David Ritschard Diagnos

Sprid kärleken
David Ritschard Diagnos
David Ritschard Diagnos

David Ritschard Diagnos – Som en som bor söder om Stockholm har jag varit fascinerad över det här huset, om än lite förblindad av dess skönhet, och jag skulle vilja besöka det. Jag växte upp med en diet av gamla men godsaker, men på senare år har jag förstått den bestående globala fascinationen av sådana som Star Wars och Pyongyang.

Om jag inte håller igång det med 50-talsmusik är det lätt att det förvandlas till en lajvande. Ironiskt nog har jag börjat modernisera mig själv efter att ha insett, när jag knackade på luggen, att jag inte kunde ha den där rockabilly-personan.

Det är bara mänskligt att tappa koll på tid och detaljer efter 30 år; de gav upp björnarna efter att ha tryckt tusentals flaskor falsk Dortmund-öl. Bleccan kommer i en massiv 500 ml flaska. Jag kände hur tjock och trött kom, och sedan ett maltbelägg på min tungus. Jag bestämde mig för att vidta åtgärder eftersom ögonblicket var rätt.

Det var en fråga till fartygets besättning. Den dagen var inte dagen då jag avstod från avtalet. Däremot är jag just nu hängiven min roll som klubbfiskare på Jaap på Bondegatan. Jag känner att jag har en riktigt rik och hälsosam jord att odla mina grödor på efter att ha gjort samma typ av arbete i 15 år.

Jag vill inte vara nedvärderande när jag säger att jag har mer än många andra artister på min nivå. Jag kan med tillförsikt förklara, “Jag förstår hur det fungerar.” Tack vare hans kritikerrosade liveframträdanden och två svenskspråkiga soloalbum, “Brobrännaren” (2019) och “Blbärskungen” (2021), har David Ritschard blivit den mest populära countryartist i Sverige. På sommaren sällar han sig till sådana som Markus Krunegrd och Bob hund på Kalasturnén.

Ämnet kan anses vara för känsligt eller till och med förbjudet för vissa publik. Prestige finns i överflöd i ett sådant område. Vilket är mer lågmält och dold, sex eller stlar? För att parafrasera vad jag tror sa av Charles Bukowski: “Pengar och knulla är bara viktiga för dem som inte har dem.” Djävulen sitter i detaljerna, och det gäller särskilt när det kommer till hår. Att vara flintis på den tiden på dygnet var knepigt.

Det hände snabbt för tjugo år sedan. Min mormor försökte lugna mig genom att berätta att morfar Bertil redan hade skaffat vikingarna och lämnat dem hemma hos oss. Han bar en retro skjorta med hög krage från 1950-talet och slips. När det fortsatte visste jag att jag inte hörde hemma i snaggat även om jag trodde att jag skulle klara det. För det har sedan länge blivit allmänt känt att klippning av håret kan orsaka allvarliga skador. Mitt standardformulär är inte lämpligt för det. Jag fick höra att bara skinheads, bogars och militär personal skrapade sig för några decennier sedan. Efter det blev Sauk-modet normen och en atletisk sådan.

Som Stefan Sauk, verkligen! Han utmärker sig också i den militära aspekten. om så bara i ens fantasi. Gode ​​Gud! Jag blev väldigt slagen av David Denciks K-G Bergström kranse på omslaget till det här numret. Sedan insåg jag att vi fortfarande hade en del att göra. Väntan pågick ett tag till och jag började äntligen spara i underkläderna. Först använde jag en frisbee designad av David Dencik.

Det är en riktigt stor grej! Under de senaste tolv månaderna har jag och min arbetsgivare Pontus diskuterat denna fråga. Han påpekar nonchalant att jag har för många hattar/symboler/vad som helst att räkna. Folk känner mig från mina dagar på Systembolaget och Bajen och jag har varit aktiv i politiken ganska länge. Det är hackigt på sina ställen men är i slutändan vettigt.

Även om jag kände att det skulle vara underbart att skriva en rimlig uppsats för en respektabel tidning, sa jag till honom att jag inte ville bli citerad i någonting. Föreställningen om en varm kopp kaffe följde omedelbart. Följande dag kommer också att bli fantastisk.

Jag märker att olika målare inte alla strikt följer samma stil. Jerry Williams är ett exceptionellt exempel på den ovanliga person som har blivit både den mest framstående kommunisten och den största raggarikonen i Sverige. Han deltog i evenemangen, hittade sin väg genom utmaningarna och vann till slut eftersom han var skicklig på sitt hantverk och har mycket karisma och charm. Du kan hitta en del nytta av det.

Utmärkt, enligt mig! Bara några korta år har gått sedan jag senast hade en Stetson- och en nakendräkt från 50- eller 60-talet. Jag måste gå nu. Under det senaste året har jag gjort samlade ansträngningar för att inkludera mina idrottsrötter och konfrontera mina tidigare jag halvvägs. Inom musikbranschen är innovation svårt att komma med, och när den gör det ligger fokus på crossovers. Det är på liknande sätt.

Hank Williams var en inspiration för många låtskrivare som kom efter honom. Några av mina favoritlåtar är musiken som Jerry Lee Lewis och George Jones har skrivit om honom. Hans ord är enkla och raka. Och så finns det livskraften i countrymusik, som enligt min mening saknar motstycke bland musikstilar. Just nu går jag och lägger mig. Det var mycket jivin’ bluegrass-musik i starten. Det är inte speciellt starkt; som ung punk minns jag inte att jag blev kränkt av låtar om gospelmusik.

David Ritschard Diagnos

Melody Box var värd för Gritfest-arrangemanget och jag tog en grupp vänner till Vintervikens bluegrass-festival i en bil. Mellan 700 och 800 betalande gäster har besökt oss i sommar. Mitti Söderort är inte likt något annat område jag någonsin varit där jag sett en rad. Rör inte den på minst 20 år. Det var en riktigt hemsk upplevelse. 1980-talet var också en tid av stora generationsväxlingar. För att så småningom träffa Mats Rdberg åkte jag på ett dyk med Kikki Danielsson i Tyrolen på Gröna Lund.

Det är ett annat medium än mina shower på Flan och Countryklubben, där First Aid Kits Klara Söderberg har varit gästartist. Jag har aldrig varit på en riktig cirkus förut, så det här är en riktig upplevelse. Det är underbart att ta en paus från att vara ringmästare och få lite tid att sova. Vem vet, kanske någon i publiken vet vem som kom först, hunden Bob eller Cherrie. Det är ironiskt att jag bara dricker torr sherry när jag är med Cherrie. Jag lutar mig mot den andalusiska stilen.

När det gäller det oväntade i saker och ting håller jag med. Att träffa både henne och hennes man Blomman har varit en fröjd. Det var bara av en slump som jag insåg att vi hade nästan samma åsikter om världen. Saker och ting har inte bara förändrats drastiskt sedan 90-talet, utan hon hade också en blomstrande sidokarriär som jazzsångerska i Frankrike innan hon bestämde sig för att ägna sig åt brasiliansk musik. Jag blir psykad när jag ser att någon annans gitarr har mer än sex strängar.

Kanske är det ett oavsiktligt resultat av att jag inte behöver skriva för att få fram min poäng och att jag inte längre behöver ha ett mycket komplicerat sinne för att vara flinta. Det finns ingen anledning för mig att gå in i detalj angående anledningarna till att jag tror som jag gör. För några år sedan insåg jag inte att tvivel var en så formidabel kraft, men nu när jag gör det känner jag mig mer självsäker och har kunskapen att ta hand om mig själv och mina ägodelar ovanför mitt huvud.

Du har starka band till Bajen, inte minst eftersom du och Magnus Carlson hade tänkt träffas snart igen. Vad tycker du om Hammarby. Så länge jag kan minnas har det varit en utmaning att upprätthålla separation. Det är svårt att komma på ett sätt att eliminera det.

Men det är också något färskvara-likt med det. Ovanifrån har vi då och då varit insatta i hela historien om bänknötarna i truppen. Eftersom mitt huvud är fullt så kan jag inte ha det just nu. Jag siktar på att komma till så många matcher som möjligt eftersom det är väldigt roligt att resa med laget.

Tandläkaren informerade mig om att jag hade ett embryo i livmodern, vilket upptäcktes när en klump av tandemalj var lokaliserad på en olämplig plats. Jag och två följeslagare flyttade in i en lägenhet i Fittja när vi hörde en störning. Puma, som hon brukar kallas, hörde talas om en kompiskompis som var gravid från en annan kompis.

David Ritschard Diagnos
David Ritschard Diagnos

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!