David Ritschard Allsång På Skansen Full

Sprid kärleken
David Ritschard Allsång På Skansen Full
David Ritschard Allsång På Skansen Full

David Ritschard Allsång På Skansen Full – På tisdagen, när countrysångaren David Ritschard skulle dyka upp i SVT:s Allsng p Skansen för säsongsavslutningen, ställdes showen abrupt in. Skådespelaren sprintade upp på scenen, bara för att några sekunder senare kastas till golvet.

Åh nej, det här är inte alls bra. Medan tv-kamerorna panorerade över myllret hörde jag Wahlgren säga: “Jag tror att vi måste bryta här.” David Ritschards intåg och efterföljande avhopp var en oplanerad utveckling som Wahlgren reagerade på.

Res dig högt på sätena

Skriven och framförd av Pernilla Wahlgren själv, “Jag hade en gng en bt” är en upbeat poplåt. Popduon Samir och Viktor hade bara uppträtt på Skansenscenen i några minuter när hon klev in med en förfrågan. Där tillbaka sover David snabbt. .Nu när alla kommit hem säkert kan vi varva ner. Wow, anmärkte Wahlgren, det är fantastiska nyheter.

Säsongsfinalen med en låt var planerad till den kvällen, men programledaren skrotade snabbt idén efter att ha meddelat att hon skulle fortsätta att vara värd för showen till nästa år. Jag gick med Jill och gick upp till hennes veranda.

Sedan den fruktansvärda olyckan 2021 har David Ritschard arbetat i forsränningsbranschen, och det är inte första gången han svimmar på direktsänd TV. Han tittade på Jills veranda på SVT under vintern och skrev om det för Aftonbladet.

Det var utan tack. Inget sådant har någonsin inträffat före eller efteråt. Allt om det är helt nytt. Att det här sänds i allmän tv är lite dåligt för mig. Ritschard sa till tidningen, “Du kan inte få det att hända.” Medan Ritschard fördes till sjukhuset fortsatte konserten på Jills balkong. Han hävdar att allt hände på grund av oaktsamhet.

Ändå kunde vitrockarna (jurister, redaktörer etc.) berätta att jag var arg och upprörd samtidigt som jag hade ideal som verkade acceptabla för dem. Den mycket efterlängtade uppföljningen av förra sommarens “Sånger på Skansen”! Orkestern spelade när en 34-årig artist vid namn David Ritschard hoppade upp på scenen och fick dras av b****s mitt under direktslipningen.

För första gången har David Ritschard vänt sig till allmänheten i ämnet kollapsen. Artisten Yinka Ilori skrev på Instagram, “För det tredje tror jag att ingen någonsin har tjänstgjort två gånger i offentlig tjänst under ett svenskt halvår.” När de är återhållsamma gör män det beundransvärt. Hälsningar & tack”

David Ritschard har tagit med ett porträtt av Karl XII, och sedan en bild från “Allsng p Skansen” som visar honom och Pernilla Wahlgren i orkestergraven. Även när David Ritschard skadades under inspelningen av “Jills veranda” för SVT tidigare i år och var tvungen att söka läkarvård var han fortfarande ständigt övervakad. Han tillade i “Bergfeldt” att inget liknande någonsin hade hänt förr eller senare, och att det hade skapat en hel del uppståndelse.

Nackdelar med SVT

SVT har dömts ut för sin plikt gentemot artisterna efter händelserna i “Allsång på Skansen”. Johan Lindqvist, redaktör för Göteborgs-Posten, har kritiserat SVT för att ha sänt en intervju med David Ritschard och menat att nätverket borde utöva större kontroll över sin personal.

Ingen på SVT skulle någonsin sätta honom på kamera inför publik. Inga fler målare som använder penslar i stålfärg, tack. SVT-arbetarna i området borde ha varit mer vaksamma. Han skrev att det var märkets plikt att övervaka och utvärdera dess artister.

Att han är bekväm just nu är av yttersta vikt. Det är inte mycket vi kan diskutera just nu. I direktsändningar går allt, så vi gjorde så gott vi kunde med situationen. Vi fastställde snart att den potentiella skadan på människoliv var minimal. Jesse Brenneman, en podcaster, delade nyligen ett foto på Donald Trump med den splittrande journalisten Laura Loomer på sitt tidigare Twitter-konto, X.

Trettioåriga Laura Loomer gick in i Trumps golfklubbhus vid middagstid. Detta täcktes av flera medier, och Loomer har sedan dess delat fler bilder på sig själv med ex-presidenten på sitt X-konto. Han lägger till text till bildtexterna. Donald J. Trump är den bästa presidenten som vårt land någonsin har haft, och jag fick tillbringa hela dagen med honom. Loomer är utan tvekan en av Trumps ivrigaste försvarare.

Golf på Trump’s Resort

Brennemans foto med texten “Han ser helt gigantisk ut!” blev viral. Det verkar dock som att avbildningen inte är helt korrekt.

David Ritschard Allsång På Skansen Full

När sångaren David Ritschard stormade scenen vid säsongsavslutningen av Allsong på Skansen på tisdagskvällen gjorde han för några dramatiska sista ögonblick. Det var oroande för exekutivproducenten Pernilla Wahlgren att han höll ögonen öppna hela tiden.

Torsdagskvällens allsång på Skansen var sommarens sista och countryveteranen David Ritschard var på plats. Pernilla Wahlgren frågade Ritschard, som hade producerat presentationen, men han var uppenbarligen inte uppmärksam. När Ritschard och Wahlgren skulle framföra en duett för publiken stormade Ritschard scenen.

På grund av hur upprörande det var, fann jag mig själv att bli ganska upprörd. Men först trodde jag att han bara hade slagit bort jämvikten, så jag bestämde mig för att hjälpa till att ställa allt i ordning igen. Som Pernilla Wahlgren uttrycker det i Efter fem kände jag då igen att han var “medvetslös”.

Ritschard snubblade också utanför kameran under Cornelis Vreeswijks “Jag hade en gng en bt”, men kamerorna fattade det inte. Medan Pernilla Wahlgren kan ha sagt “oj, vi mste nog bryta”, så inträffade inget anmärkningsvärt under inspelningen. Håll ögon och öron öppna. Ha ögonen helt öppna (svenska: “Hade ögonen helt öppna”).

Ännu mer anmärkningsvärt än att hans ögon var öppna hela tiden var det faktum att han satt bakom mig och aldrig en enda gång tittade på mig när vi spelade golf. Han har varit här förut, och han har lärt sig den hårda vägen att “man kan simma blind.”

Så fort hjälpen kom fram stod det klart att Ritschard inte skulle behöva någon läkarvård. Pernilla var pressad att fortsätta sända signaler när Ritschard fick hjälp på fötter medan publiken vrålade och tv-kameror tittade på.

När Wahlgren dök upp för att sätta verkade allt bra. “När jag kom bakom kulisserna direkt efter allsången som blev lite märkbar satt han uppe omgiven av människor som hjälpte honom, och det kändes väldigt skönt”, förklarade han i en omskrivning.

Lägger till det färdiga föremålets överlägsenhet. Göteborgspostens Johan Lindqvist publicerade en krenika där han kritiserade Production för att fortsätta sända trots uppropet. SVT uppmärksammade klagomålen och nyhetsbevakningen av programmet och meddelade TT via e-post att sändningarna kan fortsätta efter att ha snabbt fått bekräftat att David Ritschard var vid utmärkt hälsa.

Pernilla Wahlgren, seriens exekutiva producent, tycker att det klokaste är att fortsätta släppa nya avsnitt. Hon är också ganska duktig på att erkänna blygsamma människor för deras skicklighet och att ge krediter där hon är berörd.

Det var anmärkningsvärt hur snabbt personalen på Skansen, SVT och sjukhuset insåg att han mådde bra. Detta resulterade i att jag fick en känsla av sofistikering. Vi skulle inte ha fortsatt behandlingen om det hade funnits något trovärdigt hot mot hans liv.

F missade beskedet att Allsng p Skansen hade fallit sönder precis innan han skulle börja en allsng med Pernilla Wahlgren och allmänheten från Sollidenscenen. Musikerns pre-performance utbyte med programledaren målade dem i ett negativt ljus. När bandet började spela bra och publiken började ge sig av, satte han upp scenutrustningen. Vissa har hävdat att tjänstemän borde ha agerat tidigare eller hindrat Ritschard från att närvara vid sammankomsten, trots SVT:s uppfattning att ärendet hanterats dåligt.

I publiken fanns SVT:s VD Hanna Stjärne, som bevittnade Ritschards lavin in på scenen. Efter det kände hon sig känslomässigt avlägsnad från det som hänt och försökte övertyga sig själv om att allt hade skötts på rätt sätt. Expressen citerade henne som sa: “Mycket kan hända i direktsändningar, och det hanterades mycket professionellt.”

Det finns dock många som inte kommer att kunna möta utmaningen eftersom de ser saker i ett annat ljus. Det har varit en del diskussion på internet om varför SVT inte såg David Ritschards uppenbara mentala instabilitet. GP och Expressen är två av de publikationer som har satt press på kanalen genom att ställa skarpa frågor om hur detta kunde ha gått till och hur han fördes till perrongen. Många pekar på den gång Ritschard gick ut på Jills veranda som ett bevis på att han borde ha setts mer uppmärksamt.

David Ritschard Allsång På Skansen Full
David Ritschard Allsång På Skansen Full

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!