Sprid kärleken
Aron Andersson Fru
Aron Andersson Fru

Aron Andersson Fru – Nästan ett år efter skilsmässan sa Aron Andersson att han hittat kärleken igen. Med kameran kan han dela intima stunder med Maria. Få gratis uppdateringar om lycka och de senaste nyheterna genom att ladda ner Hänts nya app. Extreme falls kärms rekordhållare Aron förklarar den överraskande verkligheten bakom rekordet: “145 hopp på en dag.” Den 35-årige Aron Andersson blev en bona fide-stjärna efter sitt framträdande på Let’s Dance 2022, där han sågs dansa med ett proffs, Jasmine Takács. Han gjorde det första inspelade rullstolframträdandet.

En enorm omvälvning i Arons personliga liv sammanföll med premiären av showen; han och hans ex-flickvän Anja Malmberg avslutade sitt åttaåriga förhållande. Aron Anderssons känner starkt igen för dig. Aron har släppt olika tips om sitt romantiska liv sedan dess, men nu är han redo att bli ren. Aron berättar om hur han och Hänt träffades och blev kära i en intervju nyligen. Allt är bra nu när jag har lärt känna en tjej som heter Maria. Så långt, så bra, som Aron uttrycker det.

Är ni ett par eller dejtar ni?

Vi är fortfarande väldigt mycket ett par, enligt mig. Hon brukar träffa mig och Jasmine i baren efter jobbet för att varva ner. De har sett sådana saker förut. Aron och Maria slog till under de kallare månaderna på grund av deras ömsesidiga kärlek till fallskärmshoppning. Hon går på jakt efter fallskärmar speciellt eftersom hon vill ha dem också.

Det är inte förvånande att vi delar många gemensamma intressen, men det är inte heller en total chock. Eftersom jag lägger ner så mycket tid på min hobby är det viktigt för mig att du delar detta intresse. Några av Aron Anderssons personliga fotografier visas i denna fotodelning på flickr. Dessa intima bilder av Aron och hans nya flickvän kan nu delas med världen.

Aron Andersons filmkompis Anja Malmberg

En av de tävlande i Let’s Dance 2022 är akrobaten Aron Anderson.

“Har han fru?” Flickvän?

Han har äntligen bestämt sig för att göra slut med Hänt. Som ett resultat ser Arons fram emot Let’s Dance 2022 med stor förväntan. TV4 inkluderade den 34-årige upptäcktsresanden Aron Anderson i sin deltagare i Let’s Dance 2022. Han tävlar med Jasmine Takács, en professionell dansare i 34-årsåldern, bredvid vilken han kommer att dansa. Går han över till rampljuset och Let’s dance, och dansar han med någon där?

Aron Anderson lever ett mycket isolerat liv.

Aron och Anja Malmberg, båda inne på sitt fyrtionde levnadsår, är skilda och bor inte längre tillsammans. Stanna i hjärtat av Stockholm ett tag. På torsdag bekräftar Aron exklusivt för Hänt att han just nu är singel och inte längre är inblandad i en romantisk koppling med Anja. Paret fick Vacchi som husdjur precis innan de separerade när de var åtta år gamla. I fem år ringde jag och min före detta make till Täby norr om Stockholm. Men sommaren 2021 skildes de från sitt Viggbyholmsboende och tog sig an ett nytt liv.

Vem är Aron Andersons ex-flickpartner Anja Malmberg?

Hon ger följande beskrivningar av sig själv på hemsidan: Jag tror på mänskligheten och universum. Jag är mycket stolt över att forma framtiden för det team jag har byggt och leda dem till framgång. Jag tror att allt är möjligt med rätt team ombord.

Mer så, tillägger Anja i sitt skrivande:

Jag är en ledare som är passionerad, säker på sig själv och kapabel att förverkliga sitt teams vision. Jag ser till att mina medarbetare har allt de behöver för att lyckas. Människor som arbetar med mig beskriver mig som någon som är “öppen och entusiastisk över idéer, nya tankar och förslag.” LÄS DE SENASTE SVERIGENYHETERNA HÄR!

Vad gör Anja Malmberg när hon inte jobbar?

Anja beskriver sig själv på Linkedin som en “globetrotter” och “vardagsäventyrare” som alltid är på gång med något nytt. Och jag älskar min stora, stora familj. Let’s dance 2022 har premiär den 9 mars klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgänglig att streama på TV4 Play och C More.

Aron Andersson har varit en inspiration för många. När du lägger ihop alla påståenden om detta mänskliga superverktyg kommer du inte att hitta mycket som är förvånande. Aron har klättrat i berg, simmat över hav och hoppat över vattenfall trots att hans ben inte har fungerat sedan 1997. Som barn fick han veta att han hade cancer.

Aron Andersson vann sin kamp mot cancern, men han kommer aldrig att gå igen. Aron Andersson tjänstgjorde som försöksperson, och han utsattes för omfattande tester. Det sorgliga beskedet att han hade cancer i hjärtat kom i januari. Arons cancer krävde kirurgiskt avlägsnande trots celltransplantationer och strålbehandling, vilket lämnade honom med livslång nervskada i fötterna.

Som om det inte vore nog kom cancern tillbaka. Arons opererade sina lungor tre gånger innan han ansågs frisk nog för att klargöras. De flesta inblandade såg detta krig som så betydelsefullt att bara leva blev deras första prioritet. Men Aron var inte nöjd med det. Han strävade efter att få ut det mesta av varje ögonblick.

Aron Andersson har sagt att en av hans första prioriteringar efter att ha övervunnit cancern var att vara tillbaka på planen med sina lagkamrater. En fotbollsmatch kan verka överdriven för ett barn som på sistone tappat kontrollen över sina lemmar och sökt trygghet i en rullstol, men Aron var ivrig att delta. Arons passion för sport drev honom att stödja den rivaliserande truppen. Vid 16 års ålder tävlade han i sina första Paralympics efter år av hängiven träning i sculling, frisbee och ishockey.

Aron Andersson Fru

Efter en framgångsrik idrottskarriär tog Aron Andersson fyra medaljer i Paralympics. Han började som målvakt men spelar nu bara land- och ishockey. Aron Anderssons ishockeykarriär avslutades 2013 då han fick ge upp friidrottande på grund av en hjärnskada som krävde operation. Andersson hade redan börjat en framgångsrik idotkarriär trots att han bara var 25 år gammal.

Näst på tur stod äventyr för Aron Andersson. Han blev den första rullstolsbundna spelaren att besegra Kebnekaise samma år som han började spela (efter att ha gått i pension från ishockeyn). Andersson tog sig fram över den branta, grova och mycket torra terrängen på sin rullstol, på händer och knän och genom att bara dra sig fram med armarna.

Strapatsen skar till slut Aron Anderssons hand efter 28 timmar. Han hade ingen önskan om mer konflikt. Efter att ha avslutat en svensk klassiker på mindre än 24 timmar blev Aron Andersson den första rullstolsbundna personen att erövra Kilimanjaro året därpå. 2015 riskerade han sitt liv genom att försöka simma 43 kilometer över landets vattenvägar med bara sina armar.

Överlägset arbete av duktige Aron Andersson

De senaste åren har Aron Andersson hittat tid för kärlek och utforskande. För att upptäcka att han tidigare varit förlovad med Anja Malmberg som gåva, skriv bara “Aron Andersson fru” på Google. Efter att ha börjat dejta 2014 förblev Aron och Anja ett par de kommande åtta åren. Även om det var en stor sak att gifta sig 2018, skulle Aron Andersson redan 2022 ha överträffat Anja vad gäller framgång.

De två familjerna bestämde sig för att sälja sin gemensamma Täby-villa redan 2021, men de dröjde med att slutföra sin skilsmässa till efter att transaktionen var klar. Detta avslutades våren 2022, samtidigt med Aron Anderssons framträdande på Let’s Dance. Under hela sin tid på Let’s dancing ljög Aron Andersson upprepade gånger för domarna och publiken om något kärleksintresse han kan ha för sin danspartner, Jasmine Takács.

Efter att Aron Andersson skadades klev Jasmine upp som föreställningens första professionella dansare och kom på hur man dansar med en rullstolsbunden person. De har rest till USA tillsammans och har fortsatt att dansa tillsammans efter att föreställningen avslutats. För att se Jasmine och Aron uppträda i Let’s Dance kom fyra personer. Let’s Dance 2022 medverkade äventyraren och paralympian Aron Andersson. Sceptern har dock inte bromsat honom, utan har istället låtit honom ge sig ut på fascinerande nya äventyr. Idag är han mest känd som talare och VD för sitt eget företag.

Aron Andersson sövdes av cancer.

Aron Andersson berättar om sin underbara uppväxt. Den 26 januari 1988 föddes han till sina föräldrar och växte upp i ett Nackahem med sina två äldre bröder, Leo och Hugo. I juli 1995 gav Aron upp försöket att hitta en bekväm sittställning. Smärdans karakteristiska symptom var cancer. På landsbygden utvecklades en massiv tumör.

För första gången fick han behandling för cellulit på sin åttonde födelsedag. Aron opererades 1997 när det fastställdes att celldonationer och skenbehandling inte var framgångsrika. Aron fick en allvarlig skada under operationen och är nu permanent oförmögen att använda sina ben. Så långt tillbaka som i rullstolsburen har han varit bofast.

Aron Andersson deltog i Paralympics fem gånger.

Efter att Aron Andersson provat sin första rullstol började han snabbt utforska nya typer av fritid. Han lade ner tid och kraft tidigt, och han blev en multisportstjärna. Förutom ishockey har han även deltagit på de högsta nivåerna inom segling och friidrott. 2006 gjorde han sin debut vid de paralympiska spelen. Vid Paralympics vinterspel i Torino spelade han ishockey.

Återläget nådde ett återvändsgränd. Det tog honom mindre än två år att försöka igen. Den här gången, vid sommar-OS i Peking 2008, tävlade hon i frisbee-evenemanget. Målen för London 2012 var bland annat Aron Anderssons deltagande i Paralympics. Han kunde inte närvara på grund av en höftenskada som krävde operation. Det blev också slutet för hans elitkarriär.

Aron Andersson, upptäcktsresande i Rulstol

En kort tid senare bestämde sig Aron Andersson för att anta utmaningen att trampa till Paris. Hur man cyklar om man inte kan använda benen? För transport använde Aron en armcykel. Tidigt året därpå gick han upp till Kebnekaise med ingenting annat än en ryggsäck och en släde beväpnad med en rullstol. Hans liv blev mer händelserikt som ett resultat.

Aron Andersson Fru
Aron Andersson Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!