Sprid kärleken
Annika Östberg Mamma
Annika Östberg Mamma

Annika Östberg Mamma – Annika Östberg och hennes mamma Maj-Britt separerades lagligen när hon avtjänade ett trettioårigt straff i ett amerikanskt fängelse. Idag knöt de ihop sig igen och har nu ett förhållande som var otänkbart för bara en kort tid sedan. “Vi är här nu, lilla mamma,” Annika ropar ut på äldreboendet eftersom mamma Maj-Britt Tillery har bort det senaste året.

Kyssar och pikningar på kinderna tröstar Annika och hennes mamma när hon visar Maj-Britt om bostaden, även om Annika snyftar. När vi äter vår frukost i tur och ordning berättar Annika att Maj-Britt länge har försökt komma över sin ånger över det som hände henne.

Det kanske hade sett annorlunda ut om vi hade stannat i Sverige, men mamma har valt att sköta saker på egen hand. Det har varit meningslöst för mig att skicka henne en förklaring flera gånger. Jag har funderat på om hennes ovilja att träffa mig beror på att lögnen har gjort henne så sjuk.

Söderhamn har kommit hem efter köldknäppen. Förra året flyttade den 87-åriga Maj-Britt från Stockholm till Söderhamn i Hälsingland. Även om Annika var mycket sjuk som ung har hon bott där ända sedan hon var en liten tjej.

Prenumerera på Allas gratis nyhetsmail!

I ditt veckovisa nyhetsbrev hittar du matidéer, hälso- och relationsuppdateringar, bokrekommendationer och mycket mer. Hälsningar i pressmeddelandet! Se Aller Medias integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar din personliga information. Vi har skickat ett mejl här. Du kommer att få nyhetsbrevet när du har verifierat din e-postadress och klickat på länken i meddelandet.

Min mamma förväntas följa med mig det första halvåret. Tyvärr har våra levnadsförhållanden påverkat vårt förhållande, och hon behöver städning fem gånger om dagen. Vi har nått den perfekta utsiktsplatsen, strax utanför Söderhamns centrum, för att njuta av utsikten. Även om jag ibland måste hålla kurser ute på landet, träffas vi ändå ganska mycket nu för tiden. Men vi har många telefonsamtal.

Avled på grund av en stroke

En glaskanna hämtas av Maj-Britt. Maj-Britt fick nyligen en stroke och säger att hon har det kämpigt på grund av den för stora mängd mediciner hon tar. Ord och minnen försvinner helt enkelt då och då, medan andra gånger blir allt helt uppenbart. Maj-Britt minns dock tydligt de känslor hon hade när hon träffade sin dotter igen efter att hon satt i fängelse.

Jag var fylld av enorm glädje och tacksamhet. Det har varit en ny upplevelse sedan min yngre syster kom till Sverige, men idag är vårt förhållande fantastiskt. Vårt mor-dotterband är fyllt av kärlek och tillgivenhet, precis som alla goda familjeband. Vid dess sida fanns en dödskalle.

Maj-Britt diskuterar sitt liv utan sin dotter. Jag kommer att ha gott om tid att reflektera under de kommande åren. Med jämna mellanrum ifrågasätter jag om jag har haft den önskade effekten på min unga dotter. Jag fick ont i magen när jag såg Annika tyna bort i fängelset.

Annika och jag ska till USA för att skaffa barn, och jag kunde inte vara gladare över det. Å andra sidan, om detta inte hade hänt, skulle jag aldrig ha blivit gravid med mina barn. Det finns positiva aspekter till även de mest deprimerande aspekterna av livet.

Annika och Maj-Britt har haft långa samtal om skuld och försoning de senaste åren. När sjukdomen först började var jag orolig för att min mamma var sjuk. Enligt Annika började hon inse vilken inverkan hennes val hade på hennes liv och hur många roadtrips hon hade tagit med tiden.

Förlåt för det. Mödrar och andra är mål för grymhet, vilket jag också är medveten om. Men att förlåta min mamma och andra hjälpte mig att fly tyngden av skuld. Framför allt annat har jag utbildat mig. Enligt min åsikt är det nästan omöjligt att förlåta andra människor om självförlåtelse inte finns.

Du hittar Maj-Britt på:

Det finns en betydande anledning till att Annika har krossat mitt hjärta. De odödliga har gett oss sin vänskap och de älskar varandra. Maj-Britt gör en känslomässig deklaration och säger: “Annikas kärlek har befriat mig från den skuld som jag burit runt i alla dessa år”, medan Annika lägger sina läppar mot sina.

Älskade av sin mamma

Ingen vet varför min mamma har kämpat så hårt för mig, men det är något jag vill att hon ska veta. Snälla, jag är så trött på det. Tack. Min mors tapperhet och nåd är mitt arv. Händelserna som format Annika till den person hon är idag kommer inte att förringas eller döljas. Trots de tragiska konsekvenserna av hennes handlingar har hon funnit inre frid och tillfredsställelse.

All min nuvarande förståelse kommer från den miljö där jag växte upp. Jag vägrar tillåta mig själv att vältra mig i bitterhet och förtvivlan. För tillfället vill jag bara leva varje dag till det yttersta. Jag har äntligen nått en punkt i mitt liv där jag kan koppla av och njuta av det. Hela mitt liv, tänkte jag, hade jag förlorat chansen på grund av de beslut jag hade tagit.

Annika Östberg Mamma

Min kära Maj-Britt, hur har Annika utvecklats?

Lita på mig när jag säger att hon fortfarande är min lilla älskling. Ändå är hennes självsäkerhet påtaglig nu. När hon var yngre uppvisade hon ett mer reserverat och blygt beteende. Efter ett tag kände hon sig trygg och säker igen. Hon hade begränsad erfarenhet av att interagera med människor utanför korridoren och var till en början något blyg på fritiden.

Dela gärna med mig hur ofta ditt sinne vandrar till din sovande son Annika. Sven hade blivit 47 år om han hade fortsatt. När jag träffar en man född 1970, i synnerhet, kommer han att tänka på. Sist vi träffades grät han in i min kind, så jag är glad att vi kunde ha det bra den här gången. Jag erkänner min skuld och ber om ursäkt till alla jag var associerad med. Han sarade, “Du är min mamma”, och byggde mig ett torn i hans blick.

Var dina föräldrar också separerade?

Trots våra ömsesidiga fördelar och skador har vi accepterat och förlåtit varandra. Min mamma lärde mig att när jag ser soluppgången utanför varje morgon kanske jag utnyttjar min morgonpendling mest. I huvudsak har plågan tagit slut, men lösningen finns kvar. Vi brukade vara väldigt nära, men nu är vi bara inte det. Vi är återigen väldigt kära i varandra. Mamma och jag sov. Vi har verkligen börjat.

Med Annika Östberg, hennes mamma Maj-Britt, och sonen Sven på Pinterest

Maj-Britt, Annikas mamma, och Sven, som dog i en bilolycka när han var femton år, är alla en del av familjen. Deras ansikte syns på bilden.

Hon heter Annika Östberg.

Efter att Annika Östbergs mamma haft en affär med en amerikansk man flyttade hon till Kalifornien när hon var elva år, efter att ha fötts 1954. Hon rymde hemifrån vid 31 års ålder och blev snabbt inblandad i kriminellt beteende och droganvändning. 1983 dömdes hon för två mord; två år tidigare hade hennes ex-pojkvän inlett en affär.

De två värdarna var en polis och en restaurangägare; Annika, som suttit i fängelse i två år för sin del i ett mordfall, fick tjugofem livstidsstraff. Hon överfördes till ett svenskt fängelse 2009 för att avtjäna sitt straff efter ett flertal överklaganden. I maj 2011 åtalades hon. Annika fick sin son Sven när hon var 16 år gammal; han dödades i en fordonsolycka när han var 15 år gammal.

Annika Östberg och hennes mamma immigrerade till Amerika när hon var elva år. Hon började använda droger hemma när hon var tretton år gammal, vilket ledde till ett missbruk, en graviditet och att hennes son Sven föddes.

Annika hamnade i en svår situation i kriminologins värld efter att Bob sköt och dödade en polis och ägaren till en restaurang på grund av en misslyckad transaktion med stulna föremål. Annika tillbringade resten av sitt liv fängslad på en institution i Kalifornien uteslutande för kvinnliga dömda; Bob gav efter för morddomen.

Annika hade svårt att anpassa sig till livet i fosterhemmet efter att ha drabbats av en stroke 1990, när hennes son var femton år och hon fick ta några svåra beslut. “Vill jag fortsätta leva?” blev mitt första beslut. 2018 förklarade Annika Östberg anledningen i en intervju med Expressen.

Beslutet att börja träna assistanshundar var en vattendelare i Annikas liv. En rörelse inleddes i Sverige för att påskynda hennes straff efter att hennes fall fått stor uppmärksamhet i allmänheten. Enligt de amerikanska makterna som till sist godkände arrangemanget skulle hon vara fri att avsluta sin karriär i Sverige efter 28 år i USA. Hennes kontor låg på Färingsö sjukhus.

Världen välkomnade Annika Maria Östberg 1954 på S:t Eriks sjukhus i Stockholm. Det är Maj-Britt och Sten Östberg som är föräldrar. Furusundsgatan på Gärdet i Stockholm är dit familjen ringer hem.
Slutförandet av deras skilsmässa sker 1958. Reser till Hässelby med mamma.

Efter att ha träffat en rik amerikansk affärsman vid namn Braxton Pollard III 1965, flyttade Maj-Britt och Annika till St. Louis, Missouri. Nära Fayette bor Annika i Pollards hus i ett år. Anländer tillbaka till St. Louis 1966, har stamning och blir därefter inskriven i ett ungdomssköterskeprogram.

1967 besöker han och hans partner San Francisco. Johnston Greene är i min närvaro. Anammar en hippy livsstil och experimenterar med narkotika som marijuana, LSD och heroin. 1968 var heroinmissbrukare produktiva. Fungerar som strippa. Sven föddes för mig 1970, och jag är en drogfri kvinna. Blir begravd i smuts igen. Familjelivet påverkas negativt av prostitution.

Johnston lämnar och blir kopplad till Chris Greenfield 1971 medan Greenfield är en fånge och en knivkastare. En framstående persons död ägde rum i hennes lägenhet från 1972. Fram till hennes fridfulla bortgång fem år senare gick hon bort 1974. 1973: Tre års skyddstillsyn avtjänas för narkotikabrott och tre dagar för våldsbrott.

Annika Östberg Mamma
Annika Östberg Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!