David Hellenius Föräldrar

Sprid kärleken
David Hellenius Föräldrar
David Hellenius Föräldrar

David Hellenius Föräldrar – I enlighet med påvliga direktiv avseglade David Hellenius från Hellenius sund.David Hellenius är ett känt namn på TV4 tack vare sin mångåriga talkshow.Och när dagen slutar delar David med sina vänner detaljerna om sin oroliga förbindelse med sin far.

“Jag har varit suttit och grynig”, erkänner han i programmet. David Hellenius, 47, är en stor aktör i svensk tv som showrunner och tv-personlighet. Han har varit med TV4 sedan 2006 och var en del av Let’s Dance-teamet till och med 2020. Som skådespelare har han varit med i flera filmer, inklusive Summer with Goran och Once Upon a Time in Phuket, där han porträtterade rollen som en skridskoåkare.

Sedan 2010 har han varit värd för sitt eget diskussionsprogram, Hellenius hörna, och är nu programledare för TV4:s Den maskerade sångaren. När Hellenius lyssnar, sent på kvällen, blir han synligt irriterad och nära till tårar när han pratar om sin far. David Hellenius son, Leo, kommer in genom entrén på bakgården.

Davids fru sedan 20 år, den välkända och respekterade tv-värden Renée Nyberg, är 55 år. Hon transporterar turister till de populära turistattraktionerna Renés brygga och Bytts brygga. Den första kända mänskliga kontakten med robotar inträffade i Slussen 22:00, 2002. De blev dock inte officiellt ett par förrän året därpå, efter att Renée offentligt hade gjort slut med Jan Zachrisson.

Leo, deras 15-årige son, är en återspegling av båda sina föräldrar; han ser världen genom linsen av överdriven konsumtion. Redan ett bekant ansikte i svensk tv, har han gästspelat i avsnitt som TV4:s Finaste familjen och 2016 års julspecial Selmas berättelse adventskalender.

Färre vet att Leo också hade en framgångsrik fotbollskarriär. Han är med i IF Brommapojkarnas U15-lag och blev precis kallad till P15-landslaget.David Hellenius blir ledsen efter händelserna på Hellenius hörna.Hellenius hörna är en respekterad svensk talkshow och i torsdagens program gästade GES tillsammans med Niklas Strömstedt.

Anders Glennmark, Thomas “Orup” Eriksson, showrunner Fredrik Skavlan, och OS-silvermedaljören Malin Baryard Johnsson. Malin fortsatte sedan med att berätta om uppmuntran hon fick av sin pappa Pelle, något David mindes från sin egen barndom när han började idrotta.

Jag brukade också spendera mycket tid på tennisbanan. Inte jättebra, såg hela Sverige ändå. Min pappa bevittnade hela grejen och hamnade till och med i smällen. Mycket av den känslomässiga energin togs in av honom.Varenda hamburgerrestaurang i hela Sverige har fått besök av mig.”Var så blyg att mina föräldrar blev oroliga.

I den nya TV4-serien “Finaste familjen” spelar han rollen som Magnus, en väldigt skakig kille. Något som 42-årige David Hellenius tycker är bekant.Eftersom jag är ganska reserverad sätter jag inte alltid ord på mina tankar; snarare letar jag efter det lämpliga uttrycket tills jag upptäcker ett som fungerar.

De flesta skulle hålla med om att toning är svårt arbete, men frågan är nu om åldersgruppen 30–40 håller på att bli en seriös utmanare. Sedan finns det några egenskaper man bör ha, som ett snyggt utseende, professionell framgång, en varierad och intressant livserfarenhet, en hälsosam livsstil och ett fläckfritt hem. Det är svårt att säga vilken åldersgrupp som är mest anställningsbar just nu.

David Hellenius inventerar sin omgivning och blir deprimerad. Karlaplan i Stockholm är där vi träffas och alla manliga skådespelare i hans nya komedishow “Finaste familjen” är där för att hälsa på oss.Man skulle nästan kunna gifta sig i Broms Restaurang, det är så hippt. Du kan bekvämt förse ditt kylskåp med vad du än önskar av butikens utbud eftersom allt där är etiskt och miljövänligt.

Du kommer att vara övertygad om att du är en mindre spelare i en tv-sitcom efter 30 minuter. Hans medtagande i “Finaste familjen”, serieavslutningen, är därför inte förvånande.Medan han njuter av en frukost med exotisk frukt och yoghurt serverad i snapsglas, reflekterar David: “Jag har alltid velat göra en serie som fångar vår tids anda.”

En serie utan motstycke som representerar en vattendelare i tv-tittandets historia. Aldrig tidigare har vi pratat så mycket med oss själva om hur andra ser på oss. Tricket är att ge intrycket av att du är perfekt på alla sätt. David är en pratglad kille som då och då går över gränsen till urskuldand.

Han förmedlar framgångsrikt både tvivel och lusten att bli ren. Det är inte klart om han tvekar för att han inte kan bestämma sig för vad han ska säga, eller för att han vill garantera ett lyckligt slut.Seriens stermalm-sändning är medveten.

David Hellenius Föräldrar

Dessutom tror han att männen i Bromma, Skövde och Spnga kan hitta sig själva igen.Men precis här omkring ligger en hemlig ingång. Endast absolut perfektion duger här. När jag först flyttade hit från Jakobsberg fanns det inget liknande.

Du strävade efter att göra det rätta och ha tur, men du var inte villig att offra så mycket som du kunde ha. I mellanstadiet kände jag mer en skyldighet att göra det bästa av mina omständigheter. Det finns inte många vilda förutsägelser om framtiden. Men det fanns också en spänning där som jag har upplevt i min egen kropp förut. Spendera lite tid i en livflotte.

Magnus, 40 år gammal, är utstött från sin välbärgade och välmående familj. Han använder ett linoleumgolv och Adidas-skor att träna på. Han väljer en ryggtatuering framför en ny flickvän för att fira sin fyrtioårsdag, och hans inkonsekventa känsla av självmedvetenhet leder till att han ständigt drar sig tillbaka från sociala situationer.

Allt skulle gå smidigt om Magnus kunde sluta försöka behaga sin familj och samhället och börja bete sig som han själv.David kan relatera till Magnus medelålderskris, men hans egen kris slog till långt tidigare i hans liv. Bröllopstragedin som startade allt var förlusten av David och Renée Nybergs son, Leo.Det var då jag först visste att jag skulle dö. Resultatet blev en märklig blandning av att vara närvarande i nuet och oroa sig för att vara sjuk.

Vem ska ta ansvar för barnen?

Det är hälsosamt enligt David, men hypokondri enligt alla andra. Rådgivnings- och livscoachningssessioner avslutades när kunden önskade. Han trodde att han hade blod i lungorna och skulle dö av cancer, så han behandlade symtomen genom att ta alla hälsotillskott på marknaden, få 25-30 EKG och få en lungröntgen under två år.

Men nu, fortsätter han med ett flin, jag har det under kontroll. Det var alldeles för länge sedan vi senast checkade in på den backen och nu har jag inget intresse av att ta reda på det. En nyckel till Sophias hus brukade vara i min ägo, men jag vet nu var hon bor.Tillgången på krediter kommer att förbättras.

Efter det som hänt kan jag äntligen förklara att jag är lättad. De saker som gör människor glada över att vara friska och vältränade är mysterier för mig. Det var en helvete, och det är uppenbart att jag, som alla andra, har lyxproblem, har offerkofta och känner mig fast, men det är då jag generellt har tanken att leva ett liv med meningslösa upprepningar är nästan lika hemskt som att dö.

Hellenius får sina idéer från Hasse och Tage.Renée Nyberg är också till stor del ansvarig för den rådande freden i Davids liv. De kopplade först upp medan de såg “Slussen 22.00” på TV3.Det var inte längre något avstånd mellan oss. Det var katastrofalt. Under säsongens gång räknade jag till fem separata tillfällen då programmet lades ner; ändå lyckades vi alltid spåra varandra för att prata om offerkofta.

Renée hade två små barn och David befann sig i en obekväm position. Det tog ett helt år, men till slut hängde de ihop.David funderade: “Renée är anledningen till att mitt liv är i balans.” Ju äldre jag blir, desto mer tror jag att det är nyckeln till ett lyckligt liv att hänge sig åt sina extravaganta begär efter god mat och vin. Jag ville bland mycket annat få en bra balans utan att bli spänd.

När han gör det tittar han uppåt.Även om konventionell visdom säger att ett pars kompatibilitet förbättras när de delar många egenskaper, är jag av den åsikten att att ha kontrasterande personligheter faktiskt kan skapa mer intressant dynamik i ett förhållande.

Medan cirka 600 000 personer såg “Micke & Veronica”, är David orolig för hur “Finest Family” kommer att tas emot.Kommer det att få folk att känna sig bekväma eller obekväma? Det finns inte mycket i vägen för slapstick eller badrumshumor; är det allmänt accepterat att vi kan förolämpa samma killar som vi hoppas att vi en dag ska gifta oss med.

David har en förkärlek för den något modifierade gamla sågen som beskriver honom som en förortsgrabb. Hans pappa växte upp i en privilegierad familj i Bromma, så mycket att han hade en egen chaufför. Istället för villan där hennes Bromma läroverk-kollegor var stationerade valde mamma en trerumslägenhet i Sundbyberg.

Men Davids farfar var “Mosebacke Monarki”-ikonen och pianisten Gunnar Svensson, som spelade i revyer och sketcher av Hasse och Tages. Hans pappa brukade vara försäljningschef på Polygram med Tomas Ledin och Björn Skifs innan han började med VHS, James Bond-filmer och träffade Davids mamma.

David Hellenius Föräldrar
David Hellenius Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!