Cimberly Idol Familj

Sprid kärleken
Cimberly Idol Familj
Cimberly Idol Familj

Cimberly Idol Familj – För att se sin sjuka mamma på sjukhuset missade “Idol”-deltagaren Kimberly fredagens sista framträdande. Först insåg Cimberly inte hur illa det var och övervägde att lämna showen. Om något hemskt hade hänt henne medan hon var där, säger hon till Aftonbladet, skulle hon aldrig ha låtit sig älskas. Cimberly Wanyonyi, en tonåring, kommer att framföra en hyllningslåt under kvällens fredagskväll “Idol”-final på TV4, för att hedra sin mamma, som nyligen genomgick en stor operation.

När jag lyssnar på hennes smak har jag nöjt mig med “Bed of Roses” av Bon Jovi. säger hennes dotter. I två veckor låg Wanyonyis mamma på sjukhuset efter en sju timmar lång hjärtoperation. Det slog mig inte hur allvarlig situationen var. Cimberly uppmuntrades att överväga att dra sig ur tävlingen när hon fick höra att hennes mamma behövde opereras.

Det stämde till viss del. Jag insåg inte allvaret i problemet. Först var jag helt vilsen, och det var en enorm smärta att prata med henne. Hennes extrema trötthet och sjukdom gjorde det svårt för henne att svara. Än i dag kommer jag att hävda att jag snyftat, oavsett hur hemska omständigheterna är. Vid det ögonblicket skulle jag helt ha struntat i mina egna behov. Alla säger att familjen är det viktigaste.

Jag åkte till akuten efter fredagens final. Wanadonyi återvände till Skellefteå direkt efter fredagsfinalen för att besöka sin mamma på sjukhuset. Jag bara satte mig ner och pratade med henne. Den första natten sov hon yr. Hon höll tillbaka tårarna. Ändå hade hon åstadkommit mycket när den andra dagen var slut.

Tyvärr “Återhämtar sig.”

Cimberly kommer att behöva tid för att läka, men det här är ett förödande bakslag. Trots min mammas många välsignelser i mitt liv, misslyckas jag med att uttrycka min uppskattning för allt hon gör. Det var bara passande, säger Cimberly Wanyonyi, att hon gav låten som ett tecken på sin tacksamhet. Den veckovisa fredagskvällen av “Idol” sänds på TV4 och TV4 Play klockan 20.00.

Min söta Cimberlys ångest: “Jag älskade min mamma, jag ville dö.” Idol-Cimberly avslöjade sin sorg för allmänheten förra veckan. En nära släkting har faktiskt dött. “Min älskade mommi, vila i frid, älkar dig grundigt”, publicerade hon på Instagram. Medan Cimberly Wanyonyis tävlar på den här säsongen av “Idol”, får Cimberly Wanyonyis sällskap av andra hoppfulla. Efter att ha gått på Instagram förra veckan var Norrans första uppdrag att informera om en nära väns bortgång.

Jag uppskattar allas omtänksamma feedback. Cimberly Wanyonyis och hennes familj överöstes med en enorm mängd kärlek i meddelandet. Det verkade dock som om det också fanns ett visst missförstånd. “Min älskade mummi, vila i frid, älkar dig för evigt” var bildtexten på artistens Instagram-story.

Flera av Cimberlys beundrare trodde att det var hennes mamma, men det var faktiskt hennes mormor som gick bort. Döden har tagit ett liv nära Cimberlys. Cimberly informerade alla om att hennes mormor hade dött samtidigt som hon uttryckte sin tacksamhet för deras hjälp. “Mummi” är det finska ordet för mormor. Saga Ludvigsson och Cimberly Wanyonyi följer med Cimberly i nästa veckas final av “Idol” på TV4, efter en efterföljande semifinal. När varje röst hade räknats bekräftades detta officiellt.

Efter ett snabbt “Oj!

Dagarna före fredagens final har Cimberly försiktigt rört vid stammen. Om torsdagen går bra kommer Cimberly att sjunga Alicia Keys “Girl on fire” på fredag. En handledsfraktur har rapporterats av kändisen Cimberly Wanyonyi. “Idol” har instruerat henne att inte prata på två dagar fram till förra fredagens final och att istället få en briefing. “Det känns väldigt osäkert just nu” skriver hon i ett sms till Expressen.

Fram till de två senaste fredagsfinalerna hade den 18-åriga konkurrenten Cimberly Wanyonyi svårt att koncentrera sig på showens utmaningar. Hennes mamma genomgick nyligen en stor operation, som krävde en sjukhusvistelse på sju timmar och två veckor. Att Cimberly gjorde bra ifrån sig i fredagens finaler gjorde att hon fortsatte tävla.

Bara förra veckan sjöng hon “Bed of Roses” av Bon Jovi med sin mamma i bakgrunden. Men just nu är Cimberlys hälsa vägspärren. I fredags, sista dagen innan den stora “Idol”-finalen, skulle 18-åringen från Skellefteå tävla i tävlingen. “I host väldigt mycket om nätterna eftersom det beror på överansträngning så mina stämband är svullna samt att min astma är i en sämre period”, hörde Expressen Cimberly säga. Före fredagen hade läkaren bett om koriander, lök och svamp. Cimberly blev förvånad förra veckan under sitt sista prov av sin mamma och lillebror.

Cimberly Idol Familj

Avicii Arena kommer att vara värd för mästerskapet nästa vecka.

Enligt fredag nästa vecka, den 1 december, är det bara fyra idoler kvar i tävlingen och den stora finalen på Avicii arena är tänkt att vara igång. Men före allt annat måste du göra tre olika sorters idoler. Om du frågar Cimberly är det en svår och hemsk upplevelse att inte kunna sjunga låtarna.

“Men jag ska göra som läkaren har sagt till mig, vila helt, dricka mycket vatten, använda en ljudinspelare och spara så mycket musik som möjligt till fredag”, skriver Cimberly i ett sms. Cimberly tänker spela Alicia Keys “Girl on fire” under hela föreställningen. Louisa tävlar om titeln med sin cover av Beyoncés “Listen”, Simon med Veronica Maggios “Satan i gatan” och Gretchen Wilsons “Here for the party” (som hennes temalåt).

“Det känns väldigt osäkert just nu; jag vet inte om det kommer att bli bra eller dåligt tills dess, men jag hoppas verkligen att det löser sig”, tillägger bilden. Det blev mycket oväsen när det tillkännagavs på tisdagskvällen vilka idoler som skulle stanna hemma och vilka som skulle tävla om en plats i en av de prestigefyllda gyllene statyerna – och därför gå vidare till nästa veckas fredagsfinal.

I Spånga idolstudio fylldes både publiken och idolerna av nervös förväntan. Var och en av de sex kategorierna märkta artister hade sin tur på Idol. Isak Uddström, en lokal i PiteÍ, och Cimberly Wanyonyi, född i Skellefteå, är våra värdar. Paret mellan Saga Ludvigsson och Cimberly Wanyonyi för att gå till nästa veckas “Idol”-final på TV4 verkade självklart efter deras semifinaluppgörelse.

“Det här händer” skjölde mig! Publiken och juryn hänfördes av 17-åriga Saga Ludvigsson från Örby, som entusiastiskt framförde Gretchen Wilsons “Här för festen” klädd i grönt. Precis så blev 18-åriga Cimberly Wanyonyi från Skellefteå poänglös efter det glada beskedet. Juryn var imponerad av hennes prestation i semifinalen, även om hon tillbringade veckan med att ta träffar och knacka på hälen. En jurymedlem vid namn Alexander Kronlund hävdar att du år 2036 kommer att ses som ett slags hasardspel i Sverige.

Simon Näslund, en 23-åring från Stockholm, förlorade i semifinalens andra omgång för att domarna var så hårda. Oavsett vilket diskvalificerade showen sextonåriga Louisa Hoxha efter den första omgången, även om Christina Aguileras “Bound to You” hade blivit kraftigt förändrad.

Jurymedlem Katia Mosally underströk att årets semifinal var fantastisk. Till semifinalen fick idolerna spela inte en, utan två låtar. Den ena var en låt som domarna hade valt ut till dem utifrån deras förslag, medan den andra var en låt som vinnarna hade komponerat själva. Gömda på sista spåret fanns juryns favoriter. Avicii Arena kommer att fungera som plats för den sista matchen den 1 december.

Uppnår jurystatus på “Idol” trots tumultartat drama bakom scenen

Det är då “Idol”-juryn röstar fram 18-åriga Cimberly Wanyonyi. Förvånande nog gjorde Cimberly Wanyonyis audition domarna mållösa. Juryn gav Cimberly Wanyonyi en grönskande cabriolet strax innan de åkte. Cimberly Wanyonyi framför en låt som domarna älskar i tisdagens “Idol”-avsnitt.

Huset var hennes enda ansökningsplats för programmet, även om ingen kunde se det.

Trots Cimberly Wanyonyis (en 18-åring från Skellefteå) initiala ovilja att söka till “Idol” övertalade hennes mamma henne till slut att göra det. Hennes tänkta resplan inkluderade ett stopp i Luleå för en audition för “Idol Expressen”, ett program öppet för alla som dyker upp på den angivna platsen.

Cimberly kom ut med stöd av sin mamma och sin yngre bror. Tragiskt nog fick hon veta att “Idol-expressen” hade stoppat sändningarna. Jag fick i uppdrag att genomföra min sökning i en annan stad, men när jag frågade om det efterföljande stoppet fick Göteborg nej. På min resa till skolan är det inte bara långt från Skellefteå, utan det är också ganska svårt att klättra. Jag var redan ledsen för jag fick inte chansen. Enligt Cimberly Wanyonyi var det ett litet skifte.

“En bergsdalsbro”

Det beslutades att Cimberly, hennes mamma och yngre bror skulle stanna hemma. Cimberly stod och tittade på när andra personer provade på bandet medan hennes mamma och bror körde. Brother insisterade på att göra ett snabbt depåstopp i en butik innan de hoppade in i bilen. Efter att en av dem lämnade produktionen deklarerade de: “Jag ska bli sångare.” Nästa sak jag visste var att en jury lät mig stå utanför, gömd av en sopbil, och sjunga en sång. Jag var nöjd eftersom jag hade uppnått mitt syfte med att vara här.

Cimberly fick dock några utmärkta nyheter efter en liten väntan: hon skulle få uppträda för den riktiga juryn. Hon förtjänade stående ovationer, klartecken att sjunga vid finalen och juryns beröm för hennes sång. Som Kishti Tomita tillägger, “Efter att Cimberly hade sjungit klart var detta uppenbarligen ett halleluja-ögonblick” angående något.

Cimberly kan observera hela händelsen från denna utsiktspunkt i efterdyningarna och njuta av vändningarna. Omvänt fanns det känslor. Jag fick höra nej eftersom resan var skrämmande, blåsig och bergig. Cimberly Wanyonyi säger: “Jag hade inte förväntat mig det med tanke på hur dagen började” efter att ha blivit ombedd att sjunga inför testjuryn och originalpanelen av misstag. Ändå är jag väldigt tacksam för chansen jag fick.

Cimberly Idol Familj
Cimberly Idol Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!