Vem Var Jessica Macdowall Gift Med

Sprid kärleken
Vem Var Jessica Macdowall Gift Med
Vem Var Jessica Macdowall Gift Med

Vem Var Jessica Macdowall Gift Med – Ett lysande exempel på detta är Jessica MacDowall. Hon arbetade som tv-producent för ett banbrytande produktionsbolag och bodde i ett vackert hem, men hon riskerade fortfarande psykiska och fysiska övergrepp hemma.

Hennes ex-pojkvän dömdes till fängelse för kvinnofridskränkung i slutet av dagen. Det tog en lång, tråkig juridisk process och många vittnen, men Jessica är äntligen fri att prata om vad som hände. I sin bok, “A Heartfelt Kiss: The Road to a Rich Life”, förklarar hon hur man uppnår detta.

Hennes önskan att utbilda allmänheten om vad hon kallar “ett av våra största samhällsproblem”, våld i nära relationer, är en motiverande faktor. Det är svårt att ge en hand om du inte har ett fast grepp om mekanismerna bakom hastigheten i närheten.

I boken beskriver hon en hisnande kärleksaffär. Men hur vägen till galenskapen började med ord. Med en process av nebrytning. I början gällde det små pikas. Saker som störde Sebastian, inklusive hur Jessica klädde sig eller vad hon bar på.

Vi var ganska passionerade och hänförda i början, och jag levde i ett töcken av kärlek ett tag, men sedan dök de där irriterande små pikas upp precis när jag behövde att de skulle dyka upp. Jag blev ganska ledsen av det, och det visade sig. I ett nafs låg jag på händer och knän, och i nästa var det som om jag faktiskt inte var död.

Mycket snabbt började jag göra gradvisa justeringar av min rutin. Sedan började fåglarna komma oftare, och förhållandets gränser började suddas ut. Kraftdynamiken mellan oss var balanserad, och jag gick med i gruppen som en understudy direkt.

Första slaget

I boken beskriver hon hur Sebastian använde tystnad som en “vape” i deras förhållande. Jag slutade bråka eftersom de kunde få honom att bli arg eller sluta prata med mig lika fritt. Han kunde misshandla mig känslomässigt och psykiskt under loppet av en vecka. Men allt jag har nämnt hittills var genomsyrat av kärlek och tillgivenhet; vi hade en bra tid tillsammans överlag, så det var inte alltid jobbigt.

Den första stämningsansökan lämnades inte in förrän det tredje året. När Jessica och hennes småpojke flög in för att gå med Sebastian blev den fysiska faran uppenbar. Nedbrytningsprocessen hade tagit lång tid, ungefär som hennes försök att “anpassa sig”.

Hoppet om att saker och ting skulle bli bättre höll henne igång, säger hon. Hennes sociala liv var begränsat vid den tiden sedan Sebastian blev upprörd när hon interagerade med sina kompisar. Bubblan sprack, och han började njuta av livet mer och mer.

Och så kom den första attacken.

Normalt sett skulle en frisk och stark man inte hålla sig kvar i ett förhållande som börjar med en kram och en kyss, men när det hände mig var jag helt investerad. Man måste se det genom linsen av en normaliseringsprocedur där båda sidor har ritat om sina gränser. Det som var helt otänkbart i början av förhållandet är nu standarden. Hon säger att det ser ut som en dödsdans. Borde ha kostat hennes liv.

Han sa att han aldrig ångrade det efteråt. Jag hade en irrationell känsla av att det var ett kidnappningsförsök och att han redan hade blivit lurad på så mycket pengar att han inte kunde förmå sig att be om sitt liv tillbaka. Efter den första misshandeln glömde jag att sätta på mig mina “blå märken” och jag tänkte för mig själv:

“Om han ser vad han har gjort så kommer han att lämna mig för han kan inte leva med det han har gjort.” Och så vi diskuterade det aldrig. Hennes liv kunde ha varit i fara vid åtminstone två separata tillfällen som hon beskriver i boken, och båda gångerna hålls Sebastian ansvarig.

I det lämpliga ögonblicket slogs hon ut ur fällan, och sedan sänktes hennes huvud i brunnen. I det andra scenariot befann hon sig utsträckt i ett badkar där en stor sekelskifteskran väntade henne i slutet av duschen.

Att leva i nära relation med en våldsam person är ganska farligt. Många människor förknippar dödliga gaser med cigaretter och eldstäder, men sanningen är att inte alla som dör av en gasläcka hemma dör av kolmonoxidförgiftning. Efter att ha ramlat ner för trappan i badrummet har jag nu även en fysisk påminnelse om händelsen i form av ett ärr på axeln. Och slutet kunde ha blivit mycket värre, säger hon.

Kvinnor som kommer in på akuten och rapporterar att de blir rammade, halkade på en isfläck eller kastade på en cykel kostar samhället miljontals dollar årligen, men ingen berättar någonsin för sjukhuspersonalen vad som egentligen hände. Eftersom det kan komma en tidpunkt då kvinnan är redo att prata om vad som hänt är det avgörande att sjukhuset för noggrant register över alla övergrepp.

Kräsna öron

Det blev allt svårare att lämna och Jessica gjorde allt hon kunde för att slippa se vad som pågick innanför hemmets fyra väggar. Även när kollegor märkte lila märken på Jessicas hud. Jag kände sådan skuld och skam för att jag blev kvar. Jag var full av försvarsmekanismer och flyktplaner.

Många människor i min omedelbara närhet gjorde det som var rätt och provocerade mig inte, men de borde kanske ha väntat tills nu med att göra en polisanmälan eller en orosanmälan. Jag pratade om hur jag fick mina blå märken och hur vissa människor verkade nöjda med det, medan andra verkade inte övertygade och det slutade med att jag fick blåmärken. Jag slutade bara prata med dem.

Det vackra villaområdet förvandlades till ett spökhus som Jessica besökte dagligen. Jessica avslöjar också att huset i sig fungerade som en fristad för henne. När du bor i ett stort hus med en stor trädgård kan ingen höra dig skrika när strömmen går. På så sätt blir man mer isolerad. En mormor kunde ha hört vad som pågick om vi hade bott i lägenheten och ringt polisen.

Att ersätta barnen med illa. Barn som dricker för mycket alkohol anses vara bortskämda brats idag, men så var det inte alltid. Men att tänka på sina barn övertygade Jessica till slut att hon var tvungen att gå och gå till polisen. Men i den eleganta villans fjärde våning mötte hon en kompakt utmaning, som hon berättar.

Vem Var Jessica Macdowall Gift Med

Detta hände fem år före Metoo, då samhället hade en helt annan upplägg. Där vi bodde sa lokalbefolkningen till mig, “Det är uppenbart att vi vet vad han gör, men du kan inte ringa polisen för då förlorar han sitt jobb och det skulle förstöra hans liv och karriär.” Det är så svårt för mig att komma ihåg de orden.

Jag hade fått höra att det vore att föredra att helt enkelt överge honom och gå vidare med mitt liv, men detta är uppenbarligen inte möjligt när man delar bostad med någon av hans temperament. Han hade redan huggit mig. Jag skulle aldrig ha kommit på det här utan rätt vägledning. Jag hoppas att den här boken ska ge mig lite självförtroende att äntligen fylla i registreringsformuläret och gå vidare med den juridiska processen.

Och när jag väl fick mitt polislegitimation slutade folk att kolla upp mig i grannskapet där vi bodde; barnen slutade få leka på ladugårdsutrustningen. Äntligen kunde vi flyga därifrån. Det tog ett helt år innan skandalen bröt, och under en del av den tiden bodde vi i ett tryggt hus så att Sebastian kunde fortsätta som vanligt; under hela denna tid gick han på promenader och skämde ut mig inför väldigt många män i vårt grannskap.

Jag är väldigt kort och tjock. Det är som om han slet ut en bit av mitt hjärta och förstörde min medkänsla för andra människor. Efter det var jag singel i ytterligare tjugo år – väldigt länge – innan jag bestämde mig för att börja dejta igen.

Den skuld jag känner mot mina barn är det svåraste jag någonsin upplevt; det är en ständig källa till oro. Att mitt äldsta barn trots allt fick tillbringa två år i en dysfunktionell familj. Dessutom har de blivit utsatta för saker som inget barn någonsin borde behöva utsättas för.

Att lämna förhållandet. Ingenting kommer någonsin att förbättras; saker och ting blir bara mer enhetliga. Sätt din tro på möjligheten att relationen utvecklas till något värdefullt. Kom i kontakt med en lokal ladyboy samtidigt som du behåller din anonymitet. Polisanmäl, köp ett molsägarbiträde och spela in dina skridskoåkningsprestationer. Må inte dåligt över det du blev straffad för; istället, var stolt över det faktum att du gör en förändring för dig själv.

Jessica MacDowall betonar att hennes upplevelser är i fokus för denna intervju. Både här och i sin bok hoppas hon kunna använda sina erfarenheter för att visa hur kärlek i nära relationer är en utdragen process där båda parter flyttar sina gränser på destruktiva sätt.

Grunderna är nästan som en epilog. Framtidens tv-producent Jessica MacDowall är ett bekant ansikte inom mediebranschen. Hon är lite udda och udda, men hon kommer bra överens med sin pappa. Hon stöter på sin gymnasiekompis Sebastian den bästa dagen på året och de har en besvärlig inkörning. Fortsätt sedan att göra det. Sebastian rusar fram och hittar aktiviteter när Jessica hänger med i bakgrunden.

Hon kan eller vill helt enkelt inte säga “nej” på något annat sätt. Snart kommer hon att utrymma sin lägenhet, och de två kommer tillbaka tillsammans. Utan att hon ens inser det, inkräktas gradvis Jessicas personliga utrymme när Sebastian skänker henne med alkoholgåvor, skapar en spänd atmosfär vid familjesammankomster, hånar hennes vänner och familj och undviker i allmänhet konfrontationer. Dråp är nära förestående nu. Till en början kallas de peps eller knackningar, vilket är ett modenamn.

Två år in i förhållandet har livet förvandlats till ett skelett. Historien kommer att bli lång och tråkig att lyssna på. Utan tvekan kan hon övervinnas av alla negativa märken eller våld som i slutändan skulle bli livshotande om hon inte går igenom; detta inkluderar inte bara Sebastians heta om att ta barnen ifrån henne, utan också hennes egen känsla av beroende, som hon har kämpat mot, rationaliserat och försökt anpassa sig till under många år.

Som läsare omfamnar jag det faktum att MacDowall aldrig ger upp. Sebastians karisma gör att många människor i området väljer hans sida trots att de kan se vad som händer med honom och hans liv.

Det som stör mig är att alla nära MacDowall inte bara ser blåmärkena på hennes kropp, utan hon berättar också vad han gör mot henne, även om hon efteråt försöker slå iväg dem eller låtsas att allt är bra. Varför gör inte dessa män någonting? Varför låter de henne återvända till samma man dag efter dag, år efter år?

Vem Var Jessica Macdowall Gift Med
Vem Var Jessica Macdowall Gift Med

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!