Bobbo Krull Familj

Sprid kärleken
Bobbo Krull Familj
Bobbo Krull Familj

Bobbo Krull Familj – Människor, myter och legender, radiopersonligheten Bobbo Krull startade sin verksamhet i Sverige. Han har jobbat både framför och bakom kameran i flera tv-program. Var med och initierade “Pippirull” komedi och satirshow. Men det han verkligen älskar att göra är att intervjua män och kvinnor med kriminell erfarenhet i sin podcast, Krull & kriminell.

Podden, säger han, är samtal, att inte prata om människor.Bobbo är perfekt hemma i den kriminella undre världen. Han började snabbt sitta i byxorna på flera bänkar runt om i stan. Han har fått flera följeslagare att ta den tuffa vägen genom livet. Men när jag frågar honom direkt om han själv någonsin har begått ett brott, ger han mig ett ärligt svar. Allt är relativt, eller hur? Men vi kommer inte gå så långt i förväg.

Programmerare som väcker kontroverser

Bobbo är en färgstark karaktär med breda perspektiv. När han och Olle Palmlöf lät Marten Andersson ringa Martin Dahlin och posera som doktor Alban var det sista gången han var i riktigt blå himmel. Ett avgörande om en mindre tvist kom mot slutet. Men nu är Palmlöf och Krull öppna för affärer. Författaren Gunilla Bergström, som skrivit böckerna om tv-serien Alfons berg, kom också in i programmet som huvuddesigner.

Namnet Alfons betyder “hallick” på danska, därför knöt vi ihop det med filmen Pusher. Han hävdar att vårt antal anmälningar var dubbelt så högt som alla Sveriges radiostationer tillsammans. Nästa logiska steg var att övergå till en roll som TV-producent eller skådespelare.

Bobbo skapade en mängd olika program på äldre män, inklusive Veteran TV med ss Nujen. Han har även filmat tillsammans med Kristoffer Appelquist för ett program som ska väcka Meningen till liv igen.Vi gick överallt, provade olika cigaretter och sprängde saker, som Bobbo uttrycker det.

Krush och Krimson

Bobbo började bli uttråkad på tv efter alla år och ville tillbaka till radio.Det är en helt annan miljö, och den har förändrats på ett annat sätt. Du är helt ensam med dina idéer, klipp, redigering och publicering. Jag erbjöds chansen att skapa en podcast.

Först var jag förvirrad över vad det skulle handla om, men till slut bestämde jag mig för följande koncept: “Krull och kriminell.” Världen har aldrig varit särskilt grym mot mig, men inte heller har den varit särskilt snäll. Under hela mitt liv har jag haft följeslagare som tagit den tuffa vägen.

Prata med, diskutera inte andra människor.Många program, som P3-dokumentärer och andra liknande dem, är ganska bra och välgjorda, som Boobo påpekar.Även om de ofta tar upp ett fall som rör någon jag nyligen har intervjuat. Personer, inte deras prestationer, är det som väcker mitt intresse. Målet med detta är att också avhumanisera människor.

Det finns mycket förvåning och bestörtning när den vanliga metoden för kommunikation om dem involverar pixlade bilder. Som ett resultat av mina många samtal med dessa män har jag bildat mig en mer komplett bild av orsak och verkan. Den fortsatta betoningen på teoretiska ämnen i klassrummet.

Man ska inte komma för nära människor som kan ha tagit sig ännu längre in i den kriminella undre världen. Problem uppstår när elever vägrar att rätta sig efter skolans etablerade normer och praxis. Våra politiska ledare tänker bara kortsiktigt. Om jag hade tillgång till en uppsättning riktningsnålar för en dag skulle jag börja från början. Mer finansiering till skolor gör att problem kan lösas innan de blir kritiska, säger Bobbo.

Oj, det är den ärliga sidan

När jag pratar med Bobbo upptäcker jag snabbt att allt inte bara är satir. Kriminella intervjuer är inte bara ett slöseri med tid, och vice versa. Han är verkligen nyfiken på alla olika typer av manliga egenheter som diskuteras i hans podcast.

Många av personerna han har intervjuat kan ha varit effektiva företagsledare om olika omständigheter hade funnits. Även i den bästa möjliga världen skulle jag bara vilja stanna kvar med min pod. Men det är inte ekonomiskt vettigt, så jag producerar också andra tv-projekt samtidigt.

Behöver sponsorer

Bobbo har inga problem att själv ägna sig åt kriminell verksamhet. Det tar lång tid och är utmanande att klara sig ekonomiskt.Det finns fortfarande motstånd mot att investera i sådan programvara. Det handlar definitivt om att rasa, och det är inte en bra idé att jämföra det med ett program av det här slaget. Det är en tuff sådan. Jag har lovat mig själv att vänta till slutet av året innan jag kollar in saker.

Det är riskabelt att prata om personerna du vill intervjua om du inte får en intervju med dem, men Clark var cool, säger han. Han är spännande för att “upptäcka är någons fel”, eller något sådant nonsens. Sedan finns det en hög med gamla anekdoter, för det har vi alltid också. Det är inte många av de äldre som har visdomen att veta när något har gått för långt. Men bussarna kan berätta allt om det. Behåll hunden, betala tillbaka lånet och så vidare. Det finns en hel uppsättning regler kring detta som är kompletta.

Bobbo Krull Familj

Ett jobb som bråttom

Krull har medverkat i ett antal program, bland annat Pippirull som sändes i Sveriges Radio P3 1998 till 2003. Han har arbetat som producent för TV 4 Pluss Meningen med direktsändning och den femte säsongen av 100 Högsta, där han skapade sin egen show som heter Bobbo Tests.

2007 regisserade och producerade han filmen Mitt i nyllet. Vintern 2008 medverkade han även i Kanal 5-programmet I ditt ansikte, med Magnus Betnér som programledare. Han var värd för Veteran-TV-serien på Sveriges Utbildningsradio med zz Nûjen 2009.

2015 deltog Krull i Sveriges största kändisbilföraren.Han har varit programledare för podcasten Krull & kriminell sedan 7 januari 2016; showen handlar om och innehåller experter inom straffrättsliga frågor.Han spelade rollen som Sensei i TV4:s Brorsor 4ever 2019.

Krull kommer också att vara en av programledarna för Bil i P4 i Sveriges Radio P4 med start i mars 2020.[1]Hans fars mord förändrade honom i grunden. Bobbo Krull, 53, började dock inte prata med brottslingar i en av Sveriges största kriminella organisationer på grund av barndomstrauma.

Jag gillar inte människor eftersom de flesta av dem är dumma. När han var en ung pojke dödades hans pappa utanför familjens hem. Bobbo Krull förklarar för Titti Schultz varför han inte kammar håret och varför han pratar med brottslingar för sin skull. podcast. Och så berättar han att han älskar att vara mätt men inte kan dricka mer.

P4 Bonus – Gäststjärnor

Daglig poddintervju med de mest aktuella, intressanta och spännande människorna som lever idag.
Enkelt svar: Se relevant avsnitt för detaljer om fraktalternativ. Antal länkar: 570Bobbo är en man född den 8 december 1969 och för närvarande bosatt på Sturegatan 48 A i Stockholm. Han flyttade in i sin nuvarande bostad för 13 år sedan idag (13 februari 2010). Han bor för närvarande med Maria i detta hus.

Bobbo är mer eftertraktad än vanligt. Hittills den här månaden har vi nämnt honom vid 131 tillfällen.
Bobbo är aktivt engagerad i en verksamhet eller organisation där han betraktas som ett styrelsetillägg.Han delar hyreshus med sexton andra personer.

De flesta som letar efter Bobbo som använder den här tjänsten hamnar i Stockholm. Det här specialavsnittet innehåller några av de bästa reportagen från tidigare säsonger. Bobbo Krull träffar Golge, en pensionerad strippa och kroppsbyggare. Buster Martin, en 101-årig engelsman som älskar olja och fortfarande arbetar, är föremål för en berättelse av Palle Honkanen. Vi kommer också att vara med när zz Nûjen träffar Kerstin, en liten och glad kvinna som sätter hög höjd på utseendet. zz går och dansar och svankar med henne och pensionärerna.

Varje och en halv vecka åker zz Nujen på klubbturné runt om i Sverige. Men han kör inte ensam i sin Citron C4. Han har med sig tre helt nya stjärnor på st-upp-himlen. Även om någon av dem lär sig att köra är chansen liten.Stockholmsbörsen öppnade börsveckan negativt med det breda OMXS-indexet som föll med 0,4 %. Boliden, ett norskt gruvbolag, var en av fem vinnare.

Sommarrapportfloden drabbade Wihlborgs fastighetsbolag i måndags. Wihlborgs rapporterade ett oväntat starkt samband mellan stigande hyresintäkter och fallande nettoskuld i förhållande till börsutvecklingen. Trots detta steg aktierna med 7,6 procent.

Vinstsäsongen börjar ofta den första fredagen på året, med rapporter från företag som telekomutrustningstillverkaren Ericsson och den kontanta fastighetsfirman SBB.Han hade en övergång till Forbes newsweekly. Nu sitter han i husarrest med sina föräldrar och riskerar över ett sekel i fängelse. Den tidigare experten på kryptovalutamarknaden Sam Bankman-Fried kommer att vara hjälplös när marknaden kraschar.

Gröna gräsmattor kröker sig runt varandra i rika Palo Alto, Kalifornien, ungefär en timmes bilresa söder om San Francisco. Stanford University, där juridikprofessorerna Barbara Fried och hennes man, Joseph Bankman, är anställda, finns mot kusten. De har ett nyfunnet intresse hemma. I väntan på sitt rättmätiga arv spelar han datorspelet Storybook Brawl i bekvämligheten av sitt eget hem.

Bobbo Krull Familj
Bobbo Krull Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!