Cimberly Wanyonyi Familj

Sprid kärleken
Cimberly Wanyonyi Familj
Cimberly Wanyonyi Familj

Cimberly Wanyonyi Familj – Bono Skellefteå Cimberly Wanyonyi har fängslat domarna och den svenska publiken. Den tävlande till Idol 2023 har all information du kan tänkas önska. Åldern på Cimberly Wanyonyi, en deltagare i Idol 2023, är 18. Cimberly må vara ung, men domarna tror att hon har vad som krävs för att vinna turneringen tack vare sin enorma scennärvaro. Fredagen kommer att avslöja Cimberlys faktiska potential när hon tävlar i finalen.

Har Idol någonsin väckt Cimberlys intresse?

Cimberly bestämde sig för att helt avstå från Idol-uppdraget till förmån för 2023. Hon kunde bara titta på det en gång om året på grund av sin mammas sjukdom. När jag ser tillbaka så ångrade jag verkligen att jag inte gjorde det när jag var yngre. Jag valde till och med att fortsätta med det en vecka innan Idol-expressen. Hon meddelade Hänt att hennes mamma hade kommit in i hennes rum och frågade om hon skulle gå och leta.

“För din sida fanns det något tvivel?”

Visst, upp till en punkt; hon var tvungen att ge mig botten. Sedan en tid tillbaka har jag undrat om det här är rätt plats för mig. Jag insåg då att det här bara är en provkörning.

Är Cimberly ett bekant ansikte på tv?

Ja, jag har det inte heller. “Hur lång är Cimberly?” Cimberly har en höjd på cirka 166 cm. Är Cimberly för närvarande i ett förhållande? Här tar Cimberly upp frågan om hennes romantiska historia. Det kommer att skötas när han har mer tid; just nu är han ganska upptagen. Föremålet för allas uppmärksamhet är Idol-mästaren. Och så är det Cimberlys solokarriär.

Bor Idol-Cimberly där?

Hellre än Idol-hotellet i Stockholm spenderar Cimberly hellre sin fritid i Skellefteå. I redogörelsen för sin splittring med Albin Tingwall finns Nike Sellmar vid hans sida. På Instagram, är du känd som Cimberly? Med användarnamnet @cimwa kan du hitta Cimberly på Instagram.

Uddström Isak och Cimberly Råkar ni känna varandra?

Mötet mellan Cimberly och Isak Uddström på Idol var inte deras första. Sedan de träffades i programmet har de också redigerats bort från inspelningarna. Isak och jag bor så nära att folk har sett oss utanför föreställningen också. Cimberly berättar för Hänt om en lunch de åt i Umeå i slutet av sommaren. Hänt kommer att informera dig här när en tävlande lämnar Idol 2023!

Idol 2023-semifinalisten Cimberly Wanyonyi är fortfarande ett nervvrak i väntan på fredagens final. Hon har också berörts av en tragisk familjedöd. Inom några timmar kommer idolerna att uppträda i den studion under årets sista fredag. Nästa vecka hålls den stora finalen på Avicii Arena och alla kommer att vara där.

Antalet kvarvarande idoler med chans till titeln är nere på fyra. Se! Här är de: Med i denna grupp finns Saga Ludvigsson, 17, Cimberly Wanyonyi, 18, Simon Näslund, 23, och jag själv. Louisa Hoxha är sexton år gammal. De är kända under dessa titlar. Cimberly har dock inte haft det lätt. Den långa körningen för hennes familj och vänner från Skellefteå har också gjort det svårare att få publikstöd den här säsongen. En längre utflykt utomlands har hon gjort tillsammans med sina föräldrar.

Showen “Så sjukt” används av TV4 för att bedöma Cimberly. Ändå har Cimberly haft det tufft med detta och andra saker. Ungefär halvvägs av säsongen var hennes mamma Jaana tvungen att åka till sjukhuset i några dagar för att återhämta sig från ett gastrointestinalt ingrepp. Grönt ljus för att åka tillbaka till sin hemstad fick hon i fredags.

Det är underbart att kunna konstatera att hon har förbättrats rejält. Den här musiken skulle vara helt perfekt för Cimberly, sa hon till Hänt inför förra veckans fredagsfinal. Produktionsbolaget Idol hade en affär, men hon hade ingen aning. Cimberly fick en härlig överraskning den här veckan efter att hon bestämde sig för att sjunga en sång för sina föräldrar.

Herregud, det var hemskt. “Du kan bara berätta för henne”, sa Pär och jag fick en tydlig känsla av att han spelade rollen. “Det var mycket sjukt med hon där jag vänder mig om,” sogde Cimberly för Hänt. Alla är i mörkret. “Vi har inte pratat med någon”, svarade mamma Jaana med eftertryck.

Cimberly blev förvånad över en kärs död.

Som ett resultat av allas hjälp mår min mamma bättre nu. Idolens kommande stora eftersläpning kom dock förra veckan. Ett dödsfall har inträffat för hennes farfar. I ett Instagram-inlägg uttryckte Cimberly sin mammas odödliga kärlek till dig. Hon berättar för Hänt att så fort de träffas upplever hon en outhärdlig oro. Det är så många andra saker som går igenom mitt huvud just nu att det att vara sjuk ökar stressen.”

Men jag försöker hitta tröst i det faktum att hon nu är i en mer gynnsam miljö.” Ett meddelande skickas till Hänt av Cimberly. Cimberly fortsätter med att säga att skådespelarna och besättningen behandlar henne med fruktansvärd brutalitet och förakt. De har även erbjudit henne psykologhjälp. I händelse av att något går fel kan vi alltid söka råd från vår idolpsykolog.

Cimberly Wanyonyi Familj

Strax före semifinalen tog Cimberly ett knä. Även om Cimberly är övertygad om att hon kan fortsätta som planerat, känns lägenheten väldigt orolig nu när hon har knäppt rösten och fredagen är precis runt hörnet. skriver hon till Hänt i ett brev. Vad jag kan säga, kommer fredag att hitta mig bakom ratten. Men för tillfället ser det lite molnigt ut i väst; tills dess har jag ingen aning om det kommer att fungera, men jag hoppas verkligen att de gör det.

Jaana-Mari, en kvinna, kom till denna värld på Hemmansgatan 116 i Skellefteå den 15 juni 1970. Hon flyttade till sin nuvarande villa eller lilla hus för nio år sedan, den 29 augusti 2014. Där bor hon tillsammans med sin kompanjon Cimberly Malaika Tiffany. Denna tjänst är mycket viktig för Jaana-Mari. Detaljer om henne har delats 409 gånger den här månaden.

Stockholm är slutdestinationen för majoriteten av Jaana-Mari-sökande som använder denna tjänst.

Jag är baserad från Skellefteå. Vi är alla redo att börja åttonde klass. Dansa, sjunga, spela gitarr, lyssna på musik och umgås med vänner är några av mina favoritaktiviteter. I juni får jag bli ungdomsledare och jag älskar att testa nya saker. Mest inom pop och annan musik från 80-talet och senare decennier, men öppen för en mängd olika stilar. Lady Gaga och Bradley Coopers “Shallow” är upp på auktion. Det är därför jag valde just den låten: Personligen tycker jag att låten

Uppnår jurystatus på “Idol” trots tumultartat drama bakom scenen

Kom och träffa Cimberly Wanyonyi, vår 18-åriga “Idol”-konkurrent. Efter Cimberlys audition var domarna riktigt imponerade. Juryn gav Cimberly Wanyonyi en grönskande cabriolet strax innan de åkte. Cimberly Wanyonyi framför en låt som domarna älskar i tisdagens “Idol”-avsnitt. Huset var hennes enda ansökningsplats för programmet, även om ingen kunde se det.

Trots Cimberly Wanyonyis (en 18-åring från Skellefteå) initiala ovilja att söka till “Idol” övertalade hennes mamma henne till slut att göra det. Hennes tänkta resplan inkluderade ett stopp i Luleå för en audition för “Idol Expressen”, ett program öppet för alla som dyker upp på den angivna platsen.

Cimberly kom ut med stöd av sin mamma och sin yngre bror. Tragiskt nog fick hon veta att “Idol-expressen” hade stoppat sändningarna. Jag fick i uppdrag att genomföra min sökning i en annan stad, men när jag frågade om det efterföljande stoppet fick Göteborg nej. På min resa till skolan är det inte bara långt från Skellefteå, utan det är också ganska svårt att klättra. Jag var redan ledsen för jag fick inte chansen. Enligt Cimberly Wanyonyi var det ett litet skifte.

“En bergsdalsbro”

Det beslutades att Cimberly, hennes mamma och yngre bror skulle stanna hemma. Cimberly stod och tittade på när andra personer provade på bandet medan hennes mamma och bror körde. Brother insisterade på att göra ett snabbt depåstopp i en butik innan de hoppade in i bilen. Efter att en av dem lämnade produktionen deklarerade de: “Jag ska bli sångare.” Nästa sak jag visste var att en jury lät mig stå utanför, gömd av en sopbil, och sjunga en sång. Jag var nöjd eftersom jag hade uppnått mitt syfte med att vara här.

Cimberly fick dock några utmärkta nyheter efter en liten väntan: hon skulle få uppträda för den riktiga juryn. Hon förtjänade stående ovationer, klartecken att sjunga vid finalen och juryns beröm för hennes sång. Som Kishti Tomita tillägger, “Efter att Cimberly hade sjungit klart var detta uppenbarligen ett halleluja-ögonblick” angående något. Cimberly kan observera hela händelsen från denna utsiktspunkt i efterdyningarna och njuta av vändningarna. Omvänt fanns det känslor.

Jag fick höra nej eftersom resan var skrämmande, blåsig och bergig. Cimberly Wanyonyi säger: “Jag hade inte förväntat mig det med tanke på hur dagen började” efter att ha blivit ombedd att sjunga inför testjuryn och originalpanelen av misstag. Ändå är jag väldigt tacksam för chansen jag fick.

Paret mellan Saga Ludvigsson och Cimberly Wanyonyi för att gå till nästa veckas “Idol”-final på TV4 verkade självklart efter deras semifinaluppgörelse. “Det här händer” skjölde mig! Publiken och juryn hänfördes av 17-åriga Saga Ludvigsson från Örby, som entusiastiskt framförde Gretchen Wilsons “Här för festen” klädd i grönt.

Precis så blev 18-åriga Cimberly Wanyonyi från Skellefteå poänglös efter det glada beskedet. Juryn var imponerad av hennes prestation i semifinalen, även om hon tillbringade veckan med att ta träffar och knacka på hälen. En jurymedlem vid namn Alexander Kronlund hävdar att du år 2036 kommer att ses som ett slags hasardspel i Sverige.

Cimberly Wanyonyi Familj
Cimberly Wanyonyi Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!