Sprid kärleken
Carin Götblad Barn
Carin Götblad Barn

Carin Götblad Barn – Carin Götblad har lärt sig att bemästra konsten att balansera sedan hon blev mamma vid tjugoett års ålder.Polischefen hävdar att stockholmarna är ovanligt angelägna om att dö. Allt börjar med en resa till lunchrestaurangen, där hon virvlar händerna runt en mugg varmt te och räntor på några com-bakifrn anteckningar med beklagliga saker hon kan ha sagt förr.

Carin Götblad har ett intensivt fokus på sitt jobb. Även om det krävs en lätt yllekavaj för dagens uniform. Var alltid uppmärksam på din egen säkerhet. En natt med hårt drickande ledde till att en kvinna dog. Ja, jag går också till kontoret klädd i uniform. Ha, ha.

Ett stort antal poliser är just nu ute och patrullerar. Jag är nyfiken på dina tankar om det.Med ett enda ord: positiv och negativ. Att skydda allmänheten är en högsta prioritet för polisen, och de levererar på den fronten beundransvärt.

Det drogs tillbaka från rättssalarna förra veckan, enligt JK Göran Lambertz rapport. Det finns ingen bra anledning till det, sa han, men poliser har en vana att dölja misstag för att skydda oskyldiga individer från det straffrättsliga systemet.

När föll det dig?

Trots hur tydlig en situation kan se ut, finns det tillfällen då att blunda för att skydda en kollega är det bästa alternativet. När man ställs inför utmaningar inom brottsbekämpning är det ibland nödvändigt att tillgripa fysiskt våld. Det finns för närvarande helt enkelt ett repressivt system, där människor är inlåsta tills de får utbrott internt och externt.

För att öka produktiviteten har vi startat ett program i Stockholm där de högsta poliserna regelbundet träffas för att diskutera sina erfarenheter på jobbet. Många regeringar spenderar idag mycket pengar. Och samma vecka, efter att Stockholms polisavdelning inte lyckats avslöja flera störande incidenter, avvecklades den.

Det irriterar mig verkligen när folk kallar vårt husdjursprojekt för en bluff, som de gjorde med Nova. Jag gjorde ett pressmeddelande när sammansmältningen av siffrorn blev allmänt känt, men ingen verkade ha noterat det.

Å andra sidan chattar den lokala polischefen upp det på sin köttpajer. Jag motstod viljan att känna empati med henne eftersom hon beskrev att hon var så överansträngd att hon var tvungen att sluta arbeta för terminen. Fördjupad förtrogenhet med den unges överlägsenhet som specialist. Att arbeta med unga människor är hennes favoritjobb nu när hon har förespråkat att fler poliser ska interagera med allmänheten utanför deras bilar.

Jag åkte till Polen med en ungdomsgrupp och blev så slagen av upplevelsen att jag bestämde mig för att vara volontär där. “Det här var bättre än Göran Persson!” skanderade publiken. Ha ha. Fraserna “hästflicka”, “land” och “blyg”, som hon använder för att beskriva sin egen ungdom, sammanfattar hennes upplevelse perfekt. De var ett intelligent och hårt arbetande par med sina fyra briljanta barn.

Jag tackade inte nej till möjligheten att resa till avlägsna platser själv och ha sex med pennvänner. När jag var väldigt ung fick jag min egen häst. De brukade säga till mig hela tiden, “du är så klok, Carin.” Jag vet innerst inne att jag inte är en idiot.

När blir man verkligen vuxen?

Carin Götblad tar en lång paus innan hon svarar och säger att hon fick sitt första barn vid 18 års ålder och sitt andra vid 20 års ålder. Förväntningarna på deras barn tonas ofta ner av unga föräldrar. Visst, vi förstår det. Äldre generationer fortsätter att vara starkt påverkade av yngre generationers föräldraval. Hon tog saken i egna händer efter att hennes sons klass bestämde sig för att donera till ett nicaraguanskt barnhem.

Det var viktigt för mig att mina barn inte tror på den populära uppfattningen att “alla barns föräldrar tar tomglasögons till Nicaragua utom jag.” Det var dock en obekväm väg utan bil. Carin Götblads karriärväg har aldrig varit mer självklar för henne. Alla blev chockade när hon fick reda på att hon var gravid medan hon fortfarande gick i gymnasiet.

Efter lektionen gick jag ner på Komvux och extraknäck som om de vore diktatorkaffe respektive knoppeliksir. Efter att ha tillbringat lite tid i klassrummet bestämde jag mig för att en karriär inom juridik skulle ge mig fler möjligheter att göra skillnad. Men hon vidhåller att båda tupparna fortfarande finns tillgängliga.

Hon utför sin vanliga kontroll av kvarnarna den fjärde torsdagen i månaden. Tyra, som är en ung, begär förståeligt nog tillstånd från sin mamma att tillbringa natten hemma. Vid det här laget är hon bara två år gammal. Vi konsumerar stora mängder olja, som i princip bara är sprit. Jag skickade ett hälsningskort till henne. Tyra, som är Tyra, reagerade med ett “Inte tröja!” Ha ha.

Jag tänkte på mig själv som cynisk men också som en sann vän. Din nybakade tjurar fångade mig. Mina barn har en naturlig talang för det. Mödrar överallt önskar att deras avkommor ska växa upp till att bli självsäkra, vältaliga och engelskkunniga vuxna. Idag nådde han.

Carin Götblad Barn

Det framgår av det Carin Götblad har sagt att hon älskar och värdesätter medlemmarna i sin numera lilla familj, som var mycket större fram till för cirka 15 år sedan. Det är för tragiskt för att diskutera, men den äldsta sonen dog tragiskt i en bilolycka. Min hjärna säger till mig att det är bra, men mitt hjärta vägrar acceptera det.

De mest kultiverade och upplysta bland oss är de som gör det.Du har bevisat att du är en kooperativ brottsbekämpande tjänsteman. Var det vad du fruktade skulle hända.Ja. Jag gjorde vad jag kunde för att hålla mitt sinne starkt så att jag inte skulle gå under. När det är trist ute, hur du får in ditt träningspass. Det är viktigt att inte reagera känslomässigt förrän ett snabbt svar har hittats. Förmågan till mänskliga känslor är oöverträffad.

Alla som har upplevt att förlora ett barn bör hitta tröst i taggbuske. Jag är nyfiken på dina tankar.Jag hade ett helt år för mig själv att reflektera över vad som redan fanns där och varför det betydde något för mig. Samtidigt fick jag den plötsliga uppenbarelsen att brottsbekämpande myndigheter kan göra ett positivt inflytande när de ges adekvata verktyg för att göra sitt jobb.

Hon lämnade sin bekväma position som kockassistent för att undersöka att komma tillbaka till polisstyrkan. Hon ledde provinspolisstyrkor på Gotland och Värmland under några år innan hon utnämndes till Stockholms polischef 2003. Teet har lämnat Polen och är på väg till Storbritannien. När Götblad sänker det höga skeppet med halva Wallenbergaren ombord, handlar historien återigen om politiken.

Jag har varit på företaget i tre år nu. De medlemskap jag har i olika grupper kommer att tillåta mig att fortsätta mina frivilliga ansträngningar. När du kommer hem kommer du att kunna känna den politiska sticket på dina axlar. Sant och falskt. Eftersom det är jag som är ansvarig för allt kan jag inte övertyga mig själv om något annat. Jag är äldst i min familj och jobbar mer än majoriteten av manliga avdelningschefer.

Kommer inte detta att få dig i trubbel med den brottsbekämpande myndigheten?

Så är inte fallet; de förstår min mening. På samma sätt har män mycket att lära kvinnor. Att hålla sina känslor flaska inuti. Att välja handlingar baserade på enbart känslor är lika svårt som att välja handlingar utan dem. Moralen att sola sig i sin egen styrka. Någon som är ett fan av sanningen. Oroa dig inte om du har en fantastisk idé men saknar ledningskraft att se igenom den. Du har ett extremt seriöst uppträdande.

Känner du dig lika chockad som vi andra gör?

Nej När jag var yngre saknade jag känslor; nu när jag är äldre har jag bara en riktigt lång stubb. En politisk ledare som anser “att vara dum är viktigare än att vara smart”, hon har gjort detta uttalande många gånger. I lika delar sprattlar skratt och allvar. Fyll din vapepenna med skarpaste.

Hon var ung på 1970-talet när hon första gången hörde frasen “skjuta folk i huvudet” (ungefär översatt som “skjut folk i huvudet”), och hon trodde att det var sant. De senaste åren har hon blivit en av Sveriges mest framstående orderhållare. Fönstret besökte CARIN GTBLAD i Visby för att se hur hon mådde efter att ha fått Sällskapets högsta utmärkelse och för att minnas den ödesdigra dagen. Angående insatser för att sätta stopp för gängvld.

Även om hennes pensionering fortfarande är flera år bort har hon avancerat snabbt i poliskåren eftersom det är så polisen fungerar. Naturligtvis skulle vi inte vilja höra, “Hej, du måste sträcka ut dig innan te”, så snälla ring inte så slår vi förmodligen bara ner telefonen. Tusentals timmar är inte uppdelade. När vi först går in i Carin Götblads Visby hem är hylla täckt av en mängd olika spel.

De traditionella metoderna för Tjuv och brottsbekämpning är de mest effektiva. Hon hävdar att vuxna inte kan spela spelet. Tro’t, mördare av gravrövare. Hon skulle kunna gå i pension, men istället stöttar hon sin man i politiken. Hon verkade förvirrad på frågan varför hon inte längre deltar i möten till förmån för Icas 5 % seniorrabatt på tisdagar.

För henne är det klart som dagen. Man kommer nära en kämpande lek för att ge stöd och lyssna. Polisen skulle kunna använda all hjälp de kan få eftersom det är så många brottslingar på fri fot.Jag tror inte att hon försöker förstå, det är hon helt enkelt inte. Snarare, säger Hon.

Det känns som att jag varje dag håller på med ett helt nytt projekt. Även om jag räknar med att fortsätta arbeta tills jag fyller 69, är jag medveten om regeringens behov av att flytta gränsen i framtiden och föddes 1956. Utanför, i hennes trädgård, går vi.

Carin Götblad Barn
Carin Götblad Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!