Sprid kärleken
Claes Eriksson Första Fru
Claes Eriksson Första Fru

Claes Eriksson Första Fru – Familj, hjältar och Big Macken i Claes Erikssons liv.Claes Eriksson blev känd på 1980-talet när han medverkade i det populära tv-programmet “Macken” och uppträdde med serieensemblen Galenskaparna. Claes Eriksson är ett ämne som skulle kunna utforskas ytterligare. Claes Eriksson är en komiker och författare som är känd för sitt arbete med den svenska komedigruppen Galenskaparna.

Glasögon och aftershave

Claes Eriksson startade humorgruppen Galenskaparna 1978, mot slutet av 1970-talet. Anders Eriksson och Kerstin Granlund var avgörande för hans framgångar på detta område. After Shave, ett legendariskt svenskt rockband med komikerna Jan Rippe, Knut Agnred, Per Fritzell och Peter Rangmar, bildade ett samarbete med gruppen på 1980-talet.

Bröderna Galenskär, Anders och Claes.Både Anders och Claes, två av originalmedlemmarna i den svenska komedigruppen Galenskaparna, identifierar sig som syskon. Bröderna skiljer sig sex år åt och båda är från Trollhättan, Sverige.

“Macken” Claes Eriksson

Claes Eriksson fick sitt stora arv 1986. Ett landmärke i svensk tv-historia, “Macken” debuterade det året och anses nu vara en klassiker av mediet. Serien skapades av Claes Eriksson, som även skrivit After Shave och Galenskaparna. Få en glimt av Roy och Rogers limousineservice i den här videon. Galleriet grundades i slutet av 1970-talet av bröderna Eriksson, Claes och Anders, och Anders fru, Kerstin Granlund.

Jan Rippe, Knut Agnred, Per Fritzell och Peter Rangmar etablerade komedigruppen After Shave i början av 1980-talet. Förmodligen är resten historia. Till stor del på grund av deras framträdanden i program som “Macken” och “En himla mnga” samt några “After Shave” scenshower, har Galenskaperna och After Shave blivit en av de största svenska komedietrupperna i historien. Claes Eriksson är ansvarig för allt som någonsin skrivits.

Det var vettigt för mig att ge “urkomik” ett försök. Det tar mycket tid och utrymme att göra brygden. Det är också viktigt att folk har roligt på evenemangen. Jag har inga baktankar; Jag bara njuter av det och vill fortsätta göra det. En spårad ström kommer att böjas inåt och sedan utåt.Det förvånar och gläder mig fortfarande att folk uppmärksammar vad han sa på Dagens Nyheter, och det är jag tacksam för.

Claes Eriksson är också gruppens mest karismatiske medlem. Han reagerade förnuftigt när Expressen började ta medlemsklagomål på större allvar.Med endast 28 miljoner kronor i eget kapital kunde Claes Eriksson lansera Claes Eriksson Produktion Aktiebolag under en period då vissa medlemmar hade tillgång till så mycket som många tiotals miljoner dollar i personliga företag.

Den äldste av de äldsta, Claes Eriksson

På grund av kreativa skillnader med TV4 ansågs hans långfilm “Den enskilde medborgaren”, som släpptes 2006, till stor del vara ett misslyckande. Expressen rapporterar att en möjlig investerare hoppade av upplägget när de fick veta att filmen skulle förbjudas från kommersiell sändning på grund av Claes Erikssons hårda hållning mot narkomaner.

Denna bild har mer än väl kompenserat sig ekonomiskt. Att säga att jag alltid har gjort det bästa av mina möjligheter vore en lögn. Mötet, sa han till media, “var bara lite stökigt.” Som ett resultat gav hon upp och gjorde inget annat. I sommar fyller Claes Eriksson 72 år. I väntan på sin kommande 70-årsdag 2020 pratade han med TT om åldrande och delade med sig av sitt livs mest gripande upplevelse.

Precis innan jag somnade vandrade mina tankar till vad jag än tänkte på. Tiden mellan dessa lysande blickar blir längre för varje minut. Han informerade media om att pensionärer fortfarande kan bidra mycket till samhället. Det senaste året gick jag in i medelåldern.

Claes Eriksson har övertagit ledningen

Claes Eriksson bor i en fin lägenhet mitt i Göteborg. Han har känt Anne Otto, kraften bakom mycket av Galensapars arbete, under ganska lång tid. Han har många ungar, bland annat hans styvdöttrar Karin och Stina som är lite äldre.

Tjugo år har gått sedan Galenskaparnas och After Shave föreningen. Det har varit mycket förberedelser inför 50-årsfesten. Det verkar mindre och mindre troligt att detta kommer att hända, men vi håller tummarna för ett mirakel. Vi diskuterade möjligheten att skapa en liten claddagh-ring, men beslutade så småningom emot det.

När vi nådde vårt mål på 30 krävde den ursprungliga planen att produktionen skulle börja om. Så verkar det inte längre vara. Claes Eriksson sa till Expressen i maj i år, “Något kommer att hända, men vi vet inte hur det kommer att bli.” Claes Eriksson tjänade miljontals dollar när Galenskaparna blev börsnoterade.

Efter avslutad cancerbehandling valde Claes Eriksson att stanna i hjärtat av stan och springa fem kilometer minst en gång i veckan. Mannen bakom framgångarna med Galenskaparna och After Shave har funnits i bakgrunden i decennier; berätta om honom.

Claes Eriksson Första Fru

Det är den typen av plats som gör att man vill slå sig ner och kalla det hem permanent eftersom det är så fint och “bringar mer än det enkla skämte.” En plats där “Macken” alltid är närvarande, där “ring mig sen” är lösningen till varje problem, och där vilken situation som helst kan förvandlas till en kallt beräknad bekräftelsekram eller maktspel.

Ja, jag kände till detta från tidigare arbete. Ändå kan man alltid önska sig en gnista av spänning. Inte för att du måste klämma ihop allt på en sida. Det är okej om ingen följer det. Finns det en chans att vi korsar vägar igen och får saker gjorda? Absolut motstridigt mina åsikter. Jag har inte sett “Macken” på över fem år.

Vad sägs om idag? Utförde du den åtgärden?

Nej. Vi flyttade ut ur ett rum för första gången någonsin utan att hitta en ledig direkt. Istället antogs ett dokumentärformat. Så, hur tycker du om detta? Vi är inte längre ansvariga för att underhålla dokumentationen. Vi har precis börjat intervjua folk för det. Men vi ägnade oss inte åt något konfronterande beteende.

Var det en chock att äntligen träffa henne?

Det är en skön sensation. Tyvärr är jag partisk och ineffektiv; Jag stirrar för närvarande på en sida med tomma användningssektioner och antar att så alltid har varit fallet. Det viktigaste är att även den bästa dokumentären bara kan visa en sida av en historia, och att olika människor alltid kommer att ha olika perspektiv på samma händelser. Jag kan bara inte tro att mina rumskamrater medvetet vilseleder mig.

Är det din uppskattning att hon är minst 40 år gammal?

Jag kan enkelt sammanställa en lista över alla dessa objekt. Men utsikten att resa tillbaka till tjugoårsåldern är verkligen tilltalande. Nu när du blir äldre behöver du en rutin för att varva ner varje kväll.Hur gammal är du officiellt sett.

Wow, det är en rejäl summa! Jag märker att ju mer jag utforskar världen, desto mer liknar jag min pappa. Tidigare idag, när vi tog upp spaden dit, blev jag igenkänd som den äldre kvinnan som använde toaletten efter Södertälje. Ha, ha! Sedan dess har jag haft ett mycket allvarligt fall av prostatacancer. Men allt har gått smidigt och den vård jag fick i Finland var exceptionell.

Känner du dig pigg och redo att gå?

Sedan dess har jag fått positiva resultat från PSA-tester två gånger om året. Berätta om dina senaste aktiviteter i Finland. Nyheten att de längsta väntetiderna i Sverige noterades i min region (Västra Götaland) chockade mig inte så mycket eftersom jag är en relativt jämn kille. Därför tog jag initiativet och öppnade butiken i Finland. Mot slutet av dagen hade saker och ting tagit fart. Helt enkelt lysande.

Det verkar dock som att du ständigt är anställd

Jag fortsatte att framföra “Macken” för publiken medan terapin pågick. Jag tillbringade en dag i Finland och skötte affärer. En flod av flygtidningar dök upp. För tillfället vill vi helst inte checka in.Jag är nyfiken på dina tankar om det.Det är tveksamt om någon skulle ha märkt några potentiella negativa konsekvenser av behandlingen.

Till och med jag, för tillfället, förväntade mig något. Jag springer fortfarande fem gånger i veckan, och varje gång bär jag allt från fem till åtta kilometer hem. Även om det bara var runt femtio grader när jag gjorde det, gick jag vidare och gjorde det i Finland. Det finns inget med det som får mig att må bra. Men jag gjorde det på ett hemligt sätt.

När det kommer till sinnet, vad har man att säga?

På sjukhuset försäkrade de mig att allt skulle bli bra, trots att jag hade ett mer stridbart karaktärsdrag. På en skala från 1 till 5 är ett F 4. Fem år in i tiden, och jag känner mig mer nöjd och framgångsrik än någonsin tidigare. Mentalt? Jag är rädd att jag inte har någon insikt i det. Om något sådant hände mig, vet jag inte om jag skulle vara rädd. Fy fan. Det är knappast en tröstande idé att associera mord med galenskap, men det passar här.

Ditt perspektiv verkar vara mångfacetterat. Hon spelar en avgörande roll i återberättandet av Galenskaparnas och After Shaves historia i dokumentären. Men du kanske har intrycket att taxibiljetten inte var billig. Att göra ett karriärbyte har varit väldigt dyrt för mig.

Jag förstår att andra kan uppfatta mig som ganska svårfångad. Men hallå, det är bara en av mina egenheter. I ett område där din framgång eller misslyckande beror så mycket på andra människor, har du inte alltid råd att vara en idiot. Många människor har redan sagt “nej” till mina idéer nu när de har möjlighet att göra det.

Claes Eriksson Första Fru
Claes Eriksson Första Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!