Celine Dion Sjuk

Sprid kärleken
Celine Dion Sjuk
Celine Dion Sjuk

Celine Dion Sjuk – Céline Dion, nu 54, har plågats av ihållande muskelskador under ganska lång tid, vilket tvingat henne att ställa in föreställningar.Nu spelar superhjältinnan ut bönor på sin konstiga och försvagande sjukdom: stiff person syndrome.Jag har haft hälsoproblem länge, och det har varit svårt för mig att prata om dem, säger hon i en känslomässigt distanserad Instagram-video.

När vi fortsätter att utbilda oss själva om denna konstiga sjukdom har vi kommit till slutsatsen att det är grundorsaken till de många spasmer jag har haft. Tyvärr påverkar dessa spasmer varje aspekt av mitt liv och orsakar svårigheter när jag går och tillåter mig inte att använda mina stimband för att sjunga som jag en gång gjorde.

Hennes kommande sommarkonserter 2023 publiceras nu på hennes hemsida, tillsammans med hennes årliga konsert schema för 2023 och 2024. Konserter i Sverige är planerade till den 30 september 2023 och den officiella hemsidan lovar att allt kommer att gå bra i sommar.

Céline Dion säger, “Jag har ett fantastiskt team av läkare som arbetar tillsammans med mig för att hjälpa mig att bli bättre, och mina fantastiska barn som stöttar mig och hjälper mig.” Jag saknar dig så mycket.Hon hävdar att hon tränar kraftigt varje dag med sin personliga tränare i ett försök att bulta upp, men att det har varit en kamp.

Att sjunga är allt jag någonsin har gjort och allt jag någonsin varit bra på, så det är ingen överraskning att det också är min favoritsak att göra. Så mycket, jag saknar dig. Jag saknar att kunna titta på er på den stora skärmen och heja på er. Hon fortsatte,
För kärlek på nätet

Till sist säger hon att hon hoppas kunna hitta tillbaka till sig själv.Det är där min uppmärksamhet är fokuserad, och jag gör allt för att gå tillbaka till där jag var. Jag uppskattar allas vänlighet och stöd på mina olika onlineplattformar. Det betyder väldigt mycket för mig. Chockerande med dig. Om handen till dig. Jag saknar dig mycket och jag vill verkligen se dig snart igen.

Symtom på stel persons syndrom, som Socialstyrelsen beskrivit, är bland annat ihållande muskelstelhet, återkommande muskelsmärtor och olika typer av irrationella muskelryckningar. Ångest och rädsla finns också med i listan över symtom. Uppskattningsvis drabbats en person per r i Sverige. Det sista besöket kommer efter att Dion, 55, offentliggjordes i december förra året och sa att hon hade fått diagnosen en sällsynt neurologisk sjukdom.

De gör det svårt att ta sig runt, och de låter mig inte använda mina antenner för att sjunga som jag brukade, sa hon. Céline Dion postar ett personligt Instagram-meddelande om uppbrottet.Jag är väldigt ledsen att få dig att känna dig så förrådd igen.

Jag jobbar stenhårt för att få tillbaka kraften, men det är svårt att tävla när man inte är som bäst. Det är inte lämpligt för dig att fortsätta avsluta konserterna, och även om det gör ont i hennes hjärta, fortsätter hon, “det är bäst att vi sätter allt på plats tills jag är redo att stå på scenen igen.”

Jag vill att du ska veta att jag inte kommer att ge upp… och att jag knappt kan vänta på att se dig igen.Biljettköpare måste informeras om återbetalningsregler senast den 2 juni, enligt arrangörernas riktlinjer. Under de senaste åren har Britney Spears varit välkänd för att landa i kategorierna av alla möjliga kontroversiella skäl.

Nu kan hon lägga till ytterligare en till listan.Den amerikanska nyhetswebbplatsen TMZ för kändisar satte superhjälten på bild innan hon någonsin fick en personlig säkerhetsinformation från Victor Wembanyama.Enligt ledtrådarna ska hon ha sett NBA-superstjärnan när hon åt middag i Las Vegas och närmade sig honom för att begära en autograf.

Hon möttes av en oväntad reaktion från vakten Damian Smith efter att hon slog honom på axeln. Det har gått mer än en vecka sedan OS i Gröna Lund. En buss från Jetline rusade ut ur bergen och dalarna med många passagerare ombord.Det pågår just nu en utredning som har varit på gång i flera månader och kommer att pågå tills berg- och dalbanan stoppas och inte kan monteras söder om Gröna Lund.

Diskussion om Jetlines-eran

Det finns för närvarande inget definitivt svar om Jetlines framtid; snarare beror det på vad testningen avslöjar, enligt vd Jan Eriksson.Jag har tidigare sagt att jag har svårt att tro att vi kan lansera Jetline utan att ha tillgång till mer definitiva data från testfasen.Jetline är för närvarande jordad och lär sig att bli en stor.

Celine Dion Sjuk

Eller i Köpenhamn, Oslo eller Stockholm.Sex konserter planerade till Paris i september och två till London nästa april har ställts in.Céline Dions världsturné, Courage, startade tidigt 2019 med 53 shower men avbröts på grund av coronapandemin. Dion sa i januari 2022 att hon på grund av hälsoproblem var tvungen att boka om den nordamerikanska delen av sin turné och ställa in den europeiska delen.

På fredagen meddelade Dion på Twitter att den europeiska delen av hans konsertturné äntligen var klar.Céline Dion kan inte sjunga som hon brukade eftersom hon har en sällsynt form av den neurologiska störningen stiff person syndrome (SPS).

Få inte upp dina förhoppningar

Dion skrev på Twitter, “Mitt hjärta gör ont, men det är bäst att vi avbokar allt tills jag verkligen är redo att vara tillbaka p scen. Sjudomen är obotlig, men jag ger inte upp hoppet.”En av en miljon människor lider av stiff person syndrome, en autoimmunitetsstörning som kännetecknas av perioder av extrem muskelstelhet i armar och ben. Dessutom kan ökad känslighet för stimuli som ljud, beröring och lukt utlösa muskelkramper eller spasmer hos personer med ett ökat tillstånd av steroidkänslighet.

Eftersom plötsliga höga ljud kan orsaka anfall och vanliga kroppsreflexer inte fungerar för att skydda kroppen vid ett fall, löper personer med SPS en ökad risk att skadas av obemärkta olyckor.
Céline Dion är förmodligen mest känd för temalåten “My Heart Will Go On”, som hon sjöng. Celine Dion, en global superstjärna, har drabbats av en försvagande neurologisk sjukdom.

Dion avslöjade att hon lider av den autoimmuna sjukdomen stiff person syndrome i ett Instagram-inlägg som offentliggjordes på både engelska och franska.Det orsakar muskelstelhet, långvariga muskelsammandragningar och spasmer.

Dion har sagt att hennes hälsa hindrar henne från att sjunga som hon en gång gjorde. Hon var tvungen att skjuta upp konserter på sin Europaturné till året därpå på grund av hälsoproblem. På torsdagen lade den internationella superstjärnan Celine Dio upp en video på Instagram där hon avslöjade att hon hade fått diagnosen den autoimmuna sjukdomen Stiff Person Syndrome.

“Han är skyldig någon miljon”

Efter att ha kämpat med sin hälsa ganska länge, säger Dion i videon, “Det har varit väldigt svårt för mig att hantera dessa utmaningar och prata om allt som jag har varit en del av.”Nyligen fick jag diagnosen Stiff Person Syndrome, en sällsynt neurologisk störning som bara drabbar en av en miljon människor.

Dion förklarar att hon har varit tvungen att ställa in ett antal konserter eftersom hennes sjukdom har begränsat hennes sång- och prestationsförmåga. Hon säger också att hon är fokuserad på sin hälsa så att hon i framtiden kan återgå till framträding och att hon jobbar med ett “jättebrateam” av läkare.

Stiff Person Syndrome (SPS) är ett försvagande tillstånd som påverkar det centrala nervsystemet.I de flesta fall ses stiff person syndrome som en försvagande autoimmun sjukdom. En tredjedel av personer med syndromet har också en annan autoimmun sjukdom, som typ 1-diabetes.

SPS är en sällsynt sjukdom; rapporter från internationella studier tyder på att tillståndet inte drabbar mer än en av en miljon unga vuxna. Prognosen för de flesta tumörtyper är gynnsam, men det finns en vanligare typ av sjukdom som är förknippad med vissa typer av cancer.

Celine Dion Sjuk
Celine Dion Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!