Sprid kärleken
Duplantis Flickvän
Duplantis Flickvän

Duplantis Flickvän – Detta har alltid varit fallet, redan innan han började träna och studsa runt. Jag måste vara närvarande och se det själv eftersom han kanske inte kommer att kunna förmedla hur det får mig att känna. Helena berättar för showens värd, Carina Bergfeldt, att du kan känna om något är fel när du är i deras närvaro.

Jag har fullständigt förtroende för honom, som med tanke på situationens otroliga natur säger mycket. Jag tänker följa med dig till föreställningen. I mitt huvud fortsätter jag att avbilda något som händer när jag inte är där. Det är vansinnigt coolt, kille.

För kvällens Diamond League -match tog Armand Duplantis 21 Raka Segras med sig i lådan. Sverige har haft ett fantastiskt år, uppnått enastående framgång och skördar belöningen i form av magisterexamen. Det var inte den mest minnesvärda dagen i mitt liv. Jag var lite sen till tävlingen. Armand Duplantis, som SportExpress möter i Helsingfors, hävdar att en Väckarklocka är i ordning.

Han är för närvarande i Helsingfors på semester med sin agent Daniel Wessfeldt och flickvän Desiré Inglander. Föräldrar och tränare Helena och Greg var i USA och kunde inte ta sig till Bryssel. På måndag offentliggjorde de Happy News på Bianca Ingrossos talkshow.

Armand Duplantis, en svensk kanna, upplevde ett avgörande ögonblick 2022. Han uppnådde en ny världsrekord med ett spektakulärt språng på 6,21 meter, och han vann VM -guldet både utomhus och inuti, Em Gold utomhus och den totala koppen i Diamond League.

Duplantis försök lyckas

Varje år fastställer “Mondo” -utmaningsmarknaden nya standarder och bryter alla tidigare poster. 23-åringen har redan vunnit alla möjliga tävlingar och tävlar nu bara mot sig själva för att öka världsrekordet till den mytiska 6,30 meter.

Artiklar börjar med bilder och fortsätt sedan med text.

Under de senaste åren har Duplantis fått hjälp av Desiré, hans 19-åriga engelsktalande Flickvänen. Hon gick med honom på hans resor till Stavhopp -evenemang runt om i världen för några år sedan, och de gör nu sitt hem i Stockholm.

Modernt förslag om äktenskap

Desiré arbetar som modell och sociala medier påverkare under veckan, medan hon och hennes partner Mondo utforskar världen på helgerna. Söndagens avsnitt av “Bianca” innehöll det unga paret när de svarade på olika intima frågor från värd Bianca Ingrosso. På det ögonblicket bröt Duplantis med Desiré. Han talade om sin egen vision för utvecklingen av svensk slang framåt.

Till din första “Jag ska lägga upp många sexfrågor”, svarade jag med en “ehh” till Desiré. xArmand Duplantis hade en viss konkurrens från företaget om VM -mästerskapet. Det var inte förrän den unga mästaren hoppade 6,05 meter att det var uppenbart att han skulle vinna i Belgrad, Serbien.

Thiago Braz da Silva, hans huvudsakliga brasilianska rival, är 28 år gammal. Stjärnan skakade av förväntan när tiden för det tredje och sista försöket närmade sig, och Laktarna gjorde samma sak.

Den svenska-amerikanska hoppade upp och ner med glädje när han lämnade bordet där hans nära och kära satt. Desiré Inglander, en Flickvänen, bevittnade att hennes Pojkvän skriver Idrottshistoria för andra gången, medan Greg Duplantis, fadern, bevittnade att hans son bryter ett världsrekord för första gången.

Hon var orolig när hon läste om ett försök att bryta ett världsrekord. Båda Duplantis försök resulterade i höga poäng, men Desiré var nöjd med endera. Armand Duplantis kunde säkerhetskopiera sitt outlandiska påstående att han kunde hoppa högre än någon annan, och därmed anställdes han.

I alla fall börjar jag känna mig mer lugn här; Får jag fråga vem du är? Hur kan han hålla sig så lugn under så mycket granskning? Desiré Inglander tycker att detta är mycket inspirerande, och det uppmuntrar honom att sträva efter sina mål utan gränser.

Hon trodde inte att Armand hade en chans efter att hon såg honom misslyckas två gånger. Den första tävlingen som den engelska filmbesättningen fångade på kameran med Duplantis slutade i nederlag. Den filippinska idrottaren Ernest John Obiena certifierade sin höjd som 5,91 och tilldelade honom Besegrad. Detta var den första Stavtävling -förlusten för Duplantis på över ett år.

Liksom alla andra gjorde jag ett misstag i Bryssel. Jag tror dock att jag har lärt mig mer av mina misslyckanden än av mina framgångar. Duplantis själv berättade för Sportbladet att nyckeln till att återhämta sig från ett bakslag är att förstå vad som gick fel och sedan göra bättre nästa gång. Mord inte henne ännu.

Hon är verkligen kompetent, en fantastisk person, och fotot togs sedan vi är vänner. Hon ville ta sig till slutet precis som jag och du gör. I alla fall pratade hon och jag ett tag och jag knäppte ett foto av oss tillsammans. Det finns verkligen inget mer att tänka på här.

En olympisk silvermedaljist med stadiga nerver, medger Mondo att han var nervös för sitt första möte med Flickvänen. Jag fick henne Snapchat efter att han så småningom kontaktade henne för att prata med henne, så kampanjen fortsatte.

Efter det gick jag på ett långt datumsökande uppdrag, med eventuell framgång. Jag hade tidigare informerat dig om att jag skulle vara ute på kontoret en dag på grund av en utökad resa. Därför kommunicerade vi, sov i några dagar, återgick till våra ursprungliga personligheter och är nu ansvariga för slutet av planeten.

Låt mig först återfånga ditt intresse igen. Vi kommer att ha en fest just nu. Det säger ganska mycket allt. Inte ens 1%. Åtminstone antar jag att det är vad han gör. Inget sådant skulle någonsin komma från honom. Efter 6 215 år, en människa. Affären har slutförts.

Armand Duplantis fick två kontroller för totalt $ 170 000 vid medaljpresentationen utöver VM-guldmedaljen och den nya världsrekordet. Förväntningar, den här gången genom att svepa alla sina satsningar.

Duplantis Flickvän

Han slog sitt eget rekord för de flesta hemmaloppar under en säsong tre gånger, träffade en VM-guld hemmalöp, en Inom-hemkörning, en EM-Gold Home Run och träffade för cykeln i Diamond League. Desiré Inglander, hans mamma och pappa, och Greg och Helena Duplantis, hans tränare, har alla varit på hans sida.

Eftersom deras son har blivit så berömd, stämmer fler och fler Ämve föräldrar in för att se honom tävla med “Mondo.” Greg och Helena Duplantis, föräldrar till världens bästa stavhoppare, presenterades på den svenska utgåvan av “Carina Bergfeldt” nyligen.

Armand Duplantis lovande säsong har bara börjat. Tips för att dominera din första tävling. Detta gav en plattform för Flickvänen Desiré Inglander att dela några djupa förklaringar av kärlek till världen.

År 2022 dominerade Armand Duplantis idrottsvärlden genom att svepa guldmedaljerna vid varje större tävling som han deltog. Svenska Stavhopp Powerhouse vann VM Gold både borta och hemma, Em Gold Away, TotalSegers i Diamond League och gjorde flest mål under en säsong någonsin.

Världsmästarna gör det!

Det var en fantastisk öppning till år 2023 när den svenska säsongen började. På sin egen “Mondo Classic” -tävling i Uppsala vann den 23-åriga ringen till glädjen över hemmapubliken med ett språng på 6,10 meter. Duplantis försökte också tre gånger att hoppa världsrekordet 6 22 meter, men han blev kort varje gång. Och hela 2023 kommer att ägnas åt att försöka bryta ännu en skiva.

Just nu känner jag mig ganska med mig själv. Med den här metoden är jag övertygad om att få en 6,22 – en perfekt poäng. Men Mondo informerade SVT att det inte är så lätt. Swedish-född den engelska skådespelerskan Desiré Inglander är helt slagen med Duplantis nya säsongdebut. Duplantis fantastiska 21: e födelsedagsfirande dokumenterades i detalj av gästerna, som alla är 21 år gamla, på Instagram.

Armand Duplantis, som kommer att vara 23 år gammal 2022, har uppnått verklig prestation. Alla de stora mästerverk som han hade hjälpt till att skapa fördes så småningom tillbaka till sitt hus.

Dessutom vann han en VM -guldmedalj för sina ansträngningar både inom och utanför hemmet, en EM -guldmedalj för sina ansträngningar utanför huset, en totalseger i VM, och han satte sedan upprepade gånger sin egen världsrekord. StavhoppstJärnan började sin säsong 2023 den 2 februari med Mondo Classic, en av sina egna galas som hölls i Uppsala.

Armand Duplantis, som var kvar i loppet efter att alla andra hade hoppat ur vägen, sprang en fantastisk sista varv. Beslutet att sätta sig på 6 fot, 10 tum fattades. Till åskådarnas glädje lyckades han på sin tredje och sista ansträngning efter två tidigare misslyckanden.

Den 21-åriga amerikanska Desiré Inglander var bland de tusentals som firade debuten av den 23-åriga filmen. Efter matchen delade hon många bilder på Instagram, där hon poserar med Armand Duplantis och ett blommor.

För fansens spänning försökte Armand Duplantis en ny världsrekord efter att ha avslutat en 6,10. 23-åringen har vuxit en tum, från 6 21 till 6 22, inom bara fem år. Till och med Desiré English Major Armand Duplantis kan inte hålla jämna steg med den snabba accelerationen av tävlingen. Vem är den underbara blondinen som verkar vara på “Mondos” sida? Sommaren 2020 blev Armand Duplantis kär i Desiré Engelsman. Stavhoppstjärnan har avslöjat att han ursprungligen räckte till henne på Instagram.

Desiré Inglander, en vän till Armand Duplantis’s, är ett hushållsnamn för alla som någonsin har sett ett spel frisbee på TV. Hon visas regelbundet under hans matcher för att visa sitt stöd. Vill du veta mer om den vackra unga kvinnan som vann människors hjärtan överallt?

Alla nyheterna du behöver samlas in på NYHETER24. Efter att ha väntat i några månader anlände Midsummer Festival äntligen. Jag avböjde försiktigt min väns inbjudan att delta i en annan semesterfirande med honom. Sedan fick jag reda på att Desiré skulle vara där, och när jag var angelägen om att äntligen träffa henne, bestämde jag mig för att delta i festen.

Duplantis Flickvän
Duplantis Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!