Carla Von Hofsten Föräldrar

Sprid kärleken
Carla Von Hofsten Föräldrar
Carla Von Hofsten Föräldrar

Carla Von Hofsten Föräldrar – Sommarpasset är avklarat och höstterminen har börjat. Med vardagarnas återkomst kommer det ständiga dilemmat om vad man ska förbereda till middag varje kväll. Eller? Animal Planet pratade med barnläkaren och författaren Josefine Haamer von Hofsten. Hon har skrivit flera böcker i ämnet. Hon vet av egen erfarenhet hur vuxna kan misshandla barn. Vad du har sett hittills är en liten pool på Barnens Island.

En utmaning, ja tack! Tycker du inte att barn är naturligt bra? Om jag sa att barn kommer att äta allt du ger dem, så måste jag spotta ut det. Färgpaletten är perfekt för vår mentala bild. Våra preferenser har polerats med tiden, och även om barns kostvanor kanske inte innehåller lika många olika livsmedel som deras föräldrar, kommer de ändå att ha starka preferenser.

När ett barn blir stört är det som att någon hamrar på din dörr. Jag vet att jag måste göra ett bra första intryck om någon ska tro på vad jag säger. För att kicka igång Barnens ö kolloquium gjorde jag den klassiska svenska rätten köttfärsss och spagetti, men jag uppdaterade den genom att lägga till en modern twist i form av ett frukt- och grönsaksmedley till såsen.

Ingen lade märke till det rikliga gröna gräset som blomstrade i dammen eftersom vattnet var så lerigt. Bland Barnes Island-träden svepte en doft av lammstek. För att komplettera köttmarinaden toppade jag potatismoset med fetaost och salladslök. Det som förvånade mig mest var när jag lade fiskfällor. De vuxna var chockade över mängden mat, men jag visste att barnen hade roligt eftersom de alla kom ut från köket med fulla magar. Men jag hörde äntligen tillbaka från dem efter att ha väntat i ungefär tre dagar.

Oroar sig inte föräldrar ofta för att deras barn inte kommer att äta tillräckligt, särskilt av hälsosam mat som grönsaker och frukt? Detta är något som många föräldrar önskar för sina egna barn. Att använda mat som en form av bestraffning av små barn är vanligt bland föräldrar. Men vuxna bör lära sig av varandras fel och inte gå för snabbt in i framtiden.

Det viktigaste är att vi spelar ner det. Att ta initiativ visar hur mycket vi bryr oss om barnen. Jag har tänkt mycket på möjligheten att föräldrar kommer att få reda på att deras barn inte kommer att äta annat än varmkorv, potatismos och pannkakor. Det är därför jag inte förstår det: vem mer i ditt hus lagar mat än du? Vuxna glömmer ibland att de är ytterst ansvariga för sina barns kinkiga matvanor. För ditt perspektiv, vad är det som skiljer barnmiddag från konventionell mat?

Tyvärr tror jag att det är upp till oss föräldrar att göra konsekvent kloka val. Lär unga människor hur man replikerar din framgång. Om jag skulle åka dit, vad skulle du rekommendera att jag äter? Vi har bestämt oss för pannkakor, korvlänkar, kyckling och hamburgare som standardpris för svenska barnmåltider. En barnmeny krävs i Sverige för alla restauranger som marknadsför sig som familjeorienterade.

När det gäller att göra och servera mat för barn tror jag att vi går mot de snabbaste och mest bekväma alternativen. Verkligen, detta har sänkt mitt humör. Vi vill hellre vara försiktiga och hålla våra barn borta från konstig mat. Föreställ dig en värld där du bara har fyra alternativ att välja mellan. Det är bara naturligt att du vill experimentera med nya saker.

En mannikin är ett förvirrat djur som inte kan läras ut någonting genom att äta samma saker dag ut och dag in. Min tunnelbanekompis kommer en dag att bli den mest populära tonåringen på planeten. När jag nämnde hur fantastisk jag tyckte att min barnmat var sa han, “jaja, du gör riktigt bra barnmat som alla älskar.” Därför vill jag verkligen göra uppror! Hur påverkar tillgängligheten av detta val barns attityder till mat i allmänhet? Det var en hemsk idé av oss att vattna ner det till barnmats konsistens.

Många barn, trots denna förklaring, insisterar ändå på att måltiden är skadlig för dem. Inget erbjuds som skulle vara lämpligt för barn. De kan kanske hantera sin vikt och hälsa genom att anta en matrutin för vuxna. Vi behöver en varierad kost rik på olika näringsämnen för att bibehålla vår höga fysiska aktivitet.

En mer heltäckande förståelse för ens egna näringsbehov kommer med åldern. Barn saknar mental utveckling och erfarenhet för att rationellt väga för- och nackdelar med ett sådant val. När barnen åldras tenderar deras krav att uppväga dem vi hade när de var mindre. Som vuxna och föräldrar har vi en enorm skyldighet att göra det möjligt för barn att regelbundet delta i avkopplande aktiviteter. Bra gjort! Jag vet att det här är en tuff tid för många människor, men allt som betyder något för mig är att mina barn klarar det.

Carla Von Hofsten Föräldrar

Du måste veta ett och annat om att mata barn, eller hur? Kunskap och dess tillämpning är mer avgörande än någonsin idag. Det är därför du ska skaffa en multe när du bildar familj.

Hah! Vad? Ännu en bok om gnus?

Nya bokidéer dyker hela tiden upp i mitt huvud, och nyligen hade jag en som verkligen kan få min kreativa känsla att flöda. Eftersom hon måste ta sig tid att skriva kan jag inte ge någon ytterligare information i nuläget. Josefine Haamer von Hofsten är en underbar gammal dam. De tre medlemmarna i Peters familj är Peter, Carla, 15, och Hugo, 13.

Pets Jansson, Rut och Kajsa. Författare till serierna Barnombord och Flyttahemifrn för barn, samt den absurda boken Joss och Hugo. Som frilansskribent har jag använt min expertis inom miljörätt för att bidra till publikationer inklusive Outside, Vra Barn, Med children, Buffé och Gourmet.

Solna alfaskola kommer även fortsättningsvis att fungera som hem- och konsumentutbildningsresurs under hela vintersäsongen. Det är därför jag tar in allt. Mina två barn är båda elever, en i femte klass och den andra i åttan. Säsongspremiären för hela Sverige var denna vecka.

Som en av två finalister tävlar Carla von Hofsten om att bli utsedd till “Sveriges bästa hemmabagare”. Du tvingas gå tillbaka i tiden och ge denna information till en expertpanel. I hennes perspektiv kan inget jämföras med glädjen att laga en utsökt middag från grunden.

Carla har gjort tre separata ansökningar till programmet. Enligt mig är bakning en typ av konst. Jag skulle dock uppskatta att höra dina tankar om hur bra jag har det. Måndag efter arbetstid Ärlighet och mod. Hushållet i Hofsten har historiskt sett lagt en premie på hårt arbete.

Carla satt i en gungstol medan hennes mamma och heminstruktören Josefine gick runt med ett menageri av exotiska djur medan hon var utklädd till en bebis. När hon och hennes bror Hugo var unga samarbetade de med sin mamma om en barnbok. Jag känner mig mest själv när jag är i köket.

En tillfredsställande fika har historiskt sett upplevts med hjälp av en lugn bris. Där jag kommer ifrån tas kaffe på största allvar. Varje dag klockan femton träffas vi tillsammans för att fika. Våra föräldrar började äta tillsammans som en familj varje onsdag för att ge oss en ritual varje vecka att se fram emot. Vi har väntat länge på den förklaringen.

Termen “tantfika” används ofta i näringslivet. Jag tror helhjärtat att alla dessa tre livsmedel – mazariner, dammsugare och biskvies – är läckra och hälsosamma. Du är så tjurig! Programmets mekanismer är, i ärlighetens namn, ganska söta. Vart tar dina vandringsdrömmar dig? Vi går i affärer tillsammans; min mamma och jag. Den bästa fish and chips du någonsin har ätit kunde hittas på ett trottoarkafé.

Vilka är de bästa kaféerna i Bergshamra?

Stark! Det gåtfulla berget Babel och Mysteriets hav finns nu i vår backspegel. Efter det började jag ta promenader och fisketurer till Ulriksdals slott. Det var fantastiskt att få vara inne och spela längre. Tidigt den 29 januari gick en ung man klädd i en svart jacka, svarta jeans och vit skjorta in på en sushirestaurang i Skog. Det fastställdes att han var 15 år gammal. En vän som han hade hängt med den dagen hade gått honom på nerverna och bet honom.

När han kramades brast han ut i gråt.

Den kvällen var Reine Berglund, polis i regionen, i tjänst. Den 15-årige pojken gick in i restaurangen sittande på en barnstol med blod på golvet. Berglund tog en bild och laddade upp den på polisens intranät. Att ta reda på vem Pojken egentligen är borde inte ta för mycket tid. I minst en timme hade polisen hållit koll på honom och spelat in orosanmälningar eftersom han setts hänga med fler äldre kriminella.

Kedjan av hemska händelser fortsatte. Efter det mordet tog vi ett mycket metodiskt tillvägagångssätt. Deras huvuden blev ett efter att de brutalt mördades. I september började loppet vid Södertörns tingsrätt. Utredningen har visat att mördet p 15-ringen var en hämndaktion för en skjutning nio dagar gr för ett bostadhus där en anhörig till “Kurdiska räven” botar. Han har fått sin egen tidslinje för att utföra den förmodade kurdiska hämnarens instruktioner.

Carla Von Hofsten Föräldrar
Carla Von Hofsten Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!