Bella Hadid Sjukdom

Sprid kärleken
Bella Hadid Sjukdom
Bella Hadid Sjukdom

Bella Hadid Sjukdom – Jag bodde i Malibu, och min ständiga oro fick mig att gå vilse när jag försökte hitta till Santa Monica. Allt blev svart framför mina ögon. Eftersom jag inte kunde hantera min häst var jag tvungen att sälja den. Hon gick senare till Evening Standard, “Det var den bästa tiden i mitt liv.” På måndagen gick supermodellen Bella Hadid till Instagram för att berätta för sina miljontals fans att hon kände sig orolig. Hon säger sig alltid lämna stenen ovänd och att verkligheten förvrängs på sociala medier.

Bella delar en Instagram-video där Willow Smith, dotter till Will Smith, berättar om hennes kamp med psykisk ohälsa. Under åren sedan har Bella dokumenterat sin kamp med ångest och psykisk ohälsa i en lång uppsats och tillhörande bildserie.

Att veta i sin skalle”

I ett nötskal, jag är detta varje dag och natt. Författaren säger sedan på förhand, “Det har gått år”, innan han fortsätter med att förklara varför bilderna som folk ser på sociala medier inte är korrekta. Hadid har varit öppen med de utmaningar hon har haft som modell, och sagt saker som hur hon aldrig har känt sig “kraftig” att gå på banan under en Victoria’s Secret-modevisning. När jag tänker på hur lyckligt lottad jag är, är det svårt för mig att känna mig nere. 2019 Vogue Fashion Festival nämndes, och hon anmärkte: “Det gr inte ihop.”

Spänningarna i familjen är på topp någonsin. Omedelbart efter en incident där Bellas familj försattes i en besvärlig situation cirkuleras artikeln. Gigis äldre syster avslutade nyligen sitt förhållande med Zayn Malik efter en oenighet mellan de två uppsättningarna föräldrar.

Yolanda Hadid hävdar att han gömt henne i en slum, och det finns bevis som tyder på att han ringde henne om tvivelaktiga affärer. Gigi och Zayns barn Khai är ett år gammal. Som ett tecken på att den utbredda bakterieinfektionen som kallas borrelia inte gör några gränser när det kommer till sina erbjudanden, har den världsberömda modellen Bella Hadid “kommit ut” som borreliabärare och pratar offentligt om hennes roll bakom kulisserna på branschens vackraste modevisning.

Bella Hadid, en tjugoårig amerikansk supermodell, är ett vandrande exempel på hur utseende kan användas som ett vapen mot sjukdomar. Vid en förmån för borreliaforskning i New York tog Hadid mikrofonen och avslöjade att hon fick diagnosen tillståndet 2012. Bella Hadid sa i sitt tacktal att hennes exceptionellt mörka hud är resultatet av en borrelianallergi och att hon lider av kronisk trötthet trots att han sover 14 timmar om dagen.

Ordspråket “döm inte en bok efter omslaget” är särskilt relevant när det kommer till ditt eget liv. Hadid erkände då för Us Weekly att det kunde vara utmanande att bli beundrad för sina meriter istället för sin attraktionskraft.

Bella Hadid och hennes bror Anwar fick samma prognos som sin mamma Yolanda när hon fick diagnosen borrelia. Eftersom människor tenderar att samlas i samma regioner där många insekter livnär sig på mänskligt blod, är borrelios inte en ovanlig sjukdom; många medlemmar av samma familj är drabbade av bakterierna. Ibland, som i familjen Hadid, går sjukdom obemärkt förbi ett tag eftersom typiska symtom som utmattning, muskelsvaghet och svårigheter att fokusera kan ha en mängd olika orsaker.

Tidig behandling är avgörande för borrelios. Borrelia är en fästingburen infektion som finns över hela Sverige. Sjukdomen behandlas med antibiotika, och det är viktigt att påbörja behandlingen så snart som möjligt eftersom ju längre den inte behandlas, desto allvarligare blir sjukdomen.

Ett hudutslag med en diameter på mer än fem cm är i allmänhet den första indikatorn på en infektion. Andra typiska symtom inkluderar muskelömhet och svaghet. Utan behandling kan sjukdomen utvecklas i hela det neurologiska systemet, vilket resulterar i en mängd obehagliga symtom som huvudvärk och dubbelseende. Lär dig mer om borrelios genom att fortsätta.

Ska bara kvinnor få skriva skönhetsbloggar? Aldrig! Dessa kvinnor är bland de mest populära och inflytelserika skönhetsvloggarna online idag. Följ deras konton på sociala medier om du inte redan har gjort det.

Vi släppte en artikel för några dagar sedan som beskriver hur den briljanta sminkanden James Charles för närvarande är CoverGirls tänkta outt. James är dock inte den enda manliga skönhetsvloggaren där ute. Sju av våra nuvarande favoriter listas nedan. (Varning: deras kanaler kommer att göra dig besatt!).

Bella Hadid Sjukdom

Bella Hadid avslöjade nyligen att hon har varit sjuk i 15 år. I ett Instagram-inlägg dokumenterar Stjärnan sitt tillstånd och behandlingen av kronisk borrelia. Bella Hadid har kämpat med komplikationerna av kronisk borrelia, vanligen känd som kronisk borreliainfektion, under ganska lång tid. I ett Instagram-inlägg diskuterar modellen Kendall Jenner hälsorädslan som plågade henne i nästan ett år.

BELLA HADID’S KRONISKA LYME-SJUKDOM

Bella Hadid meddelade att hon återhämtat sig från en sjukdom som hon lidit av i flera år i ett Instagram-inlägg. Fem år av diagnoser, terapier och sjukhusvistelser har lett till detta inlägg. Bella berättar om sin kamp med apati, depression och mental hälsa i en gammal dagbok som hon inkluderade som bilaga.

Med stjärnan till inlägget läser “Mitt lilla jag som fick gå igenom allt det här skulle vara så stolt över mitt vuxna jag för att jag inte gav upp”, är bidraget ett bevis på författarens beslutsamhet. Bella Hadid sa att hennes mamma Yolanda kämpade för att hjälpa sin dotter genom puberteten genom att minska svårighetsgraden av hennes symtom. Det upptäcktes 2012 att Yolanda, liksom Bella Hadids bror Anwar, har kronisk borrelia. Bella uttrycker sin tacksamhet till sin mamma för att hon höll ett öga på hennes dagböcker och fanns där för henne genom allt som hände därefter.

Självmord: Bella Hadi-studien

Flera av bilderna Bella Hadid lade upp på den här webbplatsen under hela hennes sjukhusvistelse och behandlingstillfällen visar henne med ett bandage på en av hennes armar. Inte ens kan börja beskriva. Att vara “så ledsen och sjuk på samma gång”, som Bella uttrycker det, “har varit en utmaning, särskilt som jag har varit priviligerad och haft massor av kärlek omkring.

Jag har gjort mitt bästa för att välja de mest positiva bilderna jag kunde hitta för att representera detta livsförändrande ögonblick. Slutresultatet har varit den mest livsförändrande upplevelsen för mig, en upplevelse som har gett mig ovärderliga nya relationer, insikter och ett förändrat sinnelag. Bella Hadids ambitioner att bli en professionell dansare krossades när hon var 15 och hon fick diagnosen borrelia .

Nyligen har modellen twittrat bilder av sig själv på vad som verkar vara medicinskt journalpapper och på sjukhus, och avslöjat att hon nyligen hade en hälsoskräm. Den nu 26-åriga Hadid säger på sin hemsida, “Att leva i den här miljön som förändras med tiden och arbeta samtidigt som jag har försökt göra för mig själv, min familj och de män som stöttar mig stoiskt. har tagit en enorm vägtull på mig på sätt som jag inte riktigt kan förklara.”

I det här fallet är jag helnöjd. Jag skulle behöva börja om från början om jag ville vara där jag är nu, bland er alla, frisk och lycklig. Det jag gick igenom där formade mig till den jag är nu. Hon är tacksam mot sin mamma, sina sjuksköterskor, sina läkare, sina arbetsgivare och sina kollegor. Borrelia kan spridas till hjärtat, hjärnsystemet och lungorna om de inte behandlas, enligt American People’s Health Organization.

De flesta klarar sig bra efter en borreliainfektion, trots att den kan sprida sig till nervsystemet. Inget enskilt fall av borrelios har någonsin visat sig kvarstå över tid i laboratoriet. Men 1177 uppger att ihållande borreliainfektioner kan resultera i betydande trötthet och åtföljande symtom.

Hon avslutade sin magisterexamen med ett fantastiskt examensarbete. Hon har haft stor nytta av att gå med i ett klubblag. Vi hade våra tvivel om hennes förmåga när hon först började i denna egenskap, men nu verkar hon ha hittat sin fot. Att ha den upplevelsen under bältet kommer att vara ett stort uppsving för henne när hon kommer dit. Men hon var alltid fantastisk.

Modellen Bella Hadid, nu 26 år gammal, har lidit av flera kroniska tillstånd i över ett decennium. Hennes nästa mening är: “Det har varit svårt för mig att försöka fortsätta som vanligt och göra min familj stolt medan jag har varit sjuk.” Hon känner igen sin lycka och räknar sina välsignelser.

Fick loppbett

Efter att ha blivit biten av insekter på sin trädgård avslöjade Bella 2016 att hon hade fått borrelia. På grund av förseningen i behandlingen blev sjukdomen så småningom kronisk.

Bella Hadid Sjukdom
Bella Hadid Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!