Sprid kärleken
Astrid S Pojkvän
Astrid S Pojkvän

Astrid S Pojkvän – Astrid Smeplass, vars förnamn är Astrid Smeplass, föddes i Rennebu, Norge, den 29 oktober 1996. Det kommer att göra henne 28 år gammal 2024.

Har Astrid en pojkvän?

Idag är det oklart om Astrid S har ej eller pojkvän. Däremot har hon ett tidigare förhållande som hon gjort slut med och rapporterat i Aftonbladet. Det faktum att hon avslutade saker med sin pojkvän fick henne att släppa sitt debutalbum “Leave it beautiful”.

Jag har gått igenom en period som varit mycket krävande och svår för första gången i livet. Att få alla nyheter om ett uppbrott var viktigt för mig. Enligt vad hon då berättade för tidningen anser hon att de som lyssnar ska kunna hitta låtar som resonerar med var de befinner sig just nu.

Familj till Astrid S

Smeplass och Koksviks dotter, Astrid S, föddes till Trond och Ingrid. Astrid har också en bror som heter Eirik. “Min storebror, Eirik!!!” Det är mycket att jag har honom med och vi kommer att vara med för lite tid tillsammans.

Mängden miljontals streams som den norska sångerskan och låtskrivaren Astrid S har samlat på sig genom sin fängelsepopmusik kräver ett tresiffrigt tal. Många andra har den unga artistens betydelse, även om det kan vara frestande att mäta sin framgång i antal streams. Vi har pratat med Astrid S om hennes intresse för och resa in i musikbranschen, samt hennes bästa råd till någon som drömmer om att leva sin musik.

Hon är född och uppvuxen i den lilla norska staden Berkåk med runt 1 000 invandrare, eller Astrid Smeplass som hon egentligen är. Det har varit uppenbart sedan barnsben att musik flödar i Astrid S ådror, även om hon inte kommer från en musikalisk familj.

“Musik har alltid betytt mycket för mig. Ingen i min familj spelar ett instrument, sjunger eller gör något sådant – absolut ingen! Astrid S, som jag träffar på en liten bifurkation i centrala Oslo dagen efter hennes andra akustiska konsert i Kulturkirken under den årliga by:Larm-festivalen, berättar att det är ganska konstigt att min mamma och pappa alltid har sagt hur de kunde se hur jag reagerade på musik annorlunda än andra treåringar.

Börja stod det klart att det var ett omöjligt projekt: kyrkan var fulproppad med människor. Det var min försök till konserten. Alla ville se den norska stjärnkottet, och till och med Astrid S blev förvånad över att jag hade fått ett samtal mitt i natt, men jag fick en kyss: hon är otroligt söt.

Du tittar på dina strömmande siffror och tror att det bara är siffror, det kommer inte att vara lätt att förstå egentligen. Men när jag spelar konserter och folk faktiskt reser sig och kan sjunga med i texterna – ja, texterna som jag har skrivit i duschen och så vidare – är jag helt sjuk. “Det är helt fantastiskt att faktiskt ta sig till en plats där jag ska spela, men det är annat när folk köper biljett, tar sig kläder på och beger sig utanför dörren,” skraterar Astrid S och fortsätter: “det är helt än och sätt” på musik om de vill lyssna på ens.”

Den första känslan av framsteg och riktning

Hon berättar historien om hur Astrids föräldrar hade betalat för att hon skulle gå på fullängdskonserter och duschar, liknande den i kyrkan. De har varit helt öppna gentemot Astrids stora passion igen, eftersom de inte växt upp med musiken själva. De anmälde henne till både piano- och röstauditions innan hon började skolan, trots att hon redan var med i en orkester. Hennes intresse för musik har alltid varit starkt, men det var inte förrän hon var tonåring som hon började se musik som en potentiell karriärväg.

Även om det tog lite tid för Astrid S att inse att hennes dröm var att göra musik så tar det mig mindre än en sekund att svara på frågan när jag undrar vad det var som plötsligt drog dit henne under sommaren. Faktiskt, John Mayer. Jag heter Mads Langer och jag är ett stort fan av den danska sångaren.

De låter lite som varandra, och jag är väldigt förtjust i singer-songwriter-stämningen med gitarrer och en enkel akustisk gitarr. Det var det som meddelade mig att skriva mina önskarade låtar. “Vet du vad? Musiken var helt annorlunda än vad jag gör nu, men jag minns också att jag var ett stort fan av Britney Spears när jag var liten och sjöng hennes låtar framför spegeln”, säger Astrid S samtidigt som han skrattar. Fast Astrid S samarbetar även med andra låtskrivare .

Astrid S Pojkvän

“Det är roligt, för jag brydde mig ärligt talat inte om hur en låt skrevs, även om den säger allt.” Men du vet, jag hade aldrig bett. Men en gång gick jag in på en låtskrivarsession med en annan sångerska, och hon förklarade för mig enkelt: antingen spela några ackord på pianot och justera melodin, eller bara sjunga något annat frågade hon mig, och då blev det tydligare. “Sedan hände allt väldigt naturligt, vilket var jättebra för ja…” säger Astrid S., och jag skäms nästan över att avsluta meningen med “… resten är historia.”

En berättelse som inte går att skriva på många år framöver, och om allt fortsätter precis som det är just nu, kommer att bli en sådan succé. När Astrid S själv först lärde sig betydelsen av “framgång” var det under en konsert i hennes hem. Det är verkligen förvånande att påstå hur folk är med ytterkläder och bara: okej, vi ska gå ut nu och köra till det här omfatta Astrid.”

Jag kommer att gå tillbaka till hur jag brukade spela konserter där, eftersom jag kommer från en väldigt liten stad på ön. Det är verkligen fantastiskt varje år eftersom många människor från hela Norge kommer hit och gör skulpturer, smycken av trä och garn och så vidare.

Det var mitt första uppträdande med gitarr ett år sedan jag spelade där när jag var 15 år gammal. Jag spelade många Ed Sheeran-låtar, och det var ett tjugotal personer i publiken. Astrid S. avslöjar att året efter spelade hon också, när hon var sexton, hade släppt en singel, och hennes namn var ganska bekant.

Det var en sjuk upplevelse för hon denna gång med över 2000 personer som kom från alla möjliga ställen att se Astrid S uppträda, eftersom hon bara hade konserten gjort året innan vara referens. Hästarna tvingades börja tävla med 16-åriga Astrid denna gång för att toppa allt och se så många hästar.

Jag önskar att jag kunde ha självförtroendet, men jag hoppas verkligen att folk vaknar”Ibland kan det vara frustrerande att vara så involverad i affärssidan av att vara artist, men för mig har det varit avgörande, och jag är verkligen intresserad av det.”Seminarier, konferenser och möten samlar människor av många slag och jag undrade om Astrid S tyckte att det hade spelat någon roll för henne att ha en teknisk hand i spelet.

Astrid S Pojkvän
Astrid S Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!