Armand Duplantis Flickvän

Sprid kärleken
Armand Duplantis Flickvän
Armand Duplantis Flickvän

Armand Duplantis Flickvän – Armand Duplantis är bara 22 år gammal, men han har redan världsrekordet i stavhopp (6,18 meter). Han har också guldmedaljer i kategorierna öppna, medel och små distanser. Armand dejtar 20-åriga svenska modellen Desiré Inglander från sommaren 2020. De blev nyligen sambo och flyttade in i en Kungsholmenlägenhet i Stockholm. Paret har även en gemensam YouTube-kanal, där de delar klipp från sitt roliga och romantiska liv.

Armand Duplantis inser att han har ett relationsproblem med sin TV. Det har inte alltid varit en dans i rosenträdgården för Armand och Desiré. Sanningen är att stuntmannen fick kämpa hårt innan modellen gick med på att ta honom på allvar. Armand avslöjade det första steget han tog genom att nå ut till Desiré på Instagram i en intervju med Expressen.

Vår nuvarande värld, eller så verkar det som. Det var inte så svårt, men jag var tvungen att jobba på grund av det. Enligt vad han säger till tidningen trodde hon till en början inte att han hade positiva förväntningar. Jag var skyldig att bevisa detta. Det är kul att det börjar fungera på sociala medier. I teorin har jag gott om erfarenhet; i praktiken gör jag dock alla misstag någon 22-åring skulle göra.

Jag var en respektabel ung man, så visa mig beviset, tack!

Armand avslöjar att han fick veta att Desiré var skeptisk till honom och hans avsikter från början. Folk kan vara fulla av skit, men om jag var hon skulle jag inte bara gå efter det du ser först. Du måste visa bevis på detta utöver bara ord. Jag har med tiden kunnat bevisa att jag är en respektabel ung kille. Han säger till Expressen:

“Jag tror att hon skulle uppskatta om jag behandlade henne med respekt.” När allt var klart ringde han mig direkt, och det var då jag började flina. Jag hoppades verkligen på att få en hjärtattack i finalen, sa en framgångsrik och kaxig flickkompis till Sportbladet.

Armand Duplantis svängde för den massiva svingen och tog hem OS-guld. Desiré Inglander, en ung engelsk kvinna, och hennes familj har flyttat till en liten stad i Spanien. En mycket glad, stollig och bråkig flickvän fångades av Sportbladet dagen innan ära när den lilla krogen i byn öppnade tidigt så att folk kunde se finalen.

Jag är helt överväldigad. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så här nervös, men nu gör jag det. Desiré Inglander säger: “Jag hoppades få en hjärtattack; jag trodde inte att man kunde få det när man var 20.”

Hon är med andra ord ganska stolt över sin vän som nyligen vann ett OS-pris. Han är helt extraordinär; han kan göra vad som helst. Jag har alltid varit stolt över honom, men jag kunde inte vara lyckligare just nu. Det är därför jag har varit så orolig; Jag vill verkligen att han ska lyckas.

Har aldrig brytt mig om att titta på OS förut.

Paret har varit isär i tre veckor (OS), och trots den enorma tidsskillnaden har Desiré varit väldigt delaktig i förberedelserna inför den stora matchen. OS kom lite som ett skrik. Min arbetstid är upp till åtta timmar nästan varje dag, så vi pratar hela tiden.

Men det handlar egentligen inte så mycket om slutet; vi pratar om framtiden och vad vi vill göra istället. Vi har byggt en annan sorts relation tillsammans; han är den sötaste, mest empatiska människa jag någonsin träffat. Jag saknar honom jättemycket.

Vad ska du äta när Armand kommer hem?

Jag har aldrig hållit koll på OS tidigare, så jag har ingen aning om vad som händer. Allt detta är väldigt nytt för mig; Jag har ingen aning om vad jag gick med på när jag registrerade mig. Jag visste inte att man behövde vara så här nervös, säger Desiré och hon skrattar nervöst.

Vi ska ha kul, men jag måste tillbaka till jobbet och plugga, annars blir terminen inte så rolig. Men jag hoppas verkligen att han kan slappna av och njuta. Desiré säger: “Jag är så otroligt stolt över honom”, precis innan familjens semester i Spanien fortsätter.

Armand Duplantis sågs nyligen på bilder som Aqua Deltal tvingades ta bort från sin hemsida. Men folk börjar också lägga märke till Desiré Inglanders bilder. Nästan fyra år har gått sedan de först dök upp på Desiré Inglanders mobila enhet. Hennes direktmeddelande på Instagram från Armand Duplanti löd:s.

Den talangfulle Mondo hade nämligen ftt syn p Inglander via Instagram, och han tog trenden till sig och skickade ett direktmeddelande (DM) på engelska. Men hans meddelanden ledde ingen vart.

En YouTube-video berättar historien om ett par som träffades på samma sommarfestival. Men det var ingen besvikelse alls… När min vän på julen bad mig att följa med på en annan fest avböjde jag artigt. Sedan kom jag på att Desiré också skulle vara med på festen och jag ville träffa henne väldigt mycket, så jag gick på firandet.

Även om Mondo är OS-silvermedaljör med nerverna på rätt plats avslöjar han att han var riktigt orolig inför sitt första möte med flickvännen. Striden fortsatte även när han steg fram för att prata med henne; han fick min Snapchat, trots allt. Jag sa att jag skulle resa ett tag och vara frånvarande en dag.

Och ja, det var en fantastisk succé.

Eftertraktade engelsktalande följer bilderna. Desiré Inglander tillbringar dagarna med att arbeta som modell och på sina sociala medier. Med andra ord, hon älskar att bli fotograferad och att posera för kameran.

Hon får ständigt orubblig lojalitet, massor av tillgivenhet och smart komplimanger från hennes följare. En sak som många av hennes följare har lagt märke till är att hon konsekvent använder samma synvinkel i de flesta av sina bilder.r.

Detta fick Hollywoodstjärnan Desiré Inglander att avslöja en djupgående förklaring av kärlek till världen. År 2022 var fantastiskt för Armand Duplantis, som vann guld i varje major mastertävling han deltog i. Det svenska kraftpaketet i stavhopp vann VM-guld både på väg och hemma, EM-guld på väg, totalsegers i Diamond League, och satte tre nya världsrekord i processen.

Världsvinst

Äntligen har den nya säsongen i Sverige börjat, och det blir en drömstart år 2023. Den 23-årige ringaren seglade med ett hopp på 6,10 meter på sin egen “Mondo Classic”-tävling i Uppsala, mycket till hemmapublikens glädje. Duplantis försökte också världsrekordhöjden på 6,22 meter, men han misslyckades på alla tre försöken. Och jakten på ännu ett världsrekord kommer att fortsätta in i 2023.

Armand Duplantis Flickvän

Jag känner att jag är precis bredvid mig själv. Jag vet att om jag använder den här strategin kommer jag att få en framgång på 62,2 %. Inte så lätt dock, sa Mondo till SVT. Duplantis försökte också världsrekordhöjden på 6,22 meter, men han misslyckades på alla tre försöken.

Och jakten på ännu ett världsrekord kommer att fortsätta in i 2023. Jag känner att jag är precis bredvid mig själv. Jag vet att om jag använder den här strategin kommer jag att få en framgång på 62,2 %. Inte så lätt dock, sa Mondo till SVT.

Om du tittar noga på en av bilderna nedan kan du urskilja Armand och Desiré som håller varandra i hand och ger varandra en stor slarvig kyss. Följare av Duplantis framträdande och av det unga parets kärlek har gett bilden av dem över 17 000 likes på Instagram (se det nedan). 2022 hävdade Armand Duplantis sig som världens bästa stavhoppare, och han gjorde det med övertygelse. Alla förväntningar överträffades av 23-åringen, och han vann allt han satsade på.

Världens skapare

Han slog ett VM-guld homerun och ett inom homerun, ett EM-guld homerun, slog för cykeln i Diamond League och slog sitt eget världsrekord tre gånger. Han har fått stöd av sin flickvän Desiré Inglander, hans föräldrar och hans tränare Greg Duplantis och hans fru Helena Duplantis.

Föräldrar har fått mer och mer uppmärksamhet för att titta på sina barns sportevenemang tillsammans med “Mondo” som ett resultat av deras barns enorma framgångar. Familjen Duplantis son, Greg, är den bästa stavhopparen i världen, därför dök Greg och hans fru Helena nyligen upp i SVT-programmet “Carina Bergfeldt” för att prata om honom.

S:ta Helena om Desiré

Sedan avslöjar Duplantis mamma att hon tillbringar de första tre månaderna av sin sons liv i Sverige innan hon flyttar honom till USA så att han kan vara nära solen medan han tränar och tävlar. Så har det varit ända sedan han började träna och hoppa runt och sånt.

Det är avgörande för mig att vara där och bevittna det på egen hand, eftersom han ärligt talat inte kommer att beskriva hur det känns hur som helst. Helena säger till Carina Bergfeldt, programledaren, att när man är i närheten av dem kan man se om något inte står rätt till.

Sedan kommer förstås den ställda frågan om vad sambon Desiré tycker om att ha svärmor i soffan i flera månader kommer oundvikligen att uppstå. Helena Duplantis bestämmer sig för att avsluta sitt förhållande med sin sons pojkvän vid denna tidpunkt.

Om cirka tre till fyra månader skulle vi gifta oss, och sedan skulle jag återvända till USA för att träna inför utomhussäsongen. Och jag brukar inte resa om jag inte verkligen måste, men Desiré var i Istanbul för ett modelljobb, så jag avbröt min resa till USA för att besöka henne istället. Sedan insåg jag att det här stället var på riktigt. Och så hade vi en jättebra termin tillsammans, säger Duplantis.

I samband med intervjun tog Elle fotografier av både Duplantis och Inglander. Duplantis avslöjade då att han favoriserar svenska varumärken eftersom de håller sig till “den minimalistiska skandinaviska stilen.”

För ca 1,5 år sedan började jag göra det. Jag insåg hur tacksam jag var för platsen jag var på och för den värme som alla svenskar tas emot med. Jag har alltid velat stötta svenska företag, så när jag har chansen kommer jag att göra det, säger Duplantis till Elle.

Armand Duplantis Flickvän
Armand Duplantis Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!