Sprid kärleken
Darins Pojkvän
Darins Pojkvän

Darins Pojkvän – Vad vet vi om Darin Zanyars partner? Sedan han var 17 år gammal har Darin Zanyar bott i rampljuset.Men hans närmaste relationer är något han har bestämt sig för att hålla hemlig.Darin Zanyar, 35, meddelade precis att han inte längre är en singel man. Och vi kan inte låta oss bli förvirrade över när och hur de träffades. Det här är vad vi vet om Darins nya romans.

Hur länge har Darin och hans partner varit tillsammans, och vem är han med?

I ett Instagram-inlägg till minne av Pride 2020 kom musikern ut som gay.Alla människor överallt ska kunna vara stolta över vem de är utan rädsla för att döma. Darin börjar sitt inlägg med “Jag vet hur svårt det kan vara” och fortsätter:Det tog lite tid, men jag är stolt över att vara homosexuell nu.

Darin har alltid varit ganska hemlighetsfull om sitt personliga liv. Men när sångaren dök upp i P4 Extra som gäst kunde han bevisa sin kärlek med några fräscha pojkvännen.Darin svarar, “Jag är inte singel, det är vad du får,” när han frågas om hans förhållande är nyligen eller långvarigt.Jag undrade hur Darin och hans nya kärlek träffades.

Darin har nyligen flyttat sitt hem till den spanska ön Mallorca. Konstnärer är notoriskt öppna om sina personliga liv och visar ofta bilder av sina egna privata personligheter till försäljning. Men när han blev 36 år visade han av ren excentricitet bilder på sin fästmö. Där träffade han en mångfaldig grupp av manliga och kvinnliga följeslagare.Det är oklart om pojkvännen var närvarande eller inte.

Vad är viktigast för Darin i ett förhållande?

Det är verkligen viktigt för mig att När jag klickar med någon, vare sig det är en vän eller ett romantiskt förhållande, är humor alltid högst upp på listan. Det är så, så jag klickar först. Människor vid den tiden är helt enkelt så lättsamma och attraktiva. Mina närmaste vänner är extremt fina människor som jag kan lita på för stöd och sällskap.

När jag behöver dem finns de där och vice versa. Jaja. Darin sa till Aftonbladet, “de har din rygg” oavsett vad som händer. Det är han som kom ifrån Darin Zanyar efter dödskyssen. Darin Zanyar är helt slagen.Men vem är hans nya kärlek? Ta en titt på vad vi upptäckte här. När Darin Zanyar deltog i Idol gjorde han ett stort plask. Hans karriär har tagit fart sedan dess, både i Sverige och på andra håll i världen.

Trots sin bakgrund har han försökt behålla så mycket integritet som möjligt. Han diskuterar sällan sitt personliga liv, men för tre år sedan gick han offentligt ut med ett privat tillkännagivande om sin separation. Sedan, under Pride Week 2020, postade han på Instagram med den kryptiska bildtexten “Darin Zanyar är i ett förhållande.”

Nyligen kom artistens privata avslöjd han har blivit kär! I en intervju med Aftonbladet i maj svarade han direkt på denna fråga: “Ja”,Jadu, det är allt du vill veta. Jag kan absolut bekräfta att jag har ett förhållande med dig. Men jag ger dig inte mer än så! Videon visar en mystisk mans talarstol i bakgrunden.

Darin blev ytterligare ett år äldre igår, nyheter som han stolt delade på Instagram. I en video där han öppnar en champagneflaska kan man höra en mans fnyser i bakgrunden. Oavsett om detta är Darins nya kärlek eller inte, kan du vara säker på att händelserna som utspelar sig i uppföljaren kommer att vara inget annat än överraskande.

Darin delade också ett foto från sin Instagram-berättelse där en man ses hålla en affisch med hans likhet. Instagramprofilen avslöjar att mannen heter Francois och bor i Spanien, samma land som Darin.Även här kan vi inte vara säkra på om det bara är en vän eller något mer; vi får vänta och se om Darin bestämmer sig för att klippa banden i framtiden.

Den här bilden visar: Darins krav på en pojkvän: “Det är alltid nummer ett” Darin Zanyar slog igenom som tonåring och har legat i toppen av listorna sedan dess. Artister må ha global berömmelse, men deras personliga liv är fortfarande höljt i hemlighet. Darin har avslöjat sina önskemål om en perfekt fredagskväll.

Vem går Darin ut med?

Darin, konstnären, har hållit sitt personliga liv, inklusive sina romantiska relationer, privat fram till nu. I en intervju med Aftonbladet nyligen bekräftade han att han nu är i ett förhållande, men förtydligade att det inte är något allvarligare.Men i en intervju med David Hellenius på “Hellenius hörna” kunde Darin avslöja vad han letar efter hos en livskamrat.

Jag äter alldeles för mycket. Och hon måste älska musik också, eller hur? sa Darin i programmet, som tidigare bevakats av Nyheter24.Darin har sagt att han sätter samma värde på samma saker i romantiska och platoniska relationer.När jag klickar med någon vän eller inte är humor alltid högst upp på listan. Det är så, så jag klickar.

Darins Pojkvän

När kom Darin ut som homosexuell?

För sina Instagram-följare 2020 kom Darin ut som homosexuell. Han skrev ett engelskt blogginlägg i slutet av Stockholm Pride 2020.Alla i världen borde vara stolta och accepterade precis som de är. Det tog ett tag för mig, men äntligen känner jag mig stolt över att vara en homosexuell man. “Jag är så stolt!” Till idolen.

Darin Zanyar

Darin slog igenom vid sjutton års ålder när han samma år deltog i Swedish Idol. Darin gick hela vägen till slutet, där han slog läger vid sitt andra hem. Darin landade i Vatikanstaten för gott.Sedan han medverkade i Idol har Stjärnans karriär tagit fart och han har släppt hits som “En säng av rosor”, “Ta mig tillbaka” och “Satellit”.

Fansskaran är utbredd över hela Sverige och sträcker sig även till andra länder som Italien. I en journalanteckning beskriver han hur han blev helad av påven Franciskus och växte upp i Vatikanstaten.

Det var ett nöje att träffa påven Franciskus innan jag kom till Vatikanstaten. Missa inte kvällens show kl 21:20 på Canale 5! God nytt r!!Origins of Darin Zanyars.Stjärnan har berättat att hans föräldrar rymde under kriget mellan Iran och Irak på 1980-talet. Hans föräldrar, Ashti och Shwan, är infödda kurder, enligt tidningen Expressen.

När det kommer till Allsong på Skansen, hur många gånger har Darin Zanyar deltagit?

Darin Zanyar kommer att uppträda på Allsong på Skansen för tjugonde gången den 8 augusti 2023, för en livekonsert i full längd.År 2005, året efter sin medverkan i Idol, uppträdde Darin på Allsong på Skansen för första gången. Darins kärleksbekännelse: det är bra, så alla kan koppla av.

Till Darin Zanyar, allt gott! Konstnären har äntligen fått reda på tillståndet i hennes kärleksliv. Darins slutsats om kärlek: “Jag är i ett förhållande.”Berättar för Aftonbladet om lynchmobbenDarin vet äntligen sann kärlek.

Musikern avslöjar sin relationsstatus för Aftonbladet.Jag har trivts och det känns jättebra. Jag kunde inte vara lyckligare, sa han. Darin Zanyar, 35, har alltid varit kryptisk om sitt romantiska liv.Men nu har artisten svarat på frågan i en intervju med Aftonbladet.

Var står du på det enkla/anslutna spektrumet?

Ja, det är allt du vill veta. Jag kan absolut bekräfta att jag har ett förhållande med dig. Men jag kommer inte att ge dig mer än så! I ett romantiskt partnerskap är detta avgörande för Darin. Vilka har du funnit vara de viktigaste aspekterna av ett förhållande.

Det är verkligen viktigt för mig att… När jag klickar med någon, vare sig det är en vän eller ett romantiskt förhållande, är humor alltid högst upp på listan. Det är så, så jag klickar först. Människor vid den tiden är helt enkelt så lättsamma och attraktiva. Mina närmaste vänner är extremt fina människor som jag kan lita på för stöd och sällskap. När jag behöver dem finns de där och vice versa.

Jaja. Frasen “de har din rygg” är en välkänd försäkran om att vad som än händer kommer du att klara dig. Darin tillkännagav sin singelstatus i Hellenius Hörna samma kväll. På frågan om vad han letar efter hos en partner svarar David Hellenius:Jag äter alldeles för mycket. Och hon måste älska musik också.

David utbrister, “Det här är bra; det är som en liveversion av Tinder” och uppmanar publiken att logga in på Instagram och kommentera om de tror att de skulle passa bra baserat på beskrivningen som ges.Perfekt svar, Darin.Fd QX-galan HBTQ Darin är just nu på turné och kommer att spela i Stockholm hela denna vecka. Han släppte sin nya singel “Holding me more” i torsdags.

Darins Pojkvän
Darins Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!