade sin baby Charlie tillsammans på nyårsafton 2020.

Stoppar hunden från att skälla

Rustas uttryckte sin tacksamhet för följares utgjutande av kärlek och stöd i spåren av influencers bebisavslöjd. Hon skrev: “Jag är mållös – jag kan inte uttrycka hur tacksam jag är över att ha så många underbara Instagram-följare och människor i våra liv.” Snart skulle Molly Rustas kunna säga om hennes son Charlie skulle bli storebror till en liten pojke eller ficka, och om krabaten i hennes mage verkligen var en flicka eller inte.

Elin Kjos Familj

Vattnet gick sönder bara timmar efter min “babyshower”, och vår mamma valde att få barnet tre veckor för tidigt, vilket gav oss den största och mest underbara överraskningen i vårt liv. Hela vår familj är överlyckliga, och det är vi också.

Med ankomsten av september, sommarens sista månad, har den årliga Allsong at Skansen-festivalen avslutats för ytterligare ett år. Frontkvinnan Pernilla Wahlgren använde evenemanget för att spela den sista spelningen till stöd för sitt självbetitlade första album.

David Ritschard tog sig till rampljuset.

En av de sista föreställningarna av Duon Samir Badran och Viktor Frisk, en utsåld show av hyrvapen Victor Leksell, och den triumferande återkomsten av veteranartisten David Ritschard hände allt detta år.

Jag kan bekräfta att David ser underbar ut i bakgrunden tack vare sin placering på vårt teams benen och omhändertagen. Pernilla Wahlgren lugnade tittarna direkt efter händelsen att alla var okej och hade kommit hem. Som väntat tillintetgjorde Benjamin Ingrosso publiken absolut vid sin andra “Allsng p Skansen”.

Men under ett av extrastyckena blev Pernilla Wahlgren glatt överraskad och glad över att se sin son, tillikakonstnären Benjamin Ingrosso, ta mikrofonen. Den häpnadsväckande musiken var helt och hållet hans eget skapade, och publiken blev vilda när 25-åringen intog scenen. Bandets ledare blev så rörd av publikens reaktion att han fick tårar i ögonen när showen avslutades.

Du känner en stark motivation i dag. Du kanske borde tänka igen på att avsluta det förhållandet. Även ett kort meddelande kan initiera en undersökning. Innan du dyker helt in i ett nytt projekt på jobbet, ta en snabb paus. Folk kommer att märka hur noggrann du är.

(Från 20 april till 20 maj): Bulls

Du känner dig tvungen att utforska det okända idag. Tro på ditt val, oavsett om det är en semester eller en ny hobby. Karlek blommar när du minst anar det, medan du bara står där och försöker ta in några stunder av lugn.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Det börjar pirra i öronen. Du vet aldrig vad du kan hitta om du håller ögonen öppna efter tips. Ett råd: underskatta inte kraften i en enkel vänskapsgest. Ge en hand ut. Du har alltid varit en stark ledare, men det är kanske dags att fokusera mer på att ta in information än att förmedla den. Bekvämligheter du har tagit för givna finns runt omkring dig just nu. Du känner hur krakens energi byggs upp runt omkring dig, men du är inte riktigt redo att acceptera den.

Alla kvardröjande tvivel du hade har skingras av din nyfunna uppriktighet. Hitta medarbetare som är intresserade av och motiverade av samma saker som du är. Som ett resultat kommer dina ansträngningar att bli mer målmedvetna och givande.

Att injicera lite kaos i ditt liv kan vara den bästa medicinen. Idag står du vid ett vägskäl där många vägar skiljer sig åt. Slösa inte tid på att fundera igenom varje potentiellt resultat; följ istället din intuition. Tänk på att de minsta snälla handlingar kan räcka långt.

Skapa problem för någon du bryr dig om. Idag är varje energikälla du möter digital. Använd det för att slutföra uppgifter eller anta utmaningar. Lita på din magkänsla; det fattar de rätta besluten för det mesta.

Elin Kjos Familj
Elin Kjos Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!